Hollow

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Al manga i anime Bleach, els hollows són uns esperits malignes devoradors d'ànimes. Són els principals antagonistes durant la primera part de la sèrie. Viuen a Hueco Mundo, però poden traspassar la barrera que els separa del món humà i de la Societat de les Ànimes.

Introducció[modifica]

Els Hollows primerament eren plus (ànimes humanes) que perden el seu cor en desaparèixer o en restar massa temps en el món humà. Tots els esperits que no són guiats a la Soul Society per un shinigami solen convertir-se en hollows. Les ànimes poden tardar molts mesos a convertir-se en hollows, depenent de la llargada de la Cadena del Destí que unia l'ànima al cos i que es troba al lloc on tenen el cor. La cadena amb el temps es va corroent a poc a poc. Quan es cau del tot, l'ànima adquireix una forma monstruosa amb una màscara de calavera i un forat on inicialment havien tingut la cadena connectada.

Tipus de hollows[modifica]

Menos[modifica]

Gillian són la classe de menos més dèbil. No són gaire àgils degut a la seva mida gran i no tenen gaire intel·ligència. A la societat de les ànimes són coneguts com a Menos Grande.

Adjuchas són una classe de menos més petita que els gillian i tenen més poder. Podrien ser comparats amb els subcapitans de les tretze divisions.

Vasto lorde és la forma més poderosa que poden tenir els menos. Poden tenir aparença quasi humana i són tan poderosos com els capitans. Si n'hi hagués més que tots els capitans, podrien destruir tota la Societat de les ànimes, tal com diu en una ocasió elcapità de la desena divisió, Tōshirō Hitsugaya.

Arrancar[modifica]

Els arrancar són els hollows que s'han tret la màscara i han obtingut poders de shinigami.

Pocs hollows tenen aquesta capacitat, però gràcies al hogyoku, Sōsuke Aizen és capaç de crear arrancars i els dota de poders superiors.

Els arrancar i els hollows normals es diferencien per dues coses: la localització dels forats i la total o parcial desaparició de les seves màscares. Com que els arrancar han obtingut poders de shinigami duen una zanpakutō que els sella el seu poder veritable. Quan invoquen les seves zampakutos, es produeix la resurrección i es transformen temporalment en hollows.