Jordi Gonzalvo Solà

De Viquipèdia
Aquesta és una versió anterior d'aquesta pàgina, de data 23:42, 28 març 2015 amb l'última edició de Felato (discussió | contribucions). Pot tenir inexactituds o contingut no apropiat no present en la versió actual.

Jordi Gonzalvo Solà, nascut a Barcelona el 13 de juny de 1947, és un exjugador i entrenador de futbol català. És fill de Josep Gonzalvo (Gonzalvo II) que va ser jugador, entrenador i directiu del FC Barcelona.

Carrera esportiva

Jugador de futbol a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, i després jugador diversos equips catalans entre ells la Unió Esportiva Sant Andreu, CD Blanes, Cerdanyola, i d'altres.

Entrenador nacional de futbol que ha dirigit entre d'altres el Cadis Club de Futbol,[1] Club Esportiu Castelló, Llevant Unió Esportiva, Nàstic de Tarragona, UE Lleida, Unió Esportiva Figueres, Terrassa Futbol Club,[2] Unió Esportiva Sant Andreu i la UDA Gramenet.

Ha estat comentarista de TV3, Televisió de Catalunya, en anàlisis tècniques de les retransmissions de Segona divisió A i Segona divisió B en el període 2001 - 2007.[3]

Referències

  1. «Fitxa de Jordi Gonzalvo Solà» (en castellà). Web del Cadis CF. [Consulta: 8 juliol 2013].
  2. «Jordi Gonzalvo, nou entrenador del Terrassa Futbol Club». Vilaweb, 26-01-2000. [Consulta: 8 juliol 2013].
  3. "Creando fútbol" con Jordi Gonzalvo (castellà)