Infinity Systems

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióInfinity Systems
Dades
Tipusmarca Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1968
Activitat
Produeixamplificador electrònic Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Entitat matriuHarman International Industries Modifica el valor a Wikidata
Propietat deSamsung Modifica el valor a Wikidata

Lloc webinfinitysystems.com Modifica el valor a Wikidata
Model 6022si d'altaveus.

Infinity Systems és un fabricant americà d'altaveus fundat a Los Angeles el 1968, la qual té la seu central situada a Stamford, Connecticut. Des del 1983,[1] Infinity ha format part de Harman International Industries, la qual ha esdevingut una sucursal de Samsung Electronics al 2017.

Infinity produeix diversos paquets per a una varietat d'aplicacions d'àudio, inclosos paquets de teatre casolà de so envoltant multicanal, altaveus domèstics a la paret i aplicacions marines. Altres productes inclouen subwoofers alimentats i amplificadors d'àudio per a automòbils.

Els productes Infinity s'instal·len com a opció en vehicles Hyundai i Kia, alguns vehicles Mitsubishi des dels anys 90 fins al 2006 i molts vehicles Chrysler.

Història[modifica]

Fundada el 1968 per Arnie Nudell, John Ulrick i Cary Christie, Infinity ha produït productes d'àudio domèstics i mòbils mitjançant l'ús de materials innovadors com imants de neodimi, diafragmes de mylar i conos de polipropilè. El primer producte de l'empresa va ser el sistema d'altaveus Servo-Static que, com el seu nom indica, consistia en panells principals electroestàtics i un revolucionari woofer servo controlat basat en els sistemes d'orientació de bombes que Nudell desenvolupava en aquell moment per al contractista de defensa Litton.

A finals dels anys 70 Infinity va introduir els controladors EMIT (inducció electromagnètica) i EMIM (inducció electromagnètica de gamma mitjana). Es tracta de quasi cintes planes que funcionaven per moure l'aire basant-se en el principi de la inducció electromagnètica. El sistema utilitzava imants de samari-cobalt, permetent una massa per unitat de control de cinta molt baixa per unitat.[2] Es van fer variants, com la EMIT-R (emissió radial), la S-EMIT (super emissió) i la L-EMIM (gran emim). L'IRS (Infinity Reference System) era un sistema de gamma alta, venent a 65.000 dòlars EUA als anys vuitanta. Constava de 76 piuladors EMIT, 24 controladors de gamma mitjana EMIM i dotze teixits de polipropilè de 12 polzades en quatre torres. La Referència, i més endavant la sèrie de Kappa, es van suspendre quan Nudell va vendre Infinity a Harman Kardon.

Nudell va marxar per formar Genesis Technologies, una empresa d'alta gamma d'altaveus, fundada a Seattle el 1991.[3] El sistema insígnia original de Genesis, l'1.2, va vendre al detall per 235.000 dòlars americans,[4] i és bàsicament un sistema IRS infinit actualitzat.[5]

Des de la sortida de Nudell, els dissenys d'altaveus Infinity han adoptat un enfocament més massiu orientat al mercat. L'eficient sèrie SM (Studio Monitor) incorporava un tweet de polcel·la i un teixit mig o un teixit impregnat de grafit. Si bé no eren tan elaborats ni de gamma alta com els esforços anteriors d'Infinity, omplien un nínxol de consumidor popular.

Referències[modifica]

  1. Lander, David (June 20, 2012). "Arnie Nudell: From Here to Infinity". Stereophile. Retrieved July 29,2018.
  2. Lander, David (June 20, 2012). "Arnie Nudell: From Here to Infinity". Stereophile. Retrieved July 29, 2018.
  3. "Our History". Genesis Advanced Technologies. Retrieved July 29, 2018.
  4. "Speakers - Tweak Studio Chicago". Tweak Studio. Retrieved 2014-09-16.
  5. "Genesis Advanced Technologies". Genesis Advanced Technologies. Retrieved 2014-09-16.

Enllaços externs[modifica]