Jorge Luis Fernández Pérez

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJorge Luis Fernández Pérez
Biografia
Naixement8 març 1959 Modifica el valor a Wikidata (65 anys)
Buenos Aires (Argentina) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat1978 Modifica el valor a Wikidata –
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipPorter Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
CA Vélez Sársfield
Real Murcia
UE Lleida Modifica el valor a Wikidata

Jorge Luis Fernández Pérez, més conegut com a Tubo Fernández, (Buenos Aires, 8 de març de 1959) és un exfutbolista argentí, que ocupava la posició de porter.

Trajectòria[modifica]

Al seu país va començar a destacar a les files de Vélez Sarsfield, el 1982. Hi roman quatre temporades i després passa pel Cipolletti i per Ferro Carril Oeste abans de retornar a Vélez Sarsfield el 1988.

En busca d'oportunitats, el 1989 recala a l'Albacete Balompié, per aquella època a Segona Divisió B. L'any següent fitxa pel Reial Múrcia, de Segona Divisió, on disputa 38 partits, i la temporada 91/92, a la UE Lleida, equip amb el qual arriba a marcar fins a cinc gols.

El 1992 fitxa pel Cadis CF, amb qui debuta a la primera divisió espanyola. Amb els andalusos juga 23 partits de la campanya 92/93, en la qual el Cádiz baixa a Segona. La temporada 93/94, seria suplent a l'equip gadità. Abans de retirar-se, també milita als modestos Águilas CF, Cartagena i Olímpico Totana.

Després de retirar-se, ha seguit vinculat al món del futbol com a entrenador de porters, tot formant part d'equips esportius de l'Albacete Balompié, Reial Múrcia o Ciudad de Murcia, entre d'altres.

Enllaços externs[modifica]