Llista de personatges de One Piece

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta és una llista de personatges de One Piece. Per a l'argument de la sèrie vegeu l'argument de One Piece.

Pirates del Barret de Palla[modifica]

Els protagonistes de la sèrie de One Piece són els membres dels Pirates del Barret de Palla (麦わらの一味 Mugiwara no Ichimi), una tripulació formada per 10 pirates liderats per en Monkey D. Ruffy. La tripulació la funda el propi Ruffy a l'East Blue i al llarg de la sèrie va reclutant nous membres procedents de diferents àrees del món. La tripulació rep aquest nom pel característic barret de palla que duu el seu capità. La seva bandera pirata és el tradicional dibuix de la calavera i les dues tíbies creuades, amb la calavera duent un barret de palla. Primerament la tripulació navega en el vaixell Going Merry (ゴーイング・メリー号 Gōingu Merī-gō), que posteriorment és destruït i substituït per un altre de més gran i poderós, el Thousand Sunny (サウザンドサニー号 Sauzando Sanī-gō). Al llarg de les seves aventures, la tripulació forma aliances amb diferents grups de pirates o d'individus per combatre els seus contrincants. Actualment han format una aliança amb els Pirates del Cor, el clan Kozuki i la tribu Mink per combatre el pirata Kaido al País de Wano.

Monkey D. Ruffy[modifica]

En Monkey D. Ruffy (モンキー・D・ルフィ), també anomenat Ruffy Barret de Palla (麦わらのルフィ Mugiwara no Lufi),  és el protagonista principal de la sèrie i el capità de la tripulació. És un noi prim i musculós, de cabell negres, que sempre porta posat el seu característic barret de palla. En Ruffy es fa a la mar per complir el seu somni de ser el Rei dels Pirates. Tot i tenir un caràcter infantil i una mica estúpid, tots els membres de la tripulació hi confien com a capità. Li encanta la carn, sempre està de bon humor i li agraden totes les coses estranyes. És un expert en la lluita cos a cos, en la qual aprofita al màxim les habilitats que li atorga la Fruita Gomu Gomu, que va convertir el seu cos en goma. Durant els dos anys de separació de la tripulació, en Ruffy aprèn a utilitzar efectivament els diferents tipus de Haki amb l'ajuda d'en Silvers Rayleigh. En Ruffy és el fill d'en Monkey D. Dragon i el nét d'en Monkey D. Garp, i el germà adoptiu d'en Portgas D. Ace i en Sabo. La seva recompensa actual és de 1.500 milions de bellys i se l'ha començat a anomenar el Cinquè Emperador (5番目の皇帝Gobanme no Kōtei).

Roronoa Zoro[modifica]

En Roronoa Zoro (ロロノア・ゾロ), també conegut com a Caçapirates Zoro (海賊狩りのゾロ Kaizoku Gari no Zoro), és l'espadatxí de la tripulació. És un dels tres membres més forts del grup. És un noi de cabells verds i amb tres arracades a l'orella esquerra, que duu sempre una faixa a la panxa on porta les seves tres katanes i un mocador negre lligat al braç, que es posa al cap quan lluita seriosament. Té una personalitat severa i seriosa i un fort sentit del lideratge i la raó. El seu pèssim sentit de l'orientació és un gag recorrent a la sèrie. Per complir una promesa feta a la seva amiga Kuina, en Zoro té com a objectiu convertir-se en el millor espadatxí del món. En els combats, utilitza l'Estil de Tres Katanes (三刀流 Santoryuu), en que utilitza tres espases alhora, una a cada mà i la tercera a la boca. Durant els dos anys de separació de la tripulació, entrena sota el mestratge d'en Dracule Mihawk i millora molt la seva tècnica i aprèn a utilitzar el Haki. La seva recompensa actual és de 320 milions de bellys. El nom d'en Zoro s'inspira en la pronunciació japonesa del nom del pirata François l'Ollonais.

Nami[modifica]

La Nami (ナミ), també coneguda com a Gata Lladre (泥棒猫 Dorobō Neko), és la oficial i cartògrafa de la tripulació, i encarregada de la navegació del vaixell. És una noia atractiva de pell clara i cabells taronges, amb un tatuatge a l'espatlla esquerra, i tot i que canvia sovint de vestuari, sol anar amb sandàlies, faldilles curtes i samarretes. És un dels membres més intel·ligents i li agraden molt els diners. El seu somni és arribar a elaborar un mapa de tot el món. Al principi, la Nami es va unir enganyosament a la tripulació per utilitzar-los, però després de la derrota dels Pirates de l'Arlong s'uneix veritablement al grup. És una navegant altament eficient, i una experta meteoròloga i lladre. En el combat utilitza un bastó per lluitar, però veient que la duresa dels combats augmenta, l'Usopp li fabrica el Clima Tact (クリマ・タクト), un bastó desmuntable amb el qual pot controlar el temps atmosfèric al seu voltant. Durant els dos anys de separació de la tripulació, la Nami incrementa els seus coneixements de meteorologia i les habilitats del Clima Tact. La seva recompensa actual és de 66 milions de bellys. El seu nom significa onada en japonès.

Usopp[modifica]

L'Usopp (ウソップ), també conegut amb el pseudònim de Sogeking el Rei dels Tiradors (狙撃の王様 Sogeki no Ō-sama) i posteriorment com a Déu Usopp (ゴッド Goddo), és el tirador de la tripulació. És un noi de pell morena i cabells arrissats i es caracteritza pel seu llarg nas. Sol dur un mocador al cap, sobre el qual porta unes ulleres de tirador. L'Usopp és un bromista i un mentider per naturalesa, i també un covard, però quan la situació ho requereix és tan valent com la resta. El seu somni és ser un gran guerrer valent de l'oceà. L'Usopp té una gran punteria i és un expert en les armes de projectil, i durant els enfrontaments utilitza una fona per llançar diferents tipus de munició, alhora que empra la seva astúcia i diferents tàctiques per derrotar enemics més forts que ell. També és un gran inventor i artista. A Water 7, a causa d'una discussió sobre el futur del Going Merry, abandona temporalment la tripulació, però els ajuda a rescatar la Robin sota la disfressa de Sogeking. Durant els dos anys de separació de la tripulació, aprèn a utilitzar els Pop Greens (ポップグリーン), llavors de plantes que empra amb el seu tirador. Durant els fets de Dressrosa desperta el Haki del Color de l'Observació. El seu pare és en Yasopp dels Pirates Pèl-rojos. La seva recompensa actual és de 200 milions de bellys.

Sanji[modifica]

En Sanji (サンジ), també conegut com a Cama Negra (黒脚 Kuro Ashi), és el cuiner de la tripulació. És un noi ros, amb les celles en espiral. Sempre se'l veu fumant un cigarret i vesteix gairebé sempre amb un vestit negre elegant. És un home galant, cavallerós i molt perceptiu, a qui li encanta flirtejar amb qualsevol noia bonica que veu. Té el somni de trobar l'All Blue (オールブルー), un mar llegendari que conté qualsevol tipus de peix en el món. En Sanji és un cuiner de primera categoria, capaç de preparar qualsevol plat. És considerat un dels tres membres més forts del grup. És un expert en la lluita cos a cos, tot i que en combat només utilitza els peus, ja que segons ell, un cuiner no es pot permetre el luxe de malmetre les seves mans. Durant els dos anys de separació de la tripulació, en Sanji entrena al Regne de Kamabakka, millorant les seves tècniques de lluita, aprenent a utilitzar el Haki i estudiant les receptes de la Cuina d'Atac (攻めの料理 Seme no Ryōri). Recentment s'ha revelat que en Sanji forma part de la família Vinsmoke, la família reial del Regne Germa, antics governants del North Blue i comandants de l'exèrcit Germa 66. Per aquesta raó, la pirata Big Mom intenta casar en Sanji amb la seva filla Pudding. La recompensa actual d'en Sanji és de 330 milions de bellys.

Tony Tony Chopper[modifica]

En Tony Tony Chopper (トニートニー・チョッパー), també conegut com L'amant del Cotó de Sucre (わたあめ大好き Wataame Daisuki), és el metge de la tripulació. En Chopper és un ren que va menjar la Fruita Hito Hito, que li va donar la intel·ligència d'un ésser humà i l'habilitat de transformar-se en una criatura antropomòrfica. Habitualment se'l veu en la seva forma híbrida, en que sembla un petit ren que camina sobre dues cames, i duu un barret de copa de color rosa i pantalons curts. En Chopper és poruc i innocent però no li importa lluitar per protegir els seus companys i curar-los sempre que calgui. El somni d'en Chopper és ser el millor metge del món, que pugui curar qualsevol malaltia. En combat, el Chopper utilitza les habilitats físiques que li donen les seves transformacions, i pot accedir a més transformacions mitjançant el consum de la Ultrapíndola (ランブルボール Ranburu Bōru). Durant els dos anys de separació de la tripulació, en Chopper millora els seus coneixements com a metge i incrementa el poder de la Ultrapíndola. La seva recompensa actual és de 100 bellys, ja que l'Armada pensa que és la mascota de la tripulació.

Nico Robin[modifica]

La Nico Robin (ニコ・ロビン), també coneguda com a Nena Endemoniada (悪魔の子 Akuma no Ko), és l'arqueòloga de la tripulació. És una noia molt bonica, de pell morena i cabells negres llisos. Com la Nami, canvia de roba sovint, però sempre dur alguna peça de color negre o fosc i a vegades un barret de vaquer. La Robin és molt intel·ligent i pacient i és la més serena i tranquil·la de la tripulació. Té un costat macabre i li agrada senyalar fets mòrbids. Quan era petita va menjar la Fruita Hana Hana, que li permet fer créixer extremitats del cos com si fossin flors. És l'única persona del món capaç de llegir el llenguatge en que estan escrits els Poneglyphs (歴史の本文(ポーネグリフ) Pōnegurifu). El somni de la Robin és aconseguir trobar el Rio Poneglyph (真の歴史の本文(リオ・ポーネグリフ) Rio Pōnegurifu), que explica la Història Vertadera que el Govern Mundial pretén amagar. Per aconseguir-ho està disposada a tot, fins i tot associar-se amb un Gran Guerrer del Mar com en Crocodile. Quan els Pirates del Barret de Palla la coneixen, la Robin és la vicepresidenta de la Banda Baroque, sota el pseudònim de Miss Diumenge (ミス・オールサンデー Misu Ōrusandē), i s'uneix a la tripulació després dels fets d'Alabasta. En combat, la Robin utilitza els poders de la seva Fruita del Diable per immobilitzar i derrotar els seus contrincants, i tot i no ser de les més fortes de la tripulació, la seva habilitat per al combat és molt temible. Passa els dos anys de separació de la tripulació amb l'Exèrcit Revolucionari (革命軍 Kakumei Gun) i millora la forma en que utilitza els seus poders. La seva recompensa actual és de 130 milions de bellys.

Franky[modifica]

En Franky (フランキー), també conegut com a Franky el Cíborg ("鉄人(サイボーグ)"フランキー Saibōgu Furankī) o Franky Home de Ferro ("鉄人"フランキー Tetsujin Furankī), és el mestre d'aixa de la tripulació. El seu nom real és Cutty Flam (カティ・フラム Kati Furamu). És un home de cabells blaus i de cos peculiar, amb uns grans avantbraços. Sol anar vestit amb camisa hawaiana i banyador eslip, i sempre va descalç. En Franky és excèntric i bromista, però és un dels membres de la tripulació més madurs i en qui més es pot confiar. En Franky és un enginyer naval formidable, capaç de construir estructures i armes en un tres i no res. El cos d'en Franky és el d'un cíborg, que ell mateix va modificar a partir de metall vell després de ser atropellat pel Tren de Mar (海列車 Umi Ressha) quan intentava salvar en Tom, el seu mestre. Al principi, en Franky va ser un enemic de la tripulació dels Barret de Palla, però després s'hi va aliar per enfrontar-se al CP9. Posteriorment, va construir el vaixell Thousand Sunny per als pirates i es va unir a la tripulació. El somni d'en Franky és construir un vaixell de somni capaç de navegar per tots els oceans del món. En combat utilitza les armes incorporades al seu cos de robot. Durant els dos anys de separació de la tripulació, s'està al País Futur de Barjimoa, en el vell laboratori del doctor Vegapunk, on millora el seu cos amb noves armes i crea nous invents per al Thousand Sunny. La seva recompensa actual és de 94 milions de bellys.

Brook[modifica]

En Brook (ブルック), també conegut com a Brook el Cantaire (鼻歌のブルック Hanauta no Burukku) o com a Rei del Soul (ソウルキング Souru Kingu), és el músic de la tripulació. En Brook és un esquelet alt i prim, amb un pentinat afro. Sol portar un vestit elegant i un barret de copa. Té un caràcter molt peculiar tot i ser el més vell de la tripulació. Tot i que manifesta ser un cavaller, té unes maneres bastant vulgars i sovint demana a les noies que li ensenyin les calces. En Brook és un músic magnífic, capaç de tocar qualsevol instrument, tot i que toca sobretot el violí. Quan era viu, en Brook era un home alt i prim i havia format part de la tripulació dels pirates Rumbar. Aquesta tripulació va ser derrotada en combat i tots els membres, incloent en Brook, van morir. Però ell havia menjat prèviament la Fruita Yomi Yomi, que li va permetre ressuscitar. Malauradament, va trigar massa a trobar el seu cos i quan hi va arribar ja s'havia convertit en esquelet. En Brook s'alia amb els Pirates dels Barret de Palla per recuperar la seva ombra, robada per en Gekko Moriah, i un cop recuperada s'uneix a la tripulació. L'objectiu d'en Brook és arribar al final de la Grand Line per complir la seva promesa de retrobar-se amb en Raboon, la cria de balena que els pirates Rumbar van haver de deixar als Caps Bessons. En Brook és un gran espadatxí i utilitza el seu shikomizue en combat. Durant els dos anys de separació de la tripulació, es converteix en una estrella de la música però també aconsegueix utilitzar al màxim les habilitats de la seva Fruita del Diable. La seva recompensa actual és de 83 milions de bellys.

Jinbe[modifica]

En Jinbe (ジンベエ), també anomenat Cavaller del Mar (海侠 Kaikyō), és la incorporació més recent a la tripulació i de moment ha actuat com a timoner. És un home-peix de l'espècie tauró balena. Té una complexió robusta com un lluitador de sumo i la pell de color blavós, amb el tatuatge dels Pirates del Sol al mig del pit. Vesteix amb un quimono i una capa i porta sandàlies de fusta. Té un gran sentit de l'honor i és capaç d'arriscar la vida per la gent que respecta i admira. En Jinbe va ser el segon capità dels Pirates del Sol després de la mort d'en Fisher Tiger, i és escollit com a membre dels Set Grans Guerrers del Mar. Al negar-se a lluitar contra en Barbablanca, és empresonat a Impel Down, on coneixerà en Ruffy i s'unirà a ell per fugir de la presó. Després de perdre el seu estatus com a Gran Guerrer del Mar, participa en la batalla de Marineford i posteriorment ajuda en Ruffy a fugir fins a l'Illa de les Dones. Dos anys després es retroben a l'Illa dels Tritons, i acaben lluitant junts contra els Pirates Voladors i els Nous Pirates Homes-Peix. En Jinbe protagonitzarà la seva pròpia miniaventura, traslladant en Caribou fins a una base de l'Armada i arreglant un malentès entre un poble d'humans i un grup de monstres marins. Es retroba de nou amb els Pirates del Barret de Palla a l'Illa de Whole Cake, rescatant-los de les mans de la Big Mom, i junts s'alien amb els Pirates del Tanc de Foc per assassinar-la. Després que l'intent d'assassinat fracassi, ajuda els pirates a fugir de la ira de la Big Mom i s'uneix oficialment a la tripulació, tot i que se'n separa temporalment per ajudar a fugir els seus antics companys dels Pirates del Sol. En Jinbe és un gran lluitador, que empra el karate home-peix en combat. També pot utilitzar el Haki i es pot comunicar amb els peixos. La seva recompensa actual és de més de 400 milions de bellys.

East Blue[modifica]

Morgan[modifica]

En Morgan (モーガン), conegut com a Morgan Mà de Destral (斧手のモーガン Onote no Mōgan), és un capità de l'Armada i comanda de manera tirànica la base naval de Shells Town. Destaca per la seva mandíbula d'acer i per tenir una gran destral en el lloc de la mà dreta. És el pare d'en Helmeppo. En Morgan s'enfronta a en Ruffy i en Zoro i acaba derrotat, detingut i desposseït del rang. Aprofita el seu trasllat al vaixell del vicealmirall Garp per fugir. Es desconeix el seu parador actual. El seu nom es basa en el del pirata Sir Henry Morgan.

Tripulació de Kuro[modifica]

Els pirates Kuro (ク ロ ネ コ 海賊 団 Kuroneko kaizoku-dan?) Són una tripulació pirata dirigida per Kuro i activa al Easte Blue.

Kuro[modifica]

En Kuro (クロ), conegut com a Kuro dels Cent Plans (百計のクロ Hyakkei no Kuro), era el capità dels Pirates del Gat Negre fins que va decidir retirar-se com a pirata. És un home alt, de cabells negres i que porta ulleres i un vestit elegant. És un gran estrateg, i en combat utilitza uns guants amb urpes llargues com espases, que combina amb la seva enorme velocitat. En Kuro va simular la seva captura per part de l'Armada amb l'ajuda d'en Jango i va entrar a treballar com a majordom a la mansió de la Kaya, sota el nom de Kurahadol (クラハドール Kurahadōru). El seu objectiu era guanyar-se la confiança dels habitants de la mansió i de l'illa, i amb l'ajut de la hipnosi d'en Jango, ser declarat hereu de la Kaya, la qual moriria durant un atac dels Pirates del Gat Negre. El seu pla se'n va en orris gràcies a la intervenció de l'Usopp i els Pirates del Barret de Palla. Fuig de l'illa amb la resta de la tripulació. El seu nom significa negre en japonès. La seva recompensa era de 16 milions de bellys.

Jango[modifica]

En Jango (ジャンゴ), anomenat també Un-Dos Jango (1・2のジャンゴ Ichi Ni no Jango), era el primer oficial de bord dels Pirates del Gat Negre, i després de la marxa d'en Kuro va passar a ser el capità. És un home amb els cabells llargs i que destaca per les seves ulleres en forma de cor i una estructura tubular a la barbeta. Vesteix amb un abric llarg i barret. Va armat amb un pèndol que utilitza per dur a terme la seva hipnosi. El pèndol és en realitat una fulla circular semblant a un chakram. En Jango és l'encarregat d'hipnotitzar la Kaya perquè signi el testament deixant el seu patrimoni a en Kuro, però no aconsegueix l'objectiu gràcies a l'Usopp i els seus amics. En Jango és abandonat per la tripulació al poble de Syrup i n'ha de fugir sol. Participa i guanya un concurs de dansa, durant el qual es fa amic d'en Fullbody i junts lluiten contra un atac de pirates. Enamorat de la Hina, decideix allistar-se a l'Armada com a mariner recluta. Participa en la captura dels membres de la Banda Baroque i en la batalla de Marineford. Dos anys després és membre del comboi que escorta la família Nefertari a Mariejois. La seva recompensa abans d'unir-se a l'Armada era de 9 milions de bellys. L'aspecte i alguns moviments corporals semblen inspirats en el cantants Michael Jackson i Steven Tyler.

La tripulació de Krieg[modifica]

La flota de Krieg (首領・クリークの海賊 艦隊 Don Kuriku no kaizoku kantai?) Apareix per primera vegada quan en Ruffy i la seva tripulació es troben al restaurant flotant Baratie, on el vaixell de Krieg arriba buscant menjar. De fet, uns dies abans, la flota havia entrat a la Grand Line, però 49 dels 50 vaixells havien estat destruïts per Drakul Mihawk i l'únic supervivent havia estat obligat a tornar al East Blue. Sanji accepta donar-li menjar a Krieg, però ell, després d'haver-se omplert, ordena als seus subalterns que capturin el vaixell restaurant, que té intenció d'utilitzar per emboscar la Marina. Tot i que els cuiners són derrotats, en Ruffy i en Sanji aconsegueixen neutralitzar Creek i els seus subalterns.

Krieg[modifica]

En Krieg (クリーク), també conegut com a Don Krieg (首領(ドン)・クリーク) i Krieg el Trampós (ダマシ討ちのクリーク Damashi-uchi no Kurīku), és el capità dels Pirates d'en Krieg. És alt i musculós, amb els cabells grisos i grans patilles. Vesteix una armadura daurada dins la quan oculta un gran nombre d'armes, les més poderoses de les quals són una llança amb la punta explosiva i bombes de gas tòxic MH5. És un líder tirànic i que domina els seus homes mitjançant la por i la violència. Després de ser derrotat per en Mihawk, en Krieg ataca el restaurant Baratie per aconseguir menjar i per quedar-se amb el vaixell per reconstruir la seva flota. Al descobrir que el propietari del restaurant és en Zeff, intenta apoderar-se del seu diari de bord per poder navegar amb seguretat per la Grand Line. Ell i els seus homes s'enfronten als Pirates del Barret de Palla i als cuiners del restaurant i acaba derrotat per en Ruffy després d'un combat molt dur damunt de les restes del seu vaixell. La seva recompensa és de 17 milions de bellys. El seu nom significa guerra en alemany.

Gin[modifica]

En Gin (ギン), anomenat Gin l'Home-Dimoni (鬼人のギンKijin no Gin), és el comandant de combat dels Pirates d'en Krieg. És un home d'estatura mitjana, pell morena i llavis gruixuts, vestit de color gris. És ferotgement lleial al seu capità però a diferència d'ell té sentit de l'honor. És un gran lluitador i va armat amb una parella de tonfes amb pes a la punta. En Gin acompanya el seu capità a la Grand Line i és dels pocs supervivents de l'enfonsament de la flota. En Gin és capturat per l'Armada però s'escapa quan el vaixell arriba al Baratie. Després de rebre menjar d'en Sanji marxa però retorna acompanyat de la seva tripulació perquè es puguin alimentar. Quan en Krieg decideix apoderar-se del vaixell, en Gin acaba lluitant a contracor contra en Sanji, però es nega a matar-lo i acaba sent enverinat pel gas tòxic llençat pel seu propi capità. Fuig amb la resta de la tripulació però es desconeix si aconsegueix sobreviure a l'enverinament.

Pearl[modifica]

En Pearl (パール), anomenat Pearl Paret de Ferro (鉄壁のパール Teppeki no Pāru), és el comandant de la segona unitat dels Pirates d'en Krieg. És un home alt que porta dues planxes de ferro que el protegeixen per davant i per darrere i va armat amb dos escuts amb grans perles incrustades. Li agrada presumir de la seva cara bonica i de no haver estat mai ferit en combat. Quan se sent amenaçat encén foc per protegir-se. És un dels supervivents de la desfeta de la tripulació i acompanya els seus homes al Baratie. S'enfronta a en Sanji i durant el combat gairebé guanya el cuiner. El seu company Gin l'acaba deixant inconscient per evitar que mati en Sanji. En Pearl fuig amb la resta de tripulació. El seu nom significa perla en anglès.

Tripulació d'Arlong[modifica]

La tripulació d'Arlong (アーロン一味 Āron ichimi?) És un grup de pirates homes-peixos amb ideals racials i superioritat sobre els homes. Els membres de la tripulació d'Arlong formaven part dels pirates del Sol, però després que Jinbe s'unís a la Flota dels Set, es van trencar i es van establir al East Blue. Així, vuit anys abans del començament de la història, van arribar a Coco's Village, on van imposar un homenatge a tots els habitants per salvar-los la vida. Gràcies a la debilitat dels illencs i del corrupte oficial de marina Nezumi, van aconseguir mantenir la seva dictadura durant vuit anys. Nami també s'uneix a la tripulació, per tal de recaptar els diners necessaris per comprar la llibertat del seu poble, però és enganyada per Arlong; En Ruffy i els seus companys es posen en fila per ajudar-lo, derrotant la tripulació i fent-los detenir.

Arlong[modifica]

L'Arlong (アーロン) és un home-peix de l'espècie peix serra i el capità dels Pirates de l'Arlong. També anomenat Arlong la Serra (ノコギリのアーロン Nokogiri no Āron), és un home-peix alt, musculós, de pell blau cel, i el seu tret més distintiu és un nas en forma de serra. Considera els humans uns éssers inferiors i és molt cruel amb ells. En combat utilitza la seva enorme força, les seves dents punxudes, el seu nas i una espasa en forma de serra anomenada Kiribachi (キリバチ). L'Arlong és el responsable de la mort de la mare de la Nami i de les crueltats que aquesta i els habitants del poble de Coco pateixen durant anys. S'enfronta als Pirates del Barret de Palla quan aquests arriben a l'illa i intenten alliberar-la. Durant el combat, aprofita un descuit d'en Ruffy i el llença a l'aigua amb els peus atrapats en una roca, i mentre espera que s'ofegui observa com els seus oficials s'enfronten a en Zoro, en Sanji i l'Usopp. Quan aquests derroten els homes-peix, demostra tenir prou força per guanyar sol en Zoro i en Sanji. En Ruffy, un cop alliberat, lluita contra l'Arlong i el derrota després d'un dur combat, que implica la total destrucció d'Arlong Park. Després de la batalla és detingut i empresonat per l'Armada. La recompensa de l'Arlong és de 20 milions de bellys.

Octy[modifica]

L'Octy (はっちゃん Hatchan) és un home-peix de l'espècie pop i un dels oficials dels Pirates de l'Arlong. Té la pell rosa, la boca sortida com un pop i els cabells pentinats en cinc punxes. Té sis braços amb ventoses i porta el tatuatge dels Pirates del Sol al front. Comparat amb altres homes-peix, és bastant amable amb els humans i altres persones. És el millor espadatxí de la tripulació i utilitza sis sabres alhora. Conquereix el poble de Coco amb la resta de pirates i s'instal·la a Arlong Park. Amb l'arribada dels Pirates del Barret de Palla, lluita contra en Zoro, qui el guanya tot i estar greument ferit. És detingut per l'Armada però aconsegueix escapar del vaixell presó. Després de viure algunes aventures, obre una parada ambulant de takoyaki en un vaixell juntament amb la Keimi i en Pappug. Es retroba amb els Pirates del Barret de Palla quan és segrestat pels Pirates d'en Macro i els Genets dels Peixos Voladors. Després de ser rescatat, és perdonat per la tripulació i els acompanya a l'Arxipèlag de Sabaody per trobar un recobridor per al seu vaixell i poder arribar així a l'illa dels Tritons. Durant l'estada a l'arxipèlag, la Keimi és segrestada i venuda com a esclava, i durant el seu rescat l'Octy és ferit greument per un dels Nobles Mundials i no pot seguir acompanyant els pirates, però es queda a l'arxipèlag protegint el Thousand Sunny. Dos anys després, l'Octy intenta impedir que els Nous Pirates Homes-Peix i els Pirates Voladors ataquin l'Illa dels Tritons, però és malferit per en Vander Decken XIII. Aconsegueix fugir fins al Bosc Marí i avisar en Jinbe i els seus amics de les intencions d'en Hody Jones. Després de la batalla, ajuda a reparar la fàbrica de caramels de l'illa. El seu nom original s'inspira en la paraula hachi, que significa vuit en japonès.

Kuroobi[modifica]

En Kuroobi (クロオビ) és un home-peix de l'espècie rajada i un dels oficials dels Pirates de l'Arlong. Té la pell de color gris clar, els cabells pentinats en una cua i dues aletes als colzes. És un dels membres més estrictes de la tripulació i un expert en Karate Home-Peix. Després de l'escissió dels Pirates del Sol, acompanya els Pirates de l'Arlong a l'East Blue. Lluita contra en Sanji a Arlong Park i gairebé el guanya en un combat submarí, però un cop a terra ferma acaba derrotat. És detingut i empresonat amb la resta de la tripulació. El seu nom significa cinturó negre en japonès.

Pciù[modifica]

Pciù (チュウChū?) És un suboficial de la tripulació, un home peix del tipus arquer. En combat utilitza la seva capacitat per emmagatzemar i disparar aigua des de la seva boca a la velocitat d’una bala. És derrotat per l’Usopp després d’una dura i estratègica lluita.

Habitants d’Esta Blue[modifica]

Kuina[modifica]

La Kuina (くいな) era una amiga d'infantesa d'en Zoro i la filla del seu mestre. De cabells blau fosc, era la millor alumna del dojo, capaç de derrotar múltiples vegades en Zoro sense perdre mai. Es van prometre convertir-se en els millors espadatxins del món, però l'endemà de la promesa la Kuina mor en un accident. En Zoro jura que complirà la promesa que van fer i hereta l'espasa de la Kuina.

Zeff[modifica]

En Zeff (ゼフ) és el xef en cap del Baratie i l'antic capità dels Pirates Cuiners (クック海賊団 Kukku Kaizokudan). Durant la seva època com a pirata era conegut com a Zeff Cama-Roja (赫足のゼフAka-Ashi no Zefu). És el mestre de cuina d'en Sanji, al qual també ensenya el seu art de lluita amb les cames. És un home gran, de cabells rossos amb un bigoti pentinat com a trenes. Va vestit de cuiner i duu un barret de xef molt llarg. Porta una pota de fusta a la cama dreta. Té un temperament ferotge i respecta de gran manera el menjar i els cuiners. Va ser un pirata molt conegut i va viatjar per la Grand Line. En Zeff va conèixer en Sanji mentre assaltava un creuer, però quan el vaixell va naufragar els dos van quedar atrapats en un illot, on en Zeff es va veure obligat a menjar-se la seva pròpia cama per sobreviure. En Zeff presencia com en Ruffy i en Sanji lluiten contra en Krieg i els seus pirates per salvar el vaixell. Després de la lluita, convenç en Sanji perquè s'uneixi als Pirates del Barret de Palla. Dos anys després ha ampliat el restaurant i segueix les aventures d'en Sanji a través dels diaris.

Bell-mère[modifica]

La Bell-mère (ベルメール) era la mare adoptiva de la Nami i la Nojiko. Era una dona bonica amb els cabells de color fúcsia pentinats a l'estil mohicà. La Bell-mère va formar part de l'Armada i va trobar la Nojiko i la Nami en una vil·la destruïda per una batalla contra els pirates i va decidir adoptar-les. De tornada al poble de Coco, va fundar una plantació de mandariners on vivia amb les seves filles, a les quals va aconseguir criar tot i tenir pocs ingressos. Quan l'Arlong va envair l'illa, no disposava de prou diners per salvar les tres membres de la família i va decidir destinar-los a salvar les seves filles. Va morir a mans de l'Arlong i està enterrada damunt d'un penya-segat. El seu nom significa sogra i madrastra en francès.[cal citació]

Johnny i Yosaku[modifica]

En Johnny (ジョニー) i en Yosaku (ヨサク) són dos caça-recompenses amics d'en Zoro. En Johnny té els cabells negres, porta ulleres de sol i un tatuatge a la galta esquerra. En Yosaku porta els cabells rapats i una cinta vermella al cap. Els dos van armats amb espases de fulla ampla. Havien format un equip de caça-recompenses amb en Zoro. Coneixen els Pirates del Barret de Palla quan aquests disparen el canó del Going Merry contra l'illot on en Johnny i en Yosaku estan descansant. Acompanyen els pirates al vaixell restaurant Baratie per intentar reclutar un cuiner pirata i allà presencien com en Dracule Mihawk derrota en Zoro. Després persegueixen la Nami, que ha robat el Going Merry, fins a Arlong Park. Allà s'enfronten als Pirates de l'Arlong però són derrotats amb facilitat. Després impedeixen que els habitants del poble lluitin contra l'Arlong fins que arribin en Ruffy i els seus companys. Després de la derrota de l'Arlong, seguiran sent caça-recompenses a l'East Blue però dos anys després s'han convertit en pescadors.

Curly Dadan[modifica]

Curly Dadan (カーリー・ダダン, Kārī Dadan?) És el cap de la família Dadan i mare adoptiva de Ruffy, el portuguès D. Ace i Sabo. Viu al Mont Corvo, a prop del poble de Foosha, juntament amb els seus homes de secà i té una recompensa de 7 milions i 800 mil Berry al cap. Garp primer li confia a Ace i després a en Ruffy, amenaçant-la amb arrestar-la pels seus nombrosos crims si no li importava. Tot i el seu comportament rudimentari, s’afecciona molt a en Ruffy, l’Ace i més tard en Sabo, començant a considerar-los els seus propis fills.

Nojiko[modifica]

Nojiko (ノジコ?) És la germana gran adoptiva de la Nami. Ella és l'única que sap que la Nami s'ha aliat amb Arlong només per alliberar els seus amics. Durant la baralla amb la tripulació d'Arlong, ajuda a Ruffy a no ofegar-se traient el cap de l'aigua juntament amb Genzo.

Bluejam[modifica]

Bluejam (ブルージャム Burūjamu?) És el capità d’una tripulació que s’enfosa al mar de l’Est. És contractat pel pare de Sabo per portar el seu fill a casa per la força, i accepta amb la noblesa i el rei del Regne de Goa cremar la Terminal Grisa a canvi d’un títol noble. Després de provocar el foc, intenta refugiar-se a la ciutat, però els nobles decideixen no obrir-li les portes, ja que no volen acceptar-lo com el seu semblant. Més tard s'enfronta a Ace i Curly Dadan, i és derrotat per ells.

Little Garden[modifica]

Dori i Brogi[modifica]

Dori (ドリーDorī?), Anomenat "El dimoni blau" (赤 鬼 Aooni?), I Brogi (ブロギーBurogī?), Anomenat "El dimoni vermell" (青 鬼 Akaoni?), Són originalment dos gegants? d’Erbaf que inicialment va capitanejar la tripulació dels Guerrers Gegants (巨 兵海賊団 Kyo hei kaizoku-dan?). Cent anys abans del començament de la història, els dos van matar un rei del mar cadascun, però una noia li va preguntar quin dels dos era més gran, provocant així un xoc entre els dos gegants. La resta del grup va tornar a Erbaf, deixant als dos capitans per enfrontar-se a Little Garden. Tots dos tenen una recompensa de 100 milions de baies al cap. Quan en Ruffy i els seus companys arriben a l’illa, Mr. 3, que els havia seguit, col·loca una bomba al rom de Dori i sabota el següent duel per fer-lo perdre. Després de la baralla amb Mr. 3 i després d'ajudar en Ruffy i la seva tripulació a sortir de l'illa, els dos gegants fan les paus i reprenen la seva lluita centenària.

Drum[modifica]

Els pirates de Wapol[modifica]

Els pirates de Wapol (ブリキング 海賊団 Burikingu kaizoku-dan?) Són una tripulació dirigida per Wapol i formada per aquells que van governar l’illa Drum.

Wapol[modifica]

En Wapol (ワポル), també anomenat Wapol Placa de Llauna (ブリキのワポル Buriki no Waporu), és l'anterior monarca del Regne de Drum i l'antagonista principal de la saga de Drum. És un home gros, amb els cabells violetes i una mandíbula cilíndrica feta de plaques de llauna. Vesteix una armadura i una capa feta de pell. Sol cavalcar damunt del seu hipopòtam pelut Robson (ロブソン).  Té un caràcter cruel i dèspota, i governava el regne només per complir els seus desitjos personals. En Wapol ha menjat la Fruita Baku Baku, que li permet menjar qualsevol cosa i adquirir-ne les propietats. Va fugir de Drum quan els Pirates d'en Barbanegra van atacar l'illa. Hi retorna just després que hi arribin els Pirates del Barret de Palla. Després de derrotar en Dalton es dirigeix al seu antic castell per reclamar-lo, però allà s'ha d'enfrontar a en Ruffy, qui el derrota sense gaires dificultats i l'envia volant fora de l'illa. De nou a l'exili, acaba menjant escombraries per no morir-se de gana i sense proposar-s'ho crea una línia de joguines de gran èxit amb la canalla, fetes d'un nou acer anomenat Wapolnita. Acaba fundant una gran corporació i casant-se amb Miss Univers. Dos anys després, amb el permís dels Nobles Mundials crea el Regne Negre de Drum al South Blue i es prepara per assistir al Reverie.

Altres de la tripulació de Wapol[modifica]

Altres membres de la tripulació, a més de Wapol, són: Escacs (チェス Chesu?), Scacco a l’edició italiana de l’anime, un expert arquer vestit de bufó; i Cromarlimo (クロマリモ Kuromarimo?), Kuromarino a l’edició italiana de l’anime, un home amb els cabells afro que lluita amb guants que amaguen punxes d’acer. Per al xoc amb Chopper al castell reial de Drum, són fusionats per la fruita Yum Yum de Wapol, però encara són fàcilment derrotats.

Habitants de Drum[modifica]

Dorton[modifica]

Dorton (ドルトン Doruton?), Anomenat Dolton a l'edició italiana de l'anime, era un guàrdia del rei de Drum Wapol, però no compartia els seus mètodes excessivament autoritaris i violents. Rebel·lat després del sacrifici de Hillk, fou tancat a la presó; va ser alliberat arran de la invasió de la tripulació de Barba Negra i va assumir el càrrec de rei. Noble i valent, Dorton s’encarrega de les condicions de la població i, per tant, tothom a l’illa confia en ell. Al retorn de Wapol i la seva tripulació, Dorton assumeix la defensa del regne i dels seus habitants, però és greument ferit pels escacs. Curat dels vint metges al servei de Wapol i després de la derrota del tirà, Dorton es converteix oficialment en el rei de Drum, que rebateja com a Regne de Sakura. Després del timeskip, es presenta al Reverie acompanyat de Kureha. Va menjar la fruita Zoo Zoo Cow Cow, model Bison (ウシウシの実モデル野牛バイソン Ushi Ushi no Mi, Moderu Baison?), Que li permet transformar-se en un bisó; això li dóna una gran força física.

Kureha[modifica]

Kureha (クレハ?), Anomenat Koreka a l’edició italiana de l’anime, és l’últim metge que queda a Drum. Malgrat els seus 139 anys, té un cos similar al d’una jove i es considera una jove bellesa. A causa del seu tractament atípic als pacients, la força, la soledat i l’aspecte, sovint se l’anomena “bruixa”. També és una bevedora àvida i sempre té una ampolla amb ella. Tot i els seus mètodes poc ortodoxos, és un metge excel·lent, capaç de tractar malalties rares o molt greus. Després de diagnosticar a Hillk que estava a pocs dies de viure, va acceptar a contracor la seva petició de fer de Chopper un bon metge i li va ensenyar tot el que sabia. Havent-se aficionat als rens i sentint els seus sentiments, ella anima a Chopper a unir-se a la tripulació del Barret de Palla. Llavors compleix el somni de Hillk, disparant una pols química al cel que crea un efecte similar a una immensa flor de cirerer.

Hillk[modifica]

Hillk (ヒルルク Hiruruku?), Anomenat Hiruruku a l’edició italiana de l’anime i Hiluluk en altres adaptacions [quina?], Era doctor en tambor i juntament amb Kureha l’últim que quedava a l’illa. Quan era jove, era un lladre que tenia una malaltia mortal, però es va poder recuperar veient un cirerer florit. Després de ser curat, va començar a creure que no hi havia cap dany al món que no es pogués curar gràcies a la flor del cirerer i va començar a curar la gent, tot i que no tenia les habilitats necessàries. De fet, el seu major somni era escalfar el cor de la gent de l’illa glaçada fent florir els cirerers i va passar els darrers trenta anys de la seva vida en aquest projecte. Més tard adopta el petit ren Tony Tony Chopper i li ensenya els rudiments de la medicina. Informat per Kureha de la seva imminent mort, Hillk prefereix explotar-se en lloc de ser capturat pels homes de Wapol.

Alabasta[modifica]

Família Nefertari[modifica]

La família Nefertari (ネフェルタリ家Neferutari-ke?) És un llinatge de sang reial que ha governat el regne d'Alabasta durant almenys vuit-cents anys. També és una de les vint famílies reials que va fundar el govern mundial, però a diferència de les altres dinou no va deixar el seu país per traslladar-se a Marijoa.

Nefertari Cobra[modifica]

Nefertari Cobra (ネフェルタリコブラNeferutari Kobura?) És el rei d'Alabasta i pare de Nefertari Bibi. Sobirà savi i respectat, es preocupa molt pel regne i pels seus habitants. Descobrint que la sequera de tres anys al regne es degué a l'Obra Barroca, Cobra ordena a l'exèrcit que es prepari per marxar al quarter general enemic. Al mateix temps, però, el Baroque Works envia Mr. 2 Von Clay a Nanohana, que, fent passar per Cobra gràcies als poders del seu fruit del diable, afirma haver robat la pluja del regne només per a la capital i enfurismar així els habitants. que decideixen rebel·lar-se. Capturat per Baroque Works, Cobra es veu obligat a conduir Nico Robin al Poignee Griffe d'Alabasta. Després de la derrota de Crocodile, es revela la trama Baroque Works i Cobra torna a ser un estimat governant. Reapareix dos anys més tard, amb motiu de la seva marxa a Reverie, a Marijoa. Ara la seva salut sembla precària i està confinat a una cadira de rodes; malgrat això, està decidit a participar en l'esdeveniment per demanar informació al govern mundial sobre el segle buit, influït per les paraules de Robin dos anys abans.

Nefertari Vivi[modifica]

La Nefertari Vivi (ネフェルタリ・ビビ Neferutari Bibi?), també anomenada a la Banda Baroque (Baroque Works) com "Miss Dimecres", és la filla d'en Nefertari Cobra, rei d'Alabasta. Va entrar a la Banda Baroque per poder descobrir qui era el seu cap i poder arreglar les coses amb el seu país. La Vivi va convèncer i obligar l'Igaram que anés amb ella en aquesta aventura i tots dos van descobrir, perseguint a la "Mis. Diumenge" (la Nico Robin) que en "Míster 0" era en realitat en Crocodile, un dels 7 Grans Guerrers del Mar (Ouka Shichibukai), que protegia el regne d'Alabasta com excusa, quan el que pretenia era eliminar l'aigua del país, per crear el seu cop d'estat. En Carue, un ànec molt gros amb dents, és l'animal més ràpid de tot el regne d'Alabasta. És l'amic més fidel de la Vivi, també va formar part de la Banda Baroque com la mascota de la Miss Dimecres (Vivi) i es va unir a la tripulació d'en Ruffy durant un temps junt amb la Vivi.

Reial Exèrcit[modifica]

Igaram[modifica]

Igaram (イ ガ ラ ム Igaramu?) És el cap de la guàrdia reial. S'infiltra a l'Obra Barroca juntament amb Nefertari Bibi sota la identitat del senyor 8, però, sense mascarar, és atacat per Nico Robin. Tot i que es disfressa de Vivi, aconsegueix desviar-se de les Obres del Barroc, permetent a la princesa tornar a Alabasta. Més tard torna a aparèixer a Nanohana, on desemmascara la trama de Crocodile i posa fi a la rebel·lió. Lluita amb un saxo que dispara quan es toca i també té petites pistoles als cabells, que treu i fa servir gràcies a un fals arc que se li posa al pit.

Chaka[modifica]

Chaka (チャカ?) És el guerrer més fort del regne juntament amb Pell i un dels guàrdies reials d'Alabasta. Quan els rebels s'apropen a Alubarna, Chaka recomana als soldats que lluitin fins a la mort per garantir la seguretat del rei i la princesa. Intenta derrotar en Crocodile dues vegades per evitar el cop d'estat, però l'oponent el derrota fàcilment, gairebé ferint-lo mortalment. Chaka és un espadachí i sempre porta una gran espasa al maluc dret. Va menjar la fruita Zoo Zoo Dog Dog, model de xacal (イヌイヌの実モデルジャッカル Inu Inu no Mi, Moderu Jakkaru?), Que li permet transformar-se en xacal, augmentant el seu rendiment físic a batalla. També era entrenador de Kosa quan era petit.

Pell[modifica]

Pell (ペル Perú?) És el guerrer més fort del regne juntament amb Chaka i és un dels guàrdies reials d'Alabasta. Va aparèixer per primera vegada quan va rescatar Bibi d'un grup de milions; després també duela contra Nico Robin i és derrotat. En recuperar-se, intervé per salvar en Ruffy després de xocar amb Crocodile i, ajudat també per Robin, el porta a Alubarna. Més tard, es sacrifica heroicament per portar la bomba col·locada per Crocodile per eliminar els rebels i l'exèrcit reial de la ciutat d'un cop; tanmateix aconsegueix salvar-se i després de ser tractat a l'oasi de Goro torna a Alabasta. Va menjar la fruita Zoo Zoo Avis Avis, model Falco (トリトリの実モデル隼ファルコン Tori Tori no Mi, Moderu Farukon?) Que li permet transformar-se en falcó. En transformar Pell, a més de la capacitat de volar, s’obté una major velocitat de moviment i unes urpes afilades per atacar els enemics.

Habitants d'Alabasta[modifica]

  • Kosa (コーザ, Kōza?) És un amic de la infància de Vivi, amb qui va vincular després d'una baralla, i líder del clan Sand Sand on es va comprometre a presentar a la nena. El Baroque Works el deixa enganyar com els altres i pensa que Cobra està duent a terme una conspiració, de manera que comença a despertar la població, convertint-se en el líder de l’exèrcit rebel que posteriorment dirigeix a Alubarna. Durant l'atac, Kosa entra al palau reial i aprèn la veritat sobre el pla de Crocodile per fer-se amb el regne; Després intenta advertir els rebels, però és ferit per un agent de Baroque Works. Quan acaba l'hostilitat, torna a Yuba i ajuda el seu pare Toto a reconstruir la ciutat. Dos anys més tard, es mostra a les mini aventures on es revela que s’ha convertit en ministre del medi ambient.
  • Toto (トト?) És el pare de la Kosa. Fins i tot després de l’èxode de la població, roman tossudament a Yuba buscant aigua, alimentant la confiança incondicional en Cobra. A Yuba coneix a Vivi i els pirates del Barret de Palla i li dóna a en Ruffy una ampolla d’aigua que serà essencial en la lluita amb el Cocodril.

Jaya i Skypea[modifica]

(INCOMPLETA)

Tripulació de Bellamy[modifica]

La tripulació de Bellamy (ベラミーの味 Beramī no ichimi?) És un grup de pirates dirigit per Bellamy i al seu torn subordinats de Donquixote Doflamingo. Els membres d’aquest grup creuen en l’anomenada "Nova Era", en què els pirates no busquen tresors llegendaris sinó que es concentren a acumular els reals que els envolten, rient-se de qualsevol persona que encara creu en allò que anomenen "l'era" de els pirates somiadors". La tripulació de Bellamy va néixer a la rica ciutat de Nortis, però van decidir abandonar-la per convertir-se en pirates, trobant avorrida la vida plena de confort de la ciutat. Derrotats per en Ruffy i fora de les gràcies de Doflamingo, els pirates de Bellamy arriben a Skypiea i allà Bellamy perd tota la seva tripulació, però aconsegueix prendre possessió d’un pilar d’or que lliura a Doflamingo, que el converteix en el seu subordinat.

Bellamy[modifica]

En Bellamy (ベラミー), anomenat també Bellamy la Hiena (ハイエナのベラミー Haiena no Beramī) és el capità dels Pirates d'en Bellamy. És un home alt amb els cabells curts i rossos, amb una cicatriu sobre l'ull dret i tatuatges als braços. És cruel, violent i arrogant. Té l'habilitat de la fruita Bane Bane, que li permet transformar parts del seu cos en molles. Dos anys després es mostra capaç d'utilitzar el Haki. En Bellamy coneix els Pirates del Barret de Palla a Jaya. Durant la nit ataca en Montblanc Cricket i li roba l'or. Mentre la tripulació celebra el botí, en Ruffy els ataca per recuperar l'or i guanya en Bellamy amb facilitat. Durant els anys de separació dels Pirates del Barret de Palla, en Bellamy viatja a una illa del cel i torna amb un pilar d'or que regala a en Doflamingo, qui l'accepta com a membre menor de la Família Donquixot. En Bellamy participa en el torneig del Colisseu Corrida per convertir-se en membre executiu de la família i reconeix en Ruffy disfressat. Tot i ser dels últims combatents del seu grup no arriba a la final. Per redimir-se, en Doflamingo li ordena assassinar en Ruffy, però fracassa en l'intent. En Doflamingo utilitza en Bellamy com a titella per lluitar contra en Ruffy i aquest s'acaba veient obligat a deixar-lo inconscient a contracor. Després de la derrota d'en Doflamingo en Bellamy fuig de Dressrosa amb la Gran Flota del Barret de Palla, i tot i que no accepta convertir-se en subordinat d'en Ruffy, se separen com amics. La seva recompensa actual és de 195 milions de bellys. El seu nom prové del pirata Samuel Bellamy.

Cirkeys[modifica]

Cirkeys (サーキース Sākīsu, Sarquiss?), Sobrenomenat "Bigknife" (ビッグナイフ Biggunaifu?), És el diputat de Bellamy, amb qui comparteix plenament l'ideal de pirateria de la Nova Era. En combat, empra un gran kukuri com a arma, però continua sent un pirata sense valor, donada la facilitat amb què és enderrocat per Barbanegra. Després de la derrota de la tripulació, és manipulat per Doflamingo que l'obliga a ferir Bellamy. La seva recompensa ascendeix a 38 milions de bellys.

Població Skypiea[modifica]

Gan Fall[modifica]

En Gan Fall (ガン・フォール Gan Fōru?), amb el sobrenom de "Cavaller del Cel", era l'antic déu de Skypiea però va ser derrotat i desterrat pel "Deu Eneru" 6 anys enrere, durant el seu regnat va intentar que tant els "Shandians" com els "Habitants del Cel" visquessin en la mateixa terra sense lluitar. En Gan Fall compta amb un ocell anomenat "Pierre" el qual utilitza per viatjar sobre ell, gràcies al fet que és un ocell que va menjar la Fruita del Diable Uma-Uma (Uma, en japonès, cavall) i com en Pierre és un ocell, com que menja una fruita amb qualitats de cavall el va convertir en un Pegàs.

Pagaya[modifica]

Pagaya (パ ガ ヤ?) És el pare de Konis i un brillant inventor. Ajuda a la tripulació d'en Ruffy tot i ser etiquetat com a criminals. Després de la batalla, reinicia el Waver trobat per la Nami.

Konis[modifica]

Konis (コ ニ ス Konisu?) És la filla de Pagaya i la primera persona que es troba amb la tripulació del Barret de Palla després d'entrar a Skypiea. És una noia amable, forta, valenta i esperançadora que es preocupa pel benestar dels altres. Es veu obligada a trair la tripulació del Barret de Palla contra la seva voluntat, però, incapaç de suportar el pes de la traïció, ho confessa tot, disposada a acceptar el càstig d'Ener; d’on la Ruffy la salva en el temps. Torna a aparèixer al Going Merry mentre ella té cura de Sanji i Usopp, que van ser electrocutats per Ener. Més tard aconsegueix convèncer la població celestial de deixar Angel Island abans que Ener la destrueixi.

Enerus i els seus companys[modifica]

Els sacerdots del pati superior són els quatre principals ajudants d’Ener, el déu de Skypiea. Tenen diferents poders, però tots són generats pel Dial. També poden utilitzar Mantra, una capacitat innata que els permet predir els moviments de l’adversari. Venint de l'illa del cel Bilca, es van dirigir a Skypiea després de destruir-la i van derrotar l'aleshores déu Gan Forr. Ener es va convertir així en el nou déu de Skypiea i va nomenar els seus quatre seguidors com a sacerdots. Al servei d’Ener hi ha, a més dels sacerdots, cinquanta soldats dirigits per Yama, que formen el seu exèrcit diví.

Eneru[modifica]

L'Eneru (エネル Eneru?), és el déu de Skypiea. És un habitant de les “illes del cel” procedent de l'illa Bilca que va destruir ell mateix quant va perdre el control del seu poder, ja que té el poder de la Fruita del Diable: Goro-Goro (Goro: So que fan els Trons) a causa d'haver menjat aquesta fruita es creu que és un déu, també per tenir molt desenvolupat el poder del mantra (habilitat molt comuna en les illes del cel, i és com un sisè sentit que et permet preveure les accions dels altres), d'aquesta manera va derrotar en “Gran Fall” l'antic déu de Skypiea i es va apoderar del “jardí superior”. Si baixés a la mar blava, tindria una recompensa d'uns 500 milions de bellis aproximadament.

Water Seven[modifica]

Galley-La Company[modifica]

La Galley-La Company (ガレーラカンパニー Garēra Kanpanī?), Abans de la seva creació, hi havia set empreses a Water Seven. L’economia de l’illa mancava, a causa de les males connexions, i la gran competència no va ajudar. La construcció del tren marítim, però, va permetre un major volum de comerç i el mateix Water Seven va experimentar un nou renaixement comercial i econòmic. El seu cap, Iceburg, que més tard també va ser alcalde de la ciutat, va començar a treballar per a una unió entre les empreses i, gràcies a les seves habilitats de mediació, va aconseguir el seu objectiu. Així va sorgir la Galley-La Company, que més tard es va convertir en el proveïdor oficial del govern mundial de vaixells. A l’interior de la companyia, però, s’infiltren tres agents del CP9, Rob Lucci, Kaku i Califa, enviats pel mateix govern per recuperar els plans de l’antiga arma Pluton, que presumptament eren custodiats per Iceburg, un alumne de Tom, el seu propietari anterior.

Iceburg[modifica]

Iceburg (アイスバーグ Aisubāgu?), és l'alcalde de la ciutat de Water Seven i el president de la Galley-La Company. Home seriós i recte, és molt estimat pels habitants de Water Seven i els seus empleats. Iceburg era, juntament amb Cutty Flam, deixeble del genial fuster Tom i vivia amb aquest i Kokoro. Abans de ser acusat per una conspiració CP5 i conduït al vestíbul d'Enies Lobby, Tom va deixar els projectes de Pluton a Iceburg. Aleshores va decidir confiar-los a Cutty Flam que, després de ser cregut mort per tots, s'havia convertit en un ciborg anomenat Franky. Vuit anys després, el CP9, a través de tres infiltrats i Nico Robin, realitza un atac contra ell per robar-li els plànols, però és salvat per Chopper. Iceburg repara llavors el segon tren marítim, el Rocket Man, per permetre a Ruffy, Zoro, Nami i Chopper unir-se a la resta de la tripulació a Enies Lobby; també organitza el Going Merry per permetre-li el seu viatge final per ajudar la tripulació. Després de la derrota del CP9, ell i alguns membres de Galley-La ajuden a Franky a construir el Thousand Sunny; Iceburg dóna nom al nou vaixell de la tripulació del Barret de Palla.

Pauly[modifica]

Pauly (パ ウ リ ー Paurī?) És el cap del departament d’aparells i màstils. Entre els cinc mestres d'obres, és el més respectat i el més proper i vinculat a Iceburg. Lluita amb cordes llargues, en un estil que va anomenar Rope Action. Sembla que hi ha, entre ell i Rob Lucci, una forta rivalitat i els dos lluiten sovint, però mai no acaben el duel, també perquè aquest no treballa mai dur. En preveure que les sospites caurien sobre Pauly, Iceburg li havia confiat plans falsos per a Plutó; quan més tard és atacat, pateix una forta derrota per part de Lucci. Després va, juntament amb Tilestone i Peepley Lulu, a Enies Lobby per ajudar la tripulació del Barret de Palla. Després de la batalla es converteix en el vicepresident de Galley-La.

Peepley Lulu[modifica]

Peepley Lulu (ピープリー・ルル Pīpurī Ruru?) Dirigeix el departament d’elevadors, pitch and smith. Sempre té un gruix de cabell desordenat i, quan intenta aplanar-lo, apareix en un altre lloc. Sovint porta un pinafore i en fer-ho exhibeix una sèrie de cridaners tatuatges al pit. Sempre lluita amb dues armes, una a cada mà, que canvien cada vegada. Durant l'atac a la companyia Galley-La, amb dues espases, intenta aturar Califa, però després d'una curta lluita és copejat amb un sol cop per aquesta. Després de rebre medicaments, va, juntament amb Pauly i Tilestone, a Enies Lobby per ajudar la tripulació del Barret de Palla. Lluita al costat de Pauly, Tilestone i la família Franky contra Oimo i Karsee, derrotant-los.

Tilestone[modifica]

Tilestone (air イルストン Tairusuton?) Dirigeix el departament de soldadura i fusteria. És un home imponent i decididament fort, amb barba blanca, que no pot dir alguna cosa sense cridar-la. A la batalla, utilitza sobretot la seva gran força per destruir els oponents, però per als enemics a distància utilitza una mena de bazuca que sosté i utilitza amb una sola mà. Durant l'atac a la Galley-La intenta atacar Blueno, que el derrota amb un sol cop de puny. Recuperat, va, juntament amb Pauly, Peepley Lulu i la família Franky, a Enies Lobby per ajudar la tripulació del Barret de Palla, on s'enfronta als infants de marina i als gegants Oimo i Karsee.

Família Franky[modifica]

Família Franky (フランキー一家 Furankī Ikka?) Hi ha un grup de desmantelladors de vaixells que operen a Water Seven i el seu líder és Franky. Els membres de l’organització són homes que desitjaven treballar a Galley-La Company com a fusters però que no van ser admesos, reduint-se a accions il·legals; Franky els va recollir, donant-los una feina i un lloc per dormir. Per complementar els seus ingressos, els membres de la família Franky de vegades realitzen petits robatoris o fan de caçadors de recompenses. A l'arribada de la tripulació del Barret de Palla a Water Seven, roben 200 milions de Berry a Usopp que Franky utilitza per comprar fusta d'Adam Tree i, en venjança, en Ruffy, en Zoro, en Sanji i en Chopper destrueixen la seva base i els derroten. No obstant això, quan Franky és capturat per CP9 per extorsionar-li els plans de Pluton, formen equip amb Ruffy i la seva tripulació per intentar alliberar-lo. De tornada a Water Seven, els membres de la família Franky convencen a la tripulació del Barret de Palla per acceptar Franky com a fuster. Més tard, són convocats en massa a Galley-La Company per a una entrevista de treball, per contractar-los i disposar-los en els diferents sectors de l’empresa.

Mozu i Kiwi[modifica]

Mozu i Kiwi (モズとキウィ Mozu a Kiwi?), Conegudes com les "Germanes quadrades" (スクエアシスターズ Sukuea Shisutāzu?) A causa del seu tall de cabell, són dues noies joves molt similars que acompanyen Franky a tot arreu i imiten els seus moviments; tots dos tenen el nas llarg. A Enies Lobby demostren ser bons espadachins lluitant contra Karsee al costat de Pauly, Peepley Lulu, Tilestone i la família Franky. Després ajuden a la tripulació del Barret de Palla a arribar a la Torre de la Justícia. Com es mostra a les miniaventures, dos anys després dels esdeveniments d'Enies Lobby es converteixen en cambrers de Water Seven.

Zambai[modifica]

En Zambai (ザンバイ) és la mà dreta d'en Franky dins de la Família Franky, i és qui lidera la família en la seva absència. És un home de cabells negres que duu ulleres de sol i mitges reixades. És valent i atrevit i es preocupa sempre pels seus companys. És força competent en la lluita i va armat amb un bazuca i una espasa. És prou fort per derrotar els gegants Oimo i Kaashi i el jutge Baskerville amb l'ajut dels membres de la Companyia Galley-La. Després de la marxa d'en Franky, comença a treballar per la Companyia Galley-La.

Habitants de Water Seven[modifica]

Tom[modifica]

Tom (トム Tomu?) És un home de peix tipus peix caixa de banyes, conegut per ser un fuster llegendari. Nascut a l’illa de Tritons, decideix anar a viure a Water Seven amb Kokoro i s’emporta dos alumnes, Iceburg i Cutty Flam. Orgullós però amable, Tom no discrimina els humans i accepta construir vaixells per a qualsevol, fins i tot pirates. Entre d'altres, també va construir el vaixell de Gol D. Roger, l'Oro Jackson, i la seva participació li va valer una condemna del govern mundial. A causa del seu ús simultani en la construcció del tren marítim, el jutge va decidir suspendre la sentència i va donar a Tom deu anys per completar l'obra, durant la qual va crear el Rocket Man (ロケットマン Rokettoman?), Un prototip no funciona com ingovernable, i el Puffing Tom. Tanmateix, Tom també era el propietari dels projectes Pluton, que el govern mundial havia estat buscant des de feia temps, i per obtenir-los va enviar l'agent Spandam per emmarcar Tom, sentint així condemnat de nou. Després el van portar al vestíbul d'Enies, on va ser executat, però no abans d'haver venut els projectes al seu alumne Iceburg.

Kokoro[modifica]

Kokoro (ココロ?) És el conductor de Puffing Tom i viu a l'estació de tren just al costat de Water Seven. És un peix gelat de sirena. Va ser concebuda originalment per l'autor com a home. Una vegada va ser la secretària de Tom i, per tant, una figura mare de Cutty Flam i Iceburg. Ella revela a la tripulació de Barret de Palla, la família Franky i la companyia Galley-La que existeix un altre tren marítim, el Rocket Man, i els guia al vestíbul d'Enies per salvar Nico Robin i Franky. Més tard, salva Zoro, Nami, Sogeking, Sanji i Chopper de la inundació que es va formar al túnel sota el pont de vacil·lació provocada per Rob Lucci.

Chimney[modifica]

Chimney (チ ム ニ ー Chimunī?) És el nét hiperactiu de Kokoro, que acompanya molt en els seus viatges. La seva mascota, que mai no deixa, és Gonbe (ゴ ン ベ?), Un gat blau, un animal que és una barreja de gat i conill [es necessita una cita]. És la xemeneia qui descobreix el passatge secret a la Torre de la Justícia al vestíbul d’Enies i rescata a en Ruffy mentre s’ofegava per arribar a Spandam.

Enies Lobby[modifica]

Baskerville[modifica]

En Baskerville (バスカビル) és el jutge en cap d'Enies Lobby. Mentre que sembla una persona amb tres caps, de fet són tres persones disfressades per semblar-ne una de sola. La persona de la dreta es diu Bas (バス), la de l'esquerra Kerville (カビル) i la del centre s'autoanomena “Princesa” (お姫さま, Ohime-sama). En Bas i en Kerville tenen els braços grans i les cames curtes, mentre en “Princesa” té les cames grans i els braços curts. En Bas i en Kerville seuen sobre les cames d'en “Princesa” mentre estan disfressats. Van armats amb un gran sabre. La feina dels Baskerville és jutjar els criminals portats a l'illa judicial. Durant la invasió d'Enies Lobby per part dels Pirates del Barret de Palla i els seus aliats, s'encarrega de la defensa de l'illa donant ordres als soldats. Intenta impedir que els pirates arribin a la Torre de la Justícia però s'ha d'enfrontar als membres de la Companyia Galley-La i de la Família Franky. Acaba sent atropellat pel Rocket Man. El nom d'en Baskerville s'inspira en la novel·la de Sir Arthur Conan Doyle El gos dels Baskerville i el seu aspecte en el gos Cèrber.

Oimo i Karsee[modifica]

Oimo (オイモ?) I Karsee (カーシー Kāshī?) Són els dos gegants que custodien la porta interior del vestíbul Enies. Inicialment formaven part de la tripulació dels Guerrers Gegants sota el comandament de Dori i Brogi, però, perdent de vista els seus capitans, havien anat a treballar per al Govern Mundial, que afirmava haver capturat Dori i Brogi, prometent alliberar-los a canvi de 100 anys de servei. S'enfronten contra la tripulació de Barret de Palla, la Família Franky i els fusters de la Galley-La Company, però Karsee és derrotada gràcies al treball en equip dels invasors, mentre que Oimo és abatut pel Rocket Man. Més tard descobreixen des de l'Usopp que el Govern Mundial els havia mentit i que Dori i Brogi mai havien estat capturats, però que encara lluitaven a Little Garden Island. Enfuriats per ser enganyats, els gegants prenen el partit dels pirates. Després dels esdeveniments d'Enies Lobby, Oimo i Karsee ajuden els fusters a reparar Water Seven i després decideixen tornar a Erbaf.

l'Arxipèlag Sabaody[modifica]

Genets Tobiuo[modifica]

The Tobiuo Riders (トビウオライダーズ Tobiuo Raidāzu?) Són un grup de criminals i segrestadors d’extorsió que operen principalment a la zona compresa entre la línia vermella i les illes Sabaody. Munten enormes peixos voladors, però només poden volar durant cinc minuts, ja que els peixos han de tornar a l’aigua. Per respirar sota l'aigua tenen vestits de neu especials, equipats amb una esfera transparent al cap. Són enfrontats i colpejats per la tripulació del Barret de Palla, que va anar al seu quarter general per rescatar Hacchan a petició de Kayme. Després de la derrota i destrucció de gran part de la seva base, s’alien amb ells. Després de les seves malifetes, decideixen canviar el seu nom per Bellavita Riders (人生バラ色ライダーズ Jinsei Bara-iro Raidāzu?). Després que Kayme sigui segrestada per la banda Hound Pets, Sanji decideix trucar-los a les illes Sabaody per ajudar-los a trobar el seu amic. Després de completar la seva missió, decideixen custodiar el Thousand Sunny fins que en Ruffy i els seus companys tornen de dos anys d'entrenament.

Duval[modifica]

Duval (デュバル Dyubaru?) És el líder dels Tobiuo Riders. A causa de la màscara que porta, semblant a un casc medieval, se li dóna el sobrenom de "Màscara de ferro" (鉄仮面 Tekkamen?). Lluita mitjançant una pistola semblant a un gatling que dispara diversos arpons amb la punta amarada de verí. Al principi sent una forta aversió cap a Sanji, ja que el retrat de la mida d’aquest és idèntic al seu rostre i per això ha estat perseguit per la Marina i pels caçadors de recompenses. Després s’enfronta a Sanji en un duel i remodela completament la cara de Duval amb una puntada de peu, convertint-lo en un home encantador. Duval és l’únic membre dels Tobiuo Riders que va muntar un gran bisó d’aigua anomenat Motobaro (モトバロ?), Que dirigeix a través d’un casc amb dos peses al cap de l’animal. Només a l'anime, durant la fugida de la Marina a Sabaody, Franky modifica la sella de Motobaro, afegint una mena de motor que el fa almenys tan ràpid com el peix volador dels altres genets Tobiuo.

Onze supernoves[modifica]

Les Onze Supernoves (11人の超新星 Jūichinin no Chōshinsei?) Són un grup de pirates de nova generació que, arribades a les Illes Sabaody, tenen una mida de més de cent milions al cap després d'haver atret l'atenció del govern mundial i haver fugit diverses vegades per capturar. Després de fer-se un nom també al Nou Món, aquests pirates, juntament amb Marshall D. Teach, es van conèixer com "La pitjor generació" (最悪の世代 Saiaku no sedai?); a més, com a resultat dels esdeveniments en què van ser protagonistes, les mides de molts d’ells han augmentat dràsticament. També formen part del grup Monkey D. Ruffy, Roronoa Zoro i Trafalgar Law.

Eustass Kid[modifica]

L'Eustass Kid (ユースタス・キッド), conegut com a “Captain” (キャプテンKyaputen), és el capità dels Pirates d'en Kid. És un dels Onze Supernoves. És un home alt i musculós, de pell pàl·lida i cabells vermells com flames. Vesteix roba extravagant de color negre i groc i porta ulleres al front. És una persona cruel i violenta, conegut per causar moltes baixes entre els civils. Ha menjat una Fruita del Diable que li permet exercir control sobre el magnetisme. En Kid coneix en Ruffy a la Casa de Subhastes Humana. S'alia amb ell i en Law per lluitar contra els soldats de l'Armada i poder-ne escapar. Quan entra al Nou Món de seguida aconsegueix augmentar la seva reputació infame enfrontant-se als Quatre Emperadors i les seves tripulacions aliades. Dos anys després, és derrotat i empresonat per en Kaido quan aquest el sorprèn a ell, l'Apoo i en Hawkins planejant desbancar en Shanks. La seva recompensa actual és de 470 milions de bellys. El seu nom s'inspira en els pirates Eustace el Monjo i William Kidd, i aquest darrer també se'l coneixia com a Capità Kidd.

Basil Hawkins[modifica]

En Basil Hawkins (バジル・ホーキンス), conegut com el Mag (魔術師 Majutsushi), és el capità dels Pirates d'en Hawkins i forma part de grup anomenat les Onze Supernoves. És un home alt, de cabells llargs i rossos, amb tatuatges en forma de triangles enlloc de les celles. Va vestit amb un llarg abric negre de coll blanc i armat amb una espasa. Es comporta de manera noble i enigmàtica i sol parlar com si fos un vident. En Hawkins té l'habilitat de la Fruita Wara Wara, que li permet redirigir les ferides que rep cap una altra persona utilitzant ninots de vudú fet de palla. També li permet transformar-se en un ésser semblant a un espantaocells fet de palla. Utilitza cartes per predir el futur de les persones i les prediccions solen ser acurades. En Hawkins i els seus companys arriben a l'Arxipèlag Sabaody al mateix moment que en Ruffy i els seus amics i manté un enfrontament contra l'almirall Kizaru i uns quants Pacifistes. Al Nou Món derrota en Barbamarró i la seva tripulació. Dos anys després, forma una aliança amb en Kid i l'Apoo però després de ser atacats per en Kaido, ell i la seva tripulació passen a formar part dels Pirates Bèsties. La seva recompensa actual és de 320 milions de bellys. El seu nom deriva dels pirates Basil Ringrose i John Hawkins. Hawkins també és el cognom del protagonista de la novel·la L'illa del tresor de Robert Louis Stevenson.

Capone Bege[modifica]

En Capone Bege (カポネ・ベッジ), conegut amb el sobrenom de Gang (ギャング Gyangu) és el capità dels Pirates del Tanc de Foc i és considerat un dels Onze Supernoves. És un home baix i grasset, de cabells negres i amb ombra de bigoti sota el nas. Vesteix sempre de manera elegant, amb vestit , barret i una capa. És un home refinat, sofisticat i amb bones maneres, però alhora impacient, malhumorat i sàdic. És un gran estrateg i un magnífic franctirador. Ha menjat la Fruita Shiro Shiro, que l'ha convertit en un castell humà, capaç de convertir l'interior del seu cos en una fortalesa des de la qual lluiten els seus homes. El Bege i els seus subordinats arriben a l'Arxipèlag Sabaody al mateix moment que en Ruffy. Durant la seva estada s'hauran d'enfrontar a l'Armada. Després d'entrar al Nou Món, en Bege es converteix en subordinat de la Big Mom després de casar-se amb la Charlotte Chiffon, amb la qual té un fill, en Capone Pez. En Bege acompanya els Pirates de la Big Mom a perseguir els Pirates del Barret de Palla per capturar en Caesar Clown. Després d'atrapar-los a Zou, s'emporta el científic i en Sanji a Totto Land. Quan la Big Mom li encarrega la gestió de la seguretat del casament, prepara un complot per assassinar-la juntament amb en Ruffy, en Jinbe i en Caesar. Quan l'assassinat fracassa, fuig de l'illa de Whole Cake amb la seva tripulació. Durant la fugida s'arrisca per salvar la seva esposa i junts escapen del territori de la Big Mom. La seva recompensa actual és del 300 milions de bellys. El seu nom es basa en el gàngster americà Al Capone i en el corsari William Le Sauvage.

Jewelry Bonney[modifica]

La Jewelry Bonney (ジュエリー・ボニー), anomenada també la Goluda (大喰らい Ō-Gurai), és la capitana dels Pirates de la Bonney i una de les Onze Supernoves. És una dona jove i bonica, de cabells roses i llavis vermells. Vesteix una samarreta de tirants, pantalons curts i un barret de color verd. Porta un pírcing sota l'ull dret. És una persona extremadament golafre amb males maneres, sobretot a l'hora de menjar. Té l'habilitat d'una Fruita del Diable que li permet modificar l'edat de les persones i d'ella mateixa, fent-los més joves o vells a voluntat. Coneix els Pirates del Barret de Palla a l'Arxipèlag Sabaody quan evita que en Zoro ataqui un Noble Mundial. Quan entra al Nou Món és derrotada per en Barbanegra i capturada per l'Akainu. No obstant això, dos anys després se la veu caminant lliure per una illa del Nou Món. La seva recompensa al arribar a l'Arxipèlag Sabaody era de 140 milions de bellys. El seu nom s'inspira en la pirata irlandesa Anne Bonny.

X Drake[modifica]

En X Drake (llegit Diez Drake) (X・ドレーク) és el capità dels Pirates d'en Drake. És un antic contraalmirall de l'Armada convertit en pirata sota l'epítet de Bandera Roja (赤旗 Aka Hata). És un dels pirates que forma part del grup anomenat els Onze Supernoves. En Drake és un home alt i musculós. Porta un antifaç i un barret amb una ploma. Té una cicatriu en forma de lletra X a la barbeta i una altra lletra X pintada al tors. És un home seriós, observador i pacient. Va armat amb un sabre i una destral de quatre fulles. En Drake ha menjat una Fruita del Diable de la classe Zoan Prehistòrica, que li permet transformar-se en dinosaure. En Drake i la seva tripulació arriben a l'Arxipèlag Sabaody al mateix moment que els Pirates del Barret de Palla i acaba involucrat en un enfrontament contra l'almirall Kizaru i uns quants Pacifistes. Dos anys després de la seva entrada al Nou Món, és un dels subordinats d'en Kaido. La seva recompensa al arribar a l'Arxipèlag Sabaody és de 222 milions de bellys. El seu nom ve del corsari Sir Francis Drake.

Killer[modifica]

En Killer (キラー), anomenat també Massacra-Soldats (殺戮武人Satsuriku Bujin), és un dels membres destacats dels Pirates d'en Kid. Com el seu capità, també és un dels Onze Supernoves. És un home alt i musculós, de cabells llargs i rossos. Porta un casc amb molts forats petits que li tapa completament el cap i que no es treu ni per menjar. Sembla ser una persona arrogant i violenta. És un lluitador terrible, que utilitza dues falçs lligades als seus guardabraços. En Killer és present a la Casa de Subhastes quan en Ruffy ataca els Nobles Mundials i ajuda al seu capità a fugir. Acompanya els seus companys al Nou Món. Després de la derrota de la tripulació a mans d'en Kaido, es desconeix el seu parador. La seva recompensa actual és del 200 milions de bellys.

Scratchmen Apoo[modifica]

L'Scratchmen Apoo (スクラッチメン・アプー), conegut com a Rugit Marí (海鳴りUmi Nari), és el capità dels Pirates On Air i forma part dels Onze Supernoves. És un membre de la tribu dels Braços-llargs. És un home alt, amb la cara llarga i els cabells pentinats en una trena. Les seves dents semblen tecles de piano. Vesteix roba d'estil xinès i porta auriculars a les orelles. És una persona imprudent i sobreconfiada, que comença a lluitar sense valorar les possibilitats de victòria. L'Apoo ha menjat una Fruita del Diable que li permet transformar parts del seu cos en instruments musicals i utilitzar la música com a arma. A l'Arxipèlag Sabaody s'enfronta a l'almirall Kizaru, sorprenent-lo amb les seves habilitats, però aviat comença a perdre el combat. No obstant, aconsegueix escapar i arribar al Nou Món. Mentre forja una aliança amb en Kid i en Hawkins és atacat per en Kaido i sembla que ara treballa per l'Emperador. La seva recompensa actual és de 350 milions de bellys. El seu nom s'inspira en el pirata xinès Chui A-poo.

Urouge[modifica]

L'Urouge (ウルージ), anomenat Monjo Boig (怪僧 Kaisō), és el capità dels Pirates del Monjo Boig i un dels Onze Supernoves. És un home alt i musculós, de cabells i barba negres, que sempre somriu. Vesteix de manera similar a un monjo budista, amb un gran rosari vermell al coll. Al ser originari d'una Illa del Cel, té ales a l'esquena. Sembla ser una persona respectuosa i valenta. Va armat amb un pilar hexagonal que utilitza com a maça. Ha menjat una Fruita del Diable que li permet convertir el dany rebut en força física, arribant a augmentar de mida. Ell i la seva tripulació arriben a l'Arxipèlag Sabaody al mateix moment que els Pirates del Barret de Palla. S'haurà d'enfrontar als Pacifistes i a l'almirall Kizaru per poder fugir, cosa que aconsegueix. Al Nou Món, envaeix el territori de la Big Mom i derrota el comandant Charlotte Snack, però després és derrotat per en Charlotte Cracker i ha de fugir. Mentre es recupera de les ferides es troba amb en Kaido. La seva recompensa al arribar a l'Arxipèlag Sabaody és de 108 milions de bellys. El seu nom s'inspira en el pirata otomà Oruç Reis.

Tripulació de barret de palla falsa[modifica]

La falsa tripulació del barret de palla (偽麦わらの一味, Nise Mugiwara no ichimi?) és una tripulació pirata que pretén ser en Ruffy i els seus companys durant la seva absència de dos anys. Els seus vestits són gairebé idèntics, però físicament són molt diferents dels pirates d'en Ruffy. Brook és l'únic que no té imitador, ja que no se'l coneixia com a membre de la tripulació. Utilitzant la reputació d'en Ruffy, el seu líder Demaro Black (デマロブラック Demaro Burakku?) Intenta reclutar nous membres per arribar al Nou Món, només acceptant homes amb una recompensa d'almenys 70 milions de baies i aconseguint recollir tres tripulacions senceres. Quan es revela l’engany amb l’aparició del veritable Ruffy, la tripulació i els reclutes són capturats per la Marina. A l’anime, els actors de veu japonesos i italians dels personatges són els mateixos que la tripulació del barret de palla, però amb papers intercanviats.

Pirates del Caribou[modifica]

Els pirates del Caribou (カリブー海賊 団 Karibū kaizoku-dan?) Són una tripulació que s’uneix a la falsa tripulació del Barret de Palla, però després del desenmascarament de Demaro Black, aconsegueix escapar a la Marina per perseguir en Ruffy i els seus companys a l’illa dels homes peixos. Tanmateix, el monstre marí que els tira, Momu, s’escapa, arrossegant el vaixell amb la tripulació i deixant el capità Caribou al Thousand Sunny. La tripulació torna poc després per recuperar Caribou, però el seu vaixell és destruït pel Kraken. Durant les mini-aventures de Caribou, la tripulació ataca la base de la Marina G-5 per alliberar el seu capità allà empresonat, però és derrotat pels marines i abandonat pel mateix Caribou. Tot i això, els pirates aconsegueixen escapar de la base després de robar un vaixell de la Marina i arriben a l’illa on va naufragar Caribou, on són derrotats per X Drake.

Caribou[modifica]

En Caribou (カリブー), anomenat Caribou Cabells Mullats (濡れ髪のカリブー Nuregami no Karibū), és el cocapità dels Pirates d'en Caribou. És un home alt de pell fosca i llargs cabells negres pentinats enrere. Té una llengua molt llarga que sovint porta fora la boca. Vesteix una capa de pell i una camisa blanca amb les mànigues més llargues que els braços. És extremadament violent i sanguinari, i també hipòcrita i mentider. Ha menjat la Fruita Numa Numa, una fruita Lògia que li permet convertir el seu cos en un pantà sense fons. A l'Arxipèlag Sabaody s'uneix a la Falsa Tripulació del Barret de Palla però l'aliança acaba aviat. Durant la persecució dels autèntics pirates, es troba atrapat al Thousand Sunny i acaba entrant a l'Illa dels Tritons amb els Pirates del Barret de Palla. Mentre aquests lluiten per salva l'illa, en Caribou es dedica a segrestar sirenes i a robar el tresor del palau. Descobert quan vol segrestar la Shirahoshi, és derrotat primer per en Ruffy i després per en Pekoms, i perd les sirenes segrestades i el tresor. En Jinbe l'entrega a la base G-5 de l'Armada, al Nou Món, però aconsegueix escapar i arribar a una illa sota domini d'en Kaido, on el prenen pel revolucionari Gaburu. Tot i que inicialment no vol, acaba lluitant al costat dels revolucionaris i destruint una fàbrica d'armes, fins que és derrotat per en X Drake, qui se l'emporta de l'illa. La seva recompensa és de 210 milions de bellys. El seu nom és com s'anomenen els rens a l'Amèrica del Nord.

Coribou[modifica]

El Coribou (コリブー), anomenat Coribou Esquitxat de Sang (返り血のコリブー Kaerichi no Koribū), és el cocapità dels Pirates d'en Caribou. És un home gros amb el cos en forma d'ou, pàl·lid i calb. Porta un tipus de llangardaix sobre el cap que li fa de perruca i sembla que sempre estigui suant. No és una persona gaire brillant i fa tot el que li diu el seu germà. Va armat amb una pala que utilitza per enterrar vius els enemics. Com el seu germà, s'uneix a la Falsa Tripulació del Barret de Palla però la deixa al descobrir la farsa. Al perseguir els autèntics pirates, queda atrapat en la destrucció del seu vaixell a mans del Kraken. En Coribou i els seus homes sobreviuen i segueixen el seu germà a l'Illa dels Tritons, després a la base G-5 de l'Armada i finalment a una illa dominada per en Kaido. Allà ajuden a en Caribou a lluitar contra els homes del pirata fins que són derrotats per en X Drake, que deixa en Coribou i els seus homes a l'illa. La seva recompensa és de 190 milions de bellys.

Habitants de les Illes Sabaody[modifica]

Shakuyaku[modifica]

Shakuyaku (シャクヤク?), També anomenat Shakky (シャッキー Shakkī?), És el cambrer del Rip-Off Bar situat a les illes Sabaody. Quan la tripulació del Barret de Palla arriba a les Illes Sabaody per primera vegada, té 62 anys, però no ho mira gens. Quaranta anys abans de l'actualitat, era una famosa pirata i també havia estat perseguit per Monkey D. Garp, però va decidir deixar la vida com a proscrit per obrir un bar. Té una relació sentimental amb Silvers Rayleigh i és amiga íntima d’Hacchan. És una persona molt informada, de fet és qui li revela a en Ruffy que a la Sabaody, a més d’ell i Zoro, hi ha altres nou pirates amb una mida superior als cent milions de Bellys.

Peterman[modifica]

Peterman (ピーターマン Pītāman?) És el líder dels Hound Pets (ハウンドペッツ Haundo Pettsu?) Colla de segrestadors. Juntament amb els seus homes segresta a Kayme i la porta a la casa de subhastes; abans que pugui embutxacar els diners, però, és superat per Duval i greument derrotat.

Discoteca[modifica]

Discoteca (ディスコ?) És un dels principals traficants d'esclaus i propietari de la casa de subhastes de l'arxipèlag Sabaody en nom de Donquixote Doflamingo. Intenta que Kayme porti el collaret explosiu que porten tots els esclaus, però Silvers Rayleigh la salva en l'últim moment. Durant el caos desencadenat per la tripulació del Barret de Palla i els Genets Tobiuo, intenta restablir la calma i ser perdonat pel Noble Mundial Shalulia, que el dispara sense matar-lo. Més tard, truca a Doflamingo per demanar ajuda, però es nega. Dos anys després, havent perdut la protecció del seu cap, es veu reduït a la pobresa.

Impel Down[modifica]

Magellan[modifica]

Magellan (マゼラン Mazeran?) Va ser el director d'Impel Down. Va menjar la fruita Paramisha Doku Doku (ドクド クの実 Doku Doku no Mi?) Que li permet alliberar verí del seu cos i utilitzar-lo per intoxicar els seus oponents o dissoldre diferents materials. L’inconvenient és que pateix diarrea contínua provocada per la dieta d’aliments enverinats que segueix, cosa que l’obliga a passar molta estona al bany. S'enfronta a en Monkey D. Ruffy durant la seva infiltració a Impel Down i el derrota gràcies als poders derivats del seu fruit del diable. Després de lliurar Portgas D. Ace al vicealmirall Onigumo perquè el traslladi a Marineford davant l'execució pública, Magellan descobreix que s'han produït diversos disturbis a l'interior de la presó: per aquest motiu, reprimeix personalment el liderat per Buggy al nivell 2; allibera Shiryu per ajudar a tractar amb Marshall D. Teach; i més tard arriba al nivell 4 per sufocar la revolta de Ruffy, Crocodile, Jinbe, Emporio Ivankov i Mr. 2 Bon Kuerei. Derrotat a Ivankov i Inazuma, Magellan es baralla amb en Ruffy, que aconsegueix tocar-lo gràcies a una armadura de cera produïda per Mr. 3. Magellan té el domini, però quan està a punt de capturar els presoners, Jinbe, Crocodile i Buggy venen al seu rescat i els fan escapar a bord d’un vaixell de la Marina. Després de presenciar la fugida dels presoners i l’obertura de la Porta de la Justícia, va a la sala de control de la presó on aconsegueix aturar Mr. 2 que quedava enrere per agafar la disfressa del guardià, tenir la porta oberta i permetre que els altres fugin. Més tard, Magellan és ferit greument pel segon grup de fugitius que provenen del sisè nivell i se’n van morir. Dos anys després de la guerra de Marineford, Magellan lliura el lloc de director a Hannyabal i canvia de categoria a subdirector.

Hannyabal[modifica]

Hannyabal (ハンニャバル Hannyabaru?) Va ser subdirector d'Impel Down. És una persona molt ambiciosa i professional de la carrera i sovint intenta demostrar la seva superioritat sobre Magellane per substituir-lo, sense lamentar-se si les responsabilitats recauen en el director. Hannyabal compta amb una excel·lent capacitat de lluita: utilitza una llança de doble fulla, anomenada Dalla de xuclar sang (血吸 Kessui?) i té una resistència física molt elevada. Es burla Mr. 2 que, transformat en Nami, el captura i el tanca a la sala de tortures de la presó. Més tard, alliberat pels guàrdies, descobreix que alguns presoners han fugit. Tement perdre el seu càrrec com a subdirector, decideix enfrontar-se a ells i truca a Saldeath, Sady-Chan i tots els guàrdies de la presó junts per bloquejar la seva fugida, però és derrotat per en Ruffy. Dos anys més tard, reapareix a les mini-aventures al començament del capítol com a nou director de la presó.

Shiryu[modifica]

Shiryu (シリュウ Shiryū?) Era el carceller en cap d'Impel Down. És conegut per l’epítet "Shiryu de la pluja" (雨のシリュウ Ame no Shiryū?) I és un espadachí molt hàbil; Després entra en possessió de la fruita Paramisha Suke Suke, que fa invisible, després d’eliminar Absalom. En el passat, va matar els presos de la presó sense problemes i sense una raó vàlida i, per això, va entrar en conflicte amb Magallanes, que l’enfrontà i el derrotà, fent-lo tancar al nivell 6 i eliminant la seva posició. Després d’en Ruffy i els altres fugits, Shiryu és alliberat per Magellan, que li confia la tasca d’aturar Marshall D. Teach; Shiryu, però, un cop rebels lliures, deixa passar la tripulació de Barbanegra i ataca la sala principal de comunicació de la presó per evitar qualsevol contacte amb l'exterior. Llavors dóna a Teach i als seus companys l'antídot contra el verí de Magallanes, ja que havien estat atacats pel director, i decideix unir-se a la seva tripulació perquè no tindria futur a la presó. Després torna a aparèixer a Marineford, juntament amb els seus nous companys, on colpeja en Barbablanca amb l’espasa en un atac conjunt amb els altres. Dos anys després es revela que s'ha convertit en el comandant de la segona flota de la tripulació d'en Barbanegra. Jesus Burgess li informa que ha aconseguit trobar Baltigo, la base secreta de l'exèrcit revolucionari, i després se'n va a ajudar juntament amb Lafitte. Més tard, després de matar Absalom, li roba la fruita del diable.

Sady-chan[modifica]

Sady-chan (サディちゃん?) És el cap de la guàrdia Impel Down juntament amb Saldeath. També és la comandant dels Guardians Demònics. A la batalla, utilitza un fuet amagat al seu trident. El seu passatemps favorit és fer sentir dolor a la gent. Després de la fugida dels presoners, se li ordena detenir els fugitius, però és derrotada per Ivankov. Dos anys després de l’incident de Marineford, va iniciar una relació amb Magellan.

Saldeath[modifica]

Saldeath (サ ル デ ス Sarudesu?) És el cap de la guàrdia Impel Down juntament amb Sady-chan. També és el comandant dels Blugori, a qui dóna ordres a través del trident que porta amb si que fa de flauta. Breument aconsegueix capturar en Ruffy, en Buggy i Mr. 3, però els deixa escapar després de trencar-se la xarxa d’agalmatolita on eren empresonats. Aleshores ordena als gorils blaus que enxampin de nou a en Ruffy, però n’enderroca i escapa. Després de la captura d’aquest, Saldeath s’encarrega de portar els presoners de nou a les seves cel·les.

Goril·les blaus[modifica]

Goril·les blaus (ブルーゴリラ Burū gorira?) O Blugori (ブルゴリ Burugori?) Els goril·les grans i entrenats porten una màscara en forma de crani a la cara i porten una enorme destral doble. Els mana Saldeath. Tenen força sobrehumana, són nedadors experts i subministren menjar a la presó caçant els enormes monstres marins que ronden per Impel Down.

Demonic Guardians[modifica]

Demonic Guardians (獄卒 獣 Gokusotsujū?) Són quatre criatures monstruoses que han ingerit el Zoo Zoo fruit del despertar (覚醒した「動物系」 Kakusei Shita Zōn-kei?), Cosa que els proporciona mutació animal i habilitats d’autocuració. l’ordinari. Els mana Sady-chan. S'enfronten als fugitius al quart nivell, però són derrotats fàcilment; després de recuperar-se, persegueixen els evasors d'impostos, però de nou són derrocats per en Ruffy i en Jinbe.

L'Illa dels Tritons[modifica]

(INCOMPLETA)

Punk Hazard[modifica]

Organització de Caesar Clown[modifica]

L'organització de Caesar Clown (シーザー・クラウン・ノ・ダンタイ Shīzā Kuraun no dantai?)és una associació criminal ubicada a Punk Hazard i que treballa amb Donquixote Doflamingo. Serveix de tapa per a la investigació del científic Caesar Clown i per a la preparació de la S.A.D., una substància que el membre de la Flota dels Set utilitza per crear fruites artificials del dimoni anomenades Somriures que ven als bigwigs del Nou Món. Quan la tripulació del Barret de Palla i els marins del G-5 arriben a l’illa, DoFlamingo, tement que es descobreixin els seus experiments, ordena a Cèsar que els maten i també envia a Vergo a donar-li suport. No obstant això, al final dels combats, l'organització és desmantellada i Caesar és derrotat per en Ruffy i capturat per la seva tripulació.

Caesar Clown[modifica]

Caesar Clown, era un antic científic de l'Armada que treballava juntament amb el Dr. Vegapunk al centre d'investigació de Punk Hazard, però les seves investigacions mancades de moralitat buscant una arma de destrucció massiva va provocar el rebuig de tots els seus companys científics i va acabar provocant una explosió que va alterar tota l'illa, acabant amb tots els éssers vius que hi vivien. Després d'aquest succés, Caesar va passar a ser un criminal buscat pel Govern Mundial i durant 4 anys es va desconèixer el seu parador. Això no obstant, el científic havia tornat en secret a Punk Hazard treballant al servei de Joker en dos projectes: la producció de SMILE, i la demostració en directe de l'arma massiva que va crear fa 4 anys. Posseeix la fruita del diable Gasu Gasu no Mi de tipus logia que li dóna la qualitat de ser un home de gas.

Mone[modifica]

Mone (モネ?) És una arpia i ajudant de Caesar Clown a les seves instal·lacions de recerca a Punk Hazard. En realitat és membre del clan Donquijote que Doflamingo va introduir secretament a l’organització per protegir el científic. Quan la tripulació d'en Ruffy aterra a Punk Hazard, Mone primer els manté sota control i posteriorment adverteix a Caesar sobre la situació a l'illa i la traïció de Law. Durant el contraatac de la tripulació d'en Ruffy i dels marins, intervé durant la lluita entre en Ruffy i el Clown en defensa d'aquest últim. Després d’afanyar el noi a un abocador subterrani, ella intenta evitar que la resta de la tripulació porti els nens a la seguretat, lluitant primer contra Nami i Nico Robin i després contra Zoro i Tashigi, sent derrotats pels dos espadachins. Sobrevivint, arriba al laboratori on Cèsar va guardar l'arma que va destruir l'illa anys abans i Doflamingo li ordena activar-la, però fracassa en la seva tasca, ja que Caesar li apunyalava el cor, creient que era Fumador i li causava la mort. Mone va ingerir la fruita Rogia Snow Snow (ユキユキの実, Yuki Yuki no Mi?), Que li permet convertir el seu cos en neu. A la batalla també utilitza dos grans punxons.

Barbabruna[modifica]

Chadros Higelyges (チャドロス・ヒゲリゲス Chadorosu Higerigesu?) Amb el sobrenom de Barbabruna (茶ひげ Chahige?) És un pirata el cap del qual penja una recompensa de 80.060.000 Bellys. Després de la mort de Barbablanca, pren el control de l'illa de Foodvalten, però és derrotat i mutilat per Basil Hawkins. En arribar en estat greu a Punk Hazard, en Barba Blava és trobat per Caesar i en Law fa servir els seus poders per implantar-li les cames dels animals com a pròtesis. Quan la tripulació del Barret de Palla arriba a l'illa, ell i els seus subalterns intenten capturar-los, però són derrotats. Més tard, és assassinat per traïció pels germans Yeti Cool, a les ordres de Caesar, que el considera ara inútil; no obstant això, es recupera i ajuda a la tripulació del Barret de Palla a entrar al laboratori. Aquí intenta convèncer els subordinats de Caesar que el científic només els fa servir, però que és eliminat per Caesar.

Yeti Cool Brothers[modifica]

Els germans Yeti Cool (イエティ COOL BROTHERS Ieti Kūru Burazāzu?), També coneguts com "Els assassins de les muntanyes nevades" (雪山の殺し屋 Yukiyama no koroshiya?), Són dos els gegants, assassins de pell servei de Caesar Clown. Es diuen Rock (ロック Rokku?) I escocès (スコッチ Sukotchi?). Després d’haver matat en Barbablava i segrestar a Franky per interrogar-los, tots dos són derrotats: Rock és abatut per Chopper amb l’ús d’un iceberg i Scot derrota per Law. Tots dos utilitzen dues escopetes adequades a la seva mida, carregades de bales explosives o bales plenes de gasos soporífics i verinosos.

Dressrosa i Green bit[modifica]

Família Riku[modifica]

La família Riku (リク一族 Riku ichizoku?) És el llinatge reial que va governar l'illa de Dressrosa durant 800 anys fins que va ser derrocat per Donquixote Doflamingo. Va ser una de les dinou famílies escollides per substituir els governants que s'havien traslladat a Marijoa després de fundar el govern mundial. Deu anys abans dels esdeveniments tractats a la història, el rei Riku Dold III va rebre una mala llum per Doflamingo, que a través dels seus poders va empènyer a ell i als seus soldats a atacar els seus súbdits, per tal de tombar els sentiments d'aquests cap al rei. mateix. Havent aconseguit aquest resultat, Donquixote i la seva tripulació van enderrocar la família Riku fent-se passar per herois, prenent el control del país i obligant a l'ex-rei a amagar-se. Després de la caiguda de Doflamingo, la família Riku es reinstal·la per liderar el país.

Riku Dold III[modifica]

Riku Dold III (リク・ドルド3世 Riku Dorudo Sansei?) És l'antic rei de Dressrosa. Sempre ha estat un sobirà molt atent a la sort del seu poble i molt agradat pels governants dels països veïns, als quals de vegades prestava ajuda. En el passat, va ser l'únic que va creure en el temut Kyros, que li va oferir el perdó si va poder guanyar un centenar de partits al Coliseu. Amb èxit a l'empresa, Riku el va fer convertir-se en capità de la guàrdia reial i, després del rescat de la seva filla Scarlett per part de Kyros, va permetre als dos anar a viure junts a una modesta casa al camp de la nació, fingint la mort del seu filla i anant a visitar-les i la seva neboda Rebecca vestida de paisà per no deixar-se notar per la població. S'inscriu al Coliseu sota la identitat de Ricky i es col·loca al bloc B, on és derrotat per Blue Gily. Empresonat juntament amb els altres combatents en un forat subterrani, revela la seva identitat. Reapareix al palau reial, presoner de Doflamingo, però és alliberat per Kyros. Després de la caiguda de Doflamingo, la gent de Dressrosa li prega que continuï governant-los, i després torna al seu tron.

Scarlett[modifica]

Scarlett (スカーレット Sukāretto?)era la filla gran del rei Riku. Kyros la va salvar amb una tripulació de pirates que l’havien segrestada i que posteriorment es va enamorar de l’home; després va fingir la seva mort i va anar a viure amb ell. Tres anys després va donar a llum a Rebecca. Durant el cop d'estat de Doflamingo, Kyros va anar al palau reial per defensar el rei Riku, recomanant que la seva dona i la seva filla es mantinguessin a salvo; no obstant això, atesa la petició de menjar de la seva filla i haver oblidat el seu marit i, per tant, la seva recomanació de no anar a la ciutat, Scarlett hi va anar en secret i va ser descoberta i assassinada per Diamante als 25 anys.

Violet[modifica]

Violet (ヴィオラ Viora?)és la segona filla del rei Riku. Va ingerir la fruita Paramisha Fix Fix(ギロギロの実 Giro Giro no Mi?), cosa que li permet llegir la ment dels altres i millorar la vista posant el dit polze i índex de les mans en un cercle davant dels ulls per formar una lent. La fruita també permet a l'usuari transferir els seus records a la ment d'una altra persona i veure tot el que l'envolta per un radi de quatre mil quilòmetres a vista d'ocell. Durant el cop d'Estat de Doflamingo, Violet va suplicar al pirata que perdonés la vida del seu pare a canvi d'unir-se a la tripulació amb el pseudònim de Violeta (ヴァイオレット Vaioretto?). Durant els esdeveniments de Dressrosa, aconsegueix enganyar a Sanji i fer-lo capturar pels seus sequaços; però després d’intentar extorsionar-li informació sobre l’aliança entre en Ruffy i en Law, ella queda realment impressionada per la seva bondat i galant i decideix alliberar-lo, fent-li saber les intencions reals de Doflamingo. A continuació, ajudeu a Ruffy, Zoro i Kin'emon a entrar al palau. Quan Doflamingo atrapa tota Dressrosa a la seva gàbia, Violet es queda a l'altiplà reial, on utilitza els seus poders per rastrejar a la princesa Manshelly i ajudar a Usopp a apuntar-se a colpejar Sugar. Més tard intenta frenar Doflamingo, però aquest la derrota fàcilment i pren el control de Rebecca per matar-la, però en Ruffy la salva.

Kyros[modifica]

Kyros (キュロス Kyurosu?) és el marit de Scarlett i el pare de Rebecca. Als 15 anys va matar una banda per venjar-se però, tot i que la població anhelava matar-lo, el rei Riku li va oferir perdó si guanyava cent partits al Coliseu. Després de nou anys i tres mil partits guanyats, Kyors va ser alliberat i nomenat capità de la guàrdia reial. En record de les seves gestes a la sorra, també se li va dedicar una imponent estàtua de bronze dins del Coliseu. Scarlett es va enamorar d'ell després que Kyros la salvés d'un grup de pirates, i els dos es van mudar junts i van tenir una filla, Rebecca. Durant el cop d'estat del clan Donquixote, Kyros va deixar la seva dona i la seva filla per anar a defensar el rei Riku, però la seva cama va ser tallada i Sugar el va convertir en una joguina; a partir d'aquest moment es va conèixer com Lame Soldier (片足の兵隊 Kata-ashi no heitai?). En aquestes condicions, no va poder evitar que Scarlett fos assassinada, però es va convertir en el protector de la seva filla, tot i que havia oblidat qui era, i li va ensenyar a lluitar. Al llarg dels anys, Kyros va reunir un grup de dissidents, inclosos els nans del Regne de Tontatta, amb l’objectiu d’enderrocar el clan Donquijote i destruir la fàbrica Smiles. Quan la tripulació del Barret de Palla arriba a Dressrosa comença el seu pla, però com a soldat de joguina és derrotat per Lao G i Gladius, sent salvat per la intervenció d'en Ruffy. Després de la derrota de Sugar, Kyros recupera el seu aspecte original i es retroba amb en Ruffy en l'assalt al palau reial, arribant just a temps per salvar la seva filla de Diamant. Inicialment en desavantatge perquè es distreu protegint la seva filla, gràcies a l’arribada de Nico Robin es pot concentrar en l’adversari, aconseguint finalment derrotar-lo. Després de la caiguda de Doflamingo, Kyros torna a viure amb Rebecca.

Rebecca[modifica]

Rebecca (レベッカ Rebekka?)és filla de Kyros i Scarlett i néta del rei Riku. La seva vida es va veure afectada pel cop d’estat de Doflamingo, ja que la seva mare va morir quan només tenia sis anys. Els anys següents va aconseguir amagar-se dels homes del nou líder gràcies a l'ajuda del soldat coix, que en realitat era el seu pare, transformat en joguina per Sugar. Quan va fer 16 anys, Rebecca va ser finalment capturada i obligada a lluitar al Coliseu com a gladiadora. Malgrat els insults constants del públic com a néta de l'anterior governant, Rebecca demostra ser una espadachina hàbil i aconsegueix guanyar totes les batalles, passant a ser coneguda com "La dona invencida" (無敗の Muhai no onna?). Durant el Coliseu amb la fruita del Foco Foco que es juga, ràpidament es fa amiga d’en Ruffy i competeix al bloc D. És l’única que aconsegueix escapar de l’atac de Cavendish i, per tant, entra a la final, en què s’enfronta a Diamond. Més tard, juntament amb Robin i Bartolomeo, arriba al palau reial, on es retroba amb Diamante; la nena té el pitjor, però el pare el salva. Després de la derrota de Doflamingo, decideix tornar a viure amb Kyros a la casa on va néixer.

Lluitadors del Coliseu[modifica]

Un gran nombre de lluitadors de tot el món de One Piece participen al Coliseu amb la fruita Foco Foco per agafar. Tots els combatents derrotats abans de la final són enganyats per Doflamingo i, abans d'arribar a la infermeria per ser tractats, són llançats a un forat subterrani on Sugar els transforma en joguines i els posa a treballar al port subterrani. Quan Usopp fa que Sugar es desmai, tornen a la seva forma original i decideixen ajudar a en Ruffy a lluitar contra el clan Doflamingo. Al final dels combats, molts d'ells decideixen donar suport al seu salvador Ruffy i formar la Gran Flota del Barret de Palla.

Bartolomeo[modifica]

En Bartolomeo (バルトロメオ), anomenat Bartolomeo el Caníbal (人食いのバルトロメオ Hitokui no Barutoromeo), és el capità del Barto Club. És alt i musculós, amb cabells verds i pentinat de roquer, i amb ullals esmolats i una anella al nas. En Bartolomeo va menjar la Fruita Bari Bari, que li permet crear barreres per protegir-se. Participa en el bloc B del torneig del Coliseu Corrida i n'és el guanyador. Després lluita contra la Família Donquixote al costat dels Barret de Palla, amb un paper destacat. La seva recompensa actual és de 200 milions de bellys.

Cavendish[modifica]

En Cavendish (キャベンディッシュ), també anomenat el Príncep Pirata (海賊貴公子Kaizoku Kikōshi) o Cavendish del Cavall Blanc (白馬のキャベンディッシュ Hakuba no Kyabendisshu), és el capità dels Pirates Bells. És un noi ros i guapo que vesteix de manera elegant. És un gran espadatxí i porta un sabre anomenat Durandal (デュランダル). Sovint apareix cavalcant el seu cavall Farul (ファルル). En Cavendish pateix narcolèpsia i doble personalitat, i quan s'adorm es converteix en un assassí anomenat Hakuba. Participa en el torneig del Coliseu Corrida, on derrota pràcticament tots els participants del seu grup com a Hakuba però és desqualificat al quedar-se adormit. El seu nom ve de l'explorador i corsari Thomas Cavendish.

Chinjao[modifica]

En Chinjao (チンジャオ), anteriorment conegut com a Don Chinjao (首領 (ドン)・チンジャオ Don Chinjao) i Chinjao el Trepant (錐のチンジャオ Kiri no Chinjao), és un expirata i el 12è líder de l'Armada Happo. És l'avi d'en Sai i en Boo. És un home vell amb barba blanca i calb, capaç d'utilitzar el Haki amb gran control. De jove el seu cap era allargat i prim fins que en Garp li va aplanar amb un cop de puny. Participa en el torneig del Coliseu Corrida i s'enfronta a en Ruffy per decidir el guanyador del grup C. Durant el combat el seu crani recupera la forma característica gràcies a un cop d'en Ruffy. Quan era un pirata en actiu havia tingut una recompensa de més de 500 milions de bellys.

Sai[modifica]

En Sai (サイ), també conegut com a Don Sai (首領(ドン)・サイDon Sai), és el 13è líder de l'Armada Happo. És un home d'aspecte simiesc, armat amb una llança i capaç d'utilitzar el Haki. Participant del torneig de Coliseu Corrida, sobreviu fins gairebé el final del combat del seu grup. Després de la batalla de Dressrosa hereta del seu avi el lideratge de l'Armada Happo i la posa sota protecció d'en Ruffy. Posteriorment es casa amb la Baby 5.

Ideo[modifica]

L'Ideo (イデオ), conegut com el Canó de la Destrucció (破壊砲 Hakai Hō), és un boxejador i membre de la Tribu Braçosllargs. De cabells llargs i porpres, és capaç de crear explosions amb els seus cops de puny. Participant del torneig de Coliseu Corrida, sobreviu fins gairebé el final del combat del seu grup. Després dels fets de Dressrosa es converteix en pirata.

Blue Gilly[modifica]

En Blue Gilly (ブルー・ギリー) és un artista marcial de la Tribú Camesllargues. És un home extremadament alt amb cabells blaus, i utilitza les seves llargues cames en combat amb l'estil anomenat Jao Kun Do. Participa en el Grup B del torneig però acaba derrotat. Després de la derrota d'en Doflamingo es fa pirata.

Abdullah i Jeet[modifica]

L'Abdullah (アブドーラ) i en Jeet (ジェット) són dos caça-recompenses. L'Abdullah destaca per les seves cicatrius al front i en Jeet porta un turbant al cap. Lluitant en tàndem, participen en el torneig de Dressrosa, on són derrotats per en Bellamy. Es fan pirates després de la derrota d'en Doflamingo. Els seus noms i aparences es basen en els lluitadors professionals Abdullah el Carnisser i Tiger Jeet Singh.

Hajrudin[modifica]

En Hajrudin (ハイルディン), també conegut com a Mercenari Pirata (海賊傭兵 Kaizoku Yōhei), és un gegant musculós amb barba i cabells llargs marrons que porta un gran casc i proteccions metàl·liques als avantbraços. En combat utilitza la seva força prodigiosa. Participa en el Grup C del torneig del Coliseu Corrida però cau derrotat per en  Ruffy. El seu nom és s'inspira en el nom de pila de l'almirall otomà Khair ed-Din Barba-rossa.

Suleiman[modifica]

En Suleiman (スレイマン), conegut com a Suleiman el Decapitador (Kubi-hane Sureiman), és un criminal de guerra que participa en el torneig del Coliseu Corrida. És un espadatxí ràpid i letal. Després dels fets de Dressrosa s'uneix als Pirates Bells. El seu nom ve del pirata otomà Suleyman Reis.

Orlumbus[modifica]

L'Orlumbus (オオロンブス), també conegut com al Governant de la Massacre (殺戮支配者Satsuriku Shihaisha), és l'almirall de la Gran Flota Yonta Maria. És un home amb un tors gran i musculós i amb trenes rosses. Utilitza un fuet i la seva enorme força, que li permet llançar un home a gran distància i velocitat. Participa en el torneig del Coliseu Corrida i posteriorment s'enfronta a la Família Donquixot. El seu nom deriva de Christopher Columbus, el nom anglès per a Cristòfor Colom.

Eizenbello II[modifica]

Elizabello II (エリザベロー2世 Erisabero nisei?) És el rei del Regne de Prodence i és conegut com "El rei de la lluita lliure" (戦う王 Tatakau ō?). Té la capacitat de concentrar la seva força durant una hora i després lliurar un cop de puny devastador. És un vell amic del rei Riku, que ha ajudat el seu país diverses vegades. Uniu-vos al bloc B, mantenint-vos fora de perill darrere d’un escut d’homes, contractat pel seu estrateg militar Dagama (ダガマ?); Llavors utilitza el seu atac més poderós derrotant a tots els oponents restants, excepte Bartolomé, que al seu torn el fa fora. Més tard, recolza a Zoro en la lluita amb Pica. Un cop finalitzada la batalla, empeny el rei Riku a recuperar el seu lloc com a governant de Dressrosa.

Tontatta[modifica]

La tribu Tontatta (小人 族 Tontatta-zoku?) És un clan de nans que viuen sota terra i s’amaguen al dens bosc de l’illa de Green Bit, al que anomenen Regne de Tontatta (トンタッタ 王国 Tontatta Ōkoku?). Són criatures molt sospitoses i ingènues. Tot i la seva petita mida, estan dotats d’una gran força i velocitat, tant que són molt difícils de veure pels humans. Utilitzen escarabats Yellow Kab (山吹オオカブトムシ Yamabuki Ō-Kabutomushi?) I vespes Pink Bee (桃色スズメバチ Momoiro Suzumebachi?) Per volar. Uns nou-cents anys abans dels fets actuals, van ser esclaus de la família Donquixote i forçats a treballar a fàbriques subterrànies, però després que la família Riku va prendre el tron, van ser alliberats pel nou governant, que també els va donar l'oportunitat de prendre el que volien del regne justificant-ho tot com una "obra dels elfs". En el passat han tingut a veure amb Montblanc Noland, que ara consideren el seu heroi; en virtut d'això, solen afegir el sufix "-land" al nom dels membres de la tripulació del Barret de Palla. Juntament amb Kyros planegen enderrocar Doflamingo, per alliberar-ne cinc-cents, inclosa la princesa Manshelly, obligada a treballar com a esclaus a la fàbrica Smile. Després de la derrota de Do Flamingo, dos-cents nans de la tribu Tontatta, amb Leo com a capità, formen la tripulació pirata dels Pirates Tontatta (トンタッタ海賊団小 Tontatta-kaizokudan?) Que formaran la cinquena divisió de la flota del Barret de Palla. A més, es fa pública l'existència dels nans, que comencen a viure obertament al costat de la gent de Dressrosa.

Leo[modifica]

En Leo (レオ) és el líder de l'esquadró Tonta. Com els altres nans, és menut i té una gran cua peluda i un nas punxegut. Té els cabells marrons i duu un barret verd en forma de corona. En Leo té caràcter de guerrer i és un líder respectat. Com la resta de nans, és molt ingenu i es creu tot el que li diuen. En Leo és molt fort i àgil i ha menjat la Fruita Nui Nui, que li permet cosir objectes sòlids entre sí. Durant la batalla de Dressrosa s'encarrega d'alliberar la princesa Mansherry de les mans de la Família Donquixot.

Manshelly[modifica]

Manshelly (マンシェリー Mansherī?) És la princesa del Regne de Tontatta. Molt emotiu i sensible, Manshelly està enamorada de Leo, que sembla que no correspon als seus sentiments i interpreta les seves peticions d’amor com a peticions d’una noia mimada i malhumorada. Va ser empresonada per Doflamingo per obligar els nans a treballar a la fàbrica Smile i per aprofitar el poder de la fruita Paramisha Cura Cura(チユチユの実 Chiyu Chiyu no Mi?), que li permet curar qualsevol ferit gràcies a les seves llàgrimes. Durant la batalla de Dressrosa, Jora intenta obligar-la a reanimar els oficials ferits, però Leo la salva. Més tard utilitza els seus poders per curar els ferits en la batalla.

Wicca[modifica]

Wicca (ウィッ カ Wikka?) Pertany a l'equip de reconeixement. Roba l'espasa Shusui de Zoro, però és descoberta i obligada a tornar-la. En adonar-se que Zoro no pot orientar-se per la ciutat, ella es queda amb ell, ajudant-lo a arribar al prat florit per enfrontar-se amb el clan Donquixote. Després dels esdeveniments de Dressrosa, s'uneix a Leo a la flota d'en Ruffy.

Gancho[modifica]

Gancho (ガンチョ Gancho?) És el "tontacapo" més gran del Regne de Tontatta i el pare de la princesa Manshelly. És ell qui revela a Usopp, Robin i Franky les relacions que uneixen els nans a la família Donquixote.

Habitants de Dressrosa[modifica]

Gats[modifica]

Gats (ギャッツ Gyattsu?) És el comentarista del Coliseu de Dressrosa. Tot i que el seu paper requereix imparcialitat, no li fa vergonya demostrar obertament el seu favoritisme cap a alguns lluitadors. Quan en Ruffy es queda sense forces després d’utilitzar el Gear Fourth, dirigeix ​​alguns combatents del Coliseu a obstruir Doflamingo i així permetre al noi recuperar les seves forces. És veu de Taketora.

Tank Lepanto[modifica]

Tank Lepanto (タンク・レパント Tanku Repanto?) És el capità de l'exèrcit de Dressrosa. Antigament estava al servei de la família Riku, a la qual era molt fidel, però després del cop d'Estat de Doflamingo, ell i alguns dels seus homes es van veure obligats a canviar al seu servei per vigilar Viola. Durant el torneig és contractat per Dagama per lluitar al costat d'Elisabello II i és derrotat per Abdullah i Jeet. Un cop capturat juntament amb els altres combatents, reconeix a Ricky com a ex rei Riku Dold III.

Zou[modifica]

Tribu de visons[modifica]

La tribu dels visons (ミ ン ク 族 Minku-zoku?) És una civilització formada per animals humanoides que viuen a la errant illa de Zou, en un lloc que anomenen el Ducat de Mokomo (モコモ公国 Mokomo Kōkoku?). Segles abans de la història actual, els visons van signar un pacte d’aliança amb la família Kozuki del país de Wano, un pacte que preveia lleialtat i ajuda mútua en cas que una de les dues parts es trobés en dificultats. Els visons sempre han mantingut la fe en aquest pacte, ja que demostren lluitant contra Jack fins a la mort per salvar i amagar a Raizo, vassall dels Kozuki.

Inuarashi i Nekomamushi[modifica]

La tribu està governada pel duc del gos de la tempesta (イヌアラシ公爵 Inuarashi kōshaku?), Un gos gran amb un caràcter tranquil i equilibrat i el poderós gat-escurçó (ネコマムシの旦那, Nekomamushi no dan ') na?), Un enorme gat amb un caràcter enfadat i renyit. Es dirigeixen per torns a la seva gent entre el dia i la nit. Quan eren nens, fascinats per la història de l’aliança entre visó i Kozuki i desitjosos de veure el món, van decidir marxar al mar i van naufragar just a Wano, on van ser assenyalats com a monstres juntament amb els peixos home Kawamatsu i condemnats a mort: van ser salvats directament del descendent de la família Kozuki, Oden, que es va endur els tres i els va fer unir-se als Red Foders, els seus vassalls. Temps després, Inuarashi i Nekomamushi es van unir a Oden i Izo unint-se a la tripulació de Barbablanca; més tard, van seguir el seu senyor fins i tot quan es va unir als pirates Jolly Roger. En algun moment, però, la seva relació va canviar bruscament i es van tornar hostils. Considerats els millors lluitadors del regne, lideren la batalla contra Jack, però són derrotats i mutilats pel pirata. Després de recuperar-se, ofereixen ajudar a en Ruffy i als seus companys perquè paguin la seva ajuda.

Pedro[modifica]

Pedro (ペドゥロ Peduro?), Sobrenomenat "L'arboricolo" (no の 上 Ki no Ue?), És un visó jaguar al capdavant dels guardians del bosc de balenes. Sovint fuma una cigarreta i troba a faltar l’ull esquerre, que va perdre en una baralla celebrada cinc anys abans de l’actualitat amb Tamago. En el passat, ell, Pekoms i Zepo van abandonar Zou a la recerca de la Poignee Griffe, fundant els pirates Nox (ノックス海賊 団 Nokkusu kaizoku-dan?), I van arribar a Tottoland. Aquí van robar alguna cosa a Big Mom, que com a càstig va escurçar la vida de Pedro en cinquanta anys. Més tard, Pedro s'uneix al grup d'en Ruffy per rescatar Sanji i, a Tottoland, crea una diversió per permetre a Brook entrar a la biblioteca. Xocant de nou amb Tamago, Pedro derrota el seu oponent. Mentre s’escapa de Tottoland, Pedro es sacrifica per permetre que la tripulació del Barret de Palla marxi, provocant que exploti en un intent d’eliminar Perospero. És molt furtiu i està dotat d’una gran força i agilitat. És un espadachí hàbil i, en combat, fa servir un gran matxet.Al cap li penja una recompensa de 382 milions de bellys.

Carrot[modifica]

Carrot(キャロット Kyarotto?) És un visó de conill membre dels mosqueters del duc Storm Dog. També és un "ocell sobirà", és a dir, un ajudant dels dos governants, de manera que està actiu tant de dia com de nit i es pot moure lliurement per mantenir la comunicació entre ells i complir les seves peticions. Desitjada de viatjar per mar, s’infiltra al Thousand Sunny mentre el grup d’en Ruffy se’n va per salvar Sanji i s’uneix a ells. És atacada per Charlotte Brulee i atrapada amb Chopper dins d’un mirall. Més tard, ajuda a Chopper a derrotar a l'oponent i a ajudar els seus companys. Mentre fuig, és testimoni del sacrifici de Pedro en estat de shock i, posteriorment, s’enfronta a la flota de Charlotte Daifuku transformada en sulong. Demostra una agilitat i velocitat extraordinàries i és capaç de fer salts molt alts. En combat, utilitza guants amb arpes que semblen ser capaços de produir descàrregues elèctriques.

Wanda[modifica]

La Wanda (ワンダ) és una mink canina membre de l'Esquadró de Mosqueters de l'Inuarashi. També és una de les ajudants que permet el contacte entre els dos líders del Ducat. És una mink de figura humanoide, pèl marró i cabells rossos, amb morro, orelles i cua de gos. Vesteix els texans i bikini que li ha donat la Nami i va armada amb un sabre. Juntament amb la resta de la Tribu Mink, s'enfronta a en Jack i als Pirates Bèsties quan aquests els ataquen. Enverinada, salva la vida amb l'arribada dels Pirates del Barret de Palla a Zou i fa una gran amistat amb la Nami. Els acompanya durant la seva estada a l'illa i els presenta els habitants i governants. El seu nom s'inspira en wan, l'onomatopeia japonesa pel lladruc del gos.

Tottoland[modifica]

Família Vinsmoke[modifica]

La família Vinsmoke (ヴィンスモーク家 Vinsumōku-ke?) És una infame línia d’assassins al capdavant de l’exèrcit Germa 66 (ジェルマ66ダブルシックス Jeruma Daburu Shikkusu?): Aquest exèrcit és el principal antagonista de la historieta Sora?) El guerrer dels mars (海の戦士ソラ Umi no Senshi Sora?) I per aquest motiu molts consideren la seva existència com una llegenda. En realitat, Germa 66 desenvolupa el seu negoci a l’inframón, on opera com a proveïdor de mercenaris. En el passat, la família va governar el mar del Nord, però va perdre el seu poder i possessions; malgrat això, els seus membres encara tenen el dret de participar en la Revetlla de Marijoa i exercir una forta influència sobre el govern mundial: aquests privilegis es van perdre després dels esdeveniments de Tottoland. La base de l’organització és el Regne de Germa (ジェルマ王国 Jeruma Ōkoku?), Que consisteix en un gegantí vaixell de l’illa format per vaixells més petits que poden separar-se del principal si és necessari. Els Vinsmoke posseeixen una tecnologia de guerra avançada, que va permetre a la jutgessa crear l'exèrcit de Germa 66 i augmentar genèticament el rendiment dels seus fills, motiu pel qual Big Mom està interessada a casar-se amb ell a través del matrimoni de Sanji i Pudding. Sanji, però, no va manifestar les habilitats dels seus germans i, juntament amb la seva actitud amable i la seva passió per la cuina, va ser sempre considerat l’ovella negra de la família i assetjat pels seus germans.

Vinsmoke Judge[modifica]

Vinsmoke Judge (ヴィンスモーク・ジャッジ Vinsumōku Jajji?), Sobrenomenat "Garuda" (怪鳥ガルーダ Garūda?) El cap de família i el governant del Regne d'Alemanya també són com a comandant de la Germaologia dels nobles 66. Els nobles no haurien d'inclinar-se per treballar ni ajudar als plebeus comuns. Posseeix força física i resistència i fa ús de la tecnologia avançada de Germa a la batalla. En el passat, Judge era un científic que treballava amb Vegapunk en la investigació d’armes tecnològiques, descobrint com mutar genèticament els humans. El govern mundial, en saber-ho, va fer detenir a Vegapunk mentre el jutge aconseguia fugir; aplicant la seva investigació a la clonació, va ser capaç de crear l'exèrcit de Germa 66 i modificar els seus fills per desenvolupar habilitats sobrehumanes. Sanji, però, no va demostrar les habilitats dels seus germans i, juntament amb la seva actitud amable i la seva passió per la cuina, sempre va ser considerat pel seu pare l'ovella negra de la família.

En veure que Sanji no milloraria mai, el jutge va fingir la seva mort i el va tancar als calabossos del regne de Germa amb una màscara de ferro. Uns sis mesos després, el jutge va arribar al mar oriental amb la resta de Germa per lluitar contra una guerra, i aquí Sanji va escapar de la cel·la. Tretze anys després, decideix forjar una aliança amb Big Mom per complir el seu somni de recuperar el mar del Nord i, per fer-lo oficial, organitza les noces entre Sanji i Pudding. Després d’arribar a Tottoland, desafia el seu fill, pegant-lo amb engany i obligant-lo a acceptar el matrimoni. Durant la cerimònia, ell i els seus fills estan envoltats de pirates de Big Mom, amb la intenció de matar-los per fer-se càrrec de la tecnologia del Germa, però són salvats per la tripulació del Barret de Palla. Per guanyar temps, ataca a Big Mom, però l’emperadriu el derrota en qüestió de segons. Després de recuperar-se, dirigeix la flota de Germa per defensar el Thousand Sunny dels atacs dels pirates de Big Mom.

Vinsmoke Reiju[modifica]

Vinsmoke Reiju (ヴィンスモーク・レイジュ Vinsumōku Reiju?), sobrenomenat "Poison Pink" (ポイズンピンク Poizun Pinku?), és la filla gran del judge. Reiju mai va participar activament en l'assetjament de Sanji quan eren petits, però ho va tolerar per no ser víctima dels tres germans al seu torn; De petita, és l’única que té cura de Sanji i, quan la família arriba al mar de l’Est, ajuda el seu germà a escapar. Té en comú amb Sanji la capacitat de tenir sentiments, però com els altres germans es veu obligada a obeir les ordres del seu pare. Mostra diplomàcia i tranquil·litat quan ajuda al Ruffy enverinat, alimentant-se del verí que va ingerir accidentalment practicant la reanimació boca a boca. En combat, utilitza atacs basats en verí. Un Tottoland és ferit i capturat per Pudding, que revela la intenció de Big Mom de matar tots els Vinsmokes durant el casament i, posteriorment, modifica els seus records perquè no reveli el pla de Linlin. Sanji arriba a Reiju i quan es desperta explica què li va passar realment. La noia revela al seu germà el que li va passar a la seva mare i li confia que hauria de deixar destruir el Germa animant-lo a fugir. Durant la cerimònia està envoltada de pirates de Big Mom juntament amb la seva família, sent salvada per la intervenció de la tripulació d'en Ruffy. A l'enquesta de popularitat dels personatges de "One Piece" el 2017, es va col·locar en el lloc 14è.

Vinsmoke Ichiji[modifica]

Vinsmoke Ichiji (ヴィンスモーク・イチジ Vinsumōku Ichiji?),sobrenomenat "Sparking Red" (スパーキングレッド Supākingu Reddo?), és el primer dels quatre germans Vinsmoke. Freda i brutal, com la majoria dels membres de la seva família, està orgullós de la seva condició de reial i desconsidera els plebeus i els criats. Els seus atacs es basen en l’ús del foc. Apareix per primera vegada juntament amb el seu germà Niji al comandament d'un escamot de soldats Germa 66 a l'illa de Bròquil on, en menys de quatre hores, posen fi a una guerra de dos anys. Durant la cerimònia s'enfronta a Charlotte Katakuri, sent derrotat fàcilment.

Vinsmoke Niji[modifica]

Vinsmoke Niji (ヴィンスモーク・ニジ Vinsumōku Niji?) ,sobrenomenat "Electric Blue" (デンゲキブルー Dengeki Burū?), és el segon dels quatre germans. Igual que els seus germans, està orgullós de la seva condició de reial i menysprea els altres, expressant també fàstic per les mostres de bondat de Sanji. Els seus atacs es basen en l'ús d'electricitat. Apareix per primera vegada juntament amb el seu germà Ichiji al comandament d'un escamot de soldats Germa 66 a l'illa de Bròquil on, en menys de quatre hores, posen fi a una guerra que va durar dos anys. Durant la cerimònia, va en ajuda del seu pare contra Big Mom juntament amb Yonji, sent apallissat fàcilment. Després que ell i els seus germans derroten els pirates de Big Mom que persegueixen, ell pretén ser un dels pirates de Big Mom per esbrinar on es troba la tripulació d'en Ruffy i la seva família es prepara per tornar a navegar per ajudar-los.

Vinsmoke Yonji[modifica]

Vinsmoke Yonji (ヴィンスモーク・ヨンジ Vinsumōku Yonji?), sobrenomenat "Winch Green" (ウインチグリーン Uinchi Gurīn?) és el fill petit del judge. Igual que Sanji, el fascinen les belles noies, però també demostra un caràcter agressiu i sensible. El seu mètode de lluita es basa en la força bruta, que li permet plantar cara a oponents molt més grans que ell. Quan Sanji és portat a Tottoland, Yonji el desafia a combatre, convençut que el pot derrotar fàcilment, però és colpejat per sorpresa de tots. Durant la cerimònia, va en ajuda del seu pare contra Big Mom juntament amb Niji, sent apallissat fàcilment.

País de Wano[modifica]

Casa Kozuki[modifica]

La casa Kozuki (光月家 Kōzuki-ke?) Va ser la família que va governar el país de Wano fins que Oden va deixar el país i Kurozumi Orochi va usurpar el paper de shōgun. Els avantpassats de la família van crear el Poignee Griffe i els van gravar. Segles abans de la narració, els Kozuki van signar un pacte d’aliança amb la tribu de visons de Zou, un pacte que preveia ajuda mútua en cas que una de les dues parts tingués problemes. Actualment, el clan Kozuki és un tema tabú al país de Wano, i només parlar-ne pot conduir a la sentència de mort.

Kozuki Oden[modifica]

Kozuki Oden (光月おでん Kōzuki Oden?) Era fill del shōgun Kozuki Sukiyaki (光月スキヤキ Kōzuki Sukiyaki?), Marit d'Amatsuki Toki i pare de Momonosuke i Hiyori. Va ser un gran lluitador, en particular un mestre de l'estil de dues espases, i va manar els dos Owazamono Ame no Habakiri (天羽々斬?) I Enma (閻魔?) (Aquesta última fins ara ha demostrat ser l'única arma capaç de ferir Kaido); també posseïa l'Ambició del rei conqueridor. Tenia una gran estima pel cap de la yakuza Hyogoro de les flors. Des de ben petit va demostrar ser una persona fora del normal i, creixent, va causar innombrables problemes a causa del seu caràcter rebel, inconformista i renyit, fins al punt que el seu pare es va veure obligat a prohibir-lo de la florida capital. Oden es va traslladar a la regió de Hakumai, al daimyō Shimotsuki Yasuie, que va intentar en va convertir-lo en una persona més responsable. Més tard, va anar a la regió de Kuri, on dominaven els pitjors delinqüents de la societat. Va aconseguir derrotar-los i fer de Kuri una regió pacífica i pròspera; per aquest motiu, Sukiyaki el va anomenar daimyō de Kuri a l'edat de vint anys. En els anys següents, es va fer amic i va salvar de la vida de la desesperació aquells que després serien els seus principals vassalls, els Red Sheaths. Sempre desitjós d'abandonar Wano, un país extremadament tancat al món exterior, va trobar la seva oportunitat topar-se amb un nàufrag de Barbablanca, que el va acceptar a la seva tripulació, després d'una reticència inicial, prenent nota de la seva ànima noble després del rescat de Toki; Oden es va unir a Newgate (juntament amb Toki, Izo, Inuarashi i Nekomamushi, que l'havien seguit des de Wano), convertint-se també en comandant de la segona flota de la seva tripulació. Més tard, es va unir a Gol D. Roger (de nou amb Toki, Inuarashi i Nekomamushi) en el seu darrer viatge, aconseguint posar-se al dia amb Raftel. En tornar a Wano, va descobrir que Kurozumi Orochi, mentrestant, havia pres el poder amb l'ajut de Kaido, intentant matar la seva família i intentant assassinar-lo: Orochi, però, amb la possibilitat de matar a tota la població del país, va obligar per humiliar-se públicament durant cinc anys, amb la falsa promesa de deixar l'illa després d'aquest temps. Sense respectar aquesta promesa, Oden va donar batalla a Kaido juntament amb les fundes vermelles, sent derrotat: condemnat a morir bullit viu amb ells, va aconseguir salvar-los la vida amb enormes esforços, però va acabar sent executat per Kaido.

Amatsuki Toki[modifica]

Amatsuki Toki (天月トキ?) Era l'esposa d'Oden i la mare de Momonosuke i Hiyori. Posseïa els poders de la fruita Paramisha Tempo Tempo (トキトキの実 Toki Toki no Mi?), Cosa que li va permetre viatjar a si mateixa i als altres cap al futur: ella mateixa va afirmar haver nascut més de 800 anys abans de l’actual història. Desitjada de visitar el país de Wano, va conèixer Oden i Barbablanca quan la van rescatar d’alguns traficants de persones i es van unir a ells. Temps després, es va casar amb Oden i d’ell va tenir Momonosuke i Hiyori. Va seguir el seu marit quan aquest va deixar la tripulació de Newgate per ajudar a Gol D. Roger a arribar a Raftel, però no els va poder seguir fins al final del viatge perquè es va posar greument malalt, motiu pel qual va ser portada a Wano i confiada a la cura de les beines vermelles amb els fills. Després de l'execució d'Oden, ara condemnat a la mort segura amb els seus fills, va assegurar Hiyori confiant-la a Kawamatsu i va utilitzar el seu poder per transportar Momonosuke al futur protegit per quatre de les altres beines. Com a última acció, finalment va profetitzar a la població el retorn dels servents d'Oden d'aquí a vint anys, sent assassinat immediatament després.

Kozuki Momonosuke[modifica]

Kozuki Momonosuke (光月モモの助, Kōzuki Momonosuke?) És el fill gran d'Oden i Toki, però com que ha viatjat vint anys endavant, ara és més petit que la seva germana Hiyori. Té una personalitat ruda i orgullosa. Tot i la seva edat, està molt interessat en les noies grans i, sovint, fa servir la tàctica de fingir innocència i afalagar-les per explotar els seus instints materns. Ell, Kin'emon, Kanjuro i Raizo anaven de camí a l'illa de Zou quan el seu vaixell va naufragar a Dressrosa. En arribar il·legalment a Punk Hazard, va menjar sense saber-ho una fruita artificial del Zoo Zoo, adquirint la capacitat de transformar-se en un drac xinès. Després de conèixer a en Ruffy i els seus companys, es retroba amb Kin'emon que davant de tothom fa de pare del seu pare. Segueix la tripulació del Barret de Palla fins a Dressrosa i més tard arriba a Zou juntament amb Sanji, Nami, Chopper, Brook i Caesar. Aquí Momonosuke revela la seva identitat a la tripulació i demana ajuda a en Ruffy i en Law per derrotar a Kaido; la família Kozuki i els seus subordinats formen així una aliança amb la tripulació d'en Ruffy, els pirates Heart i els visons per fer caure l'Emperador.

Cobertes vermelles[modifica]

les nou beines vermelles (赤鞘九人男 Akazaya Ku-nin Otoko?) Hi ha nou hàbils samurais sota el comandament de Kozuki Oden: la seva capacitat és tal de ser reconeguda fins i tot pel mateix shogun Orochi, que els té una por profunda. El grup també inclou Kurozumi Kanjuro (fins que es desenmascara a si mateix com a espia d'Orochi), Inuarashi i Nekomamushi; al principi, Izo també en formava part.

Kin'emon[modifica]

Kin'emon (錦えもん?) És un samurai del país de Wano i un criat de la família Kozuki sobrenomenat "The Will-o'-the-wisp" (狐火 Kitsune-bi?); està casat amb O-Tsuru. En el passat va ser el capità dels les nou beines vermelles. Té un caràcter bastant auster, cínic i fanàtic i té una manera de parlar extremadament refinada i antiquada. Divuit anys abans de la història, Kin'emon era un dels homes de la guàrdia de Kozuki Oden: després de l'execució va demanar a Kozuki Toki que utilitzés els seus poders per portar-los vint anys al futur, per tal d'aturar Kaido i venjar el seu senyor. També naufragat a Punk Hazard, va ser derrotat per Law que, gràcies als seus poders, el va trencar en tres trossos i els va escampar per l’illa. Reunit per la tripulació del barret de palla, Kin'emon es reuneix amb Momonosuke i salpa amb en Ruffy i els seus companys a Dressrosa. Aquí ajuda a la tripulació en la lluita amb Doflamingo i es retroba amb Kanjuro. Reunit amb Raizo a Zou, revela la veritable identitat de Momonosuke a la tripulació i els demana ajuda contra Kaido. Kin'emon és un expert en la tècnica de dues espases: la seva tècnica especial, anomenada Will-o'-the-wisp (狐 火 流 Kitsunebi-ryū?), Li permet també tallar flames i explosions. També va ingerir la fruita Paramisha Veste Veste (フクフクの術 Fuku Fuku no Mi?) que li permet transformar els objectes col·locats al cap de les persones en peces de vestir i objectes amb els quals cobrir-se. El personatge està inspirat en l'actor Nakamura Kinnosuke.

Emperadors[modifica]

L'emperador Shanks i els seus companys[modifica]

Shanks[modifica]

En Shanks (シャンクス), conegut com a Shanks el Pèl-Roig (赤髪のシャンクス Akagami no Shankusu), és el capità dels Pirates Pèl-Rojos i un antic membre dels Pirates d'en Roger. També és un dels Quatre Emperadors. És el pirata que va inspirar en Ruffy a fer-se a la mar. Com indica el seu sobrenom, és un home pèl-roig, amb tres cicatrius que li travessen l'ull esquerre. Li manca el braç esquerre, que va perdre salvant en Ruffy d'un Rei del Mar. Va armat amb un sabre anomenat Gryphon (グリフォン) i és capaç d'utilitzar els tres tipus de Haki. Va heretar el barret de palla d'en Gol D. Roger i el va passar a en Ruffy. En Shanks apareix esporàdicament a la història, però destaca la seva intervenció a la batalla de Marineford, aconseguint aturar la lluita estèril i recuperant els cossos d'en Barbablanca i l'Ace per donar-los sepultura.

tripulació de Shanks[modifica]

Els pirates vermells (赤髪海賊団Akagami kaizoku-dan?), També conegut com a tripulació de Shanks (シャンクスの味 Shankusu no ichimi?), Són el grup de pirates dirigit per Shanks. Com el seu capità, demostren ser homes alegres i despreocupats, però també saben com ser formidables lluitadors. Es veuen per primera vegada al poble de Foosha amb un Ruffy encara petit i deu anys després a Marineford, on intervenen per acabar la batalla entre la Marina i la tripulació de Barbablanca. Després dels esdeveniments de Dressrosa, es mostren en companyia del capità que assisteix a un casament. El comodor Brandnew els defineix com els més units i, en termes de força, els més equilibrats de les tripulacions actuals dels quatre emperadors

Benn Beckman[modifica]

En Benn Beckman (ベン・ベックマン) és el segon de bord dels Pirates Pèl-Rojos. És un home alt de cabells llargs recollits en una cua de cavall. Se'l sol mostrar fumant un cigarret i amb el seu rifle al costat. És el membre més centrat i seriós de la tripulació. És prou poderós com per no ser subestimat per un dels tres almiralls.

Lucky Roo[modifica]

Lucky Lou (ラッキー・ルウRakkī Rou?) és el lloctinent de la tripulació. És molt hàbil i ràpid a manejar l’arma: demostra aquesta habilitat quan refreda un mató, que havia amenaçat a Shanks, disparant un tret al cap sense que ell notés la seva presència. Sempre té una pota de pollastre a la mà i té una composició molt grassa.

Yasopp[modifica]

En Yasopp (ヤソップ) és el tirador dels Pirates Pèl-Rojos i el pare de l'Usopp. La seva aparença és molt semblant a la del seu fill, però no té el mateix nas i té els cabells rossos. Comparteix molts trets de personalitat amb l'Usopp, del qual està molt orgullós. En Yasopp és un tirador inigualable i porta a sobre diferents armes de foc.

L'emperador Kaido i els seus companys[modifica]

Kaido[modifica]

Kaido (カイドウ Kaidō?) És l'últim emperador que apareix en ordre cronològic. És sobrenomenat "El Senyor dels Animals" (百 獣 Hyakujū?) Ja que és el Director Genera (o Governador Genera (総 督 Sōtoku?) dels pirates Cent Bèsties, un enorme exèrcit de Somriure) propietaris dels quals és subministrat per Donquixote Doflamingo fins que és detingut. Es coneix com "La criatura més forta del món" (この世における最強生物 Kono yo ni okeru saikyō seibutsu?) Com, malgrat ser derrotat set vegades, capturat per la Marina i els seus enemics divuit vegades, ha patit milers de tortures i ha estat condemnat a mort quaranta vegades, sempre ha sobreviscut; per aquest motiu és considerat immortal i ell mateix intenta suïcidar-se contínuament i sense èxit És un home d’una mida enorme, amb un físic estàtuós, cabells gruixuts, bigoti llarg i un parell de grans banyes de toro. Acostumat a l’alcohol, temperament despietat, segur i intolerant al nou generacions. exempt de les Onze Supernoves. Va menjar la fruita mitològica Zoo Zoo Uo Uo, model Seiryu (ウオウオの実 モデル 青龍 Uo Uo no Mi, Moderu: Seiryū?), Cosa que li dóna la capacitat de transformar-se en el llegendari drac blau xinès ; a la batalla lluita amb un gran pal punxegut i és capaç d'utilitzar l'Ambició d'armadura. La seva recompensa ascendeix a 4.611.100.000 bellys.

La filla de Kaido[modifica]

Yamato[modifica]

Yamato (ヤマト?) És la filla de Kaido, a qui tanmateix està totalment oposada; quan era una nena, va estar fortament influenciada per la història i les gestes de Kozuki Oden i la seva valerosa mort, així com pel descobriment dels seus records, la van convèncer per assumir el patrimoni espiritual del llegendari daimyō, començant a suplantar-lo fins al punt de definir-lo. ell mateix com a home per identificar-se plenament amb ell. A causa de la seva idolatria cap a Oden i l'odi envers el seu pare, va ser posada en manilles explosives que van mantenir la seva presonera a Onigashima fins a la seva trobada, vint anys després, amb Monkey D. Ruffy, amb qui s'alia (també en virtut d'haver conegut el seu germà). El Portgas D. Ace en el passat) per salvar Kozuki Momonosuke, fill d'Oden, dels objectius del seu pare, rebel·lant-se definitivament contra ell i la seva tripulació.

Pirates de Kaido[modifica]

Els pirates de les cent bèsties (百獣海賊団 Hyakujū kaizoku-dan?) La tripulació està dirigida per Kaido. S'organitza segons una estructura piramidal, però les relacions entre els seus membres no són amigables, ja que, en funció de les habilitats i habilitats demostrades, se'ls dóna sovint l'oportunitat de pujar a l'organigrama. Immediatament a sota del capità, hi ha els tres membres més poderosos, les estrelles de primera classe (大看板 Ōkanban?), Anomenades Plagues (災害 Saigai?); a sota d'aquests hi ha els sis companys voladors, que són els més forts de les anomenades estrelles (真打 Shin'uchi?), entre les quals hi ha Basil Hawkins. Les estrelles manen les divisions dels Gifters (ギフターズ Gifutāzu?), És a dir, els propietaris de fruites artificials del Zoo Devil Zoo (almenys cinc-cents homes), dels Cambrers (ウェイターズ Weitāzu? ), És a dir, aquells que esperen menjar una fruita i alguns plaers (プレジャーズ Purejāzu?), És a dir, aquells que han menjat un Somriure defectuós i que, per tant, somriuen contínuament; després hi ha els Nombres (ナンバーズ Nanbāzu?), deu criatures colossals d’aspecte demoníac, que són el resultat d’experiments per recrear els antics gegants realitzats a Punk Hazard. La tripulació també pot comptar amb el suport de nombroses tripulacions subordinades que formen la flota de les Cent Bèsties: entre aquestes hi ha els pirates Drake, els Pirates en directe, els pirates Hawkins i la tripulació escocesa.

King[modifica]

King (キング Kingu?) És una estrella de primera classe dels pirates de les Cent Bèsties i és, com a tal, un dels tres flagells, conegut com "El foc" (火災 Kasai?). Segons Big Mom, pertany a una raça pràcticament extingida de la qual suposadament és l'últim que queda: en general té un aspecte humanoide, completament vestit de cuir negre, amb grans ales negres i una flama ardent perenne a l'esquena. Porta una espasa penjant del seu costat dret i es va menjar la fruita Zoo Ancestral Zoo Dino Dino, model de pteranodon (リュウリュウの実 モデル プテラノドン Ryū Ryū no Mi, Moderu Puteranodon?), que li dóna la capacitat de transformar-se en un pterosaure. Ataca el vaixell de Big Mom que ha arribat a Wano, evitant que la tripulació enemiga entri al país i, alhora, llanci a l’emperadriu a l’aigua.

Jack[modifica]

Jack (ジャック Jakku?) És una estrella de primera classe dels pirates de les cent bèsties i és, com a tal, un dels tres flagells. Es coneix com "La sequera" (旱害 Kangai?); li penja una recompensa de 1.000 milions de baies. És un home-peix del tipus mero gegant. El sobrenom de "sequera" es deu al llarg rastre de mort i destrucció que deixa enrere allà on va, per la seva increïble ferocitat. Va menjar la fruita Zoo Ancestral Zoo Ele Ele, model Mammuth (ゾウゾウの 実モデルマンモス Zou Zou no Mi, Moderu Manmosu?), Que li permet transformar-se en un mamut; en virtut d'això és el capità d'un vaixell anomenat Mamut (マンモス号 Manmosu-gō?). Com a armes, maneja dos shotels que fa servir en forma humana i que, altrament, porta al coll com si fossin ullals. En arribar a Zou amb la seva tripulació a la recerca de Raizo, destrossa el país amb una arma de gas de destrucció massiva dissenyada per Caesar Clown després de cinc dies ininterromputs de lluita; més tard, tortura els habitants perquè es reveli la posició del samurai, sense aconseguir el seu propòsit. Es va assabentar de la derrota de Doflamingo i va a salvar Doflamingo atacant els vaixells de la Marina que l'escortaven a Impel Down; malgrat la presència de l’antic gran almirall Sengoku, l’almirall Fujitora i tres vicealmirals, encara aconsegueix enfonsar dos vaixells, però finalment és derrotat i denunciat com desaparegut al mar. Sobrevivent, decideix tornar a Zou amb l’objectiu d’abatre a Zunisha, l’enorme elefant a l’esquena de l’illa, per tal d’exterminar la tribu dels visons; la bèstia gegant, però, esborra ell i els seus vaixells després de demanar i obtenir permís a Kozuki Momonosuke. Jack encara sobreviu i després arriba a Wano per tenir cura de Ruffy, on no obstant això és recriminat King i Queen. Més tard, durant la batalla d'Onigashima, es va posar al costat dels seus homes al costat del seu capità per ajudar-lo a lluitar contra les Nou Scabbards i visons vermells en les seves formes millorades, aconseguint delmar-los però sent derrotat per Inuarashi i Nekomamushi

L'emperador Teach i els seus companys[modifica]

Marshall D. Teach[modifica]

Marshall D. Teach (マーシャル・D・ティーチ Mārusharu D. Tīchi), també conegut com a Barbanegra, és conegut com l'home que va atrapar a Portgas D. Ace, raó per la qual va desencadenar la famosa Guerra de Marineford, en la que va matar a, per aquell moment, l'home més fort del món i Yonkō. Per això (i perquè havia aconseguit una tripulació molt forta agafant a gent de Impel Down), es va fer amb el títol de Yonkō. Actualment té una recompensa de 2.247.600.000 de berris, sent l'únic dels quatre de la que se'n sap, i sent el personatge amb la recompensa més alta de tot el manga.

Tripulació de Barbanegra[modifica]

Els pirates d'en Barbanegra (黒 ひげ海賊団 Kurohige kaizoku-dan?) Són la tripulació de Teach. Apareix per primera vegada a Jaya, on Barbanegra descobreix la recompensa d'en Ruffy i decideix capturar-lo per garantir l'entrada a 7 guerriers del mar: els pirates després persegueixen la Pirates del Barret de Palla, però són detinguts primer pel Knock Up Stream i després per l'Ace . Capturant-lo i tenint el seu propòsit d'una altra manera, deixen en Ruffy en pau. Limitada inicialment a uns pocs elements, la tripulació s’expandeix amb la incursió de Barbanegra a Impel Down, on allibera una sèrie de perillosos criminals que amplien les seves files, inclòs l’ex-carceler Shiryu, que més tard es converteix en comandant de 7 gurriers del mar. Després de la intervenció de la tripulació a Marineford i l'assassinat de Barbablanca per Barbanegra, Teach va a substituir Newgate com un dels quatre emperadors i la seva tripulació s'expandeix, formant una flota composta per deu divisions comandades per tants subordinats. De Teach coneguda com " Ten Tantic Commanders "(10人の巨漢船 Jū-nin no Kyokan Senchō?) I esdevenir un dels més importants i poderosos del Nou Món. Ara el principal vaixell de la tripulació, sobre el qual es queda i es mou el capità, és el Sabre de Xebec (サーベルオブジーベック号 Sāberu Obu Jībekku-gō?). Després dels fets de Dressrosa es descobreix que l'exalmirall Aokiji s'ha aliat amb la tripulació i que el mateix va atacar els revolucionaris, sense especificar el resultat del xoc.

Jesus Burgess[modifica]

Jesus Burgess (バージェスジーザス Jīzasu Bājesu?) és el timoner de la tripulació i el comandant de la primera flota de pirates d'en Barbanegra. El sobrenomenen "Campió" (チャンピオン Chanpion?): Té una gran força física, té un tarannà impulsiu i ardent, li encanta lluitar i sempre busca nous oponents per desafiar. Amagat darrere del pseudònim de Mr. Store (Sr.ストア Misutā Sutoa?) Participa al Coliseu de Dressrosa per guanyar la fruita Foco Foco: després d'haver derrotat fàcilment a tots els combatents del bloc A, entra a la final de la competició on xoca amb Sabo, disfressat de Lucy, que aconsegueix defensar-se amb destresa. Després que aquest mengi la fruita Foco Foco i destrueix tota la sorra, Burgess acaba al port comercial subterrani; més tard, durant el xoc entre Doflamingo i Ruffy, intenta matar aquest últim per robar-li la fruita del diable, però és detingut per Sabo, que el derrota després d'una curta baralla. Ferit greument, aconsegueix amagar-se a la sentina del vaixell dels revolucionaris i arribar a Baltigo, on es posa en contacte amb Lafitte i Shiryu demanant-los que el vinguin a buscar amb la targeta Vivre. En el moment de la guerra de Marineford, la seva recompensa era de 20 milions de bellys.

Lafitte[modifica]

Lafitte (ラフィット Rafitto?) És el navegant de la tripulació i el comandant de la cinquena flota de pirates d'en Barbanegra. Està acostumat a tocar el ball en qualsevol situació i sembla ser molt ràpid; també demostra que pot transformar els seus braços en ales i que posseeix habilitats hipnòtiques. Apareix per primera vegada a Marijoa, en la reunió del 7 gurriers del mar el Govern Mundial convocada per discutir la substitució de Cocodril, per presentar la candidatura del seu capità. Tsuru afirma que Lafitte va ser una vegada un respectable oficial de policia del mar de l'Oest i que es va convertir en un pirata perquè va ser perseguit per les forces de l'ordre pels seus mètodes poc ortodoxos i la violència que va utilitzar: per aquest motiu també se'l coneix com "Lo evil sheriff" (鬼保安官 Oni hoankan?). En el moment de la guerra de Marineford, la seva recompensa era de 42.200.000 Bellys.

Doc Q[modifica]

Doc Q (ドクQ Doku Kyū?), Sobrenomenat "Doctor Death" (死神 Shinigami?), És el metge de la tripulació i el comandant de la 9a Divisió de la Flota. Ell i el seu cavall Stronger (utor トロンガー, Sutorongā?) Són força malaltits i febles, tant que escupen sang per la boca i cauen a terra sense cap motiu en cap moment. El seu passatemps favorit és donar pomes explosives a la gent per esbrinar qui s’ha de salvar i qui morir i a Mock Town també n’ofereix una a en Ruffy després que aquest, juntament amb Zoro i Nami, l’hagin ajudat a aixecar-se amb el seu cavall: la poma va ser de les poques no explosives i el metge es complau dient a en Ruffy que té molta sort. Com a arma utilitza una gran falç de doble fulla, que duu a l’esquena embolicada en un gruixut teixit. La seva recompensa en el moment de la guerra de Marineford ascendia a 72 milions de bellys.

Van Ooger[modifica]

Van Ooger (ヴァン・オーガー Ban Ōgā?): sobrenomenat "Ultrasò" (音 越 Otogoe?) És el franctirador de la tripulació i el comandant de la tercera divisió de la flota [101]. Està equipat amb un objectiu infal·lible; com a arma utilitza un rifle similar a una escopeta amb una mira anomenada Senriku (千陸Senriku?). Apareix tranquil i racional fins i tot durant la lluita i, segons els seus acudits, sembla ser una mena de filòsof de la colla, dedicat a les reflexions sobre el destí. La seva recompensa en el moment de la guerra de Marineford ascendia a 64 milions de bellys.

Katarina Devon[modifica]

Katarina Devon (カタリーナ・デボン Katarīna Debon?) És la comandant de la sisena flota pirata d'en Barbanegra. És l’única dona del grup. És una de les tres preses llegendàries mencionades per Ivankov a Impel Down i alliberades posteriorment per Barbanegra. Segons Iva, era la pirata femenina més perillosa mai tancada a la presó i era coneguda per caçar i decapitar dones que considerava boniques per afegir a la seva col·lecció; d'aquí el seu sobrenom "The Crescent Moon Slayer" (若月狩り Mikazuki-gari?) [98]. Posseeix els poders del gos mitològic del gos Zoo Zoo, model de guineu de nou cues (イヌイヌの実 モデル 九尾の狐 Inu Inu no Mi, Moderu Kyūbi no Kitsune?), Amb el qual és capaç de assumir l'aparença d'altres persones.

Sanjuan Wolf[modifica]

En Sanjuan Wolf (サンファン・ウルフ Sanfan Urufu) és un gegant enorme, conegut amb el sobrenom de “Cuirassat Colossal” a causa de la seva mida. Originalment era un dels presoners del nivell 6 d'Impel Down, però va ser alliberat per en Marshall D. Teach i es va unir als Pirates d'en Barbanegra. Durant els dos anys de separació dels Pirates del Barret de Palla ajuda en Barbanegra a convertir-se en un dels Quatre Emperadors.

En Wolf té un cap enorme en forma de castanya, amb uns ulls petits i rodons i una boca bastant gran. Té els cabells llargs de color marró molt clar, una barba negra als costats de la cara i vesteix l'uniforme de presoner d'Impel Down. El seu cos encara no s'ha vist mai sencer, però té la mateixa mida que l'edifici principal del Quarter General de l'Armada i supera de llarg la mida d'altres éssers enormes com l'Oars. Malgrat la seva mida i la seva reputació, té un caràcter tímid i juganer. Se suposa que és molt fort, ja que és un dels pirates que va sobreviure a la lluita intestina del nivell 6 d'Impel Down per poder unir-se a la tripulació d'en Barbanegra.

Alvaro Pizarro[modifica]

Avalo Pizarro (ア バ ロ ・ ピ サ ロ Abaro Pisaro?) És el comandant de la quarta flota de pirates d'en Barbanegra, que va alliberar del sisè nivell de la presó d'Impel Down. És reconegut pels marines com un dels pitjors delinqüents de la història i el sobrenomenen "El rei corrupte" (悪 政 王 Akusei-ō?) Perquè una vegada va ser el governant d'un regne del Mar del Nord des del qual va ser derrocat i empresonat els seus mètodes excessius, corruptes i brutals.

Vasco Shot[modifica]

Vasco Shot (バスコ・ショット Basuko Shotto?) És el comandant de la vuitena flota de pirates d'en Barbanegra. És un dels tres presoners llegendaris esmentats per Ivankov a Impel Down i alliberats posteriorment per Barba Negra. Sovint se’l veu bevent molt, per això té una expressió de beguda perpètua i se l’anomena “El gran bevedor” (大 酒 Ōzake?).

L'emperador Edward i els seus companys[modifica]

Edward Newgate[modifica]

Edward Newgate (エドワード二ューゲートEdowādo Nyūgēto?), Conegut sobretot com Barbablanca (白 ひ げ Shirohige?, També traduït a l'italià per "Bigotis"), és un dels quatre emperadors, el capità dels pirates d'en Barbablanca i un gran rival de l'objectiu D. Roger; és un home molt alt i musculós i té un gran bigoti blanc en forma de mitja lluna, que és el motiu del seu sobrenom. Tot i la seva edat (72 anys) i les seves precàries condicions de salut, fins a la seva mort en Barbablanca va ser considerat "L'home més fort del món" (世界最強の男 Sekai saikyō no otoko?) i el més proper a One Piece. Va menjar la fruita Paramisha Gura Gura (グラグラの実 Gura Gura no Mi?) I això el converteix en un "home terratrèmol", capaç de donar vida a vibracions violentes que es propaguen per tots els suports; posseeix els tres tipus d'ambició. Com a arma utilitza un gran bisento anomenat Murakumogiri (むら雲切? Lit. "Cortador de la reunió de núvols") amb el qual, mitjançant els seus poders, pot generar escombraries capaces d'escombrar qualsevol cosa. Creu en si mateix i en la seva força excessivament, tot i que no és un ximple; es preocupa molt per tota la seva tripulació, fins al punt que considera que cada membre o aliat és un dels seus fills i creu fermament que cada home hauria de viure amb un mínim de dignitat i humanitat, considerant la traïció el més greu dels crims. Abans de morir, la seva recompensa ascendia a 5.046.000.000 de bellys.

tripulació de Barbablanca[modifica]

Els pirates de Barbablanca (白ひげ海賊 団 Shirohige kaizoku-dan?) La tripulació pirata està dirigida per Edward Newgate. Té 1600 homes dividits en setze flotes o divisions; cadascun d'ells, per tant, té un centenar d'homes i està manat per un subordinat de Barbablanca d'alt rang. A més, els pirates de Barbablanca podien comptar amb el suport de nombroses altres tripulacions subordinades que formaven la flota de Barbablanca. Se sap que els pirates de Barbablanca mantenen els seus companys molt respectats i pel seu alt nivell de companyonia; El mateix Barbablanca considera a tots els seus subalterns i aliats com a nens i està disposat a venjar-los per si algú els mata. Participen a la batalla de Marineford, però són derrotats. Un any després de la batalla, els pirates d'en Barbablanca, dirigits per Marco, ataquen la tripulació d'en Barbablanca. Tot i això, són severament derrotats i a partir d’aquest moment els capitans de les diverses divisions comencen a viure a l’ombra. Marshall D. Teach, Kozuki Oden, Amatsuki Toki, Dog-storm i Cat-viper també van incloure aquesta tripulació.

Marco[modifica]

Marco (マルコ Maruko?) És el comandant de la primera flota de Barbablanca, així com el metge de la tripulació. És un tipus pacient, tranquil, segur de si mateix i una mica arrogant, que no deixa brillar cap emoció. Va menjar la fruita Zoo Zoo mitològica Avis Avis, model de fènix (トリトリの実モデル不死鳥 Tori Tori no Mi, Moderu Fenikusu?), que la transforma, de fet, en un fènix; d'aquí el seu sobrenom, "Marco the phoenix" (不死鳥ふしちょうマルコ Fushichō Maruko?). Marco no pot ser ferit per atacs directes que li destrueixen el cos, ja que pot regenerar les parts atacades amb foc, com si el fènix es regenera a si mateix de les seves cendres; a més, pot atacar tapant el seu cos amb flames blaves fins que adopta la forma d’un fènix i, un cop transformat, també és capaç de volar. Les flames també tenen poders curatius i es poden utilitzar per curar ferides i malalties d'altres persones. A l'enquesta de popularitat del personatge de One Piece del 2014, va ocupar el lloc 12è. (SPOLIER) En Marineford, Marco participa en un breu enfrontament amb Kizaru i salva en Ruffy d'un atac d'Aokiji. Enmig de la batalla, distret després de comprendre que les ferides de Barbablanca empitjoren, és emmanillat amb agalmatolita pel vicealmirall Onigumo i després és ferit per Kizaru. Més tard, gràcies a l’ajut del senyor 3, aconsegueix alliberar-se de les manilles i regenerar les ferides. Al final de la batalla, es compromet a enterrar els cossos de Barbablanca i Ace juntament amb Shanks en una illa del Nou Món. Un any després de la guerra de Marineford, Marco lidera la flota que queda de Barbablanca contra la tripulació de Barbablanca que busca venjança, però és derrotat. Més tard s’instal·la a l’antic poble de Barbablanca, on utilitza els seus poders per curar els habitants.

Portgas D. Ace[modifica]

Portgas D. Ace

En Portgas D. Ace, també conegut com en "Puny de Foc", és el germanastre d'en Ruffy (fill d'en Gol D. Roger), i es va menjar la fruita del Diable Mera-Mera (Mera: so que fa el foc), que li permet transformar-se en foc i controlar-lo a distància. És el comandant i capità del 2n esquadró d'en Barbablanca, a qui considera com un pare. Quan es va trobar amb en Ruffy a la Alabasta li va donar una Vivre Card (targeta de vida) per poder retrobar-se més endavant. El seu pare és Rei dels pirates, però ell sempre ha utilitzat el nom de la seva mare, Portgas D. Rouge, perquè considera que ella es va sacrificar per salvar-li la vida. (SPOLIER) Mor protegint en Ruffy de l'atac de l'almirall Akainu, que està disposat a matar-los perquè creu que són una amenaça per tot el món, pel fet que són els fills de dos temuts pirates.

Jaws[modifica]

Jaws (ジョズ Jozu?) és el comandant de la tercera flota. És silenciós i taciturn. Va ingerir la fruita Paramisha Kira Kira (キラキラの実 Kira Kira no Mi?) que li permet transformar el seu cos en diamant, i això li ha valgut el seu sobrenom, "Diamond Jaws" (ダイヤモンド・ジョズ Daiyamondo Jozu?). També demostra una força física mortal quan aconsegueix bloquejar un cop de Mihawk i aixecar un colossal iceberg amb les mans nues i llançar-lo cap als marines; això, però, és fàcilment dissolt per l'almirall Akainu gràcies al seu poder d'alliberar magma del cos. Durant la batalla, ataca a Crocodile però és bloquejat per Doflamingo. Posteriorment paga car la desatenció causada per la ferida de Barbablanca i Marco: Aokiji, contra qui lluitava, aprofita per congelar-lo, deixant-lo fora de combat i fent-li perdre el braç dret

Vista[modifica]

Vista (ビスタ Bisuta?) És el comandant de la Cinquena Flota de Barbablanca. És un espadachí molt hàbil, sobrenomenat "Espasa florida" (花剣 Kaken?). Participa en la batalla de Marineford, lluitant primer contra el vicealmirall Ronse i després, instat per Marco a protegir Ruffy, contra Mihawk, aconseguint plantar-li cara amb les seves dues espases. Després que la lluita s'interrompi, Vista protegeix en Ruffy dels atacs de la Marina per permetre-li arribar a la forca i alliberar l'Ace. Després de l'assassinat d'Ace a mans d'Akainu, ataca l'almirall juntament amb Marco, però no pot fer-li mal.

Izo[modifica]

Izo (イゾウ Izou?) És el comandant de la 16a Flota de Barbablanca. Originari del país de Wano, és el germà gran de Kikunojo i hereu de l'escola de dansa Hanayanagi (花柳流 Hanayanagi-ryū?); orfe, es va unir amb el seu germà als seguidors de Kozuki Oden, en el període en què aquest es va afirmar a Wano, fins que es va convertir en el seu vassall juntament amb les Envoltures Vermelles. Va seguir a Oden fins al vaixell de Barbablanca, inicialment per persuadir-lo de tornar a Wano; tot i que al principi no li agradava Newgate, després que ell, Oden, Toki, Inuarashi i Nekomamushi fossin acceptats a la tripulació, va canviar radicalment la seva opinió decidint quedar-s'hi fins i tot després que el seu senyor i els seus companys s'unissin a Gol D. Roger. Porta un quimono i un maquillatge pesat que el fa semblar una geisha. A Marineford, se’l veu lluitant amb dues pistoles i una espasa. Després d'uns trenta anys, torna a Wano, reunint-se amb el seu germà i vells companys en la lluita contra Kaido, sent derrotat amb ells després d'una esgotadora lluita.

Marina[modifica]

Gran almirall[modifica]

Sengoku[modifica]

Sengoku (センゴク?) inicialment és el gran almirall de la Marina, però després de la batalla de Marineford renuncia al seu càrrec, romanent a l'organització com a inspector general per formar nous reclutes. A la segona part de la història, té 79 anys. Sengoku gairebé sempre apareix seriós i tranquil, a més de ser extremadament fidel al govern mundial. No dóna massa mèrit als pirates i als membres de 7 guerrers del mar i sembla desconfiar d'ells, tot i que no dubta a recordar els membres per les seves obligacions amb el Govern. Segueix el concepte de justícia neutral. Gràcies a la seva posició a la Marina, va assabentar-se de molts secrets governamentals, com ara la veritat darrere de l’aniquilació d’Ohara i el secret de D. . Sengoku va ingerir la fruita del Zoo Zoo mitològic Homo Homo, model de Buda (ヒトヒトの実モデル大仏 Hito Hito no Mi, Moderu Daibutsu?): això li permet transformar-se en un gegantesc buda daurat amb una por aterradora. força i capaç de crear ones de xoc devastadores des del palmell de la mà. A causa dels seus poders, se'l coneix com "El Buda" (仏 Hotoke?), "El misericordiós" a l'edició italiana de l'anime; a més, donada la seva gran intel·ligència tàctica en les batalles, molts els diuen "Estratègic" (智将 Tomoyuki?), i posseeix els tres tipus d'Ambició.

Akainu[modifica]

Almirall Akainu (Sakazuki), és l'almirall més terrible de tots, va menjar la Fruita del Diable: Magu-Magu (Magu: abreviació de maguma que significa, en japonès, magma). La seva primera aparició va ser en el Buster Call d'Ohara, va ser el vicealmirall que va ordenar l'atac contra el vaixell de rescat dels habitants de l'illa que no eren arqueòlegs. Després en la batalla de Marineford va demostrar que no tenia cap mena de compassió ni amb els mateixos soldats de la marina (va atacar a un soldat que volia fugir perquè tenia una dona i un fill). Amb el seu poder va foradar la panxa d'en Barbablanca i li va desfer la meitat de la cara (a l'anime només li va cremar mig bigoti), a més des que en Ruffy va alliberar a l'Ace els va perseguir i com que no els atrapava va insultar a en Barbablanca, això va fer que l'Ace s'enfadés i l'ataqués però el magma és més fort que el foc i quan l'Ace es va despistar va intentar matar a en Ruffy, l'Ace es va posar en mig i el que va morir va ser l'Ace. Després en Ruffy es va desmaiar i en Jinbe el va agafar i es va posar a córrer i l'Akainu el va perseguir, es va enfrontar a en Barbablanca, que gairebé el mata, a l'Ivankov, a en Crocodile i a la tripulació d'en Barbablanca. Al final l'únic que el va aconseguir aturar va ser en Koby que es va posar davant perquè parés de matar, ja que la guerra ja havia acabat, l'Ace i en Barbablanca eren morts, l'Akainu estava disposat a matar-lo, però gràcies a en Shanks que el va aturar, es va salvar. És el responsable que en Jinbe tingui una cicatriu al costat i en Ruffy tingui una cicatriu en forma de "X" al pit.

Almirall[modifica]

Aokiji[modifica]

Almirall Aokiji (Kuzan), és l'home més fort de l'armada i sempre fa el que vol, va menjar-se la Fruita del Diable: Hie-Hie (Hie és com es representa la sensació de fred en Japonès). Fa 20 anys quan encara era un vicealmirall va formar part del Buster Call que va acabar amb l'illa d'Ohara, després de veure com era de mortífer el Buster Call va decidir deixar marchar a la Nico Robin. Al cap de 20 anys la Nico Robin ha acabat a la tripulació d'en Ruffy i com que li devia molt a en Garp, l'avi d'en Ruffy, decideix anar a eliminar-la abans que acabin amb la seva tripulació com ha passat amb totes les tripulacions en què havia estat la Robin anteriorment, per això els va a buscar amb la seva bici. Quan els troba, congela la Nico Robin i intenta matar-la però la salven, després en Ruffy s'enfronta en un duel, ell sol contra l'Aokiji i en un moment el congela però decideix no matar-lo. Més tard en la guerra de Marineford aconsegueix congelar completament a en Barbablanca però amb el seu poder aconsegueix sortir del gel, més tard congela a en Jozu, capità de la 3a divisió d'en Barbablanca. S'enfronta amb l'Ace però el seu poder perd contra el foc de l'Ace. Quan la guerra acaba en Sengoku el recomana com a pròxim Almirall en cap de l'armada.

Kizaru[modifica]

Almirall Kizaru (Borsalino), és un almirall una mica despistat i que sembla molt lent però en canvi el seu poder és el més veloç del món, va menjar la Fruita del Diable: Pika-Pika (Pika en japonès és brillantor) i és un home de llum. Va desembarcar a l'arxipèlag Sabaody perquè en Ruffy va atacar als Dracs Celestials (Tenryuubitos), és l'oncle d'en Sentoumaru, el cap de guarda espatlles del doctor Vegapunk. Ell, en Sentoumaru i un Pacifista van derrotar els pirates del barret de palla, en Kizaru va estar a punt de matar a en Zoro però en Rayleigh el va salvar igualment no podien fer res contra en Sentoumaru i el Pacifista però es van salvar gràcies al Shichibukai Kuma que els va separar pel món perquè no els capturessin. Més tard, en la guerra de Marineford va guanyar a en Marco, capità de la 1a divisió d'en Barbablanca, i a més va estar molestant en Ruffy colpejant-lo perquè no avancés, més tard va trencar la clau de les cadenes de l'Ace que portava en Ruffy. Anys enrere, quan encara era un vicealmirall va derrotar i empresonar a l'Arlong i el va enviar a Impel Down, però més tard va sortir de la presó a petició d'en Jinbe quan es va fer un Shichibukai.

Fujitora[modifica]

Fujitora (藤 虎? Lit. "tigre de glicina"), el nom real del qual és Issho (イッショウIsshō?), És un almirall de la Marina, reclutat a través d'una selecció mundial juntament amb Parigrade Ryokugyu després del nomenament d'Akainu com a Gran Almirall i Aokiji renúncia. Al front té una cicatriu en forma de creu que s’estén sobre els ulls: de fet, s’ha encegat per no veure els horrors i la lletjor del món i, a causa d’aquest handicap, camina amb el ajuda d'un shirasaya, un pal que amaga una katana a l'interior que utilitza en combat. Fujitora rebutja i critica el dogma de la justícia absoluta defensat per la Marina; al contrari, sembla perseguir, com Aokiji abans, els ideals de justícia moral. Odia profundament la Flota dels Set, fins a establir la seva abolició com a objectiu principal. Va menjar la fruita Paramisha Zushi Zushi (ズシズシの実 Zushi Zushi no Mi?) que li permet controlar la força de la gravetat, aconseguint levitar persones i objectes o aixafar-los a terra. crear enormes avencs, a més de provocar la caiguda de meteorits; Fujitora és capaç d’utilitzar els seus poders mitjançant l’ús de la katana i també s’ha demostrat que és capaç d’invertir la gravetat per crear una barrera circular al seu voltant que pugui repel·lir els atacs. Per la seva aparició, Oda es va inspirar en l'actor Shintaro Katsu.

Ryokugyu[modifica]

Ryokugyu (緑牛Ryokugyū?, Lit. "toro verd") és un dels tres almiralls en el càrrec a la segona part de la història i, com el parisenc Fujitora, va ser reclutat a través d'una reclutació militar mundial. Encara no se sap res d’ell, excepte que sembla que és un personatge força divertidíssim i menyspreable de les regles i que ha estat en dejú durant tres anys, ja que considera que el fet de menjar és una molèstia a menys que li doni de menjar una bella noia. Amb motiu del Reverie, l’envien a Marijoa, on discuteix amb Fujitora, l’últim invent del doctor Vegapunk, i s’enfronta, junt amb aquest, als comandants de l’exèrcit revolucionari, que hi van anar per alliberar Bear Bartholomew del jou els nobles del món.

Vicealmirall[modifica]

Monkey D. Garp[modifica]

Monkey D. Garp (モンキー・D・ガープ Monkī Dī Gāpu?) És un vicealmirall de la Marina; tot i que dimiteix al final de la batalla de Marineford, continua dins de l’organització per educar nous reclutes i realitzar tasques menys pesades. És l'avi del pirata Monkey D. Ruffy i el pare del revolucionari Monkey D. Dragon. Malgrat la seva indubtable lleialtat a l'organització, no persegueix cap ideal específic de justícia. Sobrenomenat "El puny" (ゲンコツGenkotsu?) A causa del poder llegendari dels seus cops, Garp va ser un dels pocs que va poder competir amb el rei pirata Gol D. Roger i, per tant, és considerat un dels més reconeguts i temuts. membres de la Marina. Les seves gestes heroiques i la seva fama l’haurien permès convertir-se en almirall, però sempre ha rebutjat aquesta promoció perquè mantenir aquest rang hauria limitat molt la seva llibertat d’acció i l’hauria situat sota el control directe dels nobles del món: de fet , tot i ser fidel sens dubte al govern mundial, Garp té molt mala opinió sobre els Dragons Celestials i, gràcies també al seu caràcter impulsiu, impetuós i despreocupat, no té por d'insultar-los ni cap altre governant que consideri inadequat. Tot i que ara és un home vell, encara està dotat d’una força física extraordinària, tant que pot utilitzar els seus braços com autèntics canons, llançant boles de canó a una velocitat i una potència desorbitades. Garp també té una enorme esfera de ferro unida a una cadena, que fa servir per enfonsar els vaixells enemics.

Smoker[modifica]

Smoker (スモーカー Sumōkā?) Inicialment el capità del vaixell està situat a Rogue Town. Més tard, el govern mundial el promou a comodor, donant-li crèdit per la derrota de Cocodrile. Quan reapareix al Nou Món dos anys després de la batalla de Marineford, va ser ascendit a vicealmirall i estacionat al G-5. Sobrenomenat "El caçador blanc" (猟 Hakuryō?), Smoker és una marina dura i segura amb un caràcter tancat i rude. Té la seva pròpia moral: en virtut d’això, no li agrada fer crèdits que no li són deguts i intenta de totes maneres no implicar persones innocents en la seva lluita contra els pirates. El seu caràcter, juntament amb els seus principis morals personals, el fan desagradable per molts, fins i tot entre els seus superiors. Un fumador es va menjar la fruita Rogia Fum Fum (モクモクの 実 Moku Moku no Mi?), Cosa que li permet convertir el seu cos en fum i manipular-lo com cregui convenient. Sempre porta amb ell un jitte fet d’agalmatolita a la punta, de manera que debilita els pirates que posseeixen poders derivats d’un fruit del diable.

Smoker està allotjat a Rogue Town, l’última illa del mar de l’Est abans d’entrar a la Grand Line i un lloc preferit pels pirates per repostar i descansar abans d’emprendre el llarg viatge. Des que es va convertir en capità de la base, cap pirata havia aconseguit tornar a sortir de l'illa. Quan en Ruffy i la seva tripulació arriben a Rogue Town, Smoker intenta capturar-lo; el pirata no té cap oportunitat contra el propietari de Rogia, però la intervenció externa de Monkey D. Dragon atura el capità. La tripulació del Barret de Palla pot salpar i Smoker, incomplint les seves funcions de capità base, els persegueix amb Tashigi fins a Alabasta. Al port de Nanohana torna a trobar-se amb en Ruffy i la seva tripulació, però |Portgas D. Ace evita la seva captura. Un Rainbase és capturat per Crocodile i tancat amb els pirates d'en Ruffy en una cel·la construïda amb barres d'agalmatolita, alliberada gràcies a la intervenció de Sanji i Chopper. Agraït per la seva ajuda, Smoker decideix ajornar la captura dels pirates. Més tard, el govern mundial li dóna crèdit per la derrota de Crocodile, per haver amagat a Ruffy i els seus companys, i el promou a comodor. Smoker participa a la batalla de Marineford, on intenta atacar en Ruffy, però és detingut per [[Boa [[Hancock. Dos anys més tard ostenta el rang de vicealmirall de la branca 01 de la base G-5 de la Marina. Aprenent a través d'una intercepció que els pirates d'en Ruffy han desembarcat a Punk Hazard, hi va junt amb els seus homes per capturar-los. En aterrar a l'illa, topa immediatament amb Trafalgar Law, que es mostra hostil i derrota els infants de marina i el mateix Smoker; després, la seva personalitat s’intercanvia amb la de Tashigi. Més tard és capturat juntament amb la mateixa Tashigi, en Ruffy, en Robin i en Franky per Caesar Clown. Després d’alliberar-se, recupera el seu cos de Law i lluita amb Vergo; fingint ser derrotat, permet a Law recuperar el seu cor de la marina, donant-li una manera de derrotar-lo. Al final de la batalla és atacat per Donquixote Doflamingo a la recerca de Law i en Ruffy se'n va anar poc abans i només l'arribada sobtada d'Aokiji el salva d'una mort segura.

Momonga[modifica]

Momonga (モモンガ Momonga?) és un dels cinc vicealmirals que participen a la convocatòria Enies Lobby Buster Call. Va a Boa Hancock per dir-li la data i el lloc de l'execució d'Ace i assegurar-se la seva presència durant la batalla contra la tripulació d'en Barbablanca. En aquesta ocasió aconsegueix contrarestar el poder de Hancock, ferint-se a la mà amb un punyal, distreient així les seves emocions amb dolor i salvant-se de la petrificació. També l’escortarà més tard a la presó d’Impel Down. Participa a la batalla de Marineford, on intenta detenir l'avanç d'en Ruffy cap a la forca demostrant posseir almenys alguns dels Rokushiki.

Tsuru[modifica]

Tsuru (つる Tsuru?) És una dona gran que té el rang de vicealmirall. És un dels membres de la Marina més experimentats i capaços, com demostra la seva presència a la reunió amb els membres de 7 guerrers del mar i el seu sobrenom de "El gran estratègic" (大 参謀 Dai-sanbō?). Molt sovint apareix reflexiva i taciturna. En el passat va caçar Donquixote Doflamingo, intentant capturar-lo a ell i a la seva tripulació moltes vegades, però sense èxit. Tsuru es va menjar la fruita Paramisha Wash Wash (ウォシュウ ォシュの実 Woshu Woshu no Mi?) que li permet rentar, assecar i penjar enemics o armes com si fossin draps. Participa a la batalla de Marineford. Dos anys després s’uneix a l’almirall Fujitora a Dressrosa i l’acompanya a Impel Down per empresonar Doflamingo i la seva tripulació.

Hagwor D. Sauro[modifica]

Hagwor D. Sauro (ハグワール・D・サウロHaguwāru Dī Sauro?) és un gegant vicealmirall de la Marina. Sempre molt alegre, li encanta veure feliç a la gent que l’envolta i persegueix un ideal de justícia moral. Diversos anys abans que comencés la història, Sauro va liderar l'assalt a un vaixell d'arqueòlegs d'Ohara en un viatge per descobrir nova informació sobre el segle buit i va capturar Nico Olvia. Quan més tard Sengoku li va informar que estaria entre els cinc vicealmiralls que participarien a la Buster Call d’Ohara, Sauro va intentar oposar-se ja que no considerava que l’estudi de la història fos un delicte. Per tant, va anar a la presó on estava guardada l’Olvia i la va alliberar; després, arribats al mar, es van separar. Des d’aquest moment va ser considerat desertor i expulsat de la Marina. Naufragat a Ohara, Sauro es va fer amic de Nico Robin i, per insistència de la seva mare Olvia, va intentar salvar-la de l’imminent atac a l’illa. No obstant això, va ser detingut pel vicealmirall Kuzan, el seu amic, que es va veure obligat, malgrat la seva relació, a atacar-lo i el va matar. Més tard, per fer-li un favor, va ajudar a Robin a escapar de l'illa.

Onigumo[modifica]

Onigumo (オ ニ グ モ Onigumo?) és un dels cinc vicealmirals que participen a la trucada Enies Lobby Buster Call; sempre porta casc de drac japonès i fuma cigarretes tot el temps. De fet, un ideal de justícia absoluta segueix, de fet, Enies Lobby ordena disparar al punt en què lluiten en Ruffy i en Rob Lucci, sabent que el segon es salvaria, però provocant així la mort de més de mil marins. També dispara a un dels seus subordinats que va intentar impugnar la seva ordre i el va matar. Juntament amb quatre adjunts almiralls, se li assigna el trasllat d'Ace d'Impel Down a Marineford per a una execució imminent. Durant els enfrontaments amb la tripulació d'en Barbablanca, en adonar-se que l'almirall Kizaru ha ferit Marco, es bloqueja el canell amb manilles d'agalmatolita, evitant així la regeneració de les seves ferides. Onigumo té la capacitat de transformar total o parcialment el cos en una aranya. Brotant sis braços d'aranya, és capaç de manejar fins a vuit espases al mateix temps.

Doberman[modifica]

Doberman (ドーベルマン Dōberuman?) és un vicealmirall de la Marina. La seva cara està coberta de cicatrius i probablement és cec a l’ull esquerre, essent completament blanc i sense iris. És seguidor de la Justícia Absoluta. Participa a l'Enies Lobby Buster Call i després a la batalla de Marineford.

Bastille[modifica]

En Bastille (バスティーユ), també anomenat Tallador de Taurons (鮫切り Same-kiri), és un vicealmirall de l'Armada. És membre de la raça dels gegants però és el més petit vist fins ara. Porta una màscara de metall amb banyes que li tapa la cara i va armat amb una gran espasa anomenada Same-kiri Bocho (鮫切包丁 lit. Tallataurons). En Bastille participa en la Batalla de Marineford i dos anys després acompanya l'almirall Fujitora a Dressrosa amb la intenció d'arrestar els Pirates del Barret de Palla i els seus aliats. El seu nom s'inspira en la presó de la Bastilla de París.

John Giant[modifica]

John Giant (ジョン・ジャイアント Jyon Jyaianto?) és el subalmirall encarregat d'organitzar la seu de la Marina. És un gegant i lluita amb una katana a la seva mida. Coordina la trucada Enies Lobby Buster, que creu que va ser sol·licitada per Aokiji ja que Spandam utilitza el llimac propietat de l'almirall. Posteriorment participa a la batalla de Marineford, on intenta atacar en Barbablanca, però és neutralitzat.

Strawberry[modifica]

Strawberry (ストロベリー Sutoroberī?) és un vicealmirall del quarter general de la Marina. Té una barba negra molt llarga i uniforme i porta un barret marí que s’adapta a la forma del cap. Utilitzeu un parell d’espases bessones per lluitar. En el passat, quan era contralmirall, es va convertir en el protagonista d'una emboscada a Fisher Tiger que va causar la mort de l'home-peix. Com a adjunt almirall, participa a l'Enies Lobby Buster Call, on demostra ser un home d'honor, ja que decideix no atacar l'illa judicial fins que no es desallotgi tots els marins i agents governamentals de l'illa. Uniu-vos més tard a la batalla de Marineford.

Yamakaji[modifica]

Yamakaji (ヤマカジ?) és un dels cinc vicealmirals que participen a la convocatòria Enies Lobby Buster Call; sempre fuma un cigar i sempre somriu, té un barret de Marina al cap i una barba marró. Més tard es veu a Marineford lluitant contra Barbablanca, juntament amb els altres vicealmiralls, i allà aconsella a Tsuru que es quedi enrere, ja que la batalla és massa perillosa.

Dalmata[modifica]

Dalmata (ダルメシアン Darumeshian?) és un vicealmirall de la Marina. Participa a la batalla de Marineford, on intenta bloquejar, juntament amb Momonga, l'avanç d'en Ruffy cap a la forca. Dàlmata ha ingerit una fruita del diable tipus Zoo Zoo que li dóna la possibilitat de canviar el seu cos en dàlmata. A més, ha demostrat que pot utilitzar alguns dels Rokushiki, com Soru i Shigan.

Vergo[modifica]

Vergo (ヴェルゴ Berugo?) És el subalmirall responsable de la base del G-5. Amb els seus subordinats i ciutadans, Vergo demostra ser una persona afable i amable, mentre que en realitat és un individu cruel i despietat, que no té cap mena de dubte sobre els seus adversaris. Definitivament, està menjat quan menja: sovint, de fet, té trossos de menjar o fins i tot coberts enganxats a la cara. Sembla ser un home molt distret, de fet tendeix a oblidar ràpidament els esdeveniments, fins i tot si han passat recentment. En combat utilitza una canya de bambú, que és el motiu del seu sobrenom, "El monstre de bambú" (鬼 竹 Kichiku?). Vergo demostra dominar tres Rokushiki, a més de posseir una resistència, força física i velocitat extraordinàries. També és un usuari expert de l'Ambition of Armour, amb el qual pot vestir tot el seu cos.

Antigament formava part del clan Donquixote dins del qual es coneixia amb el nom en clau de Corazòn (コラソン Korason?); més tard, abans de fer-se un nom com a pirata, es va incorporar a la Marina com a infiltrat en nom de Doflamingo i el títol de Corazon va passar a Donquixote Rosinante. En quinze anys secret va escalar la jerarquia de l'organització per assolir el rang de vicealmirall. Tretze anys abans de l’actualitat, va ser enviat a l’illa Minion per recuperar la fruita Ope Ope. Allà va conèixer Trafalgar Law i Rosinante i, en adonar-se que aquest era un espia de la Marina, va ferir violentament els dos. Anys després col·labora amb Caesar Clown, tapant les misterioses desaparicions de persones que es van apropar a Punk Hazard. En arribar a l’illa, derrota a Law amb aparent facilitat. En assabentar-se de la fugida de la tripulació del barret de palla, Law i Smoker de la gàbia on van ser empresonats, es posa a la recerca del seu company per evitar que el faci mal. Després de derrotar a Tashigi i als marins del G-5, entra en una breu baralla amb Sanji; posteriorment s’enfronta i derrota la Law al S.A.D. Poc després s'enfronta al nou fumador, furiós amb ell després de descobrir el seu doble joc i la seva crueltat cap als seus subalterns. En la batalla següent, Smoker és derrotat per permetre a Law recuperar el seu cor de Vergo, que immediatament s'enfronta i derrota, dividint-lo en diverses parts. Posteriorment, és assassinat per l'explosió de l'habitació.

Maynard[modifica]

Maynard (メイナード Meinādo?) És un adjunt almirall de la nova seu de la Marina sobrenomenat "El rastrejador" (追 撃 Tsuigeki?). Per participar al torneig Dressrosa Colosseum, s’amaga darrere del pseudònim de Capman (キャップマン Kyappuman?) I es vesteix de líder de l’antiga Grècia. Al torneig és derrotat per Bartolomeo. Després de la derrota de Doflamingo, Maynard es posa en contacte amb les illes veïnes per mostrar-los la condició de Dressrosa i anunciar la caiguda del tirà.

Tashigi[modifica]

La Capitana Tashigi, és una espadatxina sota les ordres del capità (ara comandant) Smoker, que vivia en la ciutat de Logue. És molt bona en l'art d'una sola espasa (Ittōryuu), on és un Murasame, però és molt desastre perquè cau sempre. La Tashigi és pastada a la Kuina, l'amiga de la infància d'en Zoro i que va morir. Quant coneix en Zoro li confessa que ella té la intenció de reunir els millors sables de tot el món, que han caigut en mans de malvats espadatxins. Després de perdre contra en Zoro, i que ell no la mati, segueix al capità Smoker per buscar-lo i guanyar-lo. Després d'Alabasta, va ser ascendit a Sergent.

Koby[modifica]

En Koby (コビー) és el primer amic que fa en Ruffy durant el seu viatge. És un noi de cabells de color rosa i porta ulleres rodones. Es coneixen mentre en Coby és el grumet dels Pirates de l'Alvida contra la seva voluntat. Després de derrotar l'Alvida, en Coby acompanya en Ruffy fins a la base naval de Shells Town, i l'acaba ajudant a rescatar en Zoro de les mans del capità Morgan. S'uneix a l'Armada com a grumet i durant la fugida d'en Morgan atrau l'atenció del vicealmirall Garp, qui l'adopta com a deixeble. Sota la seva supervisió aprèn tècniques de l'estil Rokushiki i aconsegueix el rang de sergent major. En Coby participa en la batalla de Marineford i desperta el Haki del color de l'observació. Dos anys després és molt més fort, ha assolit el rang de capità i forma part de l'escorta del rei Riku fins al Reverie.

Corvette Captain[modifica]

Helmeppo[modifica]

En Helmeppo (ヘルメッポ) és el fill del capità Morgan. De cabells rossos i barbeta partida, és un malcriat i aprofita l'autoritat del seu pare per dominar els habitants de Shells Town. Després de la derrota d'en Morgan, s'uneix a l'Armada com a grumet. Com en Coby, acaba entrenant sota el vicealmirall Garp, s'especialitza en lluitar amb ganivets kukri i arriba al rang de sotsoficial en cap. Participa en la batalla de Marineford. Dos anys després obté el rang de tinent comandant i forma part de l'escorta del rei Riku fins al Reverie.

Fullbody[modifica]

Fullbody (フルボディ Furubodi?) Inicialment és lloctinent, però més tard és degradat a un recluta al servei d'Hina. Té una mà recoberta de metall i el motiu del seu sobrenom, "Iron Fist" (F拳 Tekken?). Tal com explica Oda, el Krieg seu nom s’inspira en l’estructura amb què es classifica un vi en enologia. Primer apareix com a client a Baratie, on Sanji és colpejat per malbaratar menjar. A l'arribada de C, s'escapa al mar. Més tard, a l'anime, intenta atrapar a en Ruffy després que li concedeixin la primera recompensa, però és derrotat fàcilment. Durant les mini aventures de Jango, es fa amic de l'hipnotitzador i intenta salvar-lo de la penjada. Té èxit en la seva intenció, però per ser vist juntament amb un home buscat i per haver-se fet amic d'un pirata, és degradat. Finalment, fascinat pel seu encant, entra al servei de Hina com a recluta, sempre fent parella amb Jango. Després del salt del temps, ell i Jango van ser ascendits a tinents capitans.[cal citació]

7 Grans Guerrers del Mar[modifica]

Dracule Mihawk[modifica]

Dracule Mihawk (ミホークジュラキュールMihōku Jurakyūru?), Sobrenomenat "Ulls de falcó" (鷹 の 目 Taka no me?) A causa de la seva mirada intimidant, és universalment considerat com el millor espadachí al món. És un home de quaranta-un anys amb un físic magre, amb una barba i un bigoti prims; temperamentalment és un home solitari, taciturn, amb un comportament auster i orgullós i amb un fort sentit de l’honor. La seva arma és una gegantina espasa negra, anomenada Espasa Negra (黒刀夜 Kokuto Yoru?, Encès. "Nit de l'espasa negra"), pertanyent a la categoria del Wazamono suprem, el millor del món: en general el porta. a l'esquena i amb ella pot desviar bales i tallar galeons sencers en dues parts, tal com va fer els cinquanta vaixells de la flota de Krieg. Tot i que pertany a la Flota, no sembla preocupar-se gaire dels problemes del govern mundial, tant que va abandonar Marineford després de l'arribada de Shanks afirmant que havia acceptat enfrontar-se a Barbablanca però no a la Vermella: com joves, de fet, els dos eren rivals amargs en l'art de l'espasa i les batalles entre els dos es consideren memorables. A les enquestes de popularitat realitzades al Japó sobre els personatges més estimats de One Piece, Mihawk va ser respectivament vuitè el 2006 i dotzè el 2009.

La seva primera aparició es produeix durant la batalla contra Creek a bord del Baratie: per perseguir el seu somni de convertir-se en l'espadachín més fort del món, Zoro el desafia a un duel i és derrotat fàcilment; No obstant això, Mihawk està sorprès per la determinació del jove adversari i el repta a superar-lo en el futur. Posteriorment participa a la batalla de Marineford com a membre de la Flota dels Set; aquí, després d’intentar competir contra Barbablanca, s’enfronta a Ruffy, Vista, Mr.1 i Crocodile, per retirar-se del conflicte després de l’arribada de Shanks. Tornant a casa seva a l’illa de Kuraigana, accepta entrenar Zoro durant dos anys. Després de la dissolució de la Flota dels Set després del Reverie, torna a ser un home buscat i perseguit de nou per la Marina.

Kuma Bartholomew[modifica]

Kuma Bartholomew (バーソロミュー・くま Bāsoromyū Kuma?) És membre de 7 Grans Guerrers del Mar. Quan encara era un simple pirata, va dur a terme tantes atrocitats que es va guanyar el sobrenom de "El Tirà" (暴君 Bōkun?); més tard es va unir a la Flota, convertint-se en el seu membre més obedient i respectuós, tot i actuar en secret en nom de l'Exèrcit Revolucionari. Tot i la seva aparença i la reputació que el precedeix, l’Ós és una persona tranquil·la i mansa i mai no mostra cap sentiment ni emoció. Va menjar la fruita Paramisha Pad Pad (ニキュニキュの実 Nikyu Nikyu no Mi?, Zampa Zampa a la versió italiana de l'anime), que l'ha equipat amb coixinets especials al palmell de les mans a través dels quals pot desviar qualsevol cosa (objectes físics, persones i fins i tot conceptes abstractes com dolor o fatiga); el seu poder també li permet moure’s ràpidament o llançar algú a grans distàncies. El seu cos va ser modificat pel Dr. Vegapunk i utilitzat com a model per crear ciborgs anomenats Pacifist: s’ha reforçat amb un material més resistent que l’acer i té la capacitat de disparar un potent feix làser des de la seva boca, basat en les potències del Almirall Kizaru

Trafalgar Law[modifica]

En Trafalgar Law (トラファルガー・ロー), anomenat també el Cirurgià de la Mort (死の外科医 Shi no Gekai), és el capità dels pirates del Cor i una de les Onze Supernoves va aterrar a les Illes Sabaody al mateix temps que els pirates d'en Ruffy. Va menjar la fruita Paramisha Ope Ope, que li permet crear camps d’acció dins dels quals té un control total. En els dos anys entre la primera i la segona meitat de la història, es va convertir en membre de la Flota dels Set. S'associa amb en Ruffy per derrotar a l'emperador Kaido, tot i que el seu objectiu principal és venjar-se de Do Flamingo, a qui ha estat sotmès des de fa temps. Per tant, és expulsat de l'organització i se li posa al cap una recompensa de 500 milions

Els pirates Heart[modifica]

Els pirates heart (ハートの海賊団 Hāto no kaizoku-dan?) La tripulació pirata està dirigida per Trafalgar Law. Naveguen sobre un submarí groc anomenat Polar Tang (ポーラータング号 Pōrā Tangu-gō?). Per voluntat de Law, els pirates Heart formen una aliança amb la tripulació del Barret de Palla per enderrocar Kaido. Mentre el seu capità és a Dressrosa, els pirates del cor viatgen a Zou, on ajuden els visons a combatre els homes de Jack. Els únics membres coneguts a més de Law són Bepo, Jean Bart, Orca, Penguin, Narwhal, Sponge i Eriçó de mar.

Bepo[modifica]

En Bepo (ベポ) és un Mink ós polar i és l'oficial dels Pirates del Cor. Té l'aspecte d'un ós polar bípede que porta un mono de color taronja. Es deprimeix fàcilment quan la gent el renya. És un lluitador expert en arts marcials. En Bepo és present a la casa de subhastes quan en Ruffy ataca els Nobles Mundials i s'enfronta a l'Armada per poder fugir. Posteriorment ajuda el seu capità a salvar en Ruffy durant la Batalla de Marineford i després de deixar-lo a l'Illa de les Dones entren al Nou Món. Dos anys després, acompanya la tripulació (menys en Law) a Zou. Allà ajuda els Mink en el combat contra en Jack i els Pirates Bèsties. La recompensa d'en Bepo és de 500 bellys, ja que com en Chopper, l'Armada el pren per la mascota de la tripulació.

Jean Bart[modifica]

Jean Bart (ジャン・バール Jan Bāru?) És un pirata i antic capità de la tripulació, esclau del drac celestial San Roswald. És enorme, tant que, per suportar el seu pes, es veu obligat a caminar també gràcies a les seves mans. Té tanta força que pot destruir un pont amb un sol cop. Durant l’incident a la casa de subhastes de les illes Sabaody, Law l’allibera i li ofereix que s’uneixi a la seva tripulació i accepta.

Donquixote Doflamingo[modifica]

Donquixote Doflamingo (ドンキホーテ・ドフラミンゴ Donkihōte Dofuramingo?), Pronunciat com en espanyol (doŋkiˈxote) és la principal antagonista de l'arc de Dressrosa. Sobrenomenat "Dimoni Celestial" (天夜叉 Ten yasha?), És el capità del clan de Donquixote i el rei de Dressrosa. Un dels homes amb més influència política i econòmica del món, ha liderat durant molt de temps el tràfic d’esclaus a les Illes Sabaody i és el líder de nombroses activitats delictives al Nou Món, actuant sota el pseudònim de Joker ?). Doflamingo és un individu molt cínic, despietat i indiferent i creu en l’aparició d’una nova era de pirateria, en la qual ja no hi ha espai per a somiadors i idealistes. Doflamingo va ingerir la fruita Paramisha Filo Filo (イトイトの実 Ito Ito no Mi?), Que li permet crear fils de les seves mans i utilitzar-los a voluntat. Gràcies a ells pot controlar un subjecte i moure’l com un ninot, els pot utilitzar per atacar i tallar, introduir-los dins del cos per reparar els òrgans danyats i, després de despertar la fruita, transformar els objectes circumdants en fils per ser manipulat plaer. També té l'Ambició de l'armadura i el rei. Abans de la seva entrada a 7 Grans Guerrers del mar, la seva recompensa era de 340 milions de bellys. El govern li va oferir l'entrada a la flota que li va demanar a canvi que cessés els seus continus atacs contra les càrregues d'or dirigides als nobles del món. Al rànquing dels personatges favorits de One Piece al Japó del 2014 es va col·locar en el lloc 17è mantenint la mateixa posició també a l’enquesta del 2017.

Donquixote Clan[modifica]

El clan Donquixote (ドンキホーテファミリー Donkihōte Famirī?), També conegut com els pirates de Donquixote (ドンキホーテ海賊 団 Donkihōte kaizoku-dan?), És el Donquijote? Tripulació de capità de flamenc. En contrast amb el cinisme i el sadisme que el caracteritzen amb els seus enemics, Doglamingo es preocupa molt pels seus homes, mostrant respecte per tots i considerant-los la seva veritable família; no obstant això, els dóna la idea de ser un mestre més que un capità, tant que es refereixen a ell com a "Signorino" (若 Waka?). Els membres d’alt rang, Diamante, Trébol, Pica i Vergo, l’anomenen amb el diminutiu "Doffy" (ドフィDofi?). A cadascun d’aquests últims se li assigna una estació la forma del qual recorda un vestit de les cartes franceses i té un sobrenom que segueix el vestit assignat. A excepció del vestit de cors vacant, cada oficial en cap mana un exèrcit de tres o quatre oficials i més de dos mil soldats. A més dels tres oficials principals i els deu oficials habituals, hi ha altres dos agents externs: Vergo i Mone. La filla del rei Riku, Violet, també forma part del clan, igual que Bellamy, després de la dissolució de la seva tripulació.

Tots els membres de la tripulació són derrotats pels pirates d'en Ruffy i els combatents del Coliseu que s'alien amb ells, mentre que Doflamingo és colpejat per en Ruffy després d'una dura lluita, provocant també la desaparició de la gàbia. Més tard, el membre de 7 grands Guerrers del Mar i la majoria dels seus homes són arrestats per la Marina.

Donquixote Rosinante[modifica]

Donquixote Rosinante (ドンキホーテ・ロシナンテDonkihōte Roshinante?) És el germà petit de Doflamingo. Després que el seu germà va matar el seu pare, Rosinante el va abandonar als vuit anys i, en conèixer l’aleshores almirall Sengoku, es va incorporar a la Marina, on va fer carrera com a capità de fragata. A l’edat de vint-i-dos anys, se li va encarregar la infiltració de la flamant tripulació de Doflamingo per controlar els seus moviments i, amb la fugida simultània de Vergo, a Rosinante se li va assignar la llavor de cors i el títol de Corazòn (コラソン Korason?). Rosinante va ingerir la fruita Paramisha Taci Taci (ナギナギの実 Nagi Nagi no Mi?), Cosa que el va convertir en un "home silenciador", capaç de crear barreres totalment insonoritzades o eliminar els sons produïts per ell o per altres. Gràcies a això va poder enganyar al seu germà, fent-li creure que havia perdut l'ús de la paraula després d'un fet traumàtic ocorregut durant la seva infància. Diversos anys abans dels esdeveniments de Dressrosa, va conèixer a un jove Law, que s’havia unit recentment a la tripulació de Doflamingo, i va començar a unir-se a ell, buscant persistentment una cura per a la síndrome de plom d’ambre que afectava el nen. Quan Doflamingo li va dir que havia rastrejat la fruita Ope Ope, Rosinante, sospitant que Doflamingo tenia intenció d’explotar-la per obtenir la vida eterna, va anticipar les seves intencions i va anar a l’illa Minion amb Law, fent que el nen mengés la fruita. La seva traïció es va descobrir, però, i Doflamingo va crear la gàbia d’ocells per evitar que escapessin; després d'amagar Law en un cofre insonoritzat gràcies als seus poders, Rosinante va ser assassinat per Doflamingo. A l'enquesta de popularitat dels personatges de "One Piece" el 2017 ocupa el lloc 16.

Exèrcit revolucionari[modifica]

Exèrcit Revolucionari[modifica]

L'exèrcit revolucionari (gun 軍 arma Kakumei?) És una organització que té com a objectiu derrocar el govern mundial; per aquest motiu, les autoritats els consideren terroristes i són l'amenaça més greu per a l'ordre i l'estabilitat mundials. La base dels revolucionaris es trobava a l’illa de Baltigo, a la Rotta Maggiore. Abans de transformar-se en un autòmat involuntari, Kuma Bartholomew també formava part de l'exèrcit revolucionari. Durant la Revetlla, Koala revela que l'Exèrcit Revolucionari no pretén derrocar el govern mundial per se, sinó el domini dels dracs celestials que el governen. El quart dia de la somia ataquen Marijoa per salvar Kuma Bartholomew, esclau de nobles del món, enfrontant-se als almiralls Fujitora i Ryokugyu.

Monkey D. Dragon[modifica]

Monkey D. Dragon (モンキー・D・ドラゴン Monkī Dī Doragon?) És el cap i fundador de l'exèrcit revolucionari i, com a tal, declarat enemic número u pel govern mundial amb el sobrenom de Revolucionari "(革命家 Kakumeika?). És fill del vicealmirall Monkey D. Garp i pare del pirata Monkey D. Ruffy. Coneix i rescata a Sabo durant l’incendi de la Terminal Grisa i, més tard, després que el vaixell del nen sigui enfonsat per World Noble Jalmack. Després de curar-lo, dóna la benvinguda a Sabo a l'exèrcit revolucionari. Quan en Ruffy està a punt de ser capturat per Smoker a Rogue Town, el Drac intervé per rescatar el seu fill i ajudar-lo a escapar. Després de la batalla de Marineford, va convocar una reunió dels líders revolucionaris, ja que la mort de Barbablanca tindria repercussions en l'ordre mundial. Després dels esdeveniments de Dressrosa convoca una nova reunió amb els líders de l'exèrcit revolucionari, per tal de declarar la guerra als nobles del món durant el Reverie.

Sabo[modifica]

Sabo (サボSabo?) És el descendent d'una família noble del regne de Goa. Escapat de casa a causa del desinterès dels seus pares, coneix l'Ace i en Ruffy i segella un pacte de germanor amb ells. Quan el seu pare contracta els pirates de Bluejam perquè el portin a casa, Sabo decideix lliurar-se a si mateix a canvi de la seguretat de l'Ace i d'en Ruffy. A casa, s’assabenta de les intencions dels nobles d’incendiar la Terminal Grisa i intenta primer frustrar el seu pla i després obrir les portes de la ciutat per permetre als habitants de la Terminal Grisa escapar. Ja no pot patir la vida d'un noble, Sabo decideix salpar sol cap a l'aventura, però la seva barca, que dificulta el rumb d'un vaixell dels dracs celestials, és enfonsada per Jalmack. Creu mort per tots, Sabo és salvat i cuidat per Dragon, ingressant a l'exèrcit revolucionari i esdevenint, durant els propers dotze anys, cap de gabinet i segon al comandament. Té una recompensa de Bellys 602 milions al bellys.

Ivankov[modifica]

Emporio Ivankov (エンポリオ・イワンコフ Enporio Iwankofu?), spesso abbreviato in Iva (イワ Iwa?) és el "rei" del Regne de Kamabakka, a més de comandant de la divisió de la Gran Línia de l'Exèrcit Revolucionari. Té una personalitat molt excèntrica i, com molts okama, un terme que denota un transvestit o homosexual, té en compte el valor de l’amistat i no té prejudicis envers les altres persones. La seva manera de parlar també és particular: crida a altres persones afegint el sufix "noi" o "noia" en funció del sexe i tendeix a substituir la "v" en lloc de la "r". Iva es considera l’okama més gran del món de One Piece i un ídol i punt de referència de l’altra okama. Els seus poders deriven del fruit del diable Paramisha Horu Horu (ホルホルの実 Horu Horu no Mi?, Ormo Ormo a la versió italiana de l'anime), amb el qual és capaç d'administrar hormones que poden modificar el cos humà. Això li proporciona habilitats taumatúrgiques, alterant les hormones d’una persona, com l’adrenalina, per revigorar-la (fins i tot si té efectes secundaris), o pot crear hormones desconegudes per ampliar les parts del cos o canviar el sexe de les persones, inclosa la pròpia. A causa dels seus poders, se l'anomena "La persona dels miracles" (奇跡の人 Kiseki no hito?). En combat, utilitza una versió millorada del Kung Fu gai, anomenat Kung Fu del trans-format (ニューカマー拳法 Nyūkamā Kenpō?, Newkama Kenpo), la nova tècnica Kamabakka Kung Fu a l'edició italiana anime. El personatge està inspirat en Frank-N-Furter i l’actor Norio Imamura; el nom del personatge deriva del fet que Eiichirō Oda va recordar erròniament que el cognom de l'actor era Iwamura, fins al punt de sobrenomenar-lo Iva.

A causa de la seva militància a l'Exèrcit Revolucionari Iva va ser arrestat i empresonat a Impel Down, on crea un oasi ocult entre els nivells 5 i 6, anomenat nivell 5.5. En aquest lloc, dóna la benvinguda Mr. 2 Von Clay i cura el verí d'en Ruffy de Magallanes. Després d’haver descobert que el noi era el fill de Dragon, Iva decideix ajudar-lo a salvar l’Ace; durant la fugida s'enfronta a Magallane juntament amb Inazuma, però tots dos són derrotats pel cap de la presó. Curat gràcies a les seves hormones, Iva recull la seva parella i es reuneix amb els altres fugitius. Més tard arriba a Marineford i protegeix en Ruffy dels atacs de Kizaru i Kuma Bartholomew. Tot i que és contrari, li dóna a en Ruffy una dosi d’Hormona Tensió per permetre-li seguir lluitant; intents posteriors de bloquejar Akainu, sent derrotat. Al final de la batalla, Iva torna a l'illa de Momorio al Regne de Kamabakka, on troba a Sanji que ha estat enviat a l'illa per Kuma Bartholomew. Per deixar l’illa, el repta a derrotar els 99 mestres de Kung Fu entrenats en trans a l’illa

Koala[modifica]

Koala (コアラ Koara?) una noia que forma part de l'exèrcit revolucionari. Deu anys abans del començament de la història, era una esclava infantil dels nobles del món, però va ser alliberada després de la incursió del Fisher Tiger i acollida pels pirates del Sol. A causa del seu passat, Koala ha après la tècnica del karate home-peix. L’envien junt amb Sabo i Hack a Dressrosa per aturar el tràfic il·legal d’armes des de l’illa.

Hack[modifica]

Hack (ハック Hakku?)és un home peix tipus esquirol i membre de l'Exèrcit Revolucionari. És un amic íntim de Jinbe i també comparteix el mateix somni de tenir una relació d’amistat entre humans i homes-peixos. L’envien a Dressrosa per aturar el tràfic il·legal d’armes que comença des de l’illa i aquí s’inscriu al Coliseu, on és derrotat per Bartolomeo. Després de convertir-se en una joguina i recuperar la seva forma habitual, Hack manté ocupats els ciutadans de Dressrosa permetent a Usopp colpejar Sugar des de lluny i eliminar-la.

Inazuma[modifica]

Inazuma (イナズマ?) És la mà dreta d'Emporio Ivankov. Utilitza les hormones d’Iva per canviar de sexe sovint en funció de la situació. Inazuma va ingerir la fruita Paramisha Zak Zak (チョキチョキの実Choki Choki no Mi?); gràcies a això és capaç de transformar les mans en tisores, amb les quals pot tallar qualsevol material com si fos paper. És un dels presoners que viuen al nivell 5.5 d’Impel Down, on també dirigeix a en Ruffy i a Mr. 2. Von Clay després de rescatar-los al nivell 5. Crocodile Free i Jinbe, participen en l’escapament massiu, lluitant contra Magellan, del qual és derrotat. Ivankov el rescata i, medicat, Inazuma reapareix a la batalla de Marineford, on crea una rampa per permetre a en Ruffy arribar a l'Ace; després de l'assassinat d'aquest últim, es posa en fila per protegir a Ruffy de l'almirall Akainu, sent derrotat.

Morley[modifica]

Morley (モーリー Mōrī?) és el comandant de la divisió occidental de l'exèrcit revolucionari, És un gegant de 160 anys amb barba, cabell i bigoti negre que s’expressa com un okama de mitjana edat. Posseeix els poders de la Paramisha Fruit Push Push (オシオシの実 Oshi Oshi no Mi?) que li permeten empènyer i moure les coses; utilitzat a terra li permet així cavar túnels. Fa cent anys era un pirata violent i quan va ser capturat va ser tancat a Impel Down. Va ser el misteriós presoner que va excavar el "cinquè i mig" nivell que es va convertir en la "Terra de la Transformació" on es van refugiar Emporio Ivankov i altres presoners. Més tard va escapar sense ser detectat i només recentment es va unir a l'Exèrcit Revolucionari. Va aparèixer per primera vegada al costat dels altres comandants mentre lluitava contra un trident contra un subordinat de Barbanegra.

Belo Betty[modifica]

Belo Betty (ベロ・ベティ Bero Beti?) és el comandant de la divisió oriental de l'Exèrcit Revolucionari. És una dona de bon aspecte que tendeix a insultar qualsevol persona que no demostri coratge davant d'enemics. Posseeix els poders de la fruita Paramisha Spurs Spurs (コ ブコブの実 Kobu Kobu no Mi?), cosa que li permet augmentar la valentia i la força física de les persones animant-les. Apareix al costat dels altres comandants mentre lluitava amb un subordinat de Barbanegra.

Lindbergh[modifica]

Lindbergh (リンドバーグ Rindobāgu?) és el comandant de la divisió sud de l'Exèrcit Revolucionari. És un home amb bigoti semblant a un gat. És un inventor que utilitza els seus invents en combat. Apareix al costat dels altres comandants mentre lluitava amb un subordinat de Barbanegra.

Karasu[modifica]

Karasu (カラス Karasu?)és el comandant de la Divisió Nord de l'Exèrcit Revolucionari. És un home alt i calb amb un aspecte inquietant, que porta una màscara similar al bec d’un ocell amb micròfon i capa de plomall negre: de la capa sembla que pot evocar ramats de corbs. Apareix al costat dels altres comandants mentre lluitava amb un subordinat de Barbanegra.

Chiper Pol[modifica]

Chiper Pol[modifica]

Cipher Pol (サイファーポール Saifāru Pōru?) Constitueix els serveis secrets del govern mundial. Oficialment n’hi ha vuit, però també n’hi ha una novena, l’existència de la qual es manté en secret, que a diferència de les altres té la llicència per matar a qualsevol persona que es consideri enemiga del govern: els membres del CP9 Shī Pī Nain?) De fet, utilitzeu, amb diversos graus d'habilitat, l'art marcial conegut com a Rokushiki, que els fa letals fins i tot amb les mans nues, mentre que la seva força es mesura a Doriki. El propòsit de CP9 és la identificació i neutralització de perills per a l’ordre establert pel govern mundial i un dels mètodes que fan servir els seus agents és la infiltració en organitzacions o regnes que consideren perillosos. La tripulació del Barret de Palla es reuneix amb aquests agents a Water Seven, on porten cinc anys en missió a la recerca de l'arma ancestral Pluton. Tenen la seu al palau de justícia d’Enies Lobby i el seu cap és Spandam. Després del salt de temps, també es presenta un altre Cipher Pol, el CP0 (シーピゼロ Shī Pī Zero?) (Més adequadament Cipher Pol Aigis-0 (サイファーポール"イージス"ゼ ロSaifā Pōru Ījisu Zero?), Conegut com el millor òrgan d'intel·ligència del món, però a diferència d'altres departaments, els seus membres actuen sota el comandament directe dels nobles del món.

Spandam[modifica]

Spandam (スパンダム, Supandamu?) És el líder del CP9, però només té un nivell de combat de nou Doriki, inferior fins i tot al d'un marí armat normal. Fill de Spandine, antic cap del grup, és el principal antagonista juntament amb Rob Lucci de les sagues de Water Seven i Enies Lobby. El seu objectiu és trobar els dissenys de l'arma ancestral Pluton a qualsevol preu. A diferència dels seus companys, demostra clarament que no actua en nom de la justícia, sinó només per guanyar prestigi. És extremadament despietat i cruel però igual de temerós, maldestre i covard; físicament és força feble, encara que sigui molt resistent, i es limita a donar ordres sense participar en batalles excepte en casos excepcionals. La seva espasa, anomenada Funkfreed, ha "absorbit" la fruita del Zoo Zoo Ele Ele (ゾウゾウの実 Zou Zou no Mi?) I, per tant, és capaç de transformar-se en un elefant. En el passat, gràcies a una acció il·legal, va aconseguir culpar a Tom i el va fer deportar a Enies Lobby, on va ser executat, de manera que pogués lliurar els projectes de Pluton al govern mundial: per això va ser colpejat reiteradament a la cara de Franky i per això porta una màscara de cuir; gràcies a aquesta acció, però, va ser ascendit de director de CP5 a cap de CP9. A Enies Lobby és copejat primer per Usopp amb dues estrelles explosives, després per Franky i finalment per Nico Robin, que es trenca la columna vertebral neutralitzant-lo. Abans de ser fora de combat, acusa els seus subordinats del fracàs i la destrucció d'Enies Lobby i els fa voler pel govern. S’encarrega de la trucada Buster al vestíbul d’Enies: per comunicar-se amb els agents de CP9, en lloc de parlar mitjançant una simple babosa, utilitza accidentalment la babosa daurada que li ha lliurat l’almirall Aokiji i prem accidentalment el botó de trucada. Reapareix dos anys després immediatament després dels fets de Dressrosa juntament amb Rob Lucci, aquesta vegada com a subordinat del CP0.

Rob Lucci[modifica]

Rob Lucci (ロブルッチ Robu Rucchi?) És l'agent més fort de CP9 i compta amb un nivell de combat sense precedents de 4000 Doriki. Va menjar la fruita Zoo Zoo Felis Felis, model Leopard (ネコネコの実 モデル豹レオパルド Neko Neko no Mi, Moderu Reoparudo?), Que augmentava exponencialment la seva força física i l’instint agressiu que millorava el seu ja extraordinari habilitats de lluita. En l’ús de Rokushiki és tan superior als seus col·legues que pot utilitzar un altre, el Rokuogan, que permet alliberar un impacte molt potent capaç de devastar el cos de l’enemic; també posseeix l'habilitat anomenada Retorn a la vida (生命帰還 Seimei kikan?), gràcies a la qual és capaç de controlar totes les cèl·lules del seu cos i que utilitza sobretot per reduir l'enorme mida de la seva forma híbrida fent-se molt més gran àgil i més ràpid. A l'enquesta del 2014, era el dotzè personatge més estimat de One Piece. Persegueix l'ideal de "Mal necessari", un lema sense la paraula justícia fins i tot en el japonès original. En realitat, tot i que sempre actua assenyalant el seu deure de matar els opositors al govern mundial, no hi ha cap sentiment patriòtic darrere de les seves accions: Lucci actua amb l'únic propòsit de satisfer la seva voluntat de sang.

Lucci es presenta inicialment com un dels cinc fusters contramestres de la Galley-La Company al Dock One: en aquesta ocasió demostra ser un tipus solitari i taciturn, preferint expressar-se a través del seu colom Hattori (ハットリ?) Com un ventríloc. Un cop la missió CP9 estigui operativa, Lucci demostra ser un individu fred, cruel i insensible, revelant que ha entrat al CP9 per estar autoritzat a matar persones quan vulgui. A Water Seven lluita i derrota fàcilment a Pauly, Franky i Ruffy i després desapareix amb els seus companys, emportant-se Robin. Al vestíbul d'Enies, Lucci torna a enfrontar-se a en Ruffy, inicialment el manté a ratlla però finalment és derrotat pel Jet Gatling del pirata de goma. Després de la trucada Buster, Lucci i els seus companys són acusats per Spandam d'haver causat el fracàs de l'operació i ser buscat pel govern. A les mini aventures es mostra com, després del xoc amb en Ruffy, Lucci cau en coma i com tot el CP9 es posa a treballar per pagar les seves factures mèdiques. Després dels esdeveniments de Dressrosa, torna a aparèixer com a membre de CP0 i, amb la mateixa aparença, torna a aparèixer a Marijoa's Reverie.

Kaku[modifica]

Kaku (カク Kaku?) És el segon agent CP9 més fort després de Lucci amb un nivell de combat de 2200 Doriki. Quan treballava a Water Seven sovint somreia, però des que revela que és membre del CP9 s’ha tornat bastant fred i apàtic. Molta gent ha afirmat que tot i la seva curta edat parla amb expressions típiques de la gent gran. Durant diversos anys va treballar a Water Seven com a fuster a la Galley-La Company. És ell qui diagnostica que el Going Merry ja no podrà navegar. A la seu de la companyia Galley-La Company, durant l'atac del CP9, derrota a Zoro colpejant-lo per sorpresa; però al vestíbul d’Enies, a la torre de l’autoritat judicial, és derrotat al seu torn, després d’una dura batalla, per l’espadat. Després de la derrota a mans de Zoro lamentarà els moments viscuts a Water Seven. Més tard és reclutat juntament amb Lucci al CP-0. És un espadachí hàbil, tot i que lluita amb més voluntat utilitzant només Rokushiki. Utilitza una sèrie de puntades ràpides de llamp en combat i és tan lleuger que és capaç d’utilitzar corrents ascendents per volar distàncies curtes, fins al punt que els habitants de Water Seven l’han sobrenomenat "Vent de muntanya" (山風 Yamakaze?) . Més tard es menja la fruita de la vaca Zoo Zoo Cow, model Giraffe (ウシウシの実モデル麒麟ジラフ Ushi Ushi no Mi, Moderu Jirafu?) Donat per Spandam, que li dóna la capacitat de transformar-se en un girafa. En la transformació híbrida les seves cames es fan molt llargues i això li permet utilitzar la tècnica de Rankyaku d’una manera encara més devastadora, arribant a utilitzar un total de quatre espases.

Jabura[modifica]

Jabura (ジャブラ?) És el tercer agent més fort de CP9. Té un nivell de combat de 2180 Doriki. Li encanta jugar amb els seus oponents, a més, és un tipus molt injust i no dubta a mentir ni enganyar l’adversari per matar-lo. Abans del retorn del quartet dirigit per Lucci de Water Seven, només ocupava la segona posició davant d’aquest i sempre l’ha vist com el seu principal rival. Quan Fukuro decideix utilitzar un moviment que els permet mesurar la seva força sobre tots els membres del CP9, resulta que quan Kaku va treballar per a la companyia Galley-La, va superar a Jabura amb força i això l’enfada molt. Enies Lobby està a punt de matar Usopp, amagat sota l’aparença de Sogeking, però Sanji intervé per salvar-lo, derrotant a Jabura després d’una dura i cruenta batalla. Jabura es va menjar la fruita del gos del gos del zoo del zoo, model de llop (イヌイヌの実モデル狼ウルフ Inu Inu no Mi, Moderu Urufu?), Cosa que li permet transformar-se en un llop. Utilitza el seu poder principalment en combat, a més de Rokushiki, per augmentar el seu poder. És l’únic dels membres del CP9 que pot moure’s lliurement després d’endurir el cos amb la tècnica Tekkai, fent així els seus cops encara més forts.

Blueno[modifica]

Blueno (ブルーノ Burūno?) És el quart agent més fort de CP9. Té un nivell de combat de 820 Doriki. Sempre manté una expressió impassible. Gràcies al poder de la fruita Paramisha Door Door (ドアドアの実 Doa Doa no Mi?, Porta Porta pot obrir portes a persones, objectes o a l’aire, que s’obren a un tipus de dimensió paral·lela i es pot utilitzar per escapar o realitzar atacs sorpresa als enemics. Va treballar diversos anys com a cambrer a Water Seven. Durant l'atac del CP9 contra la companyia Galley-La va derrotar fàcilment Tilestone. Al tren marítim lluita breument contra Sanji i després s’escapa amb Robin gràcies als seus poders, perquè el seu únic propòsit era capturar de nou l’arqueòleg i no lluitar. Finalment a Enies Lobby és derrotat per en Ruffy, que activa el Gear Second per primera vegada i el derrota. Després de la destrucció d'Enies Lobby, Blueno salva Lucci i després escapa amb els altres agents del CP9 i es trasllada a una altra illa per curar-lo.

Kumadori[modifica]

Kumadori (ク マ ド リ Kumadori?) És el cinquè agent més fort de CP9. Té un nivell de combat de 810 Doriki. Físicament s’assembla als actors del teatre kabuki i és un tipus molt melodramàtic que sovint s’expressa a través de la poesia i l’haiku. Normalment es culpa dels errors comesos pels altres i, de vegades, es mortifica per bagatel, amenaçant de fer harakiri fins i tot per coses estúpides. Sempre porta amb si una mena de bō stick, que fa servir en combat. Ha dominat la tècnica mil·lenària del Retorn a la vida (生命帰還 Seimei kikan?), Que li permet controlar totes les cèl·lules del seu cos. Utilitzeu aquesta tècnica per animar el cabell i fer-lo moure a voluntat, fent-lo servir com a arma per immobilitzar o atacar els enemics. També gràcies a aquesta tècnica, també és capaç d’augmentar o disminuir la seva massa corporal, perdent pes a l’instant. A Enies Lobby primer lluita amb Nami, posant-la en dificultats, però més tard Chopper decideix enfrontar-se al lloc del pirata. Tot i que el metge és gairebé mort després d'una dura lluita, finalment aconsegueix derrotar l'enemic gràcies a Monster Point.

Fukuro[modifica]

Fukuro (フクロウ Fukurou?) És el sisè agent més fort de CP9. Té un nivell de combat de 800 Doriki. Té la particularitat de tenir una gran frontissa en lloc de la boca, tot i que no pot mantenir un fet per si mateix i té la tendència a explicar els secrets del CP9 a tothom. És derrotat pel cop de vent més poderós de Franky al vestíbul d'Enies després d'una dura lluita. Només té una força superior a Califa, però, a diferència de les altres, té una capacitat particular que li permet mesurar la força física de les persones després de ser colpejat. Aquest valor s’expressa en una unitat de mesura anomenada Douriki. Afirma ser un mestre en l’ús de Soru i pot avançar tan de pressa que és impossible veure i escoltar. L'estil de lluita de Fukuro es basa principalment en una variant del Shigan, en què en lloc d'un dit Fukuro llança tot el cop a l'adversari a una velocitat molt alta.

Califa[modifica]

Califa (カリファ Karifa?) És l’única agent femenina de CP9 i la setena i última en termes de força. Té un nivell de combat de 630 Doriki. Apareix com una dona seriosa i pragmàtica amb un temperament calent i gaudeix de vergonyar al seu superior, Spandam, acusant-lo d’assetjament sexual. Durant diversos anys va treballar a Water Seven com a secretària de l'alcalde Iceburg. Durant l'atac del CP9 contra la companyia Galley-La, derrota a Peepley Lulu després d'una curta lluita. A Enies Lobby aconsegueix derrotar momentàniament a Sanji, a causa de la seva galanteria cap a les dones, convertint-lo en una nina de sabó, gràcies als seus poders, però després és derrotada al seu torn per Nami, gràcies al Clima Santetsukon Perfecte. Inicialment utilitza un fuet amb puntes punxegudes com a arma. Més tard es menja la fruita de la bombolla de bombolla de la Paramisha (アワアワの実 Awa Awa no Mi?), Cosa que li dóna la capacitat d’escumar-se del cos. Quan l’escuma toca una persona, la priva de tota força, evitant que es mogui bé; a més, en tocar l’oponent, el pot transformar en una nina de sabó, fent que la seva pell sigui tan llisa que rellisqui sobre qualsevol material, evitant gairebé qualsevol moviment. També pot utilitzar l’escuma per defensar-se solidificant-la en un sabó dur.

Spandine[modifica]

Spandine (スパンダイン Supandain?) Era el cap de CP9 20 anys abans de l'actualitat i el pare de Spandam. De la mateixa manera que el fill no té capacitats a diferència dels seus subordinats i resulta ser covard i ple d'ell mateix. Spandine va dirigir la investigació d'Ohara i va ser ell qui va disparar al professor Clover abans que pogués revelar el nom de l'Antic Regne abans del govern mundial. Es torna a veure en les mini-aventures de CP9, on visita el seu fill a l’hospital, que li explica que vol matar els membres de CP9 perquè creu que l’han traït i junts els dos comploten la seva eliminació.

Wanze[modifica]

Wanze (ワンゼ?) És un cuiner que forma part del CP7. Sembla estúpid amb un gran somriure i la mateixa expressió encara que tingui por o estigui enfadat. Utilitza una tècnica de lluita anomenada Ramen Kenpo (ラーメン拳法?), Que consisteix a utilitzar ramen per colpejar l’oponent i protegir-se dels atacs. El mateix Ramen el fabrica Ramen pastant farina i saliva i abocant-lo del nas. Al vagó menjador del Puffing, Tom Wanze intenta obstaculitzar Sanji, Sogeking i Franky en el seu intent d’arribar a Robin. Aleshores s’enfronta a Sanji i breument aconsegueix posar-lo en problemes, però finalment Sanji el derrota amb facilitat. La veu de Yasuhiro Takato i Riccardo Peroni.

Stussy[modifica]

Stussy (ステューシー Sutsyūshī?) És un agent CP0 encobert. Al món subterrani se la coneix amb el sobrenom de "La reina del barri vermell" (歓楽街の女王 Kanrakugai no joō?). És una dona amb un físic prim i curvat. És molt educada i composta i no suporta els insults, tot i que ha demostrat ser molt sàdica i no té por de matar els que considera necessaris. Com els altres membres de Cipher Pol, és capaç d’utilitzar Rokushiki. Convidada a la festa del te de Big Mom, quan els pirates de l’emperadriu es troben ocupats enfrontant-se amb en Ruffy i els seus companys, Stussy intenta prendre possessió del taüt de fades: després de la seva explosió aconsegueix escapar dels pirates i deixar Whole Cake Island. Torna a aparèixer al Reverie juntament amb Lucci i Kaku.

Nero[modifica]

Nero (ネ ロ Nero?) És membre recentment adquirit del CP9. Sobrenomenat "Sea Weasel" (海イタチ Umi itachi?), Lluita amb dues pistoles en combat. Està situat per guardar el tercer cotxe del Puffing Tom, on s'enfronta a Franky i és derrotat. Nausolat per la seva debilitat i el seu mal autocontrol, Rob Lucci el colpeja amb Shigans a l'esquena i el llença al mar.

Altres organitzacions i grups[modifica]

Senyera del Govern Mundial
  • Caserna General de l'Armada (en Japonès "Kaigunhonbu"). És un dels tres Grans Poders de la Grand Line i està situada al segon encreuament de la Red Line amb la Grand Line a prop de la terra sagrada Mariejoa, que és el centre del poder del govern mundial. Aquest poder Mundial va des de soldats fins als poderosos almiralls, està en equilibri amb els 7 guerrers del mar i amb els emperadors del nou món però es tracta d'un equilibri molt inestable. Després de la Guerra de Marineford, i veure com un sol Emperador del Mar havia estat a punt de destruir tota la caserna, el Govern Mundial va decidir donar molt més poder a l'Armada al Nou Món i van traslladar la Caserna General de l'Armada al Nou Món per controlar als pirates de la zona.

Com a màxims representants del poder de l'Armada els almiralls actuals són els següents:

  • Els 5 Ancians Savis (en japonès "Gorōsei"). Aquests cinc personatges han sortit en escasses ocasions a la sèrie, són la màxima autoritat del Govern del Mundial i estan per sobre de "L'almirall de la flota Sengoku". Tots tenen cicatrius pel cos i són els responsables de les intervencions de l'armada, el Cipher Pol i els 7 Guerrers del Mar. També són els únics que estan relacionats directament amb els successos dels 100 anys d'història en blanc, que tant anhela conèixer la Nico Robin, un d'ells va ordenar que matessin el "Professor Clover" i que comencés la "Buster Call" a Ohara.
  • El Govern Mundial. (en Japonès "Sekai Seifu"). El Govern Mundial és una organització política que reuneix més de 180 països al voltant del món de One Piece, aquests països són tots independents entre ells, però col·laboren amb el govern amb les relacions internacionals de l'estat utilitzant a l'Armada per protegir els ciutadans de cada illa dels pirates o criminals del món. Encara que la majoria dels habitants del món no saben que dins del govern s'amaguen unes organitzacions secretes que fan accions corruptes per amagar la veritat del món (anomenades Cipher Pol), les persones més buscades pel govern són un grup anomenat “els Revolucionaris” dirigits pel pare d'en Ruffy, en Monkey D. Dragon.
  • La Banda Baroque (coneguda també com a "Baroque Works"). És l'organització que va crear en Crocodile per poder governar en secret i donar un cop d'estat al regne d'Alabasta, aquesta organització és la més nombrosa fins al moment (2.027 membres), que està formada per pirates i bandits, entre els quals hi ha part 26 Agents Principals (10 són Agents Oficials i 16 Agents Fronterers), 200 (que treballen per als Agents Oficials) i 1.800 (que treballen per als Agents Fronterers). Els Agents Principals en caracteritzen per ser anomenats per noms en clau: els homes són nomenats del Mr.0 al Mr.13 i les dones tenen Ms. i el nom d'un dia festiu nacional o el nom d'un dia setmanal.
  • Sacerdots de Skypiea (en japonès "Shi Banken"). Aquests sacerdots de Skypiea, originals d'una altra illa del cel, controlen diferents de les zones del "Jardí Superior" (en Japonès, Upper Yard). Tots ells tenen una prova divina que és realitzada per aquelles persones que entren en el seu territori. Cadascun té la particularitat de poder utilitzar el poder del mantra (el sisè sentit) que els permet avançar-se als atacs dels seus enemics, també són especialistes a utilitzar els dials de Skypiea, i van ser elegits pel Déu Eneru per jutjar els forasters il·legals de graus inferiors al cinc, grau en el qual no poden actuar la unitat White Beret.
  • Cipher Pol (en Japonès "Saifāru Pōru"). Aquestes agències enumerades de l'1 al 9 són grups d'agents d'una agència que treballa per al Govern Mundial, encara que hi ha una novena que és totalment secreta i de la qual no es coneixen els integrants, encara que en la sèrie han aparegut els integrants d'aquesta última agència amb més d'un membre per aquest grup. Els membres del grup del CP9 són especialistes en les habilitats del Rokushiki (les sis tècniques) que són habilitats humanes evolucionades, que consisteixen a atacar amb peus o mans, però a velocitats elevades. Algunes de les tècniques han estat millorades per alguns dels integrants.
  • Els 11 Supernoves (en japonès "Jūichinin no Chōchinsei"). És el nom que han rebut els onze millors pirates rookies (rookies, traduït com principiants o noveçans) que han pogut arribar a l'Arxipèlag Sabaody. Tots són pirates que tenen unes recompenses superiors als 100,000,000 de bellys. Quasi tots els supernoves tenen tècniques de les Fruites del Diable, però no se sap encara quines poden ser, ni el nom, tots han estat escollits per representar els futurs joves pirates que entren a la Grand Line, són previnguts i prefereixen no posar-se en el camí dels nobles mundials sense contar a en Ruffy i en Zoro, que no saben pràcticament res d'ells.

Altres personatges[modifica]

Absalom[modifica]

L'Absalom del Cementiri (墓場のアブサロム Hakaba no Abusaromu) és el líder dels Soldats Zombis i dels Generals Zombis de Thriller Bark. És un home de cabells llargs i rossos que vesteix sempre elegantment i que porta un barret blanc i blau en forma de bombolla. Destaca la seva boca de lleó, implantada pel doctor Hogback, a més d'altres modificacions que li ha fet al seu cos i que augmenten la seva força. L'Absalom és un gran pervertit que no dubta a espiar i assaltar dones boniques aprofitant l'habilitat de la Fruita Suke Suke, que li permet fer-se invisible. Porta dos bazuques lligats als braços que manté invisibles, de manera que quan es disparen no es veuen les bales. Durant l'estada dels Pirates del Barret de Palla a Thriller Bark els ataca en diferents ocasions aprofitant la seva invisibilitat i aconsegueix segrestar la Nami, amb la qual intenta contraure matrimoni, però en Sanji ho impedirà en el darrer moment i derrota l'Absalom. Després de la derrota del seu capità, fuig de Thriller Bark amb en Hogback i en Moriah en un vaixell invisible. Dos anys després, és un reporter freelance sota el pseudònim d'Absa. L'Absalom comparteix el seu nom amb un personatge bíblic, fill del rei David.

Aisa[modifica]

L'Aisa (アイサ) és una nena de la tribu de Shandia que sol infiltrar-se al Jardí Superior per recollir terra, que anomena “Vearth”. És una nena petita vestida amb una túnica de pell i una gorra. D'ençà que va néixer té l'habilitat d'utilitzar el Mantra o Haki del Color de l'Observació. L'Aisa entra al Jardí Superior al sentir que tantes persones estan morint i es troba amb els Pirates del Barret de Palla, dels quals s'acaba fent amiga. En cert moment de la batalla acaba dins la panxa d'en Nola juntament amb la Nami i en Ruffy, de la qual escapa i assisteix els pirates i els membres de la seva tribu en la seva batalla contra l'Eneru, indicant-los on poden trobar el déu. Després de la victòria, participa en la gran festa de celebració. Dos anys després treballa venent globus als nens al parc d'atraccions de Wago Muland. El seu nom s'inspira en el d'un tipus d'ànecs marins, els bec de serra gros.

Aladine[modifica]

L'Aladine (アラディン) és un tritó de l'espècie bròtula i inicialment és el metge dels Pirates del Sol. Després de la mort d'en Fisher Tiger es converteix en el segon de bord i lidera la tripulació mentre en Jinbe no hi és present. És un tritó alt i musculós, amb cabells, bigoti i barba negra. La part inferior del seu cos és una cua de peix de color marró. És una persona calmada i racional, i va armat amb un trident. Abans de ser un pirata va ser membre de l'exèrcit del Regne Ryugu fins que va ser capturat i convertit en esclau i després alliberat. Per segellar l'aliança amb la Big Mom, l'Aladine es casa amb la Charlotte Praline. Malgrat ser un matrimoni polític, ambdós senten afecte per l'altre. Després que en Jinbe s'uneixi als Pirates del Barret de Palla, es converteix en el capità de la tripulació. El seu nom prové del personatge Aladí de les Mil i una nits.

Alvida[modifica]

L'Alvida (アルビダ), coneguda com a Maça de Ferro (金棒 Kanabō), és la capitana dels Pirates de l'Alvida i cocapitana de l'Aliança d'en Buggy i l'Alvida. Originalment l'Alvida era una dona grassa de cabells negres, però al consumir la Fruita Sube Sube es torna prima i atractiva, a més d'obtenir l'habilitat de fer que qualsevol cosa que la toqui rellisqui sobre ella. Va armada amb una gran maça de ferro, que utilitza amb gran força. És derrotada fàcilment per en Ruffy i, després de menjar la Fruita del Diable, s'alia amb en Buggy i persegueixen en Ruffy fins a la Grand Line. La seva recompensa és de 5 milions de bellys. El seu nom ve del de la pirata Awilda.

Amazon[modifica]

L'Amazon (アマゾン) és la guardiana de la Porta del Paradís, que duu a Skypiea. És una dona gran força baixeta, amb els cabells de color porpra pentinats en dos monyos. És ella qui dóna la benvinguda als Pirates del Barret de Palla a l'illa del cel i qui avisa els sacerdots de l'Eneru de la seva entrada il·legal. Dos anys després és la venedora d'entrades al parc d'atraccions Wago Muland.

Aphelandra[modifica]

L'Aphelandra (アフェランドラ) és una membre de la tribu de les Kuja. És una dona extremadament alta, bonica i que duu un casc al cap. Malgrat la seva mida, és tímida i innocent. A diferència de la resta de guerreres, va armada amb una espasa llarga en lloc d'una serp. És una de les guerreres que troba en Ruffy ferit quan arriba a l'illa i per haver-lo ajudat és convertida en pedra per la Hancock, però finalment és salvada per en Ruffy. Dos anys després aconsegueix convertir-se en membre de les Pirates Kuja. El seu nom s'inspira en el gènere de plantes Aphelandra.

Avalo Pizarro[modifica]

L'Avalo Pizarro (アバロ・ピサロ), també conegut com a Rei Corrupte (悪政王Akusei-Ō), és un dels criminals del nivell 6 d'Impel Down que s'uneix als Pirates d'en Barbanegra. És un home de mida gran, amb cabells, barba i bigotis llargs, tots de color blau cel. Porta peces d'armadura als braços i dues banyes al cap unides per plaques de metall. El seu nom s'inspira en els germans Pizarro, els conqueridors espanyols del Perú.

Baby 5[modifica]

La Baby 5 (ベビー5) és membre dels Pirates d'en Donquixot i forma part de la banda d'en Pica. És una noia molt bonica, de cabells llargs i negres. Va vestida com una criada i se la sol veure fumant un cigarret. Té l'habilitat de la Fruita Buki Buki, que li permet transformar el seu cos en armes. A causa d'un trauma infantil, la Baby 5 és incapaç de rebutjar qualsevol favor que se li demani. És enviada juntament amb en Buffalo a rescatar en Caesar Clown de Punk Hazard, però acaben sent derrotats pels Pirates del Barret de Palla. Són capturats pels soldats del G-5, però en Doflamingo en persona els rescata. A Dressrosa lluita al costat del seu capità i acaba enfrontant-se a en Sai. Durant la batalla està a punt de suïcidar-se però el propi Sai la salva i es prometen en matrimoni. Després de la derrota d'en Doflamingo, s'uneix a l'Armada Happo i es casen.

Bian[modifica]

La Bian (ビアン) és la comandant de l'Esquadró Vespa Rosa de l'Esquadró Tonta. És una nana prima de cabells marrons i que porta un vestit curt i un barret de copa amb un antifaç. Va armada amb una llança i ha menjat la fruita Mushi Mushi: Model Suzumebachi, que li dóna l'habilitat de transformar-se en una vespa i de controlar aquests insectes. Amb el seu esquadró de vespes, la Bian participa en l'atac contra el port subterrani de Dressrosa, en el rescat dels nans de la fàbrica i en l'intent d'aturar la Gàbia d'Ocell d'en Doflamingo.

Big Pan[modifica]

En Big Pan (ビッグパン) és el membre més gros de la tripulació i forma part de l'equip Groggy Monsters. És un wotan, un híbrid de gegant i d'home-peix (concretament de l'espècie llop de riu). És una persona enorme amb barba, pell marró i una aleta dorsal taronja. Durant el joc del Ring Groggy en Big Pan fa de pilota, de manera que amb la seva gran mida i la seva pell relliscosa, és molt difícil fer-lo caure dins del flotador que fa de porteria. Tot i el seu avantatge inicial i les trampes que cometen, acaben perdent el joc contra en Zoro i en Sanji. En japonès, pan significa pa.

Boa Hancock[modifica]

Boa Hancock és una guerrera del mar (tenia una recompensa de 80 milions de bellys) que viu a l'illa de les amazones, és una dona que es diu a si mateix preciosa, i que mira tant per sobre de l'espatlla a la gent tirant el cap tant cap enrere que directament mira cap enrere, a més té una fruita del diable que converteix la gent en pedra, si els que reben la descàrrega del seu poder, excepte si realment no t'agrada la persona o canvies l'atenció a una altra cosa, com per exemple clavar-te un ganivet. Al principi es presenta com una dona arrogant i dictatorial, com l'emperadriu de l'illa, és adorada pels seus súbdits, i odia els homes per aquest motiu els té l'entrada prohibida a l'illa, a més té una misteriosa marca a l'esquena. Aquesta marca no la pot veure ningú, abans moririen les germanes que ensenyar-la, aquesta marca, en Ruffy per casualitat la veu i diu que l'ha vist en un altre lloc. Com el Ruffy és un home, i a sobre ha vist la marca el fan lluitar contra les germanes de Hancok, a les quals derrota, i en aquell moment a causa d'un accident es mostra l'esquena d'una de les germanes, en Ruffy li tapa l'esquena perquè no vol que es morin, això fa veure la bondat del Ruffy. Al final després que l'ajudi a ella i a les seves germanes, dóna un vot de confiança a en Ruffy, a més d'enamorar-se'n. L'ajuda a anar a Impel Down a rescatar l'Ace, el seu germanastre.

Boo[modifica]

En Boo (ブー) és el germà d'en Sai i el vice-líder de l'Armada Happo. Va armat amb diferents destrals i pot utilitzar el Haki. Participa en el torneig del Coliseu Corrida i també ajuda en Ruffy a lluitar contra la Família Donquixot.

Boodle[modifica]

En Boodle (ブードル) és l'alcalde d'Orange Town. És un home gran amb ulleres i cabells grisos. Es un dels fundadors de la seva vil·la i estima molt el seu poble. Era un gran amic de l'amo d'en Chouchou. En Boodle ajuda en Ruffy i els seus amics després de veure com en Ruffy protegeix en Chouchou dels atacs d'en Richie. S'enfronta sol a en Buggy després que aquest destrueixi gran part de la vil·la però és salvat per en Ruffy. Dos anys després, en Boodle segueix sent l'alcalde i assisteix a la inauguració de la botiga d'en Chouchou.

Buggy[modifica]

En Buggy (バギー), conegut com a Pallasso (道化 Dōke) i Pallasso Estrella (千両道化 Senryō Dōke) és el capità dels Pirates d'en Buggy. És un home de cabells blaus i amb aspecte de pallasso, amb un nas rodó i vemell i la cara maquillada. Tot i semblar intel·ligent, és un pirata molt incompetent, que aconsegueix esquivar les desgràcies amb grans dosis de bona sort. Utilitza diversos ganivets quan lluita i és un expert en explosius, capaç de dissenyar diverses bales de canó amb alt poder destructiu. En Buggy va menjar la Fruita Bara Bara, que li permet separar parts del seu cos i controlar-les independentment i el fa immune als atacs tallants. En Buggy va ser un dels grumets dels Pirates d'en Roger, i allà es va fer amic d'en Shanks. Després de la dissolució de la tripulació, va crear el seu propi grup de pirates. S'enfronta als Pirates del Barret de Palla a Orange Town, però la seva tripulació en surt derrotada i a ell l'envien volant fora de l'illa, deixant enrere diversos fragments del seu cos. En Buggy viurà algunes aventures fins a poder recuperar el seu cos i reunir-se de nou amb els seus homes i aliar-se amb l'Alvida. Tornen a atacar en Ruffy a Loguetown, sent derrotats de nou, i perseguiran els Pirates del Barret de Palla a la Grand Line. Allà en Buggy es dedicarà a buscar tresors, coneixerà l'Ace i acabarà empresonat a Impel Down. Quan en Ruffy s'hi infiltra, l'acompanya en el seu periple per dins de la presó, tot i que l'abandona a la seva sort de seguida que pot per fugir. Durant la fugida aconsegueix reclutar un bon grapat de seguidors entre els presos i és declarat un dels cervells de l'evasió. Acaba participant de forma involuntària a la batalla de Marineford, a la que aconsegueix sobreviure mantenint un perfil baix i participant poc en la lluita. Al finalitzar la batalla fuig, es reuneix de nou amb la seva tripulació i rep una proposta del Govern Mundial per convertir-se en un dels Set Grans Guerrers del Mar. Dos anys després es veu que ha acceptat la proposició i ha fundat Buggy's Delivery. La recompensa d'en Buggy és de 15 milions de bellys. El disseny del personatge s'inspira en el d'un pallasso.

Cabaji[modifica]

En Cabaji l'Acròbata (曲芸のカバジ Kyokugi no Kabaji) és el segon de bord dels Pirates d'en Buggy. És un home prim amb un pentinat peculiar que li cobreix la meitat de la cara, i que porta una bufanda que li tapa el nas i la boca. És un expert acròbata que en combat utilitza una combinació d'esgrima i acrobàcies damunt d'un monocicle, juntament amb diferents trucs per distreure l'adversari. A Orange Town, en Cabaji s'enfronta a en Zoro, i tot i jugar brut és derrotat sense gaires dificultats. Després, en Cabaji segueix viatjant amb el seu capità, al qual és molt fidel. El disseny del personatge s'inspira en diferents membres d'un circ com equilibristes, acròbates i faquirs.

Capote[modifica]

En Capote (カポーティ) és un home-peix de l'espècie marlí i membre dels Pirates d'en Foxy. És una persona de pell verda, pèl-roja i amb el nas punxegut i una aleta dorsal. Pot utilitzar el karate home-peix. Participa en la Cursa Donut, llençant atacs per enfonsar el vaixell rival, però també pot estirar el seu propi vaixell per anar més ràpid.

Charlotte Amande[modifica]

La Charlotte Amande (シャーロット・アマンド), també coneguda com la Dama Dimoni (鬼夫人Kifujin), és la tercera filla de la Família Charlotte i la ministra dels fruits secs de Totto Land. És una híbrida entre humà i un membre de la tribu dels Coll-Llargs. És una dona alta i prima de cabells blau cel, amb el coll llarg, que duu un barret amb l'ala extremadament ampla. Va armada amb una nodachi anomenada Shirauo (白魚, lit. peix de gel). És una guerrera poderosa i una gran espadatxina. Com a membre dels Pirates de la Big Mom, s'enfronta als Pirates del Barret de Palla i participa en la seva persecució després de l'intent d'assassinat a la Big Mom. El seu nom significa “ametlla” en francès.

Chew[modifica]

En Chew (チュウ) és un home-peix sil·lagínid i el tercer dels oficials dels Pirates de l'Arlong. La seva pell és de color blau cel i té els llavis molt gruixuts. És un dels membres més calmats i lluita disparant bales d'aigua amb la boca. Com a membre de la tripulació, conquereix el poble de Coco. S'enfronta a l'Usopp a la batalla d'Arlong Park, i acaba perdent després que el pirata humà el cansi i utilitzi una estratègia contra ell. És detingut i empresonat per l'Armada.

Chouchou[modifica]

En Chouchou (シュシュ) és un gos blanc que vigila la botiga de menjar d'animals d'Orange Town. La botiga era del seu amo, en Hocker, que va morir a l'hospital. Des de llavors en Chouchou vigila la botiga mentre espera el retorn del propietari. És l'únic habitant del poble que es queda a la vil·la amb l'arribada dels Pirates d'en Buggy, i protegeix la botiga davant els atacs d'en Richie, fins que l'acaben cremant. Agraït a en Ruffy perquè el venja, ajudarà els Pirates del Barret de Palla a fugir de l'illa. Dos anys després, en Chouchou funda la seva pròpia botiga de menjar d'animals. El personatge d'en Chouchou es basa en el del gos Hachiko.

Crocodile[modifica]

En Crocodile, era el cap de la "Banda Baroque" sota el nom de Mr. 0. El que volia era apoderar-se de l'arma mil·lenària "Plutó" i fer que esclatés una revolta en el regne d'Arabasta. Va provar la Fruita del Diable: Suna-Suna (Suna: És en Japonès Sorra), que li permet transformar-se en sorra i controlar-la a voluntat. Després de ser derrotat per en Ruffy el van fer presoner en el nivell 6 de la presó Impel Down però quan el Ruffy va entrar per rescatar a l'Ace es va escapar amb ell fins a la terra sagrada Mariejoa. La seva antiga recompensa abans de ser una de les guerres del mar era de 81 milions de bellis.

Demalo Black[modifica]

En Demalo Black (デマロ・ブラック), conegut amb el sobrenom de “Llengua Triple”, era el capit dels Falsos Pirates del Barret de Palla. Es feia passar per l'autèntic Monkey D. Ruffy per beneficiar-se de la seva reputació i reunir una tripulació d'alt nivell per conquerir el Nou Món. La seva recompensa és de 26 milions de bellys.

En Black és un home de mitjana edat que s'assembla a en Ruffy però molt més gran i obès i amb molt més pèl corporal. Duu una cicatriu en forma d'ics a la panxa i se n'ha pintat una altra sota l'ull esquerre. Per assemblar-se més a en Ruffy duu una roba semblant a la d'ell, incloent-hi un barret de palla (encara que més atrotinat). Va armat amb una pistola. En Black té una personalitat altiva i egoista i pensa que pot fer el que vulgui només perquè es fa passar per un pirata amb una gran recompensa.

En Black apareix per primera vegada en un bar de l'Arxipèlag Sabaody acompanyat de la falsa Nami, el fals Sogeking i el fals Franky, fent-se passar per en Ruffy per reclutar nous membres per a la seva tripulació. Després d'intentar obligar l'autèntica Nami a unir-se a la seva tripulació, acaba derrotat per la Nami i l'Usopp. Comença a buscar-los per venjar-se'n i acaba topant amb l'autèntic Ruffy, qui el fa caure d'un cop de motxilla. Quan en Black intenta matar en Ruffy, aquest el deixa inconscient amb Haki. Quan es desperta decideix reunir tots els nous reclutes perquè capturin la Nami, l'Usopp i en Ruffy i poder-se'n venjar davant tota la nova tripulació. Un cop reunits, arriben el Fals Zoro i el Fals Sanji amb l'autèntic Ruffy i poc després apareix l'Armada, acompanyada d'en Sentomaru i dos Pacifistes. En Sentomaru s'adona ràpidament que en Black és un impostor, el deixa inconscient d'un cop de destral i l'arresta com a pirata en nom de l'Armada.

Foxy[modifica]

En Foxy (フォクシー), conegut com a Guineu Platejada (銀ギツネ Gin-gitsune), és el capità dels Pirates d'en Foxy. És un home baix i camacurt, amb un nas vermell punxegut i els cabells pentinats formant dues punxes. Vesteix pantalons taronges amb tirants i una capa de capità. És un trampós que fa qualsevol cosa per guanyar la Davy Back Fight, però que realment es preocupa dels aliats que guanya. És un bon estratega però també un bon boxejador. Ha menjat la Fruita Noro Noro, que li permet emetre fotons que alenteixen objectes i persones. En Foxy desafia els Pirates del Barret de Palla a un joc de Davy Back Fight. Fa trampes contínuament durant el joc per ajudar el seu equip a guanyar. Ell mateix és el participant en la darrera prova, en que lluita contra en Ruffy en un combat de boxa. Acaba derrotat i perdent la seva bandera pirata. La seva recompensa és de 24 milions de bellys.

Gekko Moria[modifica]

Gekko Moria a Thriller Bark

En Gekko Moria, capità d'una banda pirata de zombis que es troba en el triangle florià i en el vaixell illa “Thriller Bark” (illa treta del West Blue) sent un dels 7 Grans Guerrers del Mar i el més gran de tots, va menjar-se la Fruita del Diable: Kage-Kage (Kage: en Japonès és Ombra) que permet agafar les ombres de les persones i introduir-les en cossos morts, donant la personalitat de les ombres dels seus propietaris. Volia crear el zombi definitiu amb el cos d'un gegant del país del glaç, anomenat Ozu i amb l'ombra del Ruffy en el seu interior. La seva antiga recompensa abans de ser un dels guerrers del mar, era de 320 milions de bellis.

Going Merry[modifica]

El Going Merry és el primer vaixell dels Pirates del Barret de Palla en el manga i anime One Piece. És el principal mitja de transport d'East Blue Water 7. Es tracta d'un vaixell caravel·la, dissenyat per Merry i donat per Kaya als Barret de Palla com a recompensa per salvar-la. Amb el temps, el vaixell va arribar a ser estimat per la tripulació a casa seva i com un amic, tant és així que literalment va prendre vida pròpia i es va convertir en una part tan important de la tripulació.

Gold Roger[modifica]

En Gol D. Roger (ゴール・D・ロジャー), conegut per la majoria de persones com a Gold Roger (ゴールド・ロジャー ), era un pirata llegendari que va ser anomenat el Rei dels Pirates (海賊王 Kaizoku-Ō). Era el capità dels Pirates d'en Roger, l'única tripulació que va arribar a la darrera illa de la Grand Line i va aconseguir el tresor conegut com a One Piece. Duia un bigoti negre espès i sempre somreia amb una ganyota ferotge. Patint una malaltia terminal, es va entregar al Govern Mundial. La seva execució va donar inici a la Gran Era dels Pirates. En Roger era el propietari original del barret de Palla d'en Ruffy. Sembla que tenia l'habilitat de sentir la “veu de totes les coses”, cosa que li va permetre llegir els Poneglyphs. És el pare d'en Portgas D. Ace, que va néixer després que fos executat.

Hamburg[modifica]

En Hamburg (ハンバーグ) és un dels membres destacats dels Pirates d'en Foxy i el líder dels Groggy Monsters. És un home cepat amb aspecte de goril·la, que porta l'antifaç de la tripulació i un farcell al coll. No és gaire intel·ligent i riu per qualsevol cosa. No obstant això és un lluitador amb gran força. Participa en la prova del Ring Groggy, durant la qual fa trampes i utilitza armes com guants de ferro i garrots metàl·lics, però acaba perdent igualment. El seu nom significa hamburguesa.

Higuma[modifica]

En Higuma (ヒグマ) és un bandit de muntanya amb una recompensa de 8 milions de bellys. Alt i de cabells negres, s'enfronta als Pirates Pèl-rojos durant la seva estada al Poble de Foosha. Quan en Ruffy defensa els seus amics pirates, en Higuma intenta segrestar-lo i matar-lo però tot el seu grup de bandits acaba derrotat per en Shanks i companyia. En Higuma mor devorat per un Rei del Mar.

Hody Jones[modifica]

Hody Jones, és un tritó de classe tauró que viu a les illes Gyojin i és el principal antagonista d'aquesta saga. Jones és un tritó que admirava a l'Arlong i que compartia amb ell el seu odi pels humans i les seves ànsies de grandesa, però va preferir primer assentar-se a les illes Gyojin i intentar convertir-se en el nou rei dels tritons. A més, Hody Jones té una diferència molt important amb Arlong, i és que no té cap remordiment en sacrificar, utilitzar o matar els seus companys tritons pels seus propòsits, el qual el converteix en un enemic encara més despietat. Com tot tritó, Jones compta amb l'avantatge de tenir 10 vegades més força que un humà i la seva habilitat natural per desplaçar-se per l'aigua. Per acabar-ho d'adobar, posseeix una droga que si se la pren incrementa exponencialment la seva força i capacitats físiques.

Kabu[modifica]

En Kabu (カブ) és el comandant de l'Esquadró Kabu Groc de l'Esquadró Tonta. És un nan rodanxó, de cabells rossos pentinats en forma de banya d'escarabat rinoceront. Va armat amb dues llances i ha menjat la fruita Mushi Mushi: Model Kabutomushi, que li permet transformar-se en un escarabat rinoceront i volar. Participa en l'operació SOP i ajudarà en Leo a rescatar la princesa Mansherry.

Koshiro[modifica]

En Koshiro (コウシロウ) és el mestre d'en Zoro i el pare de la Kuina. És el mestre del dojo Isshin Dojo del Poble Shimotsuki. Alt i amb ulleres, no li importa que en Zoro s'hagi convertit en un pirata mentre atresori la seva esgrima, i desitja que pugui assolir el seu somni. Tot i així, l'incomoda que els seus alumnes hagin començat a imitar l'estil de lluita del pirata.

Makino[modifica]

La Makino (マキノ) és una noia que treballa al Partys Bar del Poble de Foosha. És molt amable i atenta, és amiga d'en Shanks i és com una germana gran per en Ruffy, l'Ace i en Sabo, als quals cuida mentre aquests estan sota la protecció de la Dadan. En les seves aparicions s'alegra de les notícies sobre en Ruffy i els seus amics i celebra les noves amb la resta dels habitants del poble. Dos anys després, té una criatura.

Masira[modifica]

En Masira (マシラ), anomenat també Masira Rei dels Salvaments (サルベージ王マシラ Sarubēji-Ō Mashira), és el capità dels Pirates d'en Masira i membre de l'Aliança Saruyama. És el germà petit d'en Shojo. És un home amb gran semblança amb un mico, que vesteix un mono de color taronja. És molt seriós però alhora no gaire llest. És un excel·lent nedador, té una gran força i una gran capacitat pulmonar, que li permet injectar aire als vaixells caiguts per reflotar-los. Coneix els Pirates del Barret de Palla quan intenta reflotar un galió caigut del cel, i perd després d'un curt enfrontament. Es retroba amb els pirates a casa d'en Cricket, i després de solucionar el malentès es fan amics i els ajuda a arribar a l'Illa del Cel. La seva recompensa és de 23 milions de bellys. El seu nom és una manera de dir mico en japonès.

Mohji[modifica]

En Mohji (モージ), conegut com a Mohji el Domador (猛獣使いのモージ Mōjū-tsukai no Mōji), és el primer oficial dels Pirates d'en Buggy. És un home de cabells grisos, que es pentina de manera que sembla el cap de diferents animals. Sempre se'l veu acompanyat del seu lleó Richie (リッチー). En Mohji presumeix de ser capaç de domesticar qualsevol animal. En combat en Richie sol lluitar per ell però ha demostrat ser un expert en l'ús del fuet. A Orange Town s'enfronta a en Ruffy i en Chouchou, i després de cremar la botiga de menjar d'animals és derrotat sense problemes. Posteriorment en Mohji i en Richie segueixen viatjant amb la tripulació. El personatge s'inspira en un domador de circ.

Mohmoo[modifica]

La Mohmoo (モーム) és la mascota dels Pirates de l'Arlong. És una vaca marina gegant que els Pirates de l'Arlong porten amb ells des de la Grand Line, i que utilitzen per destruir pobles. Tot i que és un animal covard que s'espanta amb facilitat, l'Arlong l'obliga a lluitar contra els Pirates del Barret de Palla. Després de la derrota dels pirates fuig i torna a la Grand Line. Dos anys després és capturada pels Pirates d'en Caribou i obligada a estirar el seu vaixell sota l'aigua. És alliberada quan el kraken Surume destrueix el vaixell dels pirates.

Monda[modifica]

En Monda (モンダ) és un tauró i una de les mascotes dels Pirates d'en Foxy. Té la pell taronja estampada d'estrelles grogues, i porta la típica màscara de la tripulació. És un poderós nedador i participa en la Cursa Donut estirant el vaixell del seu equip per aconseguir la victòria.

Montblanc Cricket[modifica]

En Montblanc Cricket (モンブラン・クリケット) és el líder de l'Aliança Saruyama. És un home de mitjana edat, alt i musculós, de cabell ros i amb una protuberància en forma de castanya al cap. Sol fumar sempre un cigarret i anar amb pantalons llargs sense camisa. És un home determinat i seriós però també alegre quan toca. És un expert submarinista i un lluitador temible. En Cricket és un descendent directe de l'explorador Montblanc Norland. Fugint de la reputació de mentider del seu avantpassat, es fa pirata i acaba arribant a l'illa de Jaya, on comença a buscar restes que provin que en Norland no mentia. Coneix els Pirates del Barret de Palla quan creu que li volen robar l'or, però després de salvar-lo d'un desmai per descompressió, es fan amics i els ajuda a preparar el Going Merry per anar a l'Illa del Cel. Des de casa seva aconsegueix sentir la campana d'or de Shandora i veure l'ombra d'en Ruffy als núvols, i per fi descobreix que el seu avantpassat no mentia i que la Ciutat d'Or és als núvols.

Mr. 2 Bon Kurei[modifica]

En Bentham (ベンサム), més conegut pel seu àlies Mr. 2 Bon Kurei (Mr.2・ボン・クレー Misutā Tsū Bon Kurē), és un dels Agents Oficials de la Banda Baroque i és un transvestit, raó per la qual no té parella femenina. És home alt amb els cabells curts negres que porta roba de ballet i molt de maquillatge. A l'esquena porta dos caps de cigne, que de fet són armes. Té una personalitat molt extravertida i contínuament està cantant, ballant i girant sobre si mateix. Tot i ser un assassí, per ell l'amistat passa davant de tot. En Mr. 2 Bon Kurei és un gran lluitador cos a cos i utilitza les tècniques de l'Okama Kempo (オカマ拳法), un estil que combina passos de ballet amb poderosos cops de peu i acrobàcies. Ha menjat la Fruita Mane Mane, que li permet transformar-se en la còpia perfecta d'una persona a la que hagi tocat amb la mà.  En Mr. 2 Bon Kurei coneix accidentalment els Pirates del Barret de Palla abans que arribin a Alabasta i es fan amics. No és fins després que descobreix que eren un dels objectius a assassinar per la banda. Durant l'operació Utopia, en Mr. 2 es transforma en el rei Cobra per causar disturbis i fer actuar els revolucionaris. A Alubarna, persegueix l'Usopp i en Matsuge, als quals derrota ràpidament. Després intenta enganyar i matar la Vivi però és rescatada per en Sanji. S'enfronten en un intens combat que acaba guanyant el cuiner. En Mr. 2 aconsegueix eludir l'arrest i evita que el Going Merry caigui en mans de l'Armada, però és capturat al ajudar els Pirates del Barret de Palla a fugir de l'illa. Posteriorment escapa de la presó però és capturat de nou quan ajuda els seus antics socis a fugir de la capitana Hina, i és enviat al nivell 3 d'Impel Down. Allà es retroba amb en Ruffy i decideix ajudar-lo a arribar al nivell 6 i rescatar l'Ace, i de passada també l'Emporio Ivankov. Després de reunir-se amb l'Ivankov al nivell 5.5, emprenen la fuga d'Impel Down amb molts altres presoners, però en Mr. 2 decideix quedar-se enrere, transformat en Magellan, per mantenir obertes les Portes de la Justícia, fins que és atacat pel cap de carcellers. Dos anys després es descobreix que en Mr. 2 va sobreviure a l'atac d'en Magellan i que ara és la “reina” de Nova Travestilàndia al nivell 5.5 de la presó. La seva recompensa és de 32 milions de bellys. El nom Bon Kurei es refereix a una nit concreta del festival Obon.

Germans Nyaban[modifica]

En Buchi (ブチ) i en Sham (シャム), coneguts com a Germans Nyaban (ニャーバン・兄弟 (ブラザーズ) Nyāban Burazāzu), són els vigilants del vaixell dels Pirates del Gat Negre però alhora els membres més forts de la tripulació. En Buchi és un home gros que porta un barret que li cobreix parcialment la cara. En Sham és esprimatxat i de cabells verds. Ambdós utilitzen guants amb urpes de gat. S'enfronten junts a en Zoro però acaben derrotats i fugen amb la resta dels pirates.

Ozu[modifica]

L'Ozu és un dimoni molt temut que va morir 500 anys abans que es produïssin els fets narrats a One Piece. Va morir congelat. Gecko Moria junt amb Hogback recuperen el cos i el congelen, fins que arriba la tripulació del barret de palla i amb l'ombra d'en Ruffy aconsegueix "reviure" l'Ozu. L'Ozu comença fent el que li sembla i no és controlat per Moria, però al final sí que aconsegueix dominar-lo, i es posa a lluitar contra els barrets de palla, al final cau eliminat per un atac conjunt dels barrets de palla que li trenquen la columna, en Ruffy amb un Bazoka Gegant.

Pickles[modifica]

En Pickles (ピクルス), conegut com a Màquina de Placatges (タックルマシーン Takkuru Mashīn), és un dels membres dels Pirates d'en Foxy i de l'equip Groggy Monsters. És un home alt i rodó, de cara ampla. Porta dos escuts damunt de les espatlles i un antifaç a la cara. La seva especialitat és fer placatges durant el joc del Ring Groggy, fent combinacions d'atacs amb en Hamburg i en Big Pan. Tot i les trampes que fan, acaben perdent. El seu nom significa encurtit en anglès.

Porche[modifica]

La Porche (ポルチェ) és una de les membres destacades dels Pirates d'en Foxy. És una noia prima de cabells blaus i nas punxegut. Va vestida de rosa i porta antifaç. Li encanta ser el centre d'atenció i sovint fa d'animadora durant el Davy Back Fight. Va armada amb un bastó de majorette que llença shurikens en forma de rosa. Participa en la Cursa Donut, que acaba guanyant gràcies a l'ajuda d'en Foxy.

Rika[modifica]

La Rika (リカ) és una nena que viu a Shells Town. Ajudarà en Ruffy i en Coby a rescatar en Zoro, el qual la va salvar de l'atac del llop domesticat d'en Helmeppo. Després de la derrota d'en Morgan es farà amiga d'en Coby i en Helmeppo. Dos anys després treballa com a cambrera a la base naval.

Sarquiss[modifica]

En Sarquiss (サーキース), conegut com a Gran Ganivet Sarquiss (ビッグナイフ・サーキース Biggunaifu Sākīsu), és el primer oficial de bord dels Pirates d'en Bellamy. Té els cabells de color blau cel i porta ulleres de sol de color porpra i la bandera pirata d'en Doflamingo tatuada al pit. Va armat amb un enorme ganivet kukri. Amb la resta de tripulació, coneix els Pirates del Barret de Palla a Jaya. Ataca l'Aliança Saruyama per robar-los l'or i després presencia la derrota del seu capità a mans d'en Ruffy. Més endavant, viatja amb la seva tripulació a una Illa del Cel però es desconeix si aconsegueix tornar-ne viu. La seva recompensa és de 38 milions de bellys.

Shojo[modifica]

En Shojo (ショウジョウ), conegut com a Shojo Rei del Sonar (海底探索王ショウジョウ Kaitei Tansaku Ō Shōjō), és el capità dels Pirates d'en Shojo i membre de l'Aliança Saruyama. És el germà gran d'en Masira. És un home gros de cabells verds, que sembla un orangutan. És poc pacient però també molt mandrós per enfadar-se. Utilitza la seva poderosa veu com a sonar per localitzar vaixells enfonsats. També la pot utilitzar per destrossar objectes propers. Coneix els Pirates del Barret de Palla després que aquests derrotin en Masira i intenta venjar el seu germà. Els pirates aconsegueixen fugir i es retroben amb en Shojo a casa d'en Cricket, i on es fan amics i els ajuda a preparar el Going Merry per resistir el Corrent del Knock Up. La seva recompensa és de 36 milions de bellys. El seu nom significa orangutan en japonès.

Wadatsumi[modifica]

En Wadatsumi (ワダツミ), anomenat també Monjo Gegant (大入道Ōnyūdō), és un home-peix de l'espècie peix globus tigre i membre dels Pirates Voladors. És un home-peix enorme, de la mida del kraken Surume, amb un gran cap rodó i barba negra. És lleial i obedient, i tot i ser un pirata és amable i gentil. Té una força enorme i la capacitat d'inhalar grans quantitats d'aire per inflar el seu estómac i aixafar els seus adversaris. Durant la invasió de l'Illa dels Tritons lluita al costat dels Nous Pirates Home-Peix i derrota en Surume, però després perd contra en Sanji i en Jinbe. Després de la lluita, és expulsat de l'Illa dels Tritons. Viatjant sol pel mar, provoca un malentès que causa un enfrontament entre uns pescadors i unes bèsties marines que acaba solucionant en Jinbe. Després marxa amb en Jinbe i s'uneix als Pirates del Sol.

Wanze[modifica]

En Wanze (ワンゼ) és un agent del CP7 i un cuiner, especialitzat en els fideus ramen. És un home baixet, amb cabells blanc com cotó i amb una eterna expressió de sorpresa a la cara. Actua de manera capritxosa i ridícula perquè els seus enemics el subestimin. En Wanze és un expert en la lluita cos a cos i en combat utilitza diferents armes però sobretot fideus, que empra com a projectil i com a vestit de combat. En Wanze forma part del comboi que escorta la Robin i en Franky a Enies Lobby. S'enfronta amb en Sanji en un combat entre cuiners, primerament igualat però que acaba guanyant el pirata.

Wiper[modifica]

En Wiper (ワイパー), també anomenat Dimoni de la Guerra (戦鬼 Senki) és el líder dels guerrers de Shandia que lluiten per recuperar el Jardí Superior del control de l'Eneru. És descendent directe del guerrer Calgara. És un home alt i musculós, de cabells marrons i amb tatuatges. Sovint se'l veu fumant un cigarret. És un home violent, capaç de començar una lluita sense pensar-s'ho i no confia gens en els estrangers. Va armat amb un bazuca equipat amb un Dial de Vent que emmagatzema gas per disparar una gran ràfega de flames. També porta un Dial de Refús a la mà. En un primer moment es mostra en contra de la presència dels pirates al Jardí Superior i s'enfronta a en Ruffy, però finalment acaba lluitant al seu costat contra l'Eneru. En Wiper derrota el sacerdot Shura i està a punt de guanyar l'Eneru gràcies a un fragment de Kairoseki, però és derrotat pel déu i queda inconscient fins al final de la lluita. Després de la lluita, comparteix el Jardí Superior amb els habitants d'Skypiea i dos anys després és en un dels guardians del Déu.

Woop Slap[modifica]

En Woop Slap (ウープ・スラップ) és l'alcalde del Poble de Foosha, el poble natal d'en Ruffy. És un home ja gran, que, tot i que normalment es mostra crític i enfadat per les aventures d'en Ruffy, en el fons es preocupa per ell i pel benestar del poble. Apareix sovint llegint les notícies sobre les aventures d'en Ruffy i enfadant-se amb els habitants del poble perquè celebren el seu èxit com a pirata.

Yama[modifica]

En Yama (ヤマ) és el comandant dels Soldats Celestials de l'Exèrcit de l'Eneru. És un home obès de cabells negres i ales a l'esquena que vesteix una toga. És fanàticament lleial a l'Eneru. Tot i la seva constitució, és molt àgil i ràpid. Va equipat amb una faixa amb deu Dials Destral. Durant la lluita contra els Shandians i els Pirates del Barret de Palla, en Yama lidera els seus homes en el combat. Derrota sense gaire dificultat en Genbo però acaba perdent contra la Robin. El seu nom prové del déu de la mort i jutge dels difunts en les religions originàries de l'Índia.

Yokozuna[modifica]

En Yokozuna (ヨコヅナ) és una granota gegant de color marró que era la mascota de la companyia Tom’s Workers. Té el cos ple de cicatrius i els cabells negres pentinats com un samurai. És extremadament fidel als seus amics i té prou força com per fer descarrilar el Tren de Mar. En Yokozuna ajudava la companyia Tom’s Workers en la construcció de vaixells. Després que en Tom fos detingut, en Yokozuna es dedica a nedar pels voltants de Water 7 i a intentar aturar el Tren de Mar. En Yokozuna s'uneix a l'expedició de rescat de la Robin i en Franky a Enies Lobby, i lluita amb coratge contra els Onze Jurats. Després del Buster Call va a viure amb la Kokoro i la Chimney. El seu nom s'inspira en el rang mes alt dels lluitadors professionals de sumo.

Yorki[modifica]

En “Calico” Yorki (キャラコのヨーキ Kyarako no Yōki) era el capità dels Pirates Rumbar, que van entrar a la Grand Line des del West Blue 50 anys abans de l'inici de la història. Era un pirata ros amb dos tatuatges a la cara i un gran amant de la música. Al West Blue, en Yorki i la tripulació van adoptar la balena Raboon, que els va seguir fins a la Grand Line i la van haver de deixar a càrrec d'en Crocus als Caps Bessons. Durant el viatge per la Grand Line, en Yorki va agafar una malaltia incurable i va decidir abandonar la tripulació per evitar infectar els altres i escapar de la Grand Line a través del Cinturó de la Calma. Es desconeix si ho va aconseguir. El seu nom s'inspira en el pirata Calico Jack.

Zeo[modifica]

En Zeo (ゼオ) és un dels oficials dels Nous Pirates Homes-Peix. És un home-peix de l'espècie wobbegong japonès. S'ha autoimposat el sobrenom de Noble del Districte Tritó (魚人街の貴族 Gyojin-gai no Kizoku). El seu cos és a ratlles blaves i violetes, sense orelles, nas o boca visibles. Té uns bigotis en forma de tentacle. És calmat i seriós i un dels membres més intel·lectuals del grup. És el responsable de la producció en massa dels Esteroides d'Energia. En Zeo té l'habilitat de camuflar-se amb l'ambient i utilitza dues cadenes en combat. En Zeo participa en la invasió de l'Illa dels Tritons amb la resta de la tripulació i és derrotat per en Brook.

Zeus[modifica]

En Zeus (ゼウス) és un homie núvol creat a partir d'un fragment d'ànima de la pròpia Charlotte Linlin. Té l'aspecte d'un gran núvol amb una gorra de beisbol. És molt lleial a la Big Mom, a qui acompanya sempre, i és capaç de crear grans quantitats d'electricitat. Ajuda la Big Mom a perseguir i enfrontar-se als Pirates del Barret de Palla. Mentre aquests fugen de Totto Land, és capturat pels pirates i es converteix en la nova arma de la Nami. Ara viu dins del Clima Tact. El seu nom prové del déu suprem de la mitologia grega i senyor de l'Olimp.

Referències[modifica]