Habbo Hotel

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Crystal Clear app winprops bw.pngHabbo Hotel
Habbo-logo.png Modifica el valor a Wikidata

Tipusservei de xarxa social i lloc web Modifica el valor a Wikidata
Versió inicial
22 setembre 2000 Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc multijugador massiu en línia Modifica el valor a Wikidata
Classificació a Alexa73.389 Modifica el valor a Wikidata
Característiques tècniques
Dispositiu d'entradaratolí Modifica el valor a Wikidata
Equip
EditorSulake Corporation (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Lloc webWeb oficial (castellà)
Web oficial Modifica el valor a Wikidata

Habbo és un món virtual i un joc en línia creat per Sulake Corporation i dirigit per Habbo Ltd. Habbo va començar essent un projecte de dos joves finlandesos. El primer hotel real, Hotelli Kultakala (Hotel Peix Daurat) sortí al públic a l'agost del 2000, abans que el "Habbo" passés a existir. Durant l'aparició del Habbo al Regne Unit, el nombre d'usuaris de l'hotel fou creixent a una gran velocitat. L'hotel és considerat com un dels jocs no violents en línia més populars d'Internet.

Habbo permet dissenyar els personatges coneguts com a Habbos. Opera de manera similar a la dels The Sims i a la del Runescape, dos grans i famosos jocs en línia. Les opcions de disseny són força acurades: es pot personalitzar l'expressió de la cara d'entre unes quantes, canviar el color de pell, triar estil del cabell, color i complements variats per a la cara i el cabell, com ara ulleres o barrets, també la roba i el color de la roba i algun altre complement, com per exemple els cinturons i, evidentment, el calçat. A més d'això s'ha d'afegir l'opció de guardar diferents perfils per canviar-te de roba ràpidament (només és vàlid per a usuaris pertanyents al "Habbo Club"). A banda, hi ha l'opció d'afegir i modificar una descripció del personatge que pot ser vista pels altres amb tan sols prémer sobre del teu personatge. A Habbo està permesa l'entrada a majors de 14 anys.

Les sales tenen estructures predefinides i solen tenir mobles, mascotes i altres tipus d'objectes (coneguts com a furni, de l'anglés furniture moble). Existeixen dos tipus de sales: Sales Públiques i les Sales Privades. Les sales públiques són molt similars a les d'un hotel real, ja que a l'hotel hi ha una recepció, una cuina, piscines, restaurants, bars i fins i tot un teatre entre d'altres. La quantitat i varietat de sales públiques varia entre hotel i hotel. Hi ha empreses i organitzacions que hi fiquen la seva pròpia sala per a publicitar productes de demanda juvenil.

Les sales privades (entapissat, mobles, nombre de rajoles, transportadors i escales) les dissenyen els mateixos usuaris i poden usar-se per a diferents propòsits. Entre aquests propòsits destaquen les sales de xerrades, les sales de festes, les sales de jocs, les sales de canvis (de furnis) també anomenades sales de tradeigs de l'anglès Trade que significa "comerciar", i en alguns casos les sales que representen habitacions d'una casa.

Existeixen diferents sales predefinides que varien en grandària i amplària, les parets i els terres es poden pintar i entapissar; i la sala pot ser emplenada amb una gran varietat de furnis els quals es poden triar d'un catàleg.

Dintre de les sales, les paraules de cada jugador apareixen dalt dels seus caps en un quadre de diàleg que varia segons el color de la samarreta que porti posada l'usuari en aquell moment. Si escriu una paraula que no està permesa l'hotel se substitueix per la paraula 'bobba'. Tanmateix aquest filtre pot esser desactivat en els preferències de cada usuari.

Quan dues persones es coneixen poden esdevenir "habboamics" i d'aquesta manera apareixen a la Consola (xat privat) de cadascú, des d'on es poden intercanviar missatges els uns amb els altres. A més a més, si dos amics es troben en la mateixa sala es poden localitzar fàcilment.

També posseeix un navegador on el Habbo pot seleccionar entre les sales públiques i privades amb l'opció de buscar sales ja sigui pel seu nom o pel nom del seu propietari. Les sales públiques són les creades pels laboratoris de Sulake. En la seva majoria són generals i es troben en tots els Habbo Hotels, mentre que les sales privades són les que creen els usuaris, que poden crear-ne de franc i escollir entre 6 models diferents de sales per a després adquirir crèdits i comprar pintures o objectes del catàleg Habbo. A l'apartat de sales privades hi ha diferents plantes: la de jocs, la de canvis, la de concursos… i quan es crea una sala s'ha de classificar en una d'aquestes plantes.

Els objectes del catàleg poden ser comprats amb crèdits i canviats entre Habbos (únicament en sales fetes per canvis). Els crèdits es paguen amb diners reals (la majoria de les vegades per targeta de crèdit o per línies telefòniques). També es poden comprar gats i gossos perquè ocupin les seves sales. Cada 25 dies, el catàleg rep un objecte rar (Rare) i també es treuen objectes per a esdeveniments especials com el dia de Sant Valentí, Pasqua, Halloween, el Dia de la Mare i per Nadal. L'última novetat és que s'hi poden fer pel·lícules (Habbowood).

Història[modifica]

La història va començar amb una versió poc desenvolupada en gràfic. Quan el més important de la programació va estar llest, Sulake va apostar per un nou hotel, aquest cop, a Suïssa. El 15 octubre 2001 va arrencar una nova amplificació d'Habbo Hotel. Es pot afirmar que va ser tot un èxit mundial, ja que en complir un any, ni més ni menys que 1.600.000 persones ja es trobaven registrades. Fins a l'any 2005, Sulake projectava més hotels en 15 països diferents després d'una forta inversió de "3i Group" i "Taivas" en aproximadament 4 milions de dòlars a l'empresa. Actualment, la seva principal companyia accionista és Elisa. Dins d'aquests 15 països estava contingut l'hotel espanyol, que més tard obriria el setembre del 2003 com un dels primers a aparèixer. Anys després, es van unir països com la Xina, el Brasil, el Canadà, França, Itàlia, Alemanya, Dinamarca, Holanda, etcètera.

Comunitat[modifica]

Habbo és la llar d'una àmplia comunitat de persones a tot el món. Mitjançant la compra de mobiliari virtual amb missatges SMS, targetes de crèdit, o per altres mitjans com targetes Habbo, els usuaris poden dissenyar les seves pròpies habitacions d'hotel i crear un espai social per a si mateixos, per als seus amics, les seves mascotes, sales de jocs i sales de reunió. Alguns Habbo amb experiència en Habbo Hotel es van convertir en realitat a "veterans" (old school) com diu la comunitat de Habbo i altres es van convertir en "Habbo celebritats" (usuaris coneguts) per tenir una molt àmplia gamma de furnis, guanyar molts concursos, generar polèmica o altres raons.

Navegació[modifica]

Per navegar en Habbo Hotel s'utilitza el Navegador de sales, el qual permet als usuaris viatjar d'una sala de xat a una altra. A més de ser un mitjà de transport, el Navegador de sales també mostra informació bàsica sobre les sales de xat, com ara descripcions, els usuaris que es troben dins d'elles, la configuració de privacitat, l'amo i els permisos de tradeos. Sales de xat Hi ha dos tipus de sales de xat virtual a l'Hotel. Tots dos tipus de sales són accessibles a través del navegador i hi ha certes diferències entre elles, encara que la base actual de les sales és la mateixa. Les sales públiques són habitacions virtuals que estan a disposició de tots els membres de la comunitat. Algunes sales no tenen amo i han estat creades per staffs de Sulake perquè tots els usuaris puguin accedir-hi. Algunes sales representen certes seccions d'un hotel (per exemple El Rebedor o El Teatre) mentre que altres representen bé a esdeveniments que Habbo està organitzant en aquest moment o bé a esdeveniments importants que estan passant o han passat a la comunitat (per exemple la introducció del joc Niko o Lost Monkey, la celebració de l'esdeveniment del MusicAula, etc). Algunes d'aquestes sales contenen brossa anomenats Habbo Bots que són robots en forma de personatge Habbo que han estat programats per a un fi en concret (moltes vegades ofereixen begudes o menjars virtuals als usuaris quan se les demanen si la sala és un restaurant o bé si pertany a un esdeveniment en concret, aquest bot dóna pistes per a resoldre un determinat endevinalla). Aquestes sales es accedeixen a través del navegador a la pestanya Principals i cal destacar que algunes sales estan organitzades per categories per permetre una millor localització i accés a aquestes. Les sales privades són habitacions on els usuaris poden personalitzar i decorar-com a ells agradin, ja sigui entapissant seu sòl i parets o mobles. Els usuaris també poden triar entre una àmplia gamma de plantilles de l'habitació per determinar quina forma serà l'habitació i quantes caselles tindrà. Les sales poden ser creades per qualsevol membre i el membre en qüestió que ha creat alguna d'aquestes sales disposa de control total de moderació de la mateixa (pot muteajr, fer o expulsar resta d'usuaris). Les habitacions privades es accedeixen també a través del navegador (concretament a la pestanya Sales per anar a les sales creades per altres usuaris oa la pestanya Jo per accedir a les teves). Aquestes sales es poden crear gratuïtament, però per decorar cal emprar una quantitat determinada d'Habbo Crèdits, encara que amb duckets o coses de lloguer no caldria.

Interfície[modifica]

Habbo compta amb una sèrie d'elements en la interfície: Barra de Diàleg: Et permetrà escriure el que vols que digui el teu Habbo i que apareixerà en petits quadres de diàleg. En les últimes versions de apareixen a la barra de diàleg l'opció de dir o de cridar. La barra està situada a baix al centre i és una sola en comptes d'anar expandint com l'anterior. Hi ha tres maneres xatejar per l'hotel: Dir (per defecte): Tots els Habbo veuran el teu missatge escrit de forma estàndard. Xiuxiuejar: Només el Habbo seleccionat podrà llegir el que escriu el jugador. Cridar: Després d'escriure el missatge, si es manté pressionat la tecla de majúscules del teclat i després Intro, tots els Habbo poden llegir el que escriu el jugador, però a diferència de l'opció Dir, en aquesta funció s'envia el missatge en negreta. Instant Messenger o Habbo Consola4: Té la funció de permetre't parlar amb un altre Habbo en privat, sempre que el tinguis agregat a la teva llista d'amics. Llista d'Amics (antigament cridada Habbo Consola): És una llista dels usuaris de l'hotel als quals has acceptat com a amics. Des d'aquí pots enviar missatges i contactar amb els teus nous amics. Pots emmagatzemar normalment fins a 300 amics sense subscripció al Habbo Club. Els membres del Habbo Club tenen una capacitat de 1100 amics. Navegador: En ell estan inclosos tots els llocs de l'hotel que pots visitar amb només fer un clic. En obrir-lo, es troben les següents pestanyes: En Principals, trobaràs totes les sales públiques on tu i tots els usuaris poden entrar, sense limitació cap. També trobaràs sales d'altres usuaris que hagin estat seleccionades pel staff de l'hotel. En Sales trobaràs habitacions creades per altres usuaris les quals disposen de molts usuaris dins d'elles. Aquestes es poden organitzar en diferents categories. En aquesta pestanya també trobaràs una sala recomanada a l'atzar. A Esdeveniments pots trobar enllaços a sales on alguna cosa està succeint, com Sales de Canvis, Jocs o simples esdeveniments s'estan duent a terme. Aquests esdeveniments es creen fent clic al botó "Crea esdeveniment" baix dels esdeveniments mostrats, o ingressant al catàleg, anant a la secció "Duckets", després en "Promoció de sala", i al final, completant un senzill formulari, amb 15 Duckets l'esdeveniment ja estarà actiu durant un temps. En Jo pots veure les teves sales i les sales de grups en on siguis unit. També pots veure sales dels teus amics, on els mateixos estiguin actualment o en les últimes sales on has visitat. A Cerca pots buscar sales. En aquesta, també veuràs una llista dels tags més utilitzats a les sales. Catàleg o Botiga: En Habbo ha una gran varietat de mobles i objectes coneguts com a furnis. Una part d'aquests mobles són permanents al catàleg durant tot l'any. Però la gran majoria, només romanen en ell durant un temps per després desaparèixer fins al proper esdeveniment o fins mai més. Els furnis de temporada apareixen en Nadal, Sant Valentí, Pasqua i Halloween (o Habboween, com es diu en Habbo Hotel). Club de l'Arquitecte: És una magatzem que li permet a l'usuari col·locar una àmplia gamma de furnis prestats mitjançant seccions dins el catàleg del Club dels Arquitectes. Amb aquests furnis, pots construir sales, espais i molt més, a més, pots afegir o eliminar rajoles de la sala per fer-la més gran, petita o fins i tot més alta mitjançant el Floor Editor; que es troba en les opcions de la sala. Aquest club també li permet a l'usuari obrir les seves sales a tots els seus amics o usuaris que vulguin entrar a la sala, ja que hi ha una versió de prova amb la qual pots combinar i dissenyar totes les sales que l'usuari vol, amb un límit de fins a 100 furnis ia més que aquestes sales estaran tancades o invisibles per al públic fins a subscriure, després que causi la subscripció dels furnis prestats a les sales seguiran intactes tot i que les sales estaran tancades fins a tornar a subscriure. Amb la primera subscripció de 31 dies, rebràs 1000 furnis perquè construeixis les millors sales que et vinguin a la maginació, encara que pots anar avançant el límit comprant en el Catàleg amb els teus crèdits, després de caudada la subscripció rebràs 250 furnis que seran afegits al teu límit de furnis. Els furnis prestats del magatzem del Club de l'Arquitecte no poden ser intercanviats i quan recullis un o més furnis, aquests aniran directament de tornada al magatzem. L'usuari pot subscriure mitjançant dos mètodes, que varien segons el país on aquest resideix, el primer mètode és mitjançant la pàgina oficial de crèdits en l'apartat de Club de l'Arquitecte o comprant 14 dies mitjançant SMS i el segon mètode està dins del catàleg de Diamants. Inventari: És un inventari que mostra tots els teus furnis (llogats i comprats), plaques, mascotes i brossa. En ell pots posar furnis, mascotes i bots en una sala, tornar-los a col·locar en l'inventari, i fins i tot vendre'ls al mercat (aquesta última només serveix per furnis). També pots gestionar els teus plaques. Antigament l'Inventari es coneixia com una Habbo Mà i es va eliminar uns dies després d'instal·lar la fase beta número 6. Ajuda: És un petit panell on pots denunciar Habbos que vegis fent coses contra la Manera Habbo (que recull les conductes que estan prohibides dins de l'hotel). Mitjançant aquesta eina, el teu missatge de petició d'ajuda serà enviat a un moderador, que prendrà les mesures oportunes. (pots rebre resposta només si el moderador ha arribat a verificar l'alerta o si conté informació rellevant i intel·ligible). A partir de la fase 6, es poden reportar directament a un Habbo amb l'Opció "Informar". Informació de Sales (anteriorment anomenat "InfoSalas": Aquesta eina et permet esbrinar el nom de la sala, el seu creador i pots també valorar la sala, afegir-la a favorits o fins i tot posar-la com a principal. Més tard es va afegir una nova secció d'Inserir sala on apareix un codi HTML que permet inserir una vista prèvia d'una sala privada o pública des d'una pàgina web pròpia. Entrepans de diàleg: Un entrepà de diàleg és la bombolla que apareix quan un Habbo parla (més aviat l'estil de la bombolla on surt el que el Habbo diu). Cada Habbo pot posar-li un color a la seva bombolla. Els membres del Habbo Club tenen per escollir més entrepans de diàleg. I l'equip Staff compta amb un entrepans diferents a tots els dels altres usuaris comuns Barra d'amics: En aquesta barra pots trobar els teus amics connectats d'una forma més senzilla. Es troba al costat dret de la barra grisa. En ella, també es troben 2 icones i un botó :: Tots els amics (icona de tres Habbos junts): Obre la consola mostrant teus amics connectats i desconnectats. Troba amistats (icona d'un Habbo sostenint una lupa): Et permet buscar un Habbo, tant amic com no amic, en el cercador de la consola. Busc @ mics: Diferent al botó "Buscar amics", aquest et porta a una sala a l'atzar perquè puguis conèixer gent (això sí, la sala ha de tenir usuaris dins). Sortir: Situat a la part superior dreta, podràs tancar la teva sessió actual a Habbo.

Monedes[modifica]

Crèdits[modifica]

 • Els crèdits són la moneda utilitzada en Habbo. Els crèdits es poden comprar a través d'una gran varietat de serveis, com ara targeta de crèdit, targeta prepagament, servei telefònic, targetes Habbo i també per missatges SMS de telèfon mòbil. Els crèdits es troben al Habbo catàleg, accessible en qualsevol part d'Habbo Hotel i també a la pàgina principal. També els mobles virtuals o furnis poden ser comercialitzats entre els usuaris, ja sigui en forma de barata o amb Habbo monedes. Els usuaris de l'Hotel usualment els abreugen amb el signe ($), encara que un altre símbol és (c): que representa «Crèdits».

Píxels (actualment inexistents)[modifica]

 • Els píxels van ser una espècie de moneda en Habbo, els quals permetien comprar efectes especials per decorar el personatge per un temps limitat, i aquests es podien combinar amb Habbo Crèdits per comprar cert tipus d'Objectes en una secció del Catàleg anomenada Botiga Pixel. S'obtenien amb avanços de plaques, rècords, reptes, i el teu temps d'activitat en Habbo. Els furnis de benvinguda d'Habbo podien ser comprats a través dels píxels i no podien ser combinats amb crèdits. També s'havia afegit una nova pestanya a la Botiga Píxel, els 'Kuurna'. Els furnis "Kuurna" valien molt més que els furni benvinguda, però es poden comprar com tots els altres i amb píxels. Van aparèixer per primera vegada l'any 2008, i han estat eliminats el 25 de juny de 2012 després d'haver causat un muteo que va durar més d'1 setmana. Actualment han estat reemplaçats pels Duckets. Es caracteritza per ser una moneda rosa amb un ànec dins. Pots tenir un màxim de 650 si no ets HC o 1300 si ho ets, i tan sols serveix per llogar furnis, efectes o fer esdeveniments.

Duckets[modifica]

 • Els "Duckets" són una moneda gratuïta llançada l'1 de març del 2013 a tots els hotels, després de la fi de la campanya "Sant valentí". Aquests van reemplaçar als antics "píxels", ja que la moneda compleix amb les mateixes funcions que l'anterior i incloent noves funcions com el lloguer de furnis, compra de mascotes (de moment només gats), accessoris de mascotes i la funció de promocionar sales, més aviat la tornada dels esdeveniments, tot i que els furnis i el preu han canviat. Cada personatge pot obtenir un màxim de 100 Duckets i un mínim de 15 per dia, però en la seva totalitat només està permès 650 per compte. Quan arriba a aquest límit no se li afegeixen més duckets diaris fins que compri alguna cosa que sigui amb Duckets.

Diamants[modifica]

 • Els diamants van ser integrats en els hotels a nivell internacional el maig del 2014. Actualment els diamants no es poden comprar per cap via. Per cada crèdit que es compri per qualsevol de les vies que hi ha disponibles, exceptuant els canvis, canjeos, i tradeos dins l'Hotel, es rebrà un diamant. Els diamants es poden bescanviar al catàleg de l'Hotel per múltiples furnis que només es poden comprar amb aquesta moneda especial, i fins i tot membres al club HC. Igual, aquesta moneda té una certa oferta, ja que si en un mateix mes la compra és igual o superior a 120 crèdits, rebràs 120 diamants extres, a més d'un bonus rar si s'ha anunciat.

Terminologia[modifica]

Furnis[modifica]

 • Els furnis són el mobiliari virtual d'Habbo Hotel. Aquests es poden adquirir a l'interior de l'hotel pel catàleg a partir de la utilització de Crèdits. Els usuaris poden utilitzar els furnis per decorar i moblar la seva sala en Habbo. Els mobles es poden negociar entre els usuaris mitjançant un diàleg comercial. Molts usuaris s'esforcen per reunir els més rars i exclusius mobles. Els mobles rars sovint es venen al catàleg, però per una quantitat limitada de temps i, per tant, augmenta el seu valor després que deixen de ser venuts en el catàleg. Sulake ha classificat la Rars en un nou sistema anomenat furnis de col·lecció, els furnis de col·lecció només es venen per un mes i no són venuts novament. Això augmenta el valor dels col·leccionables. Els usuaris també poden adquirir finestres per a la seva habitació, encara que això va portar que les noves sales no vinguin amb finestres. Els furnis també poden ser guanyats en les competicions i jocs que de vegades se celebren a Habbo.

Wired Furni[modifica]

 • Són furnis programables que et permeten controlar qualsevol altre furni de la sala. Per fer-los funcionar s'han d'apilar segons el tipus: Causants: defineix el que ha de passar per activar un efecte. Efectes: determina el que ha d'ocórrer quan passa el definit en el causant. Condicions: s'utilitzen per definir les condicions a què se sotmet el causant.

Kekos[modifica]

 • Se li denominen "Kekos" als personatges de Habbo. Majoritàriament, se l'anomena quan una persona es crea dues o més Habbos en un compte (cridant-los "Kekos"). Aquest nom ha sortit d'un costum (o cadena) feta pels usuaris, encara que el nom clàssic i original segueix sent "personatges". A procedència prové de la paraula "ninot", la terminació ressò la converteix en Keko.

Habbo Club[modifica]

 • El Habbo Club, també abreujat com HC, és una cosina de subscripció que ofereix alguns beneficis addicionals a una Habbo compte que poden ser adquirits mitjançant crèdits. Tots els subscriptors rebran una placa d'identificació, que es col·loca al costat de la descripció del Habbo, i pot ser vist per tots els altres usuaris, llevat que l'usuari subscrit decideixi ocultar-la. Cada mes que l'usuari se subscrigui a l'Habbo Club rebrà un punt, que podrà bescanviar per un furni especial. Els subscriptors també podran entrar fàcilment en sales públiques i tenen accés a sales públiques especials que no són accessibles als no abonats. Juntament amb això, també tenen accés a les peces de vestir especials, colors i accessoris, però no hi ha cares noves, polaines o sabates. Hi ha més dissenys per a sales privades que algunes porten graons especials per a ells. També tenen una major capacitat de la Llista d'Amics (Amb 1000 amics en lloc de 300) i també compten amb l'ús dels comandos especials per veure quins usuaris hi ha a la sala en la que estiguis, per veure els furnis que hi ha a la sala vista actualment i per kickejar a tots de la sala. A partir de desembre de 2011 el Habbo Club va ser retirat, quedant únicament el Club VIP per a subscripcions. Mig any després va tornar a introduir-se a l'Hotel espanyol el 17 de gener de 2013, reemplaçant al Club VIP.

Club VIP[modifica]

 • El Club VIP, o simplement VIP, va ser una subscripció que oferia nous beneficis addicionals, incloent els beneficis de l'HC. Va aparèixer per primera vegada a l'abril de 2010, ia diferència de l'HC, els subscriptors de VIP rebien dues plaques d'identificació, la VIP i la HC i dos punts per canviar-los per furnis especials. Els subscriptors de VIP comptaven amb més varietat de roba que els subscriptors d'HC, a més de més colors i accessoris. També tenen més dissenys de sales privades, amb escales i sense parets. En el mercat, els subscriptors de VIP podien publicar fins a 10 furnis en comptes dels 5 habituals. Les comandes especials i els balls eren els mateixos que els HC. Igual que en l'HC, la placa augmentava de nivell per cada 12 mesos seguits sent subscriptor. Després de la implantació de la Build 934, el 25 de novembre del 2011, aquesta filiació es va convertir en l'únic club distintiu de Habbo, després de la desaparició del Habbo Club. El Club VIP va ser reemplaçat de tots els hotels pel Habbo Club tradicional el 17 de gener de 2013.

Habbo Homes[modifica]

 • Les Habbo Homes són pàgines d'usuaris d'Habbo on es descriuen algunes dades de l'usuari de la pàgina. Les Habbo Homes es poden personalitzar afegint, llevant o movent accessoris (coneguts com a Stickers), ginys, notes i fons. Els ginys són objectes que s'utilitzen per mostrar algunes dades bàsiques de l'Habbo, com ara la data de registre, les seves plaques, els seus amics, etc. Els stickers i els fons són elements que s'utilitzen per decorar la pàgina, ia més, pots adquirir més objectes a través del catàleg web que incorpora. I finalment, les notes són petites anotacions que pots afegir a la teva pàgina per escriure alguna cosa sobre tu o qualsevol cosa que vulguis excepte spam. Algunes d'aquestes característiques ja no estan disponibles després del "Gran Muteo".

Habbo Grups[modifica]

 • Els Habbo Grups són pàgines similars a les Habbo Homes. A diferència de les Habbo Homes, els grups són representats per una placa; aquesta placa pot ser usada pels membres del grup si aquest és convertit en el seu favorit i pot ser editada per l'amo del grup o un administrador d'aquest. Cada grup compta amb un fòrum de discussió on els membres, i en alguns casos els visitants, poden parlar sobre el tema de què tracta. Les pàgines dels grups, igual que les Habbo Homes, poden ser editades amb stickers, fons, widgets i notes; però només per l'amo i els administradors del grup.

Bots[modifica]

 • Els Bots de Habbo Hotel Habbos automàtics que responen a determinades paraules clau des del nou Habbo. Els Bots tenen una placa exclusiva per identificar fàcilment que realment són brossa. Alguns robots d'Habbo estan en sales públiques, per servir begudes o aliments. També es poden trobar brossa en sales privades oficials, i pots comunicar-te amb ells mitjançant paraules clau bé sigui per obtenir un servei o bé, per obtenir un altre tipus d'informació relacionat amb algun esdeveniment. El 2012 amb el llançament de la campanya "Habbo Stars" van arribar els bots propis per a l'usuari, 2 bots quals són: el bot informal (que pot incloure un look, parlar si algú diu una frase o paraula, ballar, etc) i el bot cambrer (el qual si dius aigua, cafè, suc, entre altres paraules disponibles, et serviran el que demanis),

Plaques[modifica]

 • Les plaques a Habbo són recompenses que es van atorgant als usuaris que vagin complint diferents objectius, com per exemple: el volum de temps que portes connectat a Habbo Hotel, els dies seguits que et connectes, jugar a jocs com Battle Banzai, etc. Altres insígnies estan donades pels staffs i webfans per participació en els esdeveniments que van fent els mateixos o per unir-se a un Habbo Grup especial.

Efectes[modifica]

 • Els efectes van ser introduïts al desembre de 2008 juntament amb els píxels. Els efectes podien ser adquirits a través del catàleg Píxel. Aquests píxels es podien obtenir guanyant plaques, o complint diversos objectius cada 10 minuts. Els píxels es podien utilitzar per comprar els efectes, com ara l'efecte fantasma, els ovnis, les mosques, l'efecte en l'aire, 1 enfocat de llum, cuques de llum, la torxa, les papallones, cuques de llum, i congelat. Després d'actualitzar a la següent versió, es van afegir més efectes, com un micròfon, una motxilla a reacció, i els ovnis i taules de diferents colors. No obstant això, aquests efectes tenen un límit de temps d'una hora per a cada efecte. Els Habbos també tenien l'opció de llogar determinats efectes especials per les seves respectives sales durant una hora, com els efectes d'explosió, bombolles, o de flames. Els píxels van ser llevats al novembre de 2012 encara que els efectes poden seguir comprant-al catàleg mitjançant els crèdits. Després de l'aparició de la moneda gratuïta "Duckets", es poden comprar efectes mitjançant la mateixa moneda. Els efectes costen 30 (de vegades també poden ser 60) mitjançant Duckets i 1 mitjançant crèdits.

Yosoy[modifica]

 • Els YoSoys, també anomenats tags o etiquetes, són paraules clau que serveixen per mostrar els gustos i aficions d'un usuari; això facilita la recerca de gent que comparteix els mateixos gustos. Cada usuari pot tenir fins a 20 YoSoys i canviar-los quan vulgui. En el cas de les sales privades són anomenats YoVoy, cada sala privada pot incloure fins a 2 paraules claus. Igual que els YoSoys, faciliten la recerca de sales segons la seva temàtica i poden ser editats per l'amo. Actualment no estan disponibles, igual que altres característiques, a causa del "Gran Muteo".

Mercat[modifica]

 • Des de l'arribada de la versió 22 a Habbo Regne Unit, el Mercat (anomenat originalment Marketplace) va obrir les seves portes a la versió Beta. El Mercat (o Marketplace) és un lloc de Habbo Hotel a on es pot comprar i vendre objectes amb molta més seguretat que tradeando. Es pot accedir a través del Catàleg en la secció Mercat. Allà es podran veure altres subapartats de com funciona el Mercat, les ofertes existents i les Vendes que estiguis realitzant. Pots vendre objectes sempre que tinguis algun furni que sigui tradeable. Si tens un o més furnis que compleixi aquestes dues condicions, podràs vendre'ls des del teu Inventari seleccionant el furni que vulguis posar a la venda i després fent clic sobre el botó 'Vendre al Mercat'. Abans costava crèdits posar les teves furnis en venda i havia bons i descomptes per a la gent HC o VIP. Ara és gratis per a tothom i l'únic increment és el crèdit o crèdits extra que se sumen al càrrec de venda final per al comprador respecte al valor que tu poses i rebràs si és venut; d'aquesta manera, Habbo treu algun benefici amb aquest servei gratuït.

Versions[modifica]

 • Actualment tots els hotels posseeixen la versió 63. L'any 2010, això es va canviar i el terme "Versió" va passar a dir-BUILD. Des de llavors, cada versió es divideix en "builds" (petites modificacions al servidor). Generalment el primer a rebre les actualitzacions és l'hotel finlandès (hotel pilot), mentre amb el passar dels dies va arribant als altres hotels existents actualment. Durant els últims mesos ha estat l'hotel anglosaxó un dels principals en patir aquests canvis.

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Habbo Hotel