Hester Stanhope

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaHester Stanhope

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement12 març 1776 Modifica el valor a Wikidata
Chevening (Anglaterra) (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Mort23 juny 1839 Modifica el valor a Wikidata (63 anys)
Activitat
Camp de treballViatge Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióexploradora, arqueòloga, antropòloga, escriptora Modifica el valor a Wikidata
Família
ParesCharles Stanhope, 3rd Earl Stanhope (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata  i Hester Stanhope, Viscountess Mahon (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Find a Grave: 1202 Modifica el valor a Wikidata

Lady Hester Lucy Stanhope (Chevening, Kent, Anglaterra, 12 de març de 1776-Djoun, Síria, 23 de juny de 1839) va ser una excèntrica aristòcrata anglesa i és recordada per ser considerada com la Reina blanca de Palmira, a Síria; addicionalment va ser una intrèpida viatgera i exploradora en una època en la qual a les dones no se'ls permetia ser aventureres i, finalment, va morir com una eremita a Djoun, a la República Àrab Siriana.[1][2]

Primers anys[modifica]

Lady Hester va néixer a Kent, en el si d'una família de l'aristocràcia anglesa, va ser la més gran de les tres filles d'un polític anglès, Lord Charles Stanhope i la seva muller Lady Hester Pitt. Lord Stanhope va ser un personatge excèntric molt aficionat a les ciències, la política i sobretot a la literatura. La seva mare, Lady Pitt, era la filla del primer comte de Chatham i germana del Primer Ministre William Pitt.

Referències[modifica]

  1. Stanhope, Hester Lucy, Lady; Meryon, Charles Lewis. Travels of Lady Hester Stanhope; forming the completion of her memoirs. Londres: Henry Colburn, 1846 [Consulta: 23 maig 2014]. 
  2. «Lady Hester Lucy Stanhope: The First Modern Excavator of the Holy Land by ArchyFantasies». Arxivat de l'original el 2018-03-08. [Consulta: 7 març 2018].