Fitxer:Roure del Corp de Montardit.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Roure_del_Corp_de_Montardit.jpg(350 × 263 píxels, mida del fitxer: 37 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Roure del Corp de Montardit, Àger, Catalunya
Wiki Loves Earth in Spain
Aquesta és una foto d'un arbre monumental o notable de Catalunya amb codi:
MA-23.002.02
Data
Font http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/coneixeu-nos/arbres-monumentals/am_arbres_monumentals_fitxes/noguera/am_roure_corp_montardit/
Autor Generalitat de Catalunya, Departament de Territori i Sostenibilitat

Llicència

Aquest fitxer, que originalment va ser publicat en http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/coneixeu-nos/arbres-monumentals/am_arbres_monumentals_fitxes/noguera/am_roure_corp_montardit/, va ser revisat 12 November 2017 pel revisor Leoboudv, qui va confirmar que estava disponible allà sota la llicència establerta en aquesta data.
Aquesta obra està publicada en el lloc web de la Generalitat de Catalunya gencat.cat. L'avís legal permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública de l'obra i, a més, la transformació de l'obra per fer-ne obres derivades, per a tot el món i sense cap limitació temporal, i sempre que no es contradigui amb la llicència o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval. Cal seguir les condicions següents:
  • No desnaturalitzar el sentit de la informació. (vegeu drets morals)
  • Citar sempre la font de la informació.
  • Mencionar la data de l'última actualització de la informació.
Per l'usuari: Proporcioneu un enllaç al fitxer original i citeu l'autor com a "Generalitat de Catalunya. Departament de [nom departament]. [organisme autònom, empresa pública].".

© El titular dels drets d'autor d'aquest arxiu, Generalitat de Catalunya, permet que qualsevol pugui usar-lo per a qualsevol propòsit, sempre que el titular dels drets d'autor sigui reconegut correctament. La redistribució, les obres derivades, l'ús comercial, i qualsevol altre ús està permès.
Reconeixement:
Generalitat de Catalunya

Llicència

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual21:10, 18 feb 2016Miniatura per a la versió del 21:10, 18 feb 2016350 × 263 (37 Ko)Rwxrwxrwx{{Information |description={{ca|1=Roure del Corp de Montardit, Àger, Catalunya}}{{WLE-AD-ES|MA-23.002.02}} |date=2012-07-26 |source=http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/coneixeu-nos/arbres-monumentals/am_arbres_monume...

No hi ha pàgines que utilitzin aquest fitxer.

Metadades