Graph TV

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula de lloc webGraph TV
Tipus lloc web
Modifica dades a Wikidata

Graph TV és una eina de visualització que representa gràficament les qualificacions que reben els episodis de cada sèrie, mitjançant la puntuació que els hi donen els usuaris de IMDb (Internet Movie Database). A més a més, et dóna un rànquing de les millors sèries. Graph TV va ser creada per Kevin Wu, un programador de software, graduat a la Universitat de Califòrnia, San Diego, en biologia (2012), bioquímica i biologia cel·lular (2011) i informàtica (2011). Les seves investigacions es troben al límit entre la biologia i la informàtica. Els seus projectes principals són Graph TV, ptsfor.me i Plasmyd.

Funcionament[modifica]

Graph Tv crea gràfiques a partir de les puntuacions que donen als capítols de les sèries els usuaris de IMDb. Cada episodi està representat amb un punt sobre la mitjana de totes les notes, aquest punt està enllaçat amb l'entrada del capítol a la pàgina d'IMDb. A partir de les notes de tots els episodis de la temporada crea una línia on es pot visualitzar la dinàmica general d'aquesta. A més a més, crea una línia global de la sèrie.

A l'eix de les Y (vertical) hi ha la puntuació, aquesta va del 0 al 10. A l'eix de les X (horitzontal) hi ha el número del capítol. Per tal de diferenciar cada temporada s'assigna un color a cada una. Pots escollir si visualitzar les línies de dinàmica de cada temporada i la global de la temporada, d'aquesta manera pots fer-te una idea de si t'agradarà o no la sèrie.

Enllaços externs[modifica]