Fitxer:WPZuneHub.jpg

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

WPZuneHub.jpg(264 × 438 píxels, mida del fitxer: 27 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Resum[modifica]

(ajuda) Justificació d'exempció de material no lliure
Descripció

Captura de pantalla del centre Zune a Windows Phone 7

Origen

Lloc web de Microsoft Windows Phone

Data de l'obra

3/10/2010

Llicència
Autor/titular dels drets

Microsoft

Substituïble per una de lliure

A causa de que Microsoft Windows no és lliure, és gairebé segur que cap representació lliure. Qualsevol substitut que no és una obra derivada deixaria de transmetre el significat desitjat, seria tacar o tergiversar la seva imatge, o fallaria el seu propòsit d'identificació o comentari.

Resolució reduïda

La captura de pantalla és d'una mida i resolució suficient per mantenir la qualitat prevista per l'empresa o organització, sense ser innecessàriament alta resolució.

Quantitat i proporció usades

La captura de pantalla s'utilitza en la seva totalitat per transmetre el significat desitjat i evitar tacar o tergiversar la imatge desitjada.

Article/s on es menciona

Windows Phone

Propòsit didàctic

La imatge s'utilitza per identificar el centre Zune, un producte o servei notable. El significat de la captura de pantalla és ajudar el lector a identificar el producte o servei, assegurar als lectors que han arribat a la dreta de l'article conté comentaris crítics sobre aquest producte o servei, i il·lustrar les associacions de marca del producte o servei d'una manera que les paraules per si soles no podia transmetre.

Informació addicional L'ús de la captura de pantalla a l'article compleix amb Wikipedia continguts no lliures, logotips, i l'ús just sota les llei de drets d'autor dels Estats Units com es descriu anteriorment.

Llicència[modifica]

Imatge amb Copyright Aquesta imatge és una presa de pantalla d'un lloc web animat, videojoc, programa d'ordinador, programa de televisió,... amb drets d'autor. Es creu que l'ús d'aquestes imatges, a la Viquipèdia en català, està justificat segons la política de continguts no lliures perquè

S'adjunta la justificació d'aquest requisits. Altres usos d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o qualsevol altre lloc pot ser il·legal. Es recomana no reutilitzar-la sense assegurar-se'n.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual18:05, 21 jul 2017Miniatura per a la versió del 18:05, 21 jul 2017264 × 438 (27 Ko)Alexis900 (discussió | contribucions){{Justificació d'exempció |Descripció=Captura de pantalla del centre Zune a Windows Phone 7 |Origen=Lloc web de Microsoft Windows Phone |Data=3/10/2010 |Autor=Microsoft |Substituïble=A causa de que Microsoft Windows no és lliure, és gairebé...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer: