Josep Maria Jové i Lladó

De Viquipèdia
Aquesta és una versió anterior d'aquesta pàgina, de data 08:46, 6 set 2016 amb l'última edició de Davidpar (discussió | contribucions). Pot tenir inexactituds o contingut no apropiat no present en la versió actual.
Salta a la navegació Salta a la cerca

Josep Maria Jové i Llado (Barcelona, 1975), és un polític i professor universitari català. Actualment és el Secretari General de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda del govern de Carles Puigdemont. Actualment és el President del Consell Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya.

És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la UPF i diplomat en ciències polítiques per la UB d'on té estudis avançats en administració pública i política pública.

Ha estat assessor polític i econòmic en diverses empreses de gestoria pública i privada així mateix va ser el Director de Polítiques Sectorials al Departament de Presidència i Vicepresidencia de la Generalitat de Catalunya entre 2005 i 2010. Ha compaginat la seva activitat política amb la docencia universitària com a professor a l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la UB i actualment és professor associat a la mateixa universitat.

Des del 2011 és el President del Consell Nacional d'ERC.[1][2]

Referències

  1. «Qui són els tretze secretaris generals del govern de Puigdemont?». Vilaweb, 15-01-2016 [Consulta: 15 gener 2016].
  2. «Només una dona entre els tretze secretaris generals del nou Govern». Nació digital, 15-01-2016 [Consulta: 15 gener 2016].