Fushigi Yûgi Genbu Kaiden

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
No s'ha de confondre amb Fushigi Yûgi.
Fushigi Yûgi: Genbu Kaiden
ふしぎ遊戯 玄武開伝
GènereAventures, Històric, Romanç, Drama
Manga
AutorYuu Watase
EditorialShogakukan
DemografiaShojo
MagazineSho-Comi Zoukan
Publicació20032013
Volums12
Preqüela

Fushigi Yûgi Genbu Kaiden (ふしぎ遊戯 玄武開伝? traduïda al castellà com Fushigi Yugi: Genbu. El origen de la leyenda) és una sèrie manga de Yuu Watase. És un spin off del manga Fushigi Yûgi de la mateixa autora, publicat entre maig de 1992 i juliol de 1996, i suposa una preqüela de la primera història. Va començar a publicar-se l'any 2003 al Japó per l'editorial Shogakukan. A Espanya, l'editorial Glénat[1] s'encarrega de la seva publicació.

Argument[modifica]

La història de Fushigi Yugi Genbu Kaiden transcorre al Japó l'any 1923, durant la dinastia Taishō. La Takiko Okuda és una noia de 17 anys que entra en un llibre d'origen xinès anomenat L'Univers dels Quatre Déus i és transportada al seu interior. Allà viatja al país de Bei-Jia (Hokkan) i té el paper de Sacerdotessa de Genbu, reunint els Set Guerrers (també anomenats Les Set Estrelles) de Genbu.

Personatges[modifica]

 • Takiko Okuda: És la protagonista i té 17 anys. Es converteix en la Sacerdotessa de Genbu. Enfadada per l'ausencia i l'obsessió del seu pare durant la seva vida, i dolguda per la mort de la seva malalta mare, roba el llibre dels quatre déus al seu pare Einosuke Okuda i en intentar trencar-lo, aquest cobra vida i l'absorbeix dins d'aquest món durant l'època de la Xina antiga i la fa aparèixer a la ciutat de Genbu, a on comença a ser tractada com alguna cosa més que una estrangera qualsevol, com la salvadora d'aquesta ciutat en esfondrament. A mesura que va passant el temps s'adona dels seus verdaders sentiments respecte a Uruki, més que res quan ell la besa en més d'una ocasió.
 • Rimudo: El seu nom com Estrella de Genbu és Uruki. Té l'habilitat de convertir-se en una dona. Certament només va desconcertar a la Takiko quan es va donar conta mentre tractava de baixar-li la febre sense roba, creient que era una dona. Com molts, li costa creure que la llegenda de la sacerdotessa de Genbu era veritat. En néixer es va predir que ell mataria al seu pare el rei (és un príncep) i per salvar-lo la seva mare el confia a un guardia per així evitar que el seu pare el màti. Una cosa molt important és que Uruki se sentirà atret per la Takiko, encara que d'un inici ell no ho vol acceptar. Té l'habilitat de poder controlar el vent, el fa servir per tallar quan ataca i també pot volar. Només pot fer servir els seus poders amb el vent quan està convertit en una dona.
 • Chamka: El seu nom com Estrella de Genbu és Tomite. Es porta molt malament amb en Rimudo. Pensa que és un assassí i intenta caçar-lo amb les seves fletxes al marge de la justícia i dels guardies que el persegueixen. Amb aquest moment es troba amb la Takiko Okuda per primera vegada. En veure-la amb ell, va pensar que hi havia un llaç entre ells dos, i decideix raptar-la, perquè ella donada a la fugida, Uruki la vaigi a buscar i així enfrontar-se com és degut a ell. Això no obstant, s'adona que la jove Takiko no és més que una coneguda, de moment a Rimudo. Té l'Habilitat de poder controlar el gel.
 • Hatsui: És la tercera Estrella de Genbu que apareix. És un nen que va ser maltractat i s'uneix a la Takiko després de trobar-lo. El seu nom verdader és Zaara. Té l'habilitat de poder controlar el ferro, és capaç de formar una bola de ferro on amagar-se i pot llançar agullar contra els seus enemics.
 • Namame: És la quarta estrella. Està fet de roques. La seva habilitat és poder convertir-se en qualsevol cosa feta de roques. Controla la pedra.
 • Hikitsu: És una Estrella de Genbu. Té un ull, tapat per un pegat, perquè no se li vegi el símbol d'Estrella. Durant l'històra se sentirà atret per la sacerdotessa de Genbu Takiko Okuda. Té l'habilitat de controlar l'aigua.
 • Inami: És una altra de les Estrelles de Genbu. És una dona i el seu nom verdader és Taruma. Una de les seves aficions és fumar. La seva habilitat és poder estirar i controlar els seus cabells.
 • Urumiya(Hāgasu i Tegu): És una estrella de Genbu. Es revela que Hagus és només la meitat de l'Urumiya (només la meitat de la natura es mostra), per tant, no és completa. El seu germà bessó gran, Teg, va portar a l'altra meitat del personatge. Encara que Hagus lluita contra les estrelles de Genbu, i té la capacitat per absorbir els seus poders, no és necessàriament dolent, com se'l veu salvar els nens en algunes de les batalles. Ell té l'objectiu de destruir Uruki, per tal de rescatar el seu germà. Ell està sota el comandament del pare Uruki, el rei Temuda. Teg està pres per Temuda, que li suborna amb la possibilitat de reunir-se amb Hagus a buscar-lo per bloquejar els poders dels altres, protegint així Temuda i l'exèrcit Hokkaido.
 • Fei-qian (Hien): És un soldat del país de Ju-dong (Kutō).
 • Zi-xi (Shigi): És un noi també enviat des de Ju-dong i acompanya sempre a Fei-qian. Quan de petit el maltractaven i el van convertir en enuc, pel que creu que vas deixar de ser home.
 • Einosuke Okuda: És el pare de la Takiko i el traductor del llibre de l'Univers dels quatre déus. Obsessionat per la seva obra no va presentar atenció a la seva família i amb els seus viatges, la seva dona malalta va morir sense ell al seu costat, això Takiko mai li ho perdonaria.
 • Takao Ōsugi: És l'amic d'Einosuke i el pare de la Suzuno. Takiko estava enamorada d'ell. Encara que segons el que sembla els seus gusts poden anar en el futur més enfocats a una de les estrelles de Genbu, Uruki, a qui va conèixer només entrar en l'Univers dels quatre déus.
 • Suzuno Ōsugi: És la filla de la Takao Ōsugi. La Suzuno és la que será la Sacerdotessa de Byakko.

Referències[modifica]

 1. «Fushigi Yûgi: Genbu - Ediciones Glénat». Ediciones Glénat. [Consulta: 20 gener 2012].

Enllaços externs[modifica]