Genshin Impact

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Genshin Impact
Modifica el valor a Wikidata

Publicació
Versions
4.6 (24 abril 2024) Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc de rol, videojoc de rol d'acció, videojoc gacha i mode cooperatiu Modifica el valor a Wikidata
PersonatgesKeqing (en) Tradueix, Yun Jin (Genshin Impact) (en) Tradueix, Shenhe (en) Tradueix, Ganyu (en) Tradueix, Diluc (en) Tradueix, Hu Tao (en) Tradueix, Barbara (en) Tradueix, Yanfei (en) Tradueix, Amber (en) Tradueix, Xiangling (en) Tradueix, Noelle (en) Tradueix, Eula (en) Tradueix, Lisa (en) Tradueix, Ningguang (en) Tradueix, Yae Miko (en) Tradueix, Kaedehara Kazuha (en) Tradueix, Raiden Shogun (en) Tradueix, Sucrose (en) Tradueix, Chongyun (en) Tradueix, Kamisato Ayaka (en) Tradueix, Yoimiya (en) Tradueix, Fischl (en) Tradueix, Thoma (en) Tradueix, Nahida (en) Tradueix, Xiao (en) Tradueix, Qiqi (en) Tradueix, Yelan (en) Tradueix, Collei (en) Tradueix, Sangonomiya Kokomi (en) Tradueix, Shikanoin Heizou (en) Tradueix i Candace (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Descriu l'univers de ficcióTeyvat (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Model de negocifree-to-play i microtransacció Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
Sistema operatiuiOS, iPadOS, Android, Microsoft Windows, programari de sistema de la PlayStation 4 i programari de sistema de la PlayStation 5 Modifica el valor a Wikidata
PlataformaiOS, Android, Windows, PlayStation 4 i PlayStation 5 Modifica el valor a Wikidata
MidaiOS: 2.7 GB
Android: 328 MB
Windows: 95809731298 B Modifica el valor a Wikidata
MotorUnity Modifica el valor a Wikidata
Modesun jugador i multijugador Modifica el valor a Wikidata
Formatdescàrrega digital i distribució digital Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradapantalla tàctil, ratolí, teclat d'ordinador i controlador de videojoc Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)miHoYo Modifica el valor a Wikidata
EditormiHoYo
Cognosphere Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorPlayStation Store, Google Play, App Store, Epic Games Store i lloc web oficial Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
USK
CERO
OFLC
ClassInd
GSRR
Orientació Parental 12

Més informació
Lloc webgenshin.hoyoverse.com… (castellà) Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesgenshin-impact Modifica el valor a Wikidata
Id. SubredditGenshin_Impact Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt11585486 Facebook: Genshinimpact Twitter (X): GenshinImpact Instagram: genshinimpact Youtube: UCiS882YPwZt1NfaM0gR0D9Q Modifica el valor a Wikidata

Genshin Impact (en xinès, 原 神) és un joc d'acció ARPG de món obert free-to-play amb una mecànica de monetització de Gacha per aconseguir elements addicionals com a personatges especials i armes. És el tercer videojoc desenvolupat per miHoYo, després Gun GirlZ i Honkai Impact 3rd. Genshin Impact va ser llançat oficialment a nivell mundial el 28 de setembre de 2020 a les plataformes Android, iOS, Microsoft Windows i PlayStation 4.

Està ambientat en un continent fictici anomenat Teyvat, regit per uns déus anomenats "Arconts", que atorguen visions a persones triades. Aquestes visions permeten als jugadors manejar poders elementals. En Teyvat els jugadors s'embarcaran en diverses aventures com a forasters i viatjaran amb diferents personatges amb habilitats úniques que van trobant en el camí per a explorar el desconegut i descobrir els secrets de Genshin en aquesta terra. Al començament del joc, els jugadors poden triar ser un germà o una germana que s'endinsa en l'aventura en cerca de la seva família.

Jugabilitat[modifica]

La principal característica de Genshin Impact és el seu sistema d'elements. En Teyvat existeixen set elements: Anemo (vent), Pyro (foc), Electro (tro), Hydro (aigua), Cryo (gel), Dendro (Plantes) i Geo (roca).[1] Els jugadors poden aprofitar aquest sistema i usar combinacions d'elements[2][3] per a causar danys majors als enemics i així completar les missions. No obstant, l'ús d'elements no sols es limita a això. Per exemple, l'habilitat Pyro pot destruir l'escut de fusta d'un enemic fent-lo cremar o l'habilitat Cryo pot congelar l'aigua per a poder caminar damunt.

L'objectiu del jugador és crear un equip amb consonància elemental per a poder superar tot tipus de missions. A mesura que completa les missions, es podrà incrementar el Rang d'Aventura, que serveix per a desbloquejar un altre tipus de tasques i pujar en el Nivell de Món. Cada vegada que es puja de Nivell de Món, els enemics que el jugador trobarà seran més forts, i les recompenses en vèncer-los també seran més altes.

Cada personatge té dues habilitats, l'elemental i la definitiva. La primera es pot usar en qualsevol moment, excepte si està activat el Temps d'Espera (TdE). L'habilitat definitiva té un cost d'energia, que s'aconsegueix derrotant a enemics. Cada personatge controla un dels set elements de Teyvat. Aquests elements també poden fer canviar d'estat als enemics. Per exemple, Hydro causa "Mullat", o Cryo produeix "Fred". Quan aquests dos elements es combinen, fa que l'enemic es congeli de manera temporal, i el jugador pot aprofitar per a atacar. Anar canviant els personatges durant les batalles per a crear reaccions elementals és el principal atractiu del joc.

Genshin Impact permet el multijugador de fins a quatre jugadors, en manera cooperativa. En aquest cas, es requereix que tots tinguin el mateix Nivell de Món. Si hi ha dos jugadors, cadascun tindrà dos personatges; si hi ha tres, tots tindran un personatge a excepció del líder, que pot usar dos; i si hi ha quatre jugadors, cadascun usarà un únic personatge. No es permet el canvi de personatge a la meitat de la batalla.

El sistema de "Cuinar" és una altra característica important del joc. Els jugadors poden recol·lectar ingredients obtinguts durant l'aventura, així com receptes per a cuinar diversos plats que serveixen per a restaurar la salut, reviure un personatge caigut en batalla o proporcionar bons d'atac i defensa.

Quan les primeres missions han estat completades, el jugador desbloqueja tres personatges: Amber, Kaeya i Lisa. Els altres personatges només es poden obtenir sota la dinàmica del Gacha.

Desenvolupament[modifica]

Després del llançament oficial de Honkai Impact 3rd, miHoYo va llançar un nou projecte de joc utilitzant Unity per a desenvolupar millors jocs a la fi de gener de 2017, el propòsit del qual és millorar el nivell de desenvolupament de la companyia xinesa i de crear jocs de millor qualitat. L'equip de producció es va inspirar en l'experiència de desenvolupament de The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Grand Theft Auto Series i altres jocs per a crear un sistema nou que, a diferència al de Honkai Impact 3rd, es caracteritza pel seu món obert, les missions i esdeveniments aleatoris, i el nou sistema de combat i exploració.

Genshin Impact ofereix el doblatge en xinès, coreà, anglès i japonès, i 10 idiomes possibles: Xinès simplificat, xinès tradicional, anglès, coreà, japonès, castellà, francès, rus, vietnamita i tailandès.[4]

Música[modifica]

Yu-Peng Chen de HoYO-MiX va compondre la partitura original del joc, que va ser interpretada per l'Orquestra Filharmònica de Londres, l'Orquestra Simfònica de Xangai, i l'Orquestra Filharmònica de Tòquio.[5][6] Basat en una fundació de la música occidental, la partitura també té influències regionals i culturals afegides depenent de la regió. Per exemple, a Mondstadt Chen va utilitzar instruments de vent de fusta per reflectir l'associació de Mondstadt amb el vent i la llibertat.[7] En canvi, els temes de la batalla utilitzen la polifonia i altres tècniques de composició, així com imitar elements d'orquístrió de compositors com Beethoven.[8] Un àlbum de banda sonora amb música del capítol Mondstadt del joc, "City of Winds and Idylls", es va publicar digitalment el 15 d'octubre de 2020.[9] Pel seu treball en la banda sonora, Chen va ser guardonat amb el premi "Outstanding Artist - Newcomer/Breakthrough" en els Annual Game Music Awards de 2020."[7]Jade Moon Upon a Sea of Clouds", una banda sonora amb música de la regió de Liyue, va ser llançada digitalment el 6 de novembre de 2020.[9] La banda sonora de Dragonspine va ser llançada el 2 d'abril de 2021, titulat "Vortex of Legends".[10] Una banda sonora commemorativa per a la versió 1.0 del joc titulat "The Shimmering Voyage" va ser llançada el 19 de juliol de 2021. Chen ha expressat el seu interès a llançar les bandes sonores en CD, així com a organitzar un concert en el futur.[7]

Història[modifica]

Personatges[modifica]

Personatges jugables[modifica]

Regió Nom Sobrenomeno/Títol Doblatge Visió Arma Raresa
Desconeguda Lumine -Viatgera

-Forastera

-Cavallera Honorària

-Estrella Floral

-Capitá de l'esquadró peix espasa núm. 2

Aoi Yūki (JP) Variable Espasa lleugera 5
Sarah Miller-Crews (EN)
Aether -Viatger

-Foraster

-Cavaller Honorari

-Estrella Floral

-Capitá de l'esquadró peix espasa núm. 2

Shun Horie (JP) Variable Espasa lleugera 5
Zach Aguilar (EN)
Aloy (Col·laboració amb Guerrilla Games) -La Salvadora d'Un altre Món

-Caçadora Nora

Ayahi Takagaki (JP) Cryo Arc 5
Mondstadt Amber -Exploradora dels Cavallers de Favonius

-Campiona de Vol

Manaka Iwami (JP) Pyro Arc 4
Kelly Baskin (EN)
Lisa -Bruixa de les Roses

-La bibliotecària

Rie Tanaka (JP) Electro Catalizador 4
Mara Junot (EN)
Kaeya Alberich -Capità de Cavalleria Kōsuke Toriumi (JP) Cryo Espasa lleugera 4
Josey Montana McCoy (EN)
Diluc Ragnvindr -L'Heroi Fosc

-L'Alba Fosca -Amo de la Vinya de l'Alba

Kensho Ono (JP) Pyro Espasada 5
Sean Chiplock (EN)
Jean Gunnhildr -Cavallera de Dandelion

-Cavallera de la Dent de Lleó -Gran mestra Intendent

Chiwa Saitō (JP) Anemo Espasa lleugera 5
Stephanie Southerland (EN)
Bárbara -Ídol Radiant

-Diaconessa de Favonius

Akari Kitō (JP) Hydro Catalizador 4
Laura Stahl (EN)
Bennett -Líder de la Brigada de Benny

-Temptador del Destí

Ryota Osaka (JP) Pyro Espasa lleugera 4
Cristina Vee Valenzuela (EN)
Noelle -Criada de Favonius

-Heroïna no reconeguda

Kanon Takao (JP) Geo Espasada 4
Laura Faye Smith (EN)
Razor -Nen-llop Kōki Uchiyama (JP) Electro Espasada 4
Todd Haberkorn (EN)
Sacarosa -Dolçor Inofensiva

-Assistent d'Albedo

Akane Fujita (JP) Anemo Catalizador 4
Valeria Rodriguez (EN)
Klee -El sol fugitiu

-Cavallera Espurnejant -Chica Explosiva (per Razor)

Misaki Kuno (JP) Pyro Catalizador 5
Poonam Basu (EN)
Diona -Cantinera de Cua de Gat

-Cantinera Felina -Assassina de la Indústria del Vi -Filla de Draff

Shiori Izawa (JP) Cryo Arc 4
Dina Serman (EN)
Fischl

von Luftschloss Narfidort

-Princesa del Judici

-Membre del Gremi d'Aventurers

Maaya Uchida,

Yasunori Masutani (Oz)

Electro Arc 4
Brittany Cox, Ben Pronsky (Oz)
Mona Megistus -Astròloga Bufona Megistus Konomi Kohara (JP) Hydro Catalizador 5
Felecia Angelle (EN)
Venti -Barbatos

-Arcont Anemo -Déu de la Llibertat -El Bard Itinerant -Bard de pacotilla (per Paimon)

Ayumu Murase (JP) Anemo Arc 5
Erika Harlacher (EN)
Albedo -Geni

-Príncep de la Roca Calcària -Capità de l'equip de recerca

Kenji Nojima (JP) Geo Espasa lleugera 5
Khoi Dao (EN)
Rosaria -La Beata Impia Ai Kakuma (JP) Cryo Llança 4
Elizabeth Maxwell (EN)
Eula -Cavallera de la Marea

-Capitana de la Companyia de Reconeixement -Dansa de l'Ona Resplendent

Rina Satō (JP) Cryo Espasada 5
Suzie Yeung (EN)
Liyue Xiangling -Xef del Restaurant Wanmin Ozawa Ari (JP) Pyro Llança 4
Jackie Lastra (EN)
Chongyun -Gel Ardent

-Exorcista

Sōma Saitō (JP) Cryo Espasada 4
Beau Bridgland (EN)
Xingchiu -Jove mestre del Gremi de Comerciants de Feiyun

-El Jove Galant -Nerd de Guhua (per Paimon)

Junko Minagawa (JP) Hydro Espasa lleugera 4
Cristina Vee Valenzuela (EN)
Ninguang -Propietària de la Cambra de Jade

-Equilibri Celestial -Estrella en Eclipsi -Membre de les Set Estrelles

Sayaka Ohara (JP) Geo Catalizador 4
Erin Ebers (EN)
Beidou -Capitana de la Flota Crux Meridianam

-Reina Drac sense Corona

Ami Koshimizu (JP) Electro Espasada 4
Allegra Clark (EN)
Qiqi -Resurrecció del Gel

-Herborista de la Farmàcia Bubu

Yukari Tamura (JP) Cryo Espada ligera 5
Christie Cate (EN)
Keching -Equilibri Terrenal

-Conductora del Tro -Membre de les Set Estrelles

Eri Kitamura (JP) Electro Espasa lleugera 5
Kayli Mills (EN)
Xiao -Guardià Yaksha

-Gran Caçador de Dimonis -Alatus, el rei d'ales daurades -Adeptus de Liyue

Yoshitsugu Matsuoka (JP) Anemo Llança 5
Laila Berzins (EN)
Zhongli -Arcont Geo

-Assessor de la Funerària El Camí -Rex Lapis -Patró dels Contractes -Patró de la Riquesa -Patró del Comerç -Vagabund del Regne Mortal

Tomoaki Maeno (JP) Geo Llança 5
Keith Silverstein (EN)
Xinyan -Melodia incandescent Chiaki Takahashi (JP) Pyro Espasada 4
Laura Stahl (EN)
Ganyu -La Guaita del Plenilunio Reina Ueda (JP) Cryo Arc 5
Jennifer Losi (EN)
Hu Tao -La Guia del Més enllà Rie Takahashi (JP) Pyro Llança 5
Brianna Knickerbocker (EN)
Yanfei -La Lletrada Innocent Yumiri Hanamori (JP) Pyro Catalizador 4
Lizzie Freeman (EN)
Inazuma Kaedehara Kazuha -El Missatger del Vent Nobunaga Shimazaki (JP) Anemo Espasa lleugera 5
Mark Whitten (EN)
Kamisato Ayaka -La Garsa del Gebre

-Princesa Garsa

Saori Hayami (JP) Cryo Espasa lleugera 5
Erica Mendez (EN)
Sayu -La Teixó Ninja

-Ninja especial dels Ocelos

Aya Suzaki (JP) Anemo Espasada 4
Lily Ki (EN)
Yoimiya -Mestra de les Flames

-Reina del Festival d'Estiu

Kana Ueda (JP) Pyro Arc 5
Jenny Yokobori (EN)
Kujou Sara -General de la Comissió Tenryou

-L'Arquera Plumanegra

Asami Setō (JP) Electro Arc 4
Jeannie Tirado (EN)
Raiden Shogun -Arcont Electro

-L'Entitat de la Eutimia -Sobirana del regne etern -Propietària del pla eutímico

Miyuki Sawashiro (JP) Electro Llança 5
Anne Yatco (EN)
Sangonomiya Kokomi -Líder de la Resistència del Sangonomiya

-Perla de la Saviesa -Sacerdotessa Divina

Suzuko Mimori (JP) Hydro Catalizador 5
Risa Mei (EN)
Thoma -El Protector de Terres Llunyanes Christian Banas (EN) Pyro Llança 4
Masakazu Morita (JP)
Snezhnaya Tartaglia -Nobile/Childe

-L'Onzè dels Onze -Membre dels Fatui

Ryohei Kimura (JP) Hydro Arc 5
Griffin Burns (EN)

Sistema de construcció de personatges[modifica]

Existeix un particular sistema de construcció de personatges, on segons aquest, se li podran equipar l'arma corresponent, i un total de 5 artefactes, que es compon en una flor, ploma, rellotge, calze, i corona, que augmentaran els stats del personatge segons el set que s'armi, sent comú conjunts de sets de 2 artefactes, i 4 artefactes.[11]

Sistema de gatxapó[modifica]

Genshin Impact té implementat un sistema de gatxapó per a aconseguir nous personatges i armes. Aquest sistema funciona a base de protogemas, un element que es pot aconseguir de manera gratuïta a mesura que es van completant missions i obrint cofres. A la botiga del joc, també es poden adquirir aquestes protogemas pagant amb diners reals. Genshin Impact sol tenir actius tres o quatre bàners, un permanent, i dos o tres temporals (un només d'armes i un o dues de personatges i armes; un dels bàners de personatge inclou nous personatges, mentre que l'altre bàner solament està disponible ocasionalment,[12] i inclou “reruns”, que són personatges que ja van tenir el seu primer bàner).[13]

Gatxapó temporal amb personatge promocional[modifica]

Per a llançar un desig en el bàner temporal, es necessita Destí entrellaçat, que es pot aconseguir intercanviant l'objecte per protogemmes.[14] A partir de la versió 2.3, existeix un segon bàner temporal, que comparteix els mateixos personatges promocionals de quatre estrelles, així com el còmput total de desitjos de personatge garantit amb la seva contrapart.[12][15]

Esdeveniments temporals de gatxapó en Genshin Impact
Títol de l'esdeveniment Personatge promocional de cinc estavelles Personatges promocionals de quatre estavelles Data de l'esdeveniment Ref
Oda del calze Venti Bárbara, Xiangling, Fischl Del 28 de setembre fins al 18 d'octubre de 2020 [16]
Passos centellejants Klee Noelle, Xingchiu, Sacarosa Del 20 d'octubre al 10 de novembre de 2020 [17]
L'adéu de Snezhnaya Tartaglia (Nobile) Diona, Beidou, Ningguang De l'11 de novembre a l'1 de desembre de 2020 [18]
Soledad de la Noblesa Zhongli Chongyun, Razor, Xinyan Del 2 de desembre al 22 de desembre de 2020 [19]
Murmuris Enigmàtics Albedo Sacarosa, Bennett, Fischl Del 23 de desembre al 12 de gener de 2021 [20]
Surant a la deriva Ganyu Noelle, Xingchiu, Xiangling Del 12 de gener de 2021 a l'1 de febrer de 2021 [21]
Invitació al món mortal Xiao Diona, Beidou, Xinyan Del 3 de febrer de 2021 al 17 de febrer de 2021 [22]
Dansa de les llanternes Keching Ningguang, Bennett, Bárbara Del 17 de febrer de 2021 al 2 de març de 2021 [23]
Florida fugaç Hu Tao Xingchiu, Chongyun, Xiangling Del 2 de març de 2021 al 16 de març de 2021 [24]
Oda del calze II Venti Sacarosa, Razor, Noelle Del 17 de març de 2021 al 6 d'abril de 2021 [25]
L'adéu de Snezhnaya II Tartaglia (Nobile) Rosaria, Bárbara, Fischl Del 6 d'abril de 2021 al 27 d'abril de 2021 [26]
Soledad de la Noblesa II Zhongli Yanfei, Noelle, Diona Del 28 d'abril de 2021 al 18 de maig de 2021 [27]
Sobre les ones Eula Xinyan, Xingchiu, Beidou Del 18 de maig de 2021 al 8 de juny de 2021 [28]
Passos centellejants II Klee Fischl, Sacarosa, Bárbara Del 9 de juny de 2021 al 30 de juny de 2021 [29]
Fulles en el vent Kaedehara Kazuha Rosaria, Razor, Bennett Del 30 de juny de 2021 al 20 de juliol de 2021 [30]
Elegància de la garsa Kamisato Ayaka Ningguang, Chongyun, Yanfei Del 21 de juliol de 2021 al 10 d'agost de 2021 [31]
Tapís del foc auri Yoimiya Sayu, Diona, Xinyan Del 10 d'agost de 2021 al 31 d'agost de 2021 [32]
Regne de la serenitat Shogun Raiden Kujou Sara, Sacarosa, Xiangling De l'1 de setembre de 2021 al 21 de setembre de 2021 [33]
Lluentor de l'oceà Sangonomiya Kokomi Rosaria, Beidou, Xingchiu Del 21 de setembre de 2021 al 12 d'octubre de 2021 [34]
L'adéu de Snezhnaya III Tartaglia (Nobile) Ningguang, Chongyun, Yanfei Del 13 d'octubre de 2021 al 2 de novembre de 2021 [35]
Florida Fugaç II Hu Tao Thoma, Sayu, Diona Del 2 de novembre de 2021 al 23 de novembre de 2021 [36]
Murmuris enigmàtics II Albedo Bennet, Noelle, Rosaria 24 de novembre de 2021 al 14 de desembre de 2021 [37]
Sobre les ones II Eula [38]

Gatxapó permanent[modifica]

Per a llançar un desig en el bàner permanent, es necessita Trobada del destí, que es pot aconseguir intercanviant l'objecte per protogemes.[14] En la Passada de Batalla, quan s'arriba a un cert nivell, també es regala al jugador aquest objecte.[39]

Referències[modifica]

  1. «原神» (en xinès simplificat). Arxivat de l'original el 2021-06-06. [Consulta: 6 agost 2021].
  2. Carrillo, Adrián. «Cuántos elementos existen en Genshin Impact» (en castellà).
  3. Lazaro, Angelo. «The Ultimate Elemental Reaction Guide in Genshin Impact» (en anglès). Gamerstopia.
  4. «Guía de Genshin Impact para cambiar de idioma» (en castellà).
  5. Messner, Steven. «Genshin Impact is astounding» (en anglès).
  6. «Producing the Sounds of Liyue | Genshin Impact: Behind the Scenes».
  7. 7,0 7,1 7,2 Kotowski, Don. «Yu-Peng Chen Interview: The Music of Genshin Impact» (en anglès). VGMO -Video Game Music Online.
  8. «City of Winds and Idylls». genshin.mihoyo.com.
  9. 9,0 9,1 «Jade Moon Upon a Sea of Clouds».
  10. «Genshin Impact OST Album - Vortex of Legends».
  11. «Todos los Artefactos en Genshin Impact: cómo conseguirlos y bonificaciones» (en castellà). Vandal.
  12. 12,0 12,1 Escribano, Javier. «Cómo funciona el nuevo formato de Gachapón promocional de personaje 2 de Genshin Impact» (en castellà).
  13. «Gachapón y Tienda en Genshin Impact: Deseos, monedas y más» (en castellà). Vandal.
  14. 14,0 14,1 «Genshin Impact: Cómo conseguir Destinos entrelazados y Encuentros del destino». Vandal.
  15. «Detalles del Gachapón promocional de personaje 2 (Nuevo formato)» (en castellà).
  16. «The event wish "Ballad in Goblets" is about to begin!» (en anglès), 26-09-2020.
  17. «The new event wish "Sparkling Steps" is about to begin!» (en anglès), 18-10-2020.
  18. «Versión 1.1: «Una nueva estrella en ascenso»», 11-11-2020.
  19. «Gachapón «Soledad de la nobleza»», 29-11-2020.
  20. «Gachapón «Susurros enigmáticos»», 21-12-2020.
  21. «Nuevos eventos de la versión 1.2 - Segunda parte», 12-01-2021.
  22. «Avance de los nuevos eventos de la versión 1.3», 03-02-2021.
  23. ««Danza de las linternas»: ¡probabilidad de obtención de Keching aumentada!», 15-02-2021.
  24. «¡Nuevo gachapón «Florecimiento fugaz» disponible! ¡Probabilidad de obtención de Hu Tao aumentada!», 28-02-2021.
  25. «Gachapón «Oda del cáliz»: ¡Probabilidad de obtención de Venti y otros personajes aumentada!», 15-03-2021.
  26. «¡Nuevo gachapón «El adiós de Snezhnaya»! Probabilidad de obtención de Tartaglia aumentada», 03-04-2021.
  27. «Nuevo gachapón «Soledad de la nobleza»: ¡Probabilidad de obtención de Zhongli y otros personajes aumentada!», 26-04-2021.
  28. «Gachapón «Sobre las olas»: ¡probabilidad de obtención de Eula aumentada!», 16-05-2021.
  29. «Nuevo gachapón «Pasos centelleantes»: ¡Probabilidad de obtención de Klee aumentada!», 07-06-2021.
  30. «Gachapón «Hojas en el viento»: ¡probabilidad de obtención de Kaedehara Kazuha aumentada!», 27-06-2021.
  31. «Gachapón «Elegancia de la garza»: ¡aumentada la probabilidad de obtención de Kamisato Ayaka!», 19-07-2021.
  32. «Gachapón «Tapiz del fuego áureo»: ¡aumentada la probabilidad de obtención de Yoimiya, "la Maestra de las Llamas" (Pyro)!», 08-08-2021.
  33. «Gachapón «Reino de la serenidad»: ¡probabilidad de obtención de Shogun Raiden aumentada!», 30-08-2021.
  34. «Gachapón «Brillo del océano»: ¡probabilidad de obtención de Sangonomiya Kokomi, "la Perla de la Sabiduría" (Hydro) aumentada!», 19-09-2021.
  35. «Gachapón «El adiós de Snezhnaya»: ¡Probabilidad de obtención de Tartaglia aumentada!», 11-10-2021.
  36. «¡Nuevo gachapón «Florecimiento fugaz» disponible! ¡Probabilidad de obtención de Hu Tao aumentada!», 31-10-2021.
  37. «Nuevo gachapón «Susurros enigmáticos»: ¡Probabilidad de obtención aumentada para Albedo!», 22-11-2021.
  38. «Gachapón «Sobre las olas»: ¡Probabilidad de obtención de Eula aumentada!», 22-11-2021.
  39. González, Daniel. «Pase de Batalla de Genshin Impact: Cómo desbloquearlo, precio y recompensas» (en castellà). Vandal.