Fitxer:RamesseVobelisco.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(480 × 640 píxels, mida del fitxer: 134 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons
Descripció
English: Small limestone obelisk bearing the cartouche of Ramesses V (ref. Flinders Petrie, A History of Egypt, vol III, 1905, p. 171, fig. 70). Unknown provenience; 20th dynasty, 12th century BCE. Museo civico archeologico, Bologna (Italy).
Italiano: Piccolo obelisco egizio in pietra calcarea a nome di Ramesse V (XX dinastia, XII secolo a.C.). La provenienza è sconosciuta. Bologna, Museo civico archeologico.
Data
Font Treball propi
Autor Khruner
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain Jo, el titular del copyright d'aquesta obra, l'allibero al domini públic. Això s'aplica a tot el món.
En alguns països això pot no ser legalment possible, en tal cas:
Jo faig concessió a tothom del dret d'usar aquesta obra per a qualsevol propòsit, sense cap condició llevat d'aquelles requerides per la llei.
Soprintendenza La utilització d'aquesta reproducció d'un "bé cultural" pot estar restringida per la legislació italiana, ja que requereix un pagament al superintendent local (en italià soprintendenza, administrador governamental responsable del patrimoni) per a qualsevol ús de les reproduccions d'aquests béns (article 107) que no sigui per a propòsits personals o educatius (article 108). Wikimedia Commons no es considera subjecte a aquests requisits ja que està hostatjat als Estats Units d'Amèrica. S'adverteix als usuaris que siguin ciutadans d'Itàlia que són els únics responsables de qualsevol incompliment de les lleis locals. Vegeu el nostre avís legal per a més informació. Aquestes restriccions són independents dels drets d'autor de l'obra reproduïda.

Es consideren béns culturals (article 10): aquells que pertanyen a l'estat i que presenten un interès artístic, històric, arqueològic o etnològic com les obres exposades en museus o galeries, restes arqueològiques, edificis històrics, biblioteques, arxius i col·leccions, llocs d'interès cultural i artístic, fotografies i altres elements declarats com a béns culturals pel Ministeri dels Béns i Activitats Culturals, excepte que s'hagin declarat exempts explícitament. El catàleg nacional de béns culturals no és accessible públicament.

Les reproduccions d'obres italianes classificades com a béns culturals només es poden mostrar a la Viquipèdia en italià utilitzant l'avís legal apropiat sota la seva Política de Doctrina d'Exempció. Això requereix que s'ha de carregar localment, a baixa resolució, i justificant el seu ús. Les còpies en alta resolució de Commons no es poden utilitzar a la Viquipèdia en italià.

Italy

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual15:55, 6 set 2013Miniatura per a la versió del 15:55, 6 set 2013480 × 640 (134 Ko)Khruner{{Information |Description ={{en|1=Small limestone obelisk bearing the cartouche of Ramesses X (20th dynasty, end 11th century BCE). Unknown provenience. Museo civico archeologico, Bologna (Italy).}} {{it|1=Piccolo obelisco egizio in pietra calcarea...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades