Freakyforms: Your Creations, Alive!

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Freakyforms: Your Creations, Alive!
Desenvolupador: Asobism Co., Ltd.
Publicador: Nintendo
Inici de comercialització: Versió Descàrrega (Freakyforms):
Japó7 de setembre de 2011
EUA10 de novembre de 2011
Europa10 de novembre de 2011
Austràlia10 de novembre de 2011
Versió Compra (Freakyforms Deluxe):
Europa28 de juliol de 2012
EUA7 de novembre de 2012
Gèneres: Simulació
Modes: Un jugador
Qualificació: ESRB: E
PEGI: 3
Plataformes: Nintendo 3DS (Descàrrega i Compra)
Format: Descàrrega de Nintendo 3DS

Freakyforms: Your Creations, Alive!, conegut al Japó com Ikimono Zukuri: Crea-toy (いきものづくり クリエイトーイ Ikimono Zukuri: Kurieitōi?) és un videojoc desenvolupat per Asobism Co., Ltd i publicat per Nintendo per a la Nintendo eShop de Nintendo 3DS.

La versió de compra, anomenada Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive! va sortir el 28 de juliol de 2012 a Europa, coincidint amb la Nintendo 3DS XL. La jugabilitat és semblant a la de la versió de descàrrega. Amb el llançament d'aquest, l'original va desaparèixer.

Jugabilitat[modifica | modifica el codi]

A Freakyforms: Your Creations, Alive!, els jugadors poden crear el seu propi personatge virtual, anomenat "Formee". Els Formees són creats per diverses formes que el jugador decideix. Quan el jugador ja ho ha completat, els jugadors utilitzen la pantalla tàctil de 3DS per fer moure el personatge en el món del joc. A mesura que el jugador explora, se'ls demana que completin les tasques assignades dins d'un termini determinat, com la recol·lecció d'un nombre d'articles o ajudar a altres personatges. Mentre el joc continua, les característiques addicionals s'aniran desbloquejant, com la funció d'utilitzar les targetes de realitat augmentada (AR) per prendre imatges de les seves creacions en un ambient del món real.

Els usuaris poden compartir les seves dades utilitzant l'StreetPass que hi ha inclòs en la consola o mitjançant la creació de codis QR que es poden visualitzar amb les càmeres exteriors.

Recepció[modifica | modifica el codi]

Freakyforms: Your Creations, Alive! ha rebut crítiques mixtes. Lucas Thomas d'IGN va dir que si bé les funcions del joc de creació estaven "bastant ben fetes", els desenvolupadors i després "l'envoltava amb aquest estrany, agitat per trobada conjunta d'idees desesperades que no sempre realment se sent com un joc cohesiu". En la revisió de Nintendo Life, Thomas Whitehead va dir Freakyforms era "un títol que pot donar hores de plaer infantil", encara que hi ha "segments d'exploració repetitius i els problemes de control que són negatius per a ningú".

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]