Green Day: Rock Band

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Green Day: Rock Band

PublicacióNA 8 de juny del 2010[1]
PAL 11 de juny del 2010
GènereVideojoc de ritmes
Característiques tècniques
PlataformaXbox 360, PlayStation 3, Wii
ModesUn jugador, multijugador
FormatDisc Blu-ray, DVD, Disc Òptic de Wii
Dispositiu d'entradaGuitarra controladora, controlador de bateria, USB micròfon, comandament
Equip
Desenvolupador(s)Harmonix, Demiurge Studios
EditorMTV Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorEA Distribution
Més informació
Lloc webgreendayrockband.com Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesgreen-day-rock-band Modifica el valor a Wikidata


Rock Band
Imatges externes
Portada

Green Day: Rock Band és un videojoc musical que es va estrenar el 8 de juny de 2010. Ha estat desenvolupat per Harmonix Music Systems, publicat per MTV Games i distribuït per Electronic Arts. És el cinquè major llançament en la sèrie de jocs Rock Band i, com en els altres jocs de la sèrie, permet als jugadors simular que estar tocant rock usant controls en forma d'instruments musicals.

La banda sonora del joc es conforma amb les cançons del grup popular de punk rock Green Day. Green Day: Rock Band ofereix una representació virtual dels tres membres de la banda interpretant les cançons en nous llocs dissenyats per al joc. El joc incorporarà les cançons existents que ja han estat publicades per a Rock Band com contingut descarregable, i li permetrà als jugadors traslladar tota la seua llista de cançons dels altres Rock Band, excepte a The Beatles: Rock Band.

Jugabilitat[modifica]

Green Day: Rock Band permet als jugadors interpretar rock proporcionant fins a quatre jugadors amb la capacitat de jugar amb tres controls diferents representant instruments musicals (un control de guitarra per a la guitarra principal i el baix, un bateria per al bateria i un micròfon per al cantant). Els jugadors simulen tocar rock amb els seus controls pressionant les notes que ixen en la pantalla. Per a la guitarra i el baix, açò s'assoleix pressionant els botons de colors, que reemplacen als trasts d'una guitarra o d'un baix veritables, i movent la barra que reemplaça a les cordes de l'instrument; per a la bateria, es requereix colpejar el tambor del mateix color del de la pantalla, o trepitjant el pedal per a simular les notes del bombo de la bateria. Quan s'està cantant, el jugador ha de cantar en relació a la veu original. Un indicador en la pantalla mostra la precisió del cantant en relació a la veu original. El joc suportara harmonies com es va fer en The Beatles: Rock Band, permetent a diversos cantants per a la part vocal.[2]

Referències[modifica]

  1. "HMXHenry". «Green Day: Rock Band - Release date, pricing, export and preorder info!». Rock Band Forums, 11-03-2010. Arxivat de l'original el 2010-03-14. [Consulta: 11 març 2010].
  2. Siegel, Lucas. «New GREEN DAY: ROCK BAND Details, ROCK BAND 3 Hints, More». Newsarama, 20-01-2010. [Consulta: 20 gener 2010].

Enllaços externs[modifica]