Incident OVNI de Vorónej

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Incident OVNI de Vorònez)
Plantilla:Infotaula esdevenimentIncident OVNI de Vorónej
Tipusobjecte volador no identificat Modifica el valor a Wikidata
Data27 setembre 1989 Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióVorónej (Rússia) Modifica el valor a Wikidata
EstatRússia Modifica el valor a Wikidata

L'incident OVNI de Vorónej és un suposat episodi d'avistament d'un ovni i contacte amb els seus tripulants extraterrestes a la ciutat de Vorónej, al sud de la Rússia europea, el 27 de setembre del 1989.

La narració de l'esdeveniment[modifica]

El 27 de setembre del 1989, en plena perestroika, es va produir suposadament a la ciutat soviètica de Vorónej, al sud-est de Moscou, un encontre amb un ovni i els seus ocupants que, a causa de la quantitat de testimonis, de com era de grotesca la informació i de la rellevància de la principal agència implicada en la notícia (Tass), va tenir una repercussió mediàtica inusual.[1][2]

El 2010 els suposats testimonis encara no s'havien desdit de les seves afirmacions. Segons diversos testimonis, sobretot nens, el dia 27 de setembre del 1989, un ovni va aterrar en un parc de Vorónej i en van sortir uns éssers humanoides que van ser descrits d'uns 3 metres d'alçada, amb tres ulls i caps petits. Un d'ells va disparar un noi amb una mena de pistola i el va paralitzar. Un altre el van invisibilitzar. Al cap d'uns minuts els éssers se'n van anar en la nau i els nois afectats es van recuperar. Van deixar unes estranyes empremtes sobre el terreny, que van ser analitzades per un grup de científics locals, els quals van afirmar que hi havia hagut un aterratge d'una nau extraterrestre. A més d'això, els dies anteriors al succés, la policia de la ciutat havia rebut avís sobre estranyes aparicions d'ovnis a la contrada.

Referències[modifica]

  1. EFE «URSS: Tres extraterrestres, llegados en un ovni, pasearon por el parque de la ciudad de Voronezh». ABC Sevilla, 10-10-1989 [Consulta: 15 juliol 2014].
  2. Sotillo, Alberto «Los extraterrestres hicieron desaparecer momentáneamente a uno de los testigos». ABC Madrid, 11-10-1989 [Consulta: 15 juliol 2014].

Enllaços externs[modifica]