H2O: Just Add Water

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióH2O: Just Add Water
H₂O: Just Add Water i H₂O Modifica el valor a Wikidata
Gèneresèrie de televisió de fantasia Modifica el valor a Wikidata
Espai d'ambientacióSydney Modifica el valor a Wikidata
Organització de les càmerescàmera única Modifica el valor a Wikidata
CreadorJonathan M. Shiff Modifica el valor a Wikidata
ProductorJonathan M. Shiff Modifica el valor a Wikidata
Actors
PaísAustràlia Modifica el valor a Wikidata
Llengua originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Canal originalNetwork 10 Modifica el valor a Wikidata
Durada dels capítols23 min Modifica el valor a Wikidata
Primer episodi7 juliol 2006 i 7 abril 2008 Modifica el valor a Wikidata
Últim episodi16 abril 2010 Modifica el valor a Wikidata
Temporades3 Modifica el valor a Wikidata
Episodis78 Modifica el valor a Wikidata
Llista d'episodislist of H2O: Just Add Water episodes (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Més informació
IMDB: tt0491603 Filmaffinity: 720409 Allocine: 3521 Rottentomatoes: tv/h2o_just_add_water Allmovie: vm19955398 Metacritic: tv/h2o-just-add-water TV.com: shows/h2o-just-add-water TMDB.org: 2260
Facebook: H2OtheOriginal Instagram: h2o_justaddwateroriginal Youtube: UCVIVA48Td4JUKj1yBIy_mCg Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

H₂O: Just Add Water és una sèrie de televisió australiana juvenil, transmesa en més d’un centenar de països de tot el món. La sèrie va ser nominada per al premi 2007 Logia al «programa més destacat per a nens», així com el 2007 Nickelodeon Kids' Choice Award per al «millor programa de televisió» del Regne Unit.

Argument[modifica]

Na Rikki, n’Emma i na Cleo són tres noies de setze anys que viuen el seu dia a dia a les platges de la Gold Coast. Na Rikki (Cariba Heine) és una noia rebel nouvinguda, n’Emma (Claire Holt) és l'esportista del grup i la més sensata i na Cleo (Phoebe Tonkin) és de personalitat tímida i insegura.

Per culpa d’una broma, les noies es troben un dia perdudes a la mar, surant cap a la misteriosa Illa de Mako. Les tres noies decideixen explorar la misteriosa selva que cobreix l’illa i resten atrapades en una caverna a l’interior d’un antic volcà. Descobreixen un canal submarí, i decideixen nadar-hi per a cercar la sortida. En eixir a la superfície, la llum d’una lluna plena il·lumina l’aigua, creant una preciosa resplendor.

Na Rikki, n’Emma i na Cleo surten de l’illa el més de pressa que poden i tornen a la vida «normal». Tanmateix, les noies descobreixen que la seva vida no tornarà a ser normal, ja que entre 5 i 10 segons després de tocar l’aigua, es converteixen en sirenes. A més, descobreixen que tenen poders sobrenaturals. Na Rikki la pot evaporar, n’Emma pot congelar l'aigua i na Cleo la pot controlar, podent fer-ne formes, fer litres partint d’una sola gota i fins i tot moure-la per l'aire.

Les noies comptaran amb l’ajuda del seu amic Lewis, que es considera a si mateix un científic, i que les ajudarà a descobrir el secret que hi ha darrere de les seves transformacions. Ell és molt amic d’elles, però té una relació més estreta amb na Cleo.

Vegeu també[modifica]