Línia evolutiva de Chikorita

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de PokémonChikorita
Pokédex
Mew - Chikorita (#152) - Bayleef
General
Nom japonèsチコリータ Chikorihta
EtapaBàsic
GeneracióSegona
Evoluciona deCap
Evoluciona aBayleef
Biologia
EspècieFulla
TipusPlanta
Alçada0,9 m
Pes6,4 kg
ColorVerd

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Chikorita, Bayleef i Meganium.

Chikorita[modifica]

Chikorita és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus planta i evoluciona a Bayleef. Amb la fulla que té al cap pot desprendre una aroma molt agradable per a l'olfacte humà. Els seus atacs més destacats són Razor Leaf, Fuet Liana i Sweet Scent.

Bayleef[modifica]

Infotaula de PokémonBayleef
Pokédex
Chikorita - Bayleef (#153) - Meganium
General
Nom japonèsベイリーフ Beirihfu
EtapaEtapa 1
GeneracióSegona
Evoluciona deChikorita
Evoluciona aMeganium
Biologia
EspècieFulla
TipusPlanta
Alçada1,2 m
Pes34,8 kg
ColorVerd

Bayleef és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus planta i evoluciona de Chikorita. Evoluciona a Meganium.Amb la fulla que té al cap pot desprendre una aroma molt agradable per a l'olfacte humà. Els atacs més destacats són:"Hoja afilada","Latigo cepa","Dulce aroma" i "Golpe cuerpo". Els bulbs que té al coll floreixen en evolucionar.

Meganium[modifica]

Infotaula de PokémonMeganium
Pokédex
Bayleef - Meganium (#154) - Cyndaquil
General
Nom japonèsメガニウム Meganiumu
EtapaEtapa 2
GeneracióSegona
Evoluciona deBayleef
Evoluciona aCap
Biologia
EspècieHerba
TipusPlanta
Alçada1,8 m
Pes100,5 kg
ColorVerd

Meganium és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus planta i evoluciona de Bayleef. La fulla del cap s'ha transformat en dues antenes, amb el seu alè pot reanimar plantes seques o mortes. Els atacs més destacats són:"Hoja afilada","Latigo cepa","Dulce aroma","Golpe cuerpo" i "Sintesís".

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «Pokémon Franchise Approaches 150 Million Games Sold» (en anglès). PR Newswire. Nintendo, 04-10-2005 [Consulta: 21 setembre 2020].

Enllaços externs[modifica]