Josh McDermitt

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJosh McDermitt
Biografia
Naixement4 juny 1978 Modifica el valor a Wikidata (45 anys)
Phoenix (Arizona) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióGreenway High School (en) Tradueix
Grand Canyon University (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócomediant, actor de cinema, actor de televisió Modifica el valor a Wikidata
Obra
Obres destacables

Lloc webjoshmcdermitt.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: nm3129311 Allocine: 441305 TV.com: people/josh-mcdermitt TMDB.org: 1252310 Modifica el valor a Wikidata

Josh MCdermitt (Phoenix, Arizona, 4 de juny de 1978) és un actor estatunidenc. pel seu personatge de Eugene Porter a la sèrie The Walking Dead.

Carrera[modifica]

McDermitt va començar la seva carrera a l'espectacle per casualitat, trucant repetidament a un programa de ràdio local de Phoenix, Tim & Willy, per fer broma a les trucades telefòniques com a persones diferents. Més tard, va començar a treballar com a productor de ràdio al costat dels creadors del programa, passant a ràdios importants com KNIX-FM i KMLE.

El 2006, va aparèixer com a concursant al programa de talent còmic Last Comic Standing, on va arribar a la semifinal, abans de passar a la interpretació real amb la pel·lícula de televisió Rehab for Rejects de 2009. Un dels seus papers destacats va ser com Brandon a la comèdia del canal de televisió Land Meet the Parents, que es va emetre durant dues temporades el 2011 i el 2012 abans de ser cancel·lada. L'octubre de 2013, els productors de la sèrie de televisió AMC The Walking Dead van anunciar la inclusió de McDermitt al repartiment de la quarta temporada de la saga, en el paper del personatge d'Eugene Porter. El seu personatge va ascendir a un paper habitual a la cinquena temporada.

Referències[modifica]