Habitatge a la plaça dels Països Catalans, 5-7 (Molins de Rei)

Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Habitatge a la plaça dels Països Catalans, 5-7
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
Construcció1913 Modifica el valor a Wikidata
Característiques
Estil arquitectònicModernisme
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaMolins de Rei (Baix Llobregat) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióPl. dels Països Catalans, 5-7
Map
 41° 24′ 52″ N, 2° 01′ 07″ E / 41.414583°N,2.01875°E / 41.414583; 2.01875
IPA
IdentificadorIPAC: 18644

L'Habitatge a la plaça dels Països Catalans, 5-7 és una obra de Molins de Rei (Baix Llobregat) inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

Dues vivendes unifamiliars amb disposició semblant: planta baixa amb porta d'accés i finestra i un pis. A la núm.- 5, la planta baixa és de morter i té un sòcol ondulat de ceràmica. Totes les obertures estan emmarcades per ceràmica blanca de formes arrodonides. El pis és de pedra vista i està decorat amb medallons de la mateixa ceràmica, amb molt motius florals o geomètrics. La part superior acaba amb tres lòbuls del mateix material. A la núm.- 7, les obertures de la planta baixa estan emmarcades per petits esgrafiats vegetals i., a la part superior, frisos de ceràmica vidriada amb motius d'onades. El pis té tres finestres separades per pilastres i decorades amb rajoles, obrint-se a una balconada. El conjunt està rodejat per un arc de mig punt.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Habitatge a la plaça dels Països Catalans, 5-7
  1. «Habitatge a la plaça dels Països Catalans, 5-7». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural. [Consulta: 23 gener 2019].