Llista d'episodis de Chuck

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Chuck és una sèrie de televisió estatunidenca d'acció, comèdia i drama creada per Josh Schwartz i Chris Fedak.

La sèrie presenta en Chuck Bartowski, que rep un correu electrònic d'un antic company de la universitat que ara treballa a la CIA. El correu conte tots els secrets de la CIA i se li implanten al cervell.[1] Consta de cinc temporades d'entre 13 i 24 capítols cadascuna. Als Estats Units, la primera temporada va començar el 24 de setembre de 2007 i va acabar el 21 de gener del 2008. La segona temporada es va emetre durant el 29 de setembre del 2008 i el 27 d'abril de 2009. Pel que fa a la tercera començà el 10 de gener i acabà el 24 de maig de 2010. La quarta temporada va durar des del 20 de setembre de 2010 fins al 16 de maig de 2011. La cinquena i darrera temporada va començar el 28 d'octubre de 2011 i va acabar amb un especial de dues hores el 27 de gener de 2012.

A Catalunya, la sèrie va emetre's primerament a TV3 i, a principis de 2011, va passar a formar part de la programació del canal juvenil 3XL, a on cada dilluns s'emetia un capítol. Amb el tancament del canal 3XL, la tercera temporada es va estrenar a TV3.

Temporades[modifica]

Temporada Episodis Duració als Estats Units Duració a Catalunya
1 13 24 de setembre de 2007 - 24 de gener de 2008 28 d'agost de 2008 - 18 de desembre de 2008
2 22 29 de setembre de 2008 - 27 d'abril de 2009 31 de juliol de 2010 - 13 de novembre de 2010
3 19 10 de gener de 2010 - 24 de maig de 2010 2 de juny de 2013 - 12 d'abril de 2014
4 24 20 de setembre de 2010 - 16 de maig de 2010 5 de maig de 2014 - 18 de gener de 2015
5 13 28 d'octubre de 2011 - 27 de gener de 2012 31 de maig de 2015 - 13 de setembre de 2015

Llista d'episodis[modifica]

Primera temporada[modifica]

# # Títol Directors Guionistes Data d'estrena als Estats Units Data d'estrena a Catalunya
1 1 Pilot o En Chuck contra l'intersector
Chuck Versus the Intersect
McG Josh Schwartz & Chris Fedak 24 de setembre de 2007 28 d'agost de 2008
En Chuck Bartowski obre un correu electrònic codificat subliminalment amb secrets estatals i, sense adonar-se'n, es descarrega tot un servidor d'informació sensible al seu cervell. A partir d'aquest moment l'espera una nova carrera com a agent secret, el més vital, del govern. Ara, el destí del món està a les mans d'un tipus que treballa a una botiga de Buy More Electronics amb el seu millor amic, en Morgan Grimes, i que viu amb la seva germana Ellie.
2 2 En Chuck contra l'helicòpter
Chuck Versus the Helicopter
Robert Duncan McNeill Josh Schwartz & Chris Fedak 1 d'octubre de 2007 4 de setembre de 2008
Mentre en Chuck intenta adaptar-se a la seva nova vida com a espia, la relació entre els seus dos nous socis, la Sarah i en Casey, és cada vegada més tensa. Tant en Casey i com la Sarah es culpen l'un a l'altre per l'assassinat d'un metge que semblava tenir la solució al problema d'en Chuck. Els dos agents faran els possibles per convèncer en Chuck que el responsable és l'altre i ell no tindrà més remei que decidir en qui confiar.
3 3 En Chuck contra el Tango
Chuck Versus the Tango
Jason Ensler Matthew Miller 8 d'octubre de 2007 18 de setembre de 2008
En Chuck s'està adonant que dur una doble vida no és gaire fàcil. Després que el seu cap a Buy More li crida l'alto, en Chuck recorre al seu millor amic, en Morgan i a en Nerd Herd per demostrar que mereix ser promogut a ajudant de direcció. Mentrestant, la Sarah i en Casey l'obliguen a fer la seva primera missió real com a espia secret.
4 4 En Chuck contra el wookie
Chuck Versus the Wookiee
Allan Kroeker Allison Adler 15 d'octubre de 2007 25 de setembre de 2008
Una atractiva companya de la Sarah de la CIA demana al Chuck recuperar un diamant d'un milió de dòlars amagat en una mansió de Malibu i que està servint per cofinançar operacions terroristes. Mentrestant, comença a entreveure que la doble vida de la Sarah, l'impedeix saber qui és ella en realitat. Així mateix, en Morgan intenta convèncer en Chuck perquè li aconsegueixi una cita amb l'amiga de la Sarah.
5 5 En chuck contra el chopsuey de gambes
Chuck Versus the Sizzling Shrimp
David Solomon Scott Rosenbaum 22 d'octubre de 2007 2 d'octubre de 2008
Quan els agents Sarah i Casey es neguen a col·laborar en una missió desautoritzada duta a terme a Chinatown per un dels espies xinesos més destacats, en Chuck ha de prendre una decisió difícil: anar en contra del govern dels EUA i els seus amics o fer el que considera correcte. Mentrestant, en Morgan viu el seu propi dilema quan a Buy More el fan participar en un concurs de vendes que li podria costar la feina.
6 6 En Chuck contra el cuc de Dune
Chuck Versus the Sandworm
Robert Duncan McNeill Phil Klemmer 29 d'octubre de 2007 9 d'octubre de 2008
Quan en Chuck coneix un altre agent estatal amb una doble vida, un geni dels artefactes, aquest haurà de decidir si entregar l'agent a la Sarah i en Casey o si ajudar-lo a escapar. D'altra banda, és Halloween, una festa que significa molt pels amics Chuck i Morgan, però que aquest any és un xic diferent perquè en Morgan sent que en Chuck està oblidant els seus records d'infància i també la seva amistat.
7 7 En Chuck contra l'alma mater
Chuck Versus the Alma Mater
Patrick Norris Anne Cofell Saunders 5 de novembre de 2007 16 d'octubre de 2008
Quan en Chuck s'assabenta que el seu antic professor és un agent del govern, perseguit a causa d'un arxiu amb informació secreta i molt sensible, torna a la universitat de Stanford, la institució que el va expulsar. Mentre utilitza la seva experiència passada per esbrinar què sap el professor, destapa alguns secrets sorprenents de la seva pròpia vida. Mentrestant, en Morgan se les ha de veure amb el nou ajudant de direcció a Buy More.
8 8 En Chuck contra la veritat
Chuck Versus the Truth
Robert Duncan McNeill Allison Adler 12 de novembre de 2007 23 d'octubre de 2008
En Chuck es debat entre la seva vida amorosa real i la secreta quan coneix una noia molt bonica anomenada Lou. D'altra banda, la seva relació amb la Sarah es caldeja durant la cita doble amb l'Ellie i el capità Impressionant. Mentrestant, un expert en verins intenta obtenir el codi per accedir a unes instal·lacions nuclears mitjançant el seu beuratge de la veritat. Gràcies als efectes d'aquest beuratge, en Chuck descobreix moltes coses dels seus companys.
9 9 En Chuck contra el salami d'importació
Chuck Versus the Imported Hard Salami
Jason Ensler Scott Rosenbaum & Matthew Miller 19 de novembre de 2007 13 de novembre de 2008
En Chuck comença a sortir amb la Lou, una experta en sandvitxos. La cosa sembla que va bé, però apareix la Sarah amb una gelosia com d'exxicota, ja que ha descobert que els seus sentiments van més enllà del rol secret que representen. La situació encara es complica més quan se sap que la Lou és membre d'una xarxa de contrabandistes. La seva relació és una altra estafa o va de debò? Mentrestant, en Morgan coneix una noia ben peculiar.
10 10 En Chuck contra el seu malson
Chuck Versus the Nemesis
Allison Liddi-Brown Chris Fedak 26 de novembre de 2007 27 de novembre de 2008
El dia d'acció de gràcies, en Bryce reapareix quan ja tothom el feia mort. Una sèrie de comitès secrets interns que pretenen destruir la "intersecció" -o bé el cervell d'en Chuck- han salvat en Bryce amb l'esperança que els ajudi a localitzar-lo. Però per tal de demostrar a la Sarah, en Casey i la resta de la CIA que no és dolent, en Bryce necessita l'ajuda d'en Chuck. Després de veure's amb antics amics i amants, en Bryce i la Sarah tornen, en Chuck es posa gelós i dubta del seu futur amb ella. Mentrestant, el Buy More es prepara pel dia de més vendes de l'any i en Morgan és l'encarregat d'assegurar-se que tot vagi sobre rodes.
11 11 En Chuck contra el Crown Victorià
Chuck Versus the Crown Vic
Chris Fisher Zev Borrow 3 de desembre de 2007 4 de desembre de 2008
Encara coent en veure que la Sarah segueix enamorada d'en Bryce, en Chuck ha d'acceptar el seu rol com a marit de la Sarah en una missió secreta per enxampar un falsificador aficionat a la vela amb connexions polítiques. Emocions i balancejos acompanyaran en Chuck, la Sarah i en Casey mentre es dirigeixen al port esportiu a sabotejar un pla que, de retruc, esquitxarà en Morgan i l'Anna directament als ulls. Simultàniament se celebra la festa anual de vacances del Buy More, però aquesta vegada regida per una pila de normes d'en Big Mike.
12 12 En Chuck contra l'amant secreta
Chuck Versus the Undercover Lover
Fred Toye Phil Klemmer 21 de gener de 2008 11 de desembre de 2008
En Chuck descobreix que una sèrie de traficants d'armes russos es reuneixen en secret a Los Angeles. Una dona russa en particular li crida l'atenció i és que es tracta de l'exnòvia d'en Casey. En Chuck està cada cop més intrigat i comença a cosir-lo a preguntes sobre la seva relació amb aquella dona. Quan s'assabenta que la dona està a punt de casar-se amb un dels traficants d'armes, en Chuck anima en Casey a lluitar per recuperar-la. Anirà en Casey a buscar la dona que estima sense comprometre la seva identitat? Mentrestant, el capità Impressionant i l'Ellie assoleixen un punt àlgid en la seva relació.
13 13 En Chuck contra el marlí
Chuck Versus the Marlin
Allan Kroeker Matthew Lau 21 de gener de 2008 18 de desembre de 2008
El capità Impressionant demana la mà de l'Ellie a en Chuck i l'insisteix perquè guardi ell l'anell fins que ho tingui tot a punt. En Chuck desa l'anell a la seva taquilla del Buy More i quan hi torna l'endemà veu que algú ha entrat a robar a la botiga i s'ho ha endut tot. Simultàniament, en Casey i la Sarah descobreixen que la CIA els ha estat espiant per tal de descobrir "la intersecció". La identitat i la vida d'en Chuck estan en perill, o sigui que l'Agència de Seguretat Nacional hi intervé. Perdrà en Chuck la família i els amics?

Segona temporada[modifica]

# # Títol Directors Guionistes Data d'estrena als Estats Units Data d'estrena a Catalunya
14 1 En Chuck i la primera cita
Chuck Versus the First Date
Jason Ensler Josh Schwartz & Chris Fedak 29 de setembre de 2008 31 de juliol de 2010
Probablement, en Chuck Bartowski és l'agent secret més pallús del món. La vida d'aquest jove de més de vint anys, fanàtic dels videojocs, va canviar radicalment el dia que va obrir un correu electrònic, xifrat de forma subliminal, que contenia secrets d'estat. Sense adonar-se'n, un servidor sencer de dades confidencials va quedar allotjat al seu cervell.
15 2 En Chuck contra la seducció
Chuck Versus the Seduction
Allan Kroeker Matthew Miller 6 d'octubre de 2008 7 d'agost de 2010
En Chuck s'ha de camuflar per recuperar la Cipher de les mans de la sensual i perillosa espia coneguda com la Vídua Negra, però, per acostar-se al seu objectiu, primer ha d'aprendre el difícil art de la seducció de la mà del refinat i sofisticat Roan Montgomery, un agent llegendari i ben plantat. Però, per desgràcia d'en Chuck, la Sarah i en Casey, en Roan ja no és el que era.
16 3 En Chuck contra la ruptura
Chuck Versus the Break-Up
Robert Duncan McNeill Scott Rosenbaum 13 d'octubre de 2008 14 d'agost de 2010
En Chuck es posa extremament gelós quan el seu enemic Bryce Larkin, antic company i nòvio de la Sarah, apareix de forma inesperada. Els sentiments cada cop més profunds d'en Chuck i la Sarah hauran de passar una prova de foc amb la nova missió, que requereix que la Sarah i en Bryce facin el paper d'una parella d'enamorats. Mentrestant, en Morgan ha de superar un altre repte al Buy More i enfrontar-se amb una colla d'assetjadors d'una botiga d'esports pròxima del carrer comercial.
17 4 En Chuck contra els Cougars
Chuck Versus the Cougars
Patrick Norris Allison Adler 20 d'octubre de 2008 15 d'agost de 2010
En Chuck s'assabenta de coses del passat de la Sarah quan topen amb la seva gran rival de l'institut, la Heather Chandler. Les inseguretats de l'adolescència de la Sarah tornen a aflorar mentre ella mira d'evitar la Heather per tots els mitjans. Per la seva banda, en Chuck fa els impossibles per esbrinar més coses de la vida oculta de la Sarah.
18 5 En Chuck contra Tom Sawyer
Chuck Versus Tom Sawyer
Norman Buckley Phil Klemmer 27 d'octubre de 2008 15 d'agost de 2010
La vida com a espia comença a passar factura a en Chuck i tothom se n'adona. Ell mira d'explicar el seu comportament estrany a l'Ellie i al peculiar expert en eficiència de Buy More, l'Emmett Milbarge, però una nova ordre ho acaba d'embolicar tot més. Un terrorista mundialment conegut apareix buscant en Jeff, i en Chuck no té més remei que socialitzar amb el raret del grup per esbrinar quin és el seu paper en la missió.
19 6 En Chuck contra l'ex
Chuck Versus the Ex
Jay Chandrasekhar Zev Borow 10 de novembre de 2008 21 d'agost de 2010
Durant una guàrdia de Nerd Herd, en Chuck es troba cara a cara amb la seva exxicota Jill, la noia que li va trencar el cor. En un intent de mantenir la seva reputació, en Chuck menteix i afirma que les coses li van millor del que en realitat van. Ara, bé, quan en Chuck coneix el cap de la Jill, un investigador científic que podria haver desenvolupat una arma biològica mortal, ell, la Sarah i en Casey han de comprovar si la Jill també hi està involucrada.
20 7 En Chuck contra la soprano
Chuck Versus the Fat Lady
Jeffrey G. Hunt Matthew Lau 17 de novembre de 2008 22 d'agost de 2010
En Chuck i la Jill gaudeixen d'una mena de lluna de mel després de reconciliar-se. Els dos enamorats planegen una escapada de cap de setmana que han de cancel·lar en l'últim moment, quan en Casey i la Sarah informen en Chuck que el necessiten en una missió immediata per identificar agents corruptes de la CIA. La Jill té un atac de gelosia quan finalment coneix la Sarah i s'assabenta que en Chuck i ella han de fer el paper de parella.
21 8 En Chuck contra el gravitró
Chuck Versus the Gravitron
Allison Liddi-Brown Chris Fedak 24 de novembre de 2008 22 d'agost de 2010
En Chuck, la Sarah i en Casey queden parats en descobrir que la xicota d'en Chuck, la Jill, és una agent de Fulcrum que pretén localitzar la "intersecció". En Chuck, que encara no s'ho acaba de creure, rep l'ordre d'utilitzar la seva relació amb la Jill per accedir a un altre agent. De bon grat accepta acabar amb la dona que l'ha traït dues vegades. Mentrestant, els pares del capità Impressionant anuncien que vindran a passar el Dia d'Acció de Gràcies.
22 9 En Chuck contra en Sensei
Chuck Versus the Sensei
Jonas Pate Anne Cofell Saunders 1 de desembre de 2008 28 d'agost de 2010
Encara recuperant-se d'haver descobert que la seva exxicota era una espia de Fulcrum, en Chuck s'embarca en una missió per oblidar tot aquest assumpte. Per la seva part, en Casey s'endú una sorpresa desagradable quan s'assabenta que el seu sensei, la persona que li va ensenyar tot el que sap, ara és un dels agents enemics més buscats.
23 10 En Chuck contra el Delorean
Chuck Versus the DeLorean
Ken Whittingham Matthew Miller 8 de desembre de 2008 4 de setembre de 2010
En Chuck decideix espiar la Sarah i descobreix que surt amb un home força més gran que ella. Desesperat, en Chuck mira d'advertir-la després de tenir una visió d'intersecció, però ella li assegura que no està en perill i li confessa la identitat de l'home misteriós. Mentrestant, l'Anna expressa el seu desig d'anar a viure amb en Morgan per obligar-lo a actuar com un adult d'una vegada per totes.
24 11 En Chuck contra el Pare Noel
Chuck Versus Santa Claus
Robert Duncan McNeill Scott Rosenbaum 15 de desembre de 2008 4 de setembre de 2010
Falta un dia per Nadal i tothom ja sent l'esperit de joia. De sobte, un cotxe del bàndol enemic s'estavella contra el Buy More després d'una persecució i el conductor reté tots els clients com a ostatges, inclosos l'impressionant i l'Ellie, que hi havien anat a fer les últimes compres. És en situacions com aquesta on cadascú es mostra tal com és. Alguns volen fer-se els valents, altres, tot el contrari.
25 12 En Chuck contra la tercera dimensió
Chuck Versus the Third Dimension
Robert Duncan McNeill Chris Fedak 2 de febrer de 2009 5 de setembre de 2010
En aquest episodi especial en 3D, en Chuck desmantella una trama per assassinar l'estrella de rock internacional Tyler Martin. Els agents segresten el músic per descobrir qui el vol mort. Més tard, en Tyler convenç en Chuck per sortir a fer unes copes, però la nit s'acaba complicant d'allò més. Mentrestant, en Morgan aconsegueix dos passis vip per al concert d'en Tyler i organitza un concurs per veure qui és l'afortunat que l'acompanyarà.
26 13 En Chuck contra les zones residencials
Chuck Versus the Suburbs
Jay Chandrasekhar Phil Klemmer 16 de febrer de 2009 5 de setembre de 2010
L'última missió d'en Chuck i la Sarah els obliga a fer veure que són un matrimoni feliç que viu a la perifèria. Allà coneixen alguns personatges interessants, com ara en Brad, el simpàtic veí del costat que treballa en el negoci fix, i la Sylvia, una dona seductora i atractiva que viu a l'altre cantó del carrer i té l'ull clavat en en Chuck. Mentrestant, en Big Mike revoluciona el Buy More després que la seva dona li demana el divorci.
27 14 En Chuck contra el millor amic
Chuck Versus the Best Friend
Peter Lauer Allison Adler 23 de febrer de 2009 18 de setembre de 2010
En Chuck ajuda en Morgan, que té el cor trencat, a espiar l'Anna, però, després de tenir una visió del noi amb qui surt ara, ell, la Sarah i en Casey reben l'ordre d'esbrinar la seva connexió amb una banda perillosa. Mentrestant, en Jeff i en Lester intenten convèncer l'Ellie i l'impressionant perquè contractin el seu grup de música, Jeffster!, per al dia del casament.
28 15 En chuck contra els musculets
Chuck Versus the Beefcake
Patrick Norris Matthew Miller & Scott Rosenbaum 2 de març de 2009 19 de setembre de 2010
En Chuck trenca amb la Sarah després que l'Ellie li insisteix perquè ho faci, però la gelosia s'apodera d'ell quan la Sarah rep l'ordre de seduir un agent molt ben plantat, en Cole Barker, per aconseguir informació sobre Fulcrum. En Morgan intenta pair la relació de la seva mare amb en Big Mike i es refugia a casa d'en Chuck, però l'Ellie i l'impressionant no ho veuen amb bons ulls. Mentrestant, en Jeff i en Lester miren de dir-hi la seva a l'hora de contractar el nou empleat de la botiga.
29 16 En Chuck contra l'arma letal
Chuck Versus the Lethal Weapon
Allan Kroeker Zev Borow & Matthew Lau 9 de març de 2009 25 de setembre de 2010
En Chuck, la Sarah i en Casey s'assabenten que hi ha un home, anomenat Perseus, que està preparant una "intersecció" per Fulcrum. Mentre la Sarah i en Casey s'encarreguen de localitzar Perseus, en Chuck i l'agent Cole Barker s'han de quedar en un búnquer de seguretat. Ara bé, quan la missió pren un gir inesperat, els dos espies fan cas omís a les ordres de mantenir-se lluny del perill. Mentrestant, en Morgan intenta convèncer l'Anna que anar a viure amb ell no és gaire bona idea.
30 17 En Chuck contra l'avió teledirigit
Chuck Versus the Predator
Jeremiah Chechik Chris Fedak 23 de març de 2009 2 d'octubre de 2010
Després que el cervell de l'ordinador de la "intersecció" contacta amb ell, en Chuck ha de decidir en qui ha de confiar, si en la Sarah i en Casey o en aquest científic misteriós que podria esborrar la "intersecció" de la seva ment. Mentrestant esclata un conflicte entre el Buy More de Burbank i l'oficina més prestigiosa de l'empresa a Beverly Hills.
31 18 En Chuck contra el cor trencat
Chuck Versus the Broken Heart
Kevin Bray Allison Adler 30 de març de 2009 3 d'octubre de 2010
Quan en Chuck expressa els seus sentiments sobre la complicada relació que l'uneix amb la Sarah, una agent sense escrúpols anomenada Alex Forrest es proposa avaluar el rol de la Sarah com a supervisora d'en Chuck. En Morgan, en Jeff i en Lester miren d'aconseguir que els convidin al comiat de solter del capità impressionant.
32 19 En Chuck contra la feina dels seus somnis
Chuck Versus the Dream Job
Robert Duncan McNeill Phil Klemmer & Cory Nickerson 6 d'abril de 2009 16 d'octubre de 2010
La vida d'en Chuck comença a encarrilar-se. El seu pare, l'Steve, torna després d'una llarga absència i després d'aconseguir la feina dels seus somnis amb el que és el seu heroi, en Ted Roark. Amb un gran disgust d'en Chuck, res no surt com s'esperava.
33 20 En Chuck contra el primer mort
Chuck Versus the First Kill
Norman Buckley Scott Rosenbaum 13 d'abril de 2009 17 d'octubre de 2010
Quan Fulcrum segresta el pare d'en Chuck, l'Steve, l'agent secret ha d'acceptar que l'única manera de recuperar-lo és confiar i deixar la seva vida en mans de la persona de qui menys es refia del món: la seva exxicota Jill. Mentrestant, l'equip del Buy More intenta sabotejar l'avaluació corporativa de l'Emmett.
34 21 En Chuck contra el coronel
Chuck Versus the Colonel
Peter Lauer Matthew Miller 20 d'abril de 2009 30 d'octubre de 2010
Quan en Chuck i la Sarah marxen sense permís per rescatar el pare d'en Chuck, l'Steve, els dos agents descobreixen que, quan estan un temps junts sense que ningú els controli, sorgeix una mena de química entre tots dos. Just quan estan gairebé a tocar, en Casey es presenta al seu amagatall. En Morgan es converteix en l'ovella negra del Buy More després d'aconseguir que ascendeixin l'Emmett per error.
35 22 En Chuck contra l'anell
Chuck Versus the Ring
Robert Duncan McNeill Chris Fedak & Allison Adler 27 d'abril de 2009 13 de novembre de 2010
Finalment arriba el dia de l'enllaç entre l'Ellie i l'impressionant. En Chuck haurà de salvar la vida de la seva germana i evitar que en Ted Roark i Fulcrum li espatllin la festa.

Tercera temporada[modifica]

# # Títol Directors Guionistes Data d'estrena als Estats Units Data d'estrena a Catalunya
36 1 En Chuck contra l'acomiadament
Chuck Versus the Pink Slip
Robert Duncan McNeill Chris Fedak i Matt Miller 10 de gener de 2010 2 de juny de 2013
Al final de la segona temporada, en Chuck es va convertir en l'Intersect 2.0 després de rebre una altra descàrrega de dades. Aquest cop no només està al corrent dels secrets del govern, sinó que domina i coordina tècniques de combat mortals. En Chuck ha demostrat ser un referent i ara que, a més fa kung-fu, té tots els números per convertir-se en un agent de debò. Només hi ha un petit problema: els sentiments. Si vol protegir-se a si mateix i la gent que l'envolta, en Chuck haurà d'aprendre a controlar-los. Seguiran custodiant-lo l'hirsut John Casey, de l'Agència de Seguretat Nacional, i la seva sòcia, Sarah Walker, l'agent número 1 de la CIA i la dona perfecta per a en Chuck. Alhora també l'han d'ajudar a convertir-se en l'agent que està destinat a ser. A banda d'això, Chuck i Sarah s'hauran de plantejar el que senten l'un per l'altre.
37 2 En Chuck contra l'arma secreta
Chuck Versus the Three Words
Peter Lauer Allison Adler i Scott Rosenbaum 10 de gener de 2010 16 de novembre de 2013
Chuck rep una nova missió quan la millor amiga de Sarah apareix amb el seu xicot, Karl. La cosa es complica quan, en plena missió, a Chuck se li acut parlar amb Sarah dels seus problemes amorosos. Aprendrà algun dia a controlar les seves emocions? Mentrestant, Morgan es fica en un embolic quan menteix a Jeff i Lester.
38 3 En Chuck contra El Ángel de la Muerte
Chuck Versus the Angel de la Muerte
Jeremiah Chechik Phil Klemmer 11 de gener de 2010 (Canadà) 23 de novembre de 2013
Malgrat que Chuck sempre mira de mantenir la família al marge de la seva vida d'espia, aquest cop no pot evitar que l'Ellie i n'Awesome es vegin implicats en un incident internacional. Chuck ha d'utilitzar la seva relació amb l'Awesome per protegir un dictador en visita oficial, el primer ministre Goya, d'intent d'assassinat.
39 4 En Chuck contra l'Operació impressionant
Chuck Versus Operation Awesome
Robert Duncan McNeill Zev Borow 17 de gener de 2010 29 de novembre de 2013
Quan el malvat Sydney Price confon Awesome amb un superespia, en Chuck li ha de fer de protector i ensenyar-li com funciona aquest món. En plena missió per recuperar l'anell, topen amb el misteriós Daniel Shaw. Mentrestant, en Morgan és ascendit a subdirector a Buy More i se les ha de veure amb les últimes gracietes d'en Jeff i en Lester.
40 5 En Chuck contra la primera classe
Chuck Versus First Class
Fred Toye Chris Fedak 24 de gener de 2010 (Canadà) 7 de desembre de 2013
L'agent de la CIA Daniel Shaw assigna a en Chuck la seva primera missió en solitari a París sense tenir en compte l'opinió de la Sarah i en Casey. Durant el vol cap a França, en Chuck es fa amic de la Hannah i es fixa en un altre passatger, l'imponent Hugo Panzer. Mentrestant, en Casey ajuda a en Morgan a posar a ratlla en Jeff i en Lester per mantenir el control de Buy More.
41 6 En Chuck contra el plat combinat amb 'nachos'
Chuck Versus the Nacho Sampler
Allan Kroeker Matt Miller i Scott Rosenbaum 31 de gener de 2010 (Canadà) 14 de desembre de 2013
En Chuck fa malabarismes per compaginar les seves dues vides mentre forma la nova empleada de Nerd Herd, la Hannah i intenta esbrinar qui ha quedat atrapat per l'anell. En Chuck creu que s'ho pot manegar ell tot sol, però la Sarah i en Casey consideren que han d'intervenir-hi. Mentrestant, quan l'Ellie comença a fer preguntes sobre en Chuck, l'Impressionant no té més remei que mentir. En Morgan, en Jeff i en Lester fan la seva labor de reconeixement per esbrinar més coses sobre la Hannah.
42 7 En Chuck contra la màscara
Chuck Versus the Mask
Michael Schultz Phil Klemmer 8 de febrer de 2010 21 de desembre de 2013
De sobte, en Chuck i la Hannah passen a formar part de l'última missió de l'agent Daniel Shaw. Per disgust seu, a la Sarah li toca anar de parella amb en Shaw, que cada cop mostra més interès per ella. Mentrestant, en Morgan i l'Ellie continuen encaparrats a esbrinar per què en Chuck es comporta de manera tan reservada i estranya.
43 8 En Chick contra el nom fals
Chuck Versus the Fake Name
Jeremiah Chechik Allison Adler 1 de març de 2010 22 de desembre de 2013 (3 a la carta)
28 de desembre de 2013 (TV3)[note 1]
En Chuck es compromet a fer el sopar per a la Hannah, l'Ellie i l'Impressionant, però primer, per a l'última missió que li han encarregat, ha d'assumir la identitat de l'assassí més perillós del món. Mentrestant, la Sarah deixa ben clar que la seva relació amb en Shaw ha de ser estrictament professional.
44 9 En Chuck contra la tapadora
Chuck Versus the Beard
Zachary Levi Scott Rosenbaum 8 de març de 2010 4 de gener de 2014
En Chuck se sent fracassat quan no pot recórrer a la intersecció i queda enrere en una missió. En Shaw, la Sarah i la Casey continuen sense ell i Chuck es queda a la base en una situació difícil. Mentrestant, l'Anell s'infiltrarà a dins del Buy More, tot cercant la base secreta de la CIA.
45 10 En Chuck contra els caramelets
Chuck Versus the Tic Tac
Patrick Norris Rafe Judkins i Lauren LeFranc 15 de març de 2010 18 de gener de 2014
En Casey fa una missió paral·lela per al seu excap, el coronel James Kelles, però acaba cometent un acte de traïció. Quan en Chuck descobreix l'autèntica veritat sobre el coronel Keller, ell i la Sarah s'afanyen a treure en Casey de la presó i netejar el seu nom. Mentrestant, el pla de l'Impressionant de mantenir l'Ellie fora de perill es complica quan li concedeixen la beca amb què somiava tant.
46 11 En Chuck contra l'examen final
Chuck Versus the Final Exam
Robert Duncan McNeill Zev Borow 22 de març de 2010 25 de gener de 2014
En Chuck s'assabenta que l'última missió en solitari serà la prova definitiva per determinar si està preparat per convertir-se en espia. En Chuck haurà de posar en pràctica tot el que ha après, si no vol tornar a la seva vida anterior, mentre la Sarah i en Shaw observen cada moviment que fa.
47 12 En Chuck contra l'heroi americà
Chuck Versus the American Hero
Jeremiah Chechik Història: Max Denby
Adaptació: Matt Miller i Phil Klemmer
29 de març de 2010 1 de febrer de 2014
En Chuck pot escollir entre els millors agents de la CIA per dur a terme una operació secreta, però ell només té una persona al cap: la Sarah. En Casey, en Morgan i l'Impressionant fan pinya per ajudar-lo a recuperar-la.
48 13 En Chuck contra l'altre
Chuck Versus the Other Guy
Peter Lauer Chris Fedak 5 d'abril de 2010 8 de febrer de 2014
En Chuck, la Sarah i en Shaw es retroben per localitzar l'agent de l'anell culpable de la mort de la dona d'en Shaw. La Sarah confia que en Shaw estigui preparat per tirar endavant la missió, però a en Chuck l'amoïna la seva estabilitat emocional. Mentrestant, en Morgan es planteja plegar de Buy More.
49 14 En Chuck contra els noucasats
Chuck Versus the Honeymooners
Robert Duncan McNeill Història: Allison Adler
Adaptació: Rafe Judkins i Lauren LeFranc
26 d'abril de 2010 15 de febrer de 2014
Mentre són per Europa, la Sarah i en Chuck s'adonen que viatgen en un tren amb espies espanyols. Tot i que estan sols, decideixen enfrontar-se als agents enemics, però la missió improvisada portarà cua. Mentrestant, la generala Beckman prepara un nou i inversemblant equip d'espies, en John Casey i en Morgan Grimes, per localitzar la parella desapareguda.
50 15 En Chuck contra la parella model
Chuck Versus the Role Models
Fred Toye Phil Klemmer 3 de maig de 2010 22 de febrer de 2014
En Chuck i la Sarah són enviats a fer una formació amb en Craig i la Laura Turner, un matrimoni de la CIA que malgrat la seva trajectòria impecable no es poden veure l'un a l'altre. La relació tempestuosa dels Turner fa que en Chuck i la Sarah es plantegin si a ells dos els espera el mateix futur. Mentrestant, en Casey ha d'instruir el nou membre de l'equip, en Morgan.
51 16 En Chuck contra la dent
Chuck Versus the Tooth
Daisy von Scherler Mayer Zev Borow i Max Denby 10 de maig de 2010 1 de març de 2014
En Chuck comença a tenir malsons inquietants i creu que l'últim l'està advertint del perill que corre un cap d'Estat en visita oficial. La generala Beckman no se'l creu i l'envia a veure un psiquiatre de la CIA, el doctor Leo Dreyfus. Mentrestant, Ellie rep una notícia sorprenent i l'Anna torna a Buy More per parlar amb Morgan.
52 17 En Chuck contra el mort vivent
Chuck Versus the Living Dead
Jay Chandrasekhar Lauren LeFranc i Rafe Judkins 17 de maig de 2010 8 de març de 2014
Després de l'últim malson, en Chuck demana a en Morgan que l'ajudi en una missió paral·lela. La investigació es complica quan el pare d'en Chuck, Stephen J. Bartowski, reapareix i s'assabenta que Chuck té allotjada la intersecció 2.0. Per sort, el pare d'en Chuck pot donar un cop de mà al seu fill.
53 18 En Chuck contra el metro
Chuck Versus the Subway
Matt Shakman Història: Matt Miller
Adaptació: Allison Adler i Phil Klemmer
24 de maig de 2010 22 de març de 2014
L'anell assetja en Chuck i l'agent Bartowski. Afortunadament, el pare de Chuck, l'Stephen, està fent tots els possibles per salvar el seu fill. Mentrestant, en Casey ha de protegir la seva filla de l'anell en secret i en Big Mike rep males notícies sobre Buy More.
54 19 En Chuck contra l'Anell, segona part
Chuck Versus the Ring: Part II
Robert Duncan McNeill Josh Schwartz i Chris Fedak 24 de maig de 2010 12 d'abril de 2014
L'anell assetja Chuck i l'agent Bartowski. Afortunadament, el pare de Chuck, Stephen, està fent tots els possibles per salvar el seu fill. Mentrestant, Casey ha de protegir la seva filla de l'anell en secret i Big Mike rep males notícies sobre Buy More.

Notes[modifica]

  1. S'havia d'emetre el dia 22 de desembre de 2013 a TV3, però es va allargar la retransmissió del sorteig de la loteria de Nadal i, tot i no emetre's, si que es va penjar al 3 a la carta

Quarta temporada[modifica]

# # Títol Directors Guionistes Data d'estrena als Estats Units Data d'estrena a Catalunya
55 1 En Chuck contra l'aniversari
Chuck Versus the Anniversary
Robert Duncan McNeill Chris Fedak 20 de setembre de 2010 3 de maig de 2014
En aquest primer episodi de la quarta temporada, en Chuck es dedica a buscar la seva mare, que sospita que també és espia, per tot el món, seguint diverses pistes i amb l'ajuda d'en Morgan. Quan finalment es dóna per vençut i torna al Buy More per veure si li donen feina, es troba que l'han comprat la CIA i l'NSA. En Chuck, que torna a treballar amb la Sarah, es fa passar per un agent del nou Anell i demana una trobada a la seu de les Indústries Volkoff, a Moscou.
56 2 En Chuck contra la maleta
Chuck Versus the Suitcase
Gail Mancuso Rafe Judkins i Lauren LeFranc 27 de setembre de 2010 17 de maig de 2014
57 3 En Chuck contra el zirconi cúbic
Chuck Versus the Cubic Z
Norman Buckley Nicholas Wootton 4 d'octubre de 2010 31 de maig de 2014
Un transport de presos s'avaria i els presos acaben al nou Castell. Un parell són antics enemics d'en Chuck: L'Hugo Panzer i la Heather Chandler. L'Hugo acaba controlant el Castell, i en Chuck i la Sarah han de fugir pels conductes de la ventilació, guiats per en Casey. Paral·lelament, en Chuck té un flaix i s'adona que la Chandler està relacionada amb la seva mare i l'Alexei Volkoff.

Mentrestant, al Buy More, en Morgan i la Greta preparen la sortida a la venda d'un videojoc molt popular. I sort en tenen que en Big Mike els dóna un cop de mà.

58 4 En Chuck contra el cop d'estat
Chuck Versus the Coup d'Etat
Robert Duncan McNeill Kristin Newman 11 d'octubre de 2010 1 de juny de 2014
En Chuck i la Sarah treballen en la seva relació mentre acompanyen l'Ellie i en Devon a Costa Gravas per veure l'Alejandro Goya, un vell amic seu. Però, un cop allà, en Goya es torna a trobar en una situació complicada: s'ha d'enfrontar a un cop d'estat encapçalat per la seva dona.

Mentrestant, en Morgan continua la relació amorosa prohibida amb la filla d'en Casey, que pot posar en perill l'amistat entre els dos homes, alhora que demana consell a en Big Mike.

59 5 En Chuck contra la catatonia
Chuck Versus the Couch Lock
Michael Schultz Henry Alonso Myers 18 d'octubre de 2010 7 de juny de 2014
A partir de la missió a Costa Gravas, en Chuck veu que segurament hi ha una relació entre el passat d'en Casey i el de la seva mare, una agent amb el nom en clau "Glaç".

Mentrestant, el grup munta un funeral fals per en Casey amb la idea de reunir els seus antics companys de comando, corruptes, que estan embolicats amb les Indústries Volkoff, i agafar-los. Finalment, en Chuck renuncia a continuar buscant la seva mare, però llavors rep una misteriosa trucada.

60 6 En Chuck contra el passadís del terror
Chuck Versus the Aisle of Terror
John Scott Craig DiGregorio 25 d'octubre de 2010 14 de juny de 2014
En Chuck, en Casey, la Sarah i en Morgan reben l'encàrrec d'aturar la venda d'una arma que provoca malsons permanents i la mort. En Chuck es fa passar per comprador. Al mateix temps, es troba per primer cop amb la seva mare, que li revela que és una infiltrada a l'organització d'en Volkoff. Però, quan aquesta segresta en Chuck a punta de pistola, ell ja no sap si creure-se-la.

Mentrestant, en Jeff i en Lester fan un contribució molt peculiar a la festa de Halloween del Buy More, i l'Ellie i en Devon reben la visita de la mare d'aquest.

61 7 En Chuck contra la primera batalla
Chuck Versus the First Fight
Allan Kroeker Rafe Judkins i Lauren LeFranc 1 de novembre de 2010 15 de juny de 2014
En Chuck s'ha barallat amb la Sarah per la detenció de la Mary. Però acaba podent parlar amb la seva mare, que li diu que va haver de tallar els lligams amb la CIA i es va passar a l'MI6 perquè no descobrissin que era una infiltrada. En Chuck ha de parlar amb el seu antic contacte en aquesta organització per corroborar el que li ha dit.Mentrestant, l'Ellie, que rep la visita de la seva mare, també es posa a investigar, a partir de les coses que aquesta li ha explicat.
62 8 En Chuck contra la por de morir
Chuck Versus the Fear of Death
Robert Duncan McNeill Nicholas Wootton 15 de novembre de 2010 29 de juny de 2014
La mare d'en Chuck desactiva l'interconnector del cap d'en Chuck. I criden l'agent Jim Rye perquè li repari, seguint la teoria que la por de la mort li permetrà tornar-hi a tenir accés. Però El Belga acaba capturant en Chuck.Mentrestant, al Buy More, en Jeff i en Lester sospiten de la Greta, i en Casey ha d'acabar intervenint per arreglar les coses i que no desemmascarin el muntatge de la CIA.
63 9 En Chuck contra la fase tres
Chuck Versus Phase Three
Anton Cropper Kristin Newman 22 de novembre de 2010 12 de juliol de 2014
El Belga té presoner en Chuck i el vol sotmetre a la Fase Tres: esborrar-li tot el que té al cervell menys les dades de l'interconnector. La Sarah, desobeint les ordres que li han donat, es posa a buscar en Chuck per les selves del sud-est asiàtic per salvar-lo. En Casey i en Morgan l'acaben ajudant.Mentrestant, l'Ellie vol trobar la clau per fer funcionar l'antic portàtil del seu pare i desvelar els secrets que amaga.
64 10 En Chuck contra les sobres
Chuck Versus the Leftovers
Zachary Levi Henry Alonso Myers 29 de novembre de 2010 13 de juliol de 2014
L'Alexei Volkoff es presenta al Buy More i amenaça de fer-hi esclatar una bomba si no li entreguen la Mary, desvelant que n'està enamorat. Quan està a punt de matar en Chuck, la Mary li confessa que és fill seu, per salvar-lo. Per enredar encara més la troca, en aquell moment truca l'Ellie convidant en Chuck al sopar d'Acció de Gràcies i tota la colla acaba a casa d'ella.
65 11 En Chuck contra la terrassa
Chuck Versus the Balcony
Jay Chandrasekhar Max Denby 17 de gener de 2011 2 d'agost de 2014
Una missió que porta en Chuck a França, darrere d'un nanoxip, es barreja amb els seus plans per demanar-li a la Sarah, d'una manera romàntica i original, que es casi amb ell. Però la Sarah té altres maldecaps: la Beckman li encomana que faci d'agent doble per desmuntar les Indústries Volkoff per dins i buscar la mare d'en Chuck. La Sarah haurà de marxar i no podrà tenir cap més contacte amb en Chuck.
66 12 En Chuck contra el Devorador
Chuck Versus the Gobbler
Milan Cheylov Craig DiGregorio 24 de gener de 2011 3 d'agost de 2014
La Sarah s'acaba infiltrant a l'organització d'en Volkoff i es guanya la seva confiança. Tot seguit, aquest li encomana una missió per posar-la a prova: alliberar en Yuri, el Devorador. La Sarah, amb l'ajuda d'amagat dels seus amics, se'n surt. Però llavors en Volkoff li encarrega una tasca molt més difícil: matar en Casey.Mentrestant, l'Ellie els treu un pes de sobre a tots quan els diu que era una broma que volgués posar de nom Grunka, a la seva filla.
67 13 En Chuck contra la música del part
Chuck Versus the Push Mix
Peter Lauer Rafe Judkins i Lauren LeFranc 31 de gener de 2011 9 d'agost de 2014
En Chuck prepara un CD de música relaxant per al part de l'Ellie. En Chuck, en Morgan i l'Alex són a l'hospital després que en John quedés inconscient a causa de les lesions de l'episodi anterior. Finalment, en Chuck i la Sarah es reconcilien amb un apassionat petó i ell li demanarà alguna cosa...
68 14 En Chuck contra la seducció impossible
Chuck Versus the Seduction Impossible
Patrick Norris Chris Fedak i Kristin Newman 7 de febrer de 2011 10 d'agost de 2014
En Chuck, la Sarah i en Casey són enviats al Marroc per rescatar un vell amic, en Roan Montgomery. En Morgan es troba amb la mare de l'Alex i la Maria tracta de reconnectar amb la seva família.
69 15 En Chuck contra les gates
Chuck Versus the Cat Squad
Paul Marks Nicholas Wootton 14 de febrer de 2011 16 d'agost de 2014
En Chuck sorprèn la Sarah i fa que es retrobi amb el seu antic equip d'espies, el "c.a.t. Squad", on hi ha la Carina Miller. L'Esquadra vola a Rio de Janeiro per enfrontar-se a Augusto Gaez, però afloren velles rancúnies.

La relació d'en Morgan Grimes amb l'Alex McHugh queda amenaçada amb el retorn de la Carina.

70 16 En Chuck contra la mascarada
Chuck Versus the Masquerade
Patrick Norris Rafe Judkins i Lauren LeFranc 21 de febrer de 2011 17 d'agost de 2014
En Chuck i la Sarah es preparen per a un dia de Sant Valentí inoblidable, però els envien a Anglaterra a una missió per protegir la jove hereva Vivian McArthur.
71 17 En Chuck contra el primer banc de mal
Chuck Versus the First Bank of Evil
Frederick E.O. Toye Henry Alonso Myers i Craig DiGregorio 28 de febrer de 2011 30 d'agost de 2014
72 18 En Chuck contra l'equip A
Chuck Versus the A-Team
Kevin Mock Phil Klemmer 14 de març de 2011 31 d'agost de 2014
En Chuck està amoïnat per la seva nova feina a mesura que arriben nous agents. En Chuck i la Sarah sospiten que en Casey va a missions canalles. En Morgan intenta fer-se de la millor manera possible amb el seu company d'habitació.
73 19 En Chuck contra l'assassí
Chuck Versus the Muuurder
Allan Kroeker Alex Katsnelson i Kristin Newman 21 de març de 2011 13 de setembre de 2014
En Chuck, com a líder de l'equip, té la tasca de trobar nous candidats, però ha de resoldre un misteriós assassinat quan els reclutats comencen a morir.

Mentrestant, el personal de Buy More participen en la batalla de mascota.

74 20 En Chuck contra la família Volkoff
Chuck Versus the Family Volkoff
Robert Duncan McNeill Amanda Kate Shuman i Nicholas Wootton 11 d'abril de 2011 14 de setembre de 2014
En Chuck confia en un perillós aliat del seu pare para intentar provar que la Vivian és innocent.

L'Ellie investiga sobre el seu pare, però la seva mare interfereix.

75 21 En Chuck contra l'organitzadora de casaments
Chuck Versus the Wedding Planner
Anton Cropper Rafe Judkins i Lauren LeFranc 18 d'abril de 2011 18 d'octubre de 2014
76 22 En Chuck contra l'agent X
Chuck Versus Agent X
Robert Duncan McNeill Phil Klemmer i Craig DiGregorio 2 de maig de 2011 15 de novembre de 2014
77 23 En Chuck contra els últims detalls
Chuck Versus the Last Details
Peter Lauer Henry Alonso Myers i Kristin Newman 9 de maig de 2011 18 de gener de 2015
78 24 En Chuck contra el caire de l'abisme
Chuck Versus the Cliffhanger
Robert Duncan McNeill Chris Fedak i Nicholas Wootton 16 de maig de 2011 18 de gener de 2015

Cinquena temporada[modifica]

# # Títol Directors Guionistes Data d'estrena als Estats Units Data d'estrena a Catalunya
79 1 En Chuck contra el zoom
Chuck Versus the Zoom
Robert Duncan McNeill Chris Fedak i Nicholas Wootton 28 d'octubre de 2011 31 de maig de 2015
80 2 En Chuck contra el Bandit Barbut
Chuck Versus the Bearded Bandit
Patrick Norris Lauren LeFranc i Rafe Judkins 4 de novembre de 2011 7 de juny de 2015
81 3 En Chuck contra les metxes
Chuck Versus the Frosted Tips
Paul Marks Phil Klemmer 11 de novembre de 2011 28 de juny de 2015
82 4 En Chuck contra el viatge de feina
Chuck Versus the Business Trip
Allan Kroeker Kristin Newman 18 de novembre de 2011 28 de juny de 2015
83 5 En Chuck contra la pirateria
Chuck Versus the Hack Off
Zachary Levi Craig DiGregorio 9 de desembre de 2011 11 de juliol de 2015
84 6 En Chuck contra la maledicció
Chuck Versus the Curse
Michael Schultz Alex Katsnelson 16 de desembre de 2011 12 de juliol de 2015
85 7 En Chuck contra la disfressa de Pare Noel
Chuck Versus the Santa Suit
Peter Lauer Amanda Kate Shuman 23 de desembre de 2011 12 de juliol de 2015
86 8 En Chuck contra la nena
Chuck Versus the Baby
Matt Barber Rafe Judkins i Lauren LeFranc 30 de desembre de 2011 19 de juliol de 2015
87 9 En Chuck contra el mantingut
Chuck Versus the Kept Man
Fred Toye Craig DiGregorio i Phil Klemmer 6 de gener de 2012 19 de juliol de 2015
88 10 En Chuck contra la Bo Derek
Chuck Versus Bo
Jeremiah Chechik Kristin Newman 13 de gener de 2012 12 de setembre de 2015
89 11 En Chuck contra el tren bala
Chuck Versus the Bullet Train
Buzz Feitshans IV Nicholas Wootton 20 de gener de 2012 12 de setembre de 2015
90 12 En Chuck contra la Sarah
Chuck Versus Sarah
Jay Chandrasekhar Rafe Judkins i Lauren LeFranc 27 de gener de 2012 13 de setembre de 2015
91 13 En Chuck contra l'adéu
Chuck Versus the Goodbye
Robert Duncan McNeill Chris Fedak 27 de gener de 2012 13 de setembre de 2015

Referències[modifica]

  1. «About Chuck». NBC. [Consulta: 30 gener 2009].