Guerra de les Set Hores

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca


Guerra de les 7 Hores
{{{imatge}}}
{{{peu_de_foto}}}
Dates 1999
Escenari Món
Resultat Victòria Extraterrestre
Bàndols
Nacions Unides Forces de la Humanitat Forces de L'Aliança
Comandants en Cap
{{{comandant1}}} {{{comandant2}}}
Forces en conflicte
1.000.000.000 de Militars i Milícies de Infanteria, Suport de Artilleria per Mar, Aire i Terra 600.000 forces de Infanteria
Baixes
5.000.000.000 de Humans, entre militars i civils 300.000 Extraterrestres

La Guerra de les Set Hores és un conflicte fictici bèl·lic aparegut en la història de fons del joc per a ordinadors, Half-Life 2. Encara que mai es va parlar directament sobre la guerra en el joc, aquesta està esmentada pel Dr. Eli Vance en el laboratori de Black Mesa Est, si el jugador observa suficient temps en el panell de periòdics, es poden aconseguir més detalls en els diàlegs i en altres periòdics. La Guerra ha estat la base per a molts Half-Life 2 Mods, així com ser part de la "història en blanc" de la història del Half Life, el que la duu a ser interpretada de moltes maneres.

La tempesta de portals, que es crea que es va produir per la mort del Nihilanth que va permetre a les formes de vida de Xen espargir-se per tota la Terra. Això va causar que la gent es mudés a les ciutats a la recerca de protecció. Aquesta tempesta de portals va atreure a un imperi alienígena conegut com a L'aliança que va derrotar a totes les forces armades de la Terra en tan sols set hores. El Dr. Wallace Breen aparentment va negociar una rendició de tota la Terra, salvant als supervivents pel cost de la seva llibertat. Breen es va convertir en el governador de la Terra, si bé va quedar sota el control directe de l'Aliança. L'Administració del Govern té la seva seu en Ciutat 17, lloc on comencen els fets de Half-Life 2.

AL començament del Half-Life 2, G-Man fa una petita referència a la guerra, dient a Gordon Freeman que "tot l'esforç del món ha estat un desaprofitament". Això s'entén com una referència directa a la guerra, el mandat del Dr. Breen i l'èxtasi de Freeman. Encara amb el triomf sobre humà de Freeman en Black Mesa, no havia res que ell o la humanitat poguessin fer per a salvar la Terra de les forces superiors de l'imperi Combini.

Half Life 2 comença un desconegut nombre d'anys després d'aquesta guerra, després que el poder Combini s'hagi establert. Però hi ha proves en la pàgina oficial de Half-Life 2: Episode One que Half Life 2 transcorre unes dues dècades després de l'incident de Black Mesa. Un temps així és lògic tenint en compte com han envellit els personatges que apareixen en els dos lliuraments. Això també explica per qué no hi ha nens en el joc, atès que els Combini van crear un camp de supressió de la reproducció entre els humans un temps després d'acabada la guerra, prevenint així qualsevol naixement fins als esdeveniments del Episode One, amb la deshabilitació del camp de supressió després de danyar irreparablement Gordon Freeman la ciutadella.