John L. Adams

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Per a altres significats, vegeu «John Luther Adams».
Infotaula de personaJohn L. Adams
Biografia
Naixement4 desembre 1970 Modifica el valor a Wikidata (53 anys)
Winston-Salem (Carolina del Nord) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactor Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm0011087 Allmovie: p338519 TV.com: people/john-l-adams TMDB.org: 1224831 Modifica el valor a Wikidata

John L. Adams (4 de desembre de 1970; Winston-Salem, Carolina del Nord) és un actor de cinema i televisió estatunidenc.

Després d'anar a la Universitat Estatal de Winston-Salem, Adams es va traslladar a Los Angeles on va començar una carrera com a còmic, actuant en llocs com The Improv, The Laugh Factory, The Comedy Store, així com el Casino Riviera a Las Vegas.

El 2000, va ser triat per una sèrie de la NBC Just Deal com Mr. Peña i un any més tard desembarcava en tres episodis de Girlfriends com a Vosco.

El 2002, Adams feia del terapeuta Bruce Lewis a The Dead Zone, el millor amic de Johnny Smith. La novel·la original de Stephen King no presentava el personatge de Bruce; se'l va crear específicament pel show i s'ha convertit en un punt definitiu en la diferència entre la sèrie de televisió i el llibre.

El 2006, Adams sortia en un paper regular en el pilot de la sèrie d'ABC Secrets of a Small Town protagonitzada per Angie Harmon. La sèrie era per la temporada del 2006, però no va cuallar.

A més a més al seu treball en el cinema, Adams també ha aparegut en produccions de teatre de El Wiz com l'Scarecrow, i com Tony en Trouble Man, i també és reconegut per fer de protagonista en anuncis de televisió per 1-800-COLLECT davant David Arquette.[1]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]