John Hindmarsh

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Sir John Hindmasrs.

Almirall Sir John Hindmarsh KH RN (Chatham, Kent, Anglaterra, 1785 - Londres, 29 de juliol 1860) va ser un oficial naval i el primer governador d'Austràlia Meridional, des de 28 desembre 1836 fins jul 16, 1838.

Primers anys[modifica | modifica el codi]

Hindmarsh era el fill de John Hindmarsh, un artiller a bord del HMS Bellerophon, i la seva esposa Maria. Va ser batejat a Santa Maria, Chatham (Kent).

Carrera naval[modifica | modifica el codi]

Hindmarsh es va unir a la Royal Navy en 1793 servint en l'HMS Bellerophon, que figuren en el cens reunir com el servent del seu pare. Ell va veure acció en la Batalla del Gloriós Primer de juny, la Batalla de la Badia d'Algesires (o la batalla de la panxa de Gibraltar) i en la Batalla del Nil en 1798, on va ser breument l'únic oficial a la coberta de l'HMS Bellerophon on va donar ordres que va salvar la nau de la destrucció. Hindmarsh va ser ascendit a tinent el 1803. Va servir al HMS Phoebe en la Batalla de Trafalgar, a la Batalla de les Rutes Basc (1809) a bord del HMS Beagle i en la Batalla de Java al HMS Nisus. Un període d'inactivitat seguits, però el 1830 estava al comandament del HMS Scylla i es va fer una contra-almirall el 1831. El 1836 va ser Hindmarsh al sud d'Austràlia com el seu primer governador després de guanyar el suport influents i l'aplicació de l'Oficina Colonial.

Quan la Medalla Naval de serveis generals, dissenyat per William Wyona, va ser presentat, es va descobrir que només dues persones tenen dret a la medalla amb set fermalls (un tancament per a cada batalla el destinatari van participar en): Sir John Hindmarsh i l'almirall de la Sir James Gordon Alexander Flota

Governador[modifica | modifica el codi]

Hindmarsh va arribar a Austràlia del Sud en 28 desembre de 1836, amb una flota de vaixells que transportin els primers colons britànics de la colònia. Els vaixells de la flota inclou el Cygnet (portar els inspectors coronel William Light), Africana, O'Shanter Tam, ràpid, i el HMS Buffalo (transport Hindmarsh). Inicialment va aterrar a l'illa Cangur, i va enviar l'equip d'inspectors dirigits per la llum per trobar un lloc adequat per a la ciutat capital de la nova colònia. Hindmarsh que volia a Port Lincoln, en lloc d'en el lloc actual, que havia estat seleccionat per la Llum. La llum al final va triar el lloc d'Adelaida, i la flota del Golf es va traslladar fins a San Vicente de la Badia de Holdfast, ara conegut com a Glenelg, Austràlia del Sud. proclamació Hindmarsh a 28 des 1836 va anunciar el govern colonial i va dir que els aborígens havien de ser tractats amb justícia i ara súbdits britànics. Encara que la majoria dels australians del sud se'ls ha ensenyat que l'anunci Hindmarch va crear la colònia, no va ser així. El rei Guillem IV, havent estat autoritzat per una llei del Parlament en 1834, durant un segon any, al febrer de 1836 a 'erigit i establert "la patent de lletres de la província d'Austràlia del Sud. Cap governador té el poder per crear colònies.

Hi va haver alguns dubtes pel que fa a les competències respectives del governador i el comissionat resident, James Hurtle Fisher, i els dos van entrar en conflicte obert. Hi va haver gran sentiment que Hindmarsh va arribar a suspendre Robert Gouges i altres funcionaris públics, els comissionats va interposar un recurs davant el secretari d'Estat per a les colònies. Hindmarsh Es va recordar llavors a Londres el 1838. El 1840 va ser nomenat com a tinent governador de l'illa de Helgoland. Hindmarsh va ser nomenat cavaller per la reina Victòria, el 7 d'agost de 1851, va aconseguir el grau de contra-almirall en 1856 i es va retirar el 1856 a la ciutat costanera de Brighton, Anglaterra.

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]