iPhone 6 Plus

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula equipament informàticIPhone 6 Plus
Modifica el valor a Wikidata

Modifica el valor a Wikidata
SèrieiPhone Modifica el valor a Wikidata
FabricantApple Inc Modifica el valor a Wikidata
Llançament19 setembre 2014 Modifica el valor a Wikidata
Final de vida12 setembre 2017 Modifica el valor a Wikidata
EstatDiscontinuat
Característiques
Dimensions158,1 (alçària) × 77,8 (amplada) × 7,1 (gruix) mm
Pes172 g Modifica el valor a Wikidata
CPUApple A8 Modifica el valor a Wikidata
Sistema operatiuiOS 10 (en) Tradueix
iOS 11
iOS 12
iOS 8
iOS 9 Modifica el valor a Wikidata
Memòria16 GB
64 GB
128 GB Modifica el valor a Wikidata
Connector
Pantalla5.5-polzades retroiluminada per LED amb tecnologia IPS, LCD Retina HD Multi-Touch panoràmica amb 1920 x 1080 píxels de resolucion a 401 ppi, contrast de 1300: 1, brillantor màxim de 500 cd/m2, sRGB complet, vidre resistent a ratllades, resistent a l'aigua, i revestiment oleófuga[1]
Id. GSMArena6665
Id. iFixit de desmuntatge29206
Lloc webapple.com… Modifica el valor a Wikidata

L'IPhone 6 Plus és un smartphone amb iOS 8 dissenyat i fabricat per Apple Inc llançat durant un esdeveniment de premsa el 9 de setembre de 2014. El dispositiu, juntament amb l'iPhone 6, serveix com un successor de l'iPhone 5S. Amb una pantalla de 5,5 polzades, l'iPhone 6 Plus marca el primer increment important en la mida de pantalla física per a la línia d'iPhone des de la pantalla més alta de l'iPhone 5.

Especificacions[modifica]

Les aplicacions seran capaços d'aprofitar l'augment de mida de la pantalla per mostrar més informació en pantalla; per exemple, l'aplicació de correu electrònic utilitza un disseny de doble panell similar a la seva versió de l'iPad, quan el dispositiu està en mode horitzontal, mostra imatges del contacte a l'aplicació de missatges. Aquestes funcions només estan disponibles a l'iPhone 6 Plus. Es va afegir un gest d'accessibilitat; doble toc en el botó Inici llisqui la meitat superior del contingut de la pantalla cap avall de manera que els usuaris no hauran d'arribar fins al final a la part superior de la pantalla per, per exemple, toca un botó "back" a la cantonada superior esquerra. L'accessibilitat està disponible en l'iPhone 6 Plus i iPhone 6. A més, l'iPhone 6 Plus inclou estabilització òptica d'imatge, mentre que l'iPhone 6 només té estabilització d'imatge digital.

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: IPhone 6 Plus