Kaulakau

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióKaulakau
Dades
Tipusgrup de música Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2006
Activitat
Activitat2006-2015
MembresMarc Egea i Ger
Jordi Molina
Franco Molinari
Enric Canada
Vasco Trilla
Miguel Fernández
Segell discogràficDiscmedi
Discordian Records
Gènerefolk
jazz
Obres destacables

Lloc webhttps://kaulakau.bandcamp.com/

Kaulakau va ser un quartet de folk-jazz o jazz-fusió català que va estar actiu entre el 2006 i el 2015. Va ser integrat per Marc Egea (viola de roda), Jordi Molina (tenora), Franco Molinari (contrabaix) i Enric Canada (bateria). El 2012 en Vasco Trilla va substituir l'Enric Canada a la bateria. Durant la darrera etapa, s'integrà el saxofonista de jazz Miguel Fernández substituint en Jordi Molina. El grup va actuar en importants festivals de jazz i de world music de tot Catalunya, l'Estat espanyol i de la resta del món (Moldàvia, Romania, Itàlia, Rússia, Mèxic, Guatemala, França entre d'altres.). Els integrants del grup provenien de diferents escenes musicals com el folk, la música clàssica, el jazz, el rock o la música experimental. Van començar a treballar junts sense la intenció de barrejar l'estil de cada membre. Segons ells mateixos, el resultat estava entre el folk i el jazz.[1][2] El darrer concert de la formació va ser a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, el setembre del 2015, durant les Festes de la Mercè, amb tots els seus integrants (excepte l'Enric Canada) i amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

Discografia[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Kaulakau». Catalan Sounds. (Institut Ramon Llull (CC-BY-SA)). Arxivat de l'original el 2016-03-08. [Consulta: 31 gener 2016].
  2. «La fusió de Kaulakau i la Cobla Sant Jordi & Eulàlia: una barcelonina rebel del segle quart». web. CCMA. [Consulta: 31 gener 2016].
  3. Enderrock.cat. «Kaulakau - Bernoiver». [Consulta: 21 juny 2018].
  4. Enderrock.cat. «Kaulakau - In Fabula». [Consulta: 21 juny 2018].
  5. Enderrock.cat. «Kaulakau i Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona - Mare Uut». [Consulta: 21 juny 2018].
  6. «Sanjosex i Kaulakau, premiats». El Punt Avui.
  7. «Homo Kaulakensis by Kaulakau». [Consulta: 21 juny 2018].