Fitxer:Samsung Galaxy Note series 20140614.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(2.592 × 1.557 píxels, mida del fitxer: 1,07 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
English: Samsung Galaxy Note series
中文:三星 Galaxy Note 系列
한국어: 삼성 갤럭시 노트 시리즈
Data
Font Treball propi
Autor 彭家杰
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)

Aquesta captura de pantalla no conté restriccions de copyright en cap de les seves parts o imatge visual amb copyright de programari, o l'autor l'ha publicat sota llicència lliure (la qual s'ha d'indicar a sota d'aquesta notificació), i per tant segueix les indicacions de llicència de les captures de pantalla de Wikimedia Commons. La pots usar lliurement d'acord amb aquesta llicència. Llicència de programari lliure:

Copyright © Android Open Source Project

Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License. You may obtain a copy of the License at https://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0. Unless required by applicable law or agreed to in writing, software distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS, WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing permissions and limitations under the License.

Apache License, Version 2.0Apache License 2.0http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0truetrue
GNU head

Aquest treball és programari lliure. Podeu redistribuir-lo i modificar-lo sota els termes de la Llicència Pública General GNU (GNU GPL), publicada per la Free Software Foundation; en la seva versió número 2 o en qualsevol posterior. Aquesta obra es distribueix sota l'esperança que sigui d'utilitat, però sense cap mena de garantia, fins i tot sense la garantia implícita de comercialització o d'adequació per a un propòsit particular. Vegeu els texts de la versió 2 i de la versió 3 de la GNU GPL per a més detalls.

Nota: si aquesta captura de pantalla mostra una obra que no no és el resultat directe del codi del programari que cita, així com un text o gràfic que no forma part del programari, la llicència per aquesta obra s'ha d'indicar per separat.


Llicència

w:ca:Creative Commons
reconeixement
Aquest fitxer està disponible sota la llicència Creative Commons Reconeixement 2.5 Genèrica.
Reconeixement: Android Open Source project
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

0.00833333333333333333 segon

3,3 mil·límetre

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual12:40, 1 jul 2016Miniatura per a la versió del 12:40, 1 jul 20162.592 × 1.557 (1,07 Mo)McGeddonCropped 20 % vertically using CropTool with lossless mode. Cut out unnecessary border effect of background surface.
08:00, 15 juny 2014Miniatura per a la versió del 08:00, 15 juny 20142.592 × 1.936 (1,32 Mo)彭家杰{{Information |Description ={{en|1=Samsung Galaxy Note series}} {{zh|1=三星 Galaxy Note 系列}} {{ko|1=삼성 갤럭시 노트 시리즈}} |Source ={{own}} |Author =彭家杰 |Date =2014-06-14 |Permiss...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades