Gaspar de Alarcón y Garnica

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaGaspar de Alarcón y Garnica
Biografia
NaixementMadrid Modifica el valor a Wikidata

Gaspar José de Alarcón y Garnica (Madrid, gener de 1631-?) va ser un noble i polític castellà, III senyor de Pozuelo de Alarcón, successor del seu pare en el majorat.

Va ser batejat a la vila de Madrid, concretament a la parròquia de Santa Cruz, el 25 de gener de 1631.[1] Fill primogènit del secretari Gabriel de Ocaña y Alarcón i Mariana de Garnica y Haro, i va ser successor del majorat i en la senyoria de Pozuelo. D'altra banda, va ser comanador de localitat d'Hornos de l'Orde d'Alcàntara i regidor perpetu a l'Ajuntament de Madrid. Va casar-se amb Salvadora Venegas de Córdoba, filla de Salavador Venegas de Córdoba, comte de Luque, de qui va tenir descendència,[2] entre ells Gabriel de Alarcón y Venegas de Córdoba, cavaller de l'Orde de Sant Jaume.[1]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 Santa Cruz y Mallen, Francisco. Historia de familias cubanas (en castellà). La Habana: Editorial Hércules, 1940, p. 5. 
  2. Suárez de Alarcón, Antonio. Relaciones genealógicas de la casa de los Marqueses de Trocifal... (en castellà). Madrid: Diego Díaz de la Carrera, 1656, p. 269.