Fitxer Discussió:Wiki-ca.png

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per a Nadal no es podria substituir el logo de la portada per un de més nadalenc igual que és va fer en el dels 20.000 articles? --Pepetps (Podem discutir-ho) 13:33, 5 des 2005 (UTC)

Eeehm... i el Punt de Vista Neutral???. Hauriem de fer també pel ramadà, per la pasqua jueva, etc... --Joanot Martorell 13:47, 5 des 2005 (UTC)
Joanot, crec que confons això del punt de vista neutral. A l'hora d'explicar una cosa cal tenir dues coses molt clares:
1.- Què es vol explicar
2.-A qui s'ha d'explicar
El segon aspecte es fonamental, perquè implica moltes coses. Això en general es fa a totes les enciclopèdies (compara les diverses versions idiomàtiques de l'Encarta per a un mateixa entrada). Cordialment et dic que crec que no estàs considerant el segon punt. Això no té res a veure amb la neutralitat a l'hora d'explicar una cosa.
Sóc radicalment ateu i no m'agrada el Nadal, però cal tenir en compte que la Viquipèdia va adreçada als catalanoparlants (entenc jo), la gran majoria resident als PPCC, als quals el Nadal és una festa amb tradició històrica d'amplíssima difusió social. Això no treu que per les altres festes religioses no es pugui fer (tot i que personalment no ho veig gens clar), però posats a començar per una, el Nadal es un bon començament. Cal tenir en compte, a més, que el Pare Noël no té una connotació religiosa com els Reis.--Marc 14:10, 5 des 2005 (UTC)
I menys el Tió, hu, hu, hu...
El Nadal és festa a quasi tot el món amb gran ressó i no és igual que com, per exemple, la Setmana Santa. Gent fins i tot d'altres religions ho celebren (És un moment per a estar amb tota la família i fer-se regals). Crec que hauríem de fer una llista de dies o celebracions en que el logo es puga canviar amb motius festius com per exemple: les diades, nadal, sant joan, any nou, etc. --Pepetps (Podem discutir-ho) 14:23, 5 des 2005 (UTC)
Per Sant Joan i les Falles es pot fer servir el mateix, hu, hu, hu...

Ara de debó: celebrar les falles (com si la bola fos un ninot en el foc, per exemple) no trenca el punt de vista neutral de res. Ni la tomatina (amb una tomata encastada), ni altres festes.

Vinga, feu-hi un llistat de festivitats que vos agradaria fer per a la viquibola!. --Joanot Martorell 21:06, 6 des 2005 (UTC)

Estic creant la llista de les festivitats però no sé totes les que hi ha. Joanot, intenta a vore si pots completar-la. Intentaré buscar idees sobre els dibuixos i coses així. Ací està l'enllaç. --Pepetps (Podem discutir-ho) 23:11, 6 des 2005 (UTC)
Sí, jo també crec que no cal que acabem sent l'ONU o la UNESCO bo i mirant d'integrar les festivitats de totes les cultures hagudes i per haver. Vaja, que si pel ramadà es vol fer alguna cosa, això li correspon a alguna altra viquipèdia. Tot i que els musulmans són poc iconografistes en termes generals...
En qualsevol cas, per a qui vulgui restar significació religiosa al Nadal (que al meu parer no cal restar-n'hi, perquè és el que és), que sàpiga que també té el seu vessant pagà: de la mateixa manera que Sant Joan és la festa del solstici d'estiu, la festa de Nadal ho és també del solstici d'hivern.
A partir d'aquí, si ens cal o no convertir-nos en un segon Google, que cada dos per tres adapta el seu logo a la festivitat corresponent, ja és un altre tema. Podria ser tan bonic com prescindible, però m'imagino que és una altra forma més de millorar, oi?--Xadaga (diga'm) 23:39, 6 des 2005 (UTC)

30.000 articles[modifica]

¡¡¡Ei!!! ¡¡¡Heu fet malament el canvi!!!! La nova bola dels 30 000 articles no apareix, sinó que s'ha tornat a carregar l'antiga.--17:21, 7 mai 2006 (UTC)

No, és que el codi està posat de manera que al navegador li costa molt refrescar la imatge i veure la nova. Llull · (vostè dirà) 17:25, 7 mai 2006 (UTC)

Després de refrescar la memòria no veig el logotip. És com si l'haguessin eliminat. 81.33.126.55 08:17, 8 set 2006 (UTC)

Logo 50.000[modifica]

Ja sé que s'acostuma a treure quan s'arriba als 51.000, però potser és una mica massa precipitat, no creieu. Tot just ja una setmana que es va aconseguir la fita!--SMP·d·+ 15:32, 11 gen 2007 (CET)[respon]

Què fem amb l'historial?[modifica]

He vist que l'historial està alçant còpies del fitxer dels canvis que fem amb la Viquibola. Què fem? Els esborrem o els deixem?. --Joanot Martorell 10:33, 28 ago 2008 (CEST)[respon]

Per principi s'han de mantenir tots els historials, a no ser que incompleixi alguna política concreta per esborrar una versió. Més aviat jo em replantejaria el criteri de canvis de viquibola per restringir-lo només a motius interns. --V.Riullop (parlem-ne) 11:34, 28 ago 2008 (CEST)[respon]