Kolonaki

Plantilla:Infotaula geografia políticaKolonaki
Imatge

Localització
Modifica el valor a Wikidata Map
 37° 58′ 38″ N, 23° 44′ 26″ E / 37.97717°N,23.74064°E / 37.97717; 23.74064
EstatGrècia
Agència governamentalAdministració descentralitzada d'Àtica
RegióPerifèria d'Àtica
Unitat perifèricaAtenes Central
MunicipiAtenes Modifica el valor a Wikidata
Geografia
Part de
Limita amb
Pangrati (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc webcityofathens.gr Modifica el valor a Wikidata

Kolonaki (grec: Κολωνάκι, literalment "columna petita") és un barri del centre d'Atenes, Grècia. Es troba al sud-oest del Mont Licabet, al qual es pot pujar a peu o en funicular, i està comunicat amb dues estacions de metro.

Kolonaki és un districte ric, elegant i de luxe, que compta amb una sèrie de botigues de gamma alta i de dissenyadors de prestigi grecs i internacionals. Un dels seus principals carrers comercials, Voukourestiou, és conegut per les seues joieries.

A Kolonaki hi ha també museus i galeries. El Museu Benaki, dins d'un edifici neoclàssic, i el Museu Goulandris d'Art Ciclàdic són dues de les millors col·leccions privades del país. Dos museus més petits que es troben a Kolonaki són el Museu d'Història de la Roba Grega i el Museu del Teatre, tots dos altament especialitzats en les seues respectives àrees. El Museu de la Guerra d'Atenes i el Museu Bizantí es troben a l'avinguda Vasilissis Sofias.

Hi ha moltes opcions disponibles per a la vida nocturna, com bars, ouzerís (on beure ouzo i menjar meze) i tavernes.A la plaça principal de Kolonaki, envoltada de cafés i restaurants, és on està la petita columna que dona nom al barri.

Omónia Exàrkhia Mont Licabet
Psirí i Monastiraki Rosa dels vents Ilíssia
Plaka Plaça Síndagma


Galeria fotogràfica[modifica]


A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Kolonaki