Llista de personatges de One Piece

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta és una llista de personatges de One Piece. Per a l'argument de la sèrie vegeu l'argument de One Piece.

Absalom[modifica | modifica el codi]

L’Absalom “del Cementiri” (墓場のアブサロム Hakaba no Abusaromu) és el líder dels Soldats Zombies i dels Generals Zombies de Thriller Bark i un dels principals antagonistes de la saga de Thriller Bark. Té els poders de la Fruita Suke Suke.

L’Absalom és un home de cabells llargs i rossos que vesteix sempre elegantment, amb jaqueta llarga negra i gris, camisa blanca, pantalons blaus i botes negres. També porta un barret blanc i blau en forma de bombolla. El doctor Hogback ha realitzat diferents implants sobre el seu cos per millorar les seves habilitats i ara l’Absalom té una boca de lleó, pell d’elefant i els seus músculs són una barreja de músculs d’ós i de goril·la, fent que en total pesi 300 kg. L’Absalom és un gran pervertit (els seus subordinats l’anomenen Erosalom), que no dubta a espiar i assaltar dones boniques, encara que el seu objectiu real és trobar una noia que es casi amb ell. En altres moments l’Absalom mostra una personalitat molt més raonable i seriosa i demostra ser un devot seguidor del seu capità Gekko Moriah.

L’Absalom té completa autoritat sobre els Soldats Zombies i els Generals Zombies de Thriller Bark. Els implants que li ha fet el doctor Hogback augmenten molt la seva força física i la seva resistència als cops. A més a més, l’Absalom ha menjat la Fruita Suke Suke, que li dóna l’habilitat de fer-se invisible i també de tornar invisibles els objectes i persones que toca. Aquests poders els utilitza per al combat, però sobretot per a espiar dones nues. També porta dos bazuques muntats als braços que manté invisibles amb els poders de la Fruita del Diable, de manera que quan es disparen no es veuen les bales.

L’Absalom apareix per primera vegada com a home invisible en el Thousand Sunny per impedir que els Pirates del Barret de Palla desembarquin a Thriller Bark. Poc després espia i ataca la Nami al bany de la mansió d’en Hogback i decideix que la convertirà en la seva núvia. Quan s’inicia l’atac sobre els Pirates del Barret de Palla es dirigeix al cementiri i a un mausoleu per despertar els seus subordinats zombies, però la Lola, una senglar zombie enamorada de l’Absalom, decideix matar la Nami per evitar que es pugui casar amb ell. Després de perseguir la Lola fins al jardí de la Perona, l’Absalom aconsegueix evitar que el zombie la mati però no és capaç de capturar la Nami i ha de marxar per ser testimoni de la creació del zombie Oars. Després de descobrir la Nami, l’Usopp i en Chopper espiant-los, aconsegueix capturar la noia i fugir fent-se invisible. La cerimònia del casament comença de seguida però és ràpidament interrompuda, primer per rebombori organitzat per l’Oars i després per en Sanji. L’Absalom i en Sanji comencen el seu combat, que es decanta ràpidament a favor del cuiner, que derrota l’Absalom amb un nou atac. Més tard, mentre els Pirates del Barret de Palla s’enfronten a l’Oars, l’Absalom torna a segrestar la Nami i torna a intentar casar-se amb ella, però la Nami acaba derrotant-lo amb l’ajuda de la zombie Lola. Despres de derrotarlo, Nami es penedeix i se'l folla mentre estava inconsient, quan acaba se'n va i li deixa a la Lola que continua la seva feina, com tan volia. Després de la derrota d’en Moriah, l’Absalom, en Hogback i un Moriah inconscient aconsegueixen fugir de Thriller Bark en un vaixell invisible. Actualment l’Absalom es troba en parador desconegut.

Alvida[modifica | modifica el codi]

L'Alvida és la navegant de la tripulació de Buggy el Pallasso. Antigament era la capitana de la seva pròpia banda de pirates (on en Koby estava retingut com a grumet) fins que en Ruffy la va vèncer. En aquells temps era una dona molt grassa i lletja (tot i això ella es creia la més bella, i matava a qui li portés la contra) fins que va menjar la Sube Sube no Mi, que la va fer una dona esvelta i bella. Per lluitar utilitza la seva habilitat per desviar objectes amb la grassa del seu cos (que pot controlar a voluntat) i utilitza una maça de pes gegant.

La Capitana Alvida s'ha convertit en la Navegant, després d'entrar en la Grand Line. Era una dona molt obesa i la capitana de la seva pròpia banda de pirates. Es creia a si mateixa com la dona més bella i colpejava amb la seva enorme maça a qualsevol que contradigués. Va ser ella qui va atrapar Koby i ho va fer part de la seva tripulació. Va ser el primer contrincant que Ruffy va derrotar, però fa una reaparició després de menjar la Fruita del Diable Puja-Puja no Mi "(So de relliscar); aquesta fa que el cos de la persona que se la va menjar es torni molt relliscosa, el que causa que els objectes es llisquin quan entrin en contacte amb la pell. A més concedeix a l'usuari una bellesa increïble. Gràcies a la Fruita del Diable, Alvida es veu molt diferent i ara sí que es veu atractiva.

Alvida rescatar Buggy d'un cranc gegant i, després de salvar la tripulació d'ell, van unir forces per venjar-se de Ruffy. Gairebé aconsegueixen els seus objectius quan Buggy anava a decapitar Ruffy, però aquest intent falla. Actualment, es troba a la nau de Buggy, encara es desconeix que va succeir a la seva pròpia tripulació.

Finalment després que Buggy fos capturat i enviat a impel Down, Alvida es nega a anar a salvar-lo, ja que la gran presó és un lloc molt perillós i és un suïcidi entrar per intentar salvar-lo. Negant-se a escoltar les súpliques dels antics subordinats de Buggy, es va declarar capitana i va prendre el vaixell de Buggy per a ella. A l'escoltar les advertències de Alvida, tots els homes de Buggy van optar millor estar amb ella.

S'ha convertit en la Navegant, després d'entrar en la Grand Line. Era una dona molt obesa i la capitana de la seva pròpia banda de pirates. Es creia a si mateixa com la dona més bella i colpejava amb la seva enorme maça a qualsevol que contradigués. Va ser ella qui va atrapar Koby i ho va fer part de la seva tripulació.

Va ser el primer contrincant que Ruffy va derrotar, però fa una reaparició després de menjar la Fruita del Diable Puja-Puja no Mi "(So de relliscar); aquesta fa que el cos de la persona que se la va menjar es torni molt relliscosa, el que causa que els objectes es llisquin quan entrin en contacte amb la pell. A més concedeix a l'usuari una bellesa increïble. Gràcies a la Fruita del Diable, Alvida es veu molt diferent i ara sí que es veu atractiva.

Alvida rescatar Buggy d'un cranc gegant i, després de salvar la tripulació d'ell, van unir forces per venjar-se de Ruffy. Gairebé aconsegueixen els seus objectius quan Buggy anava a decapitar Ruffy, però aquest intent falla. Actualment, es troba a la nau de Buggy, encara es desconeix que va succeir a la seva pròpia tripulació.

Finalment després que Buggy fos capturat i enviat a impel Down, Alvida es nega a anar a salvar-lo, ja que la gran presó és un lloc molt perillós i és un suïcidi entrar per intentar salvar-lo. Negant-se a escoltar les súpliques dels antics subordinats de Buggy, es va declarar capitana i va prendre el vaixell de Buggy per a ella. A l'escoltar les advertències de Alvida, tots els homes de Buggy van optar millor estar amb ella.

Arlong[modifica | modifica el codi]

L'Arlong és un tritó que té unes dents i un nas irrompibles, ja que pertany a l'especie peix serra. Ell i la seva tripulació viatgen per Grand Line liderats per Jinbei, però en esdevenir guerrer del mar, els va deixar a l'East Blue amb pocs tresors. L'Arlong va fundar l'Imperi Arlong amb la seva seu a l'illa de Coco (on va néixer la Nami) i allà hi van instaurar Arlong Park.

Blueno[modifica | modifica el codi]

En Blueno és part del Cipher Pol. Més concretament, forma part del CP9 (Cipher Pol 9). Cada CP9 té un animal que el representa, en el cas d'en Blueno, és el toro.

Història[modifica | modifica el codi]

Blueno va aparèixer com a propietari d'un bar de Water 7, on podia accedir a tots els rumors de la ciutat. Va establir amistat amb en Franky, ja que desconeixia que era un dels aprenents d'en Tom.

La seva missió amb el Cipher Pol era trobar els plànols de l'arma mil·lenària Plutó, juntament amb els seus companys Rob Lucci, Califa i Kaku. Amb l'arribada dels Barret de Palla a l'illa, van aconseguir capturar la Nico Robin (fent-li un xantatge de convocar un Buster Call contra els del Barret de Palla) i en Franky, els dos únics éssers a la terra capaços de desxifrar i construir aquesta arma.

Va utilitzar la Nico Robin per acusar-la d'assassinar l'alcalde de Water 7 Iceburg. Després que es descobrís la veritat, va tornar a Enies Lobby amb els seus companys i la Nico Robin, en Franky i l'Usopp.

Es va enfrontar-se amb en Ruffy a Enies Lobby i la batalla estava molt igualada fins que en Ruffy va activar el Gear Second. En Blueno va perdre i va quedar inconscient, es creia que havia mort a causa del Buster Call, pero en una mini-història del Manga es pot veure que va utilitzar el poder de la seva fruita del Diable per emportar-se a tots els seus companys.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

Domina les sis tecniques del Rokushiki, especialitzat en el Tekkai (Massa d'acer), mostrant algunes variants:

 • Tekkai "Rin" (鉄塊 "輪"): Combina el Tekkai i el Rankyaku per crear un anell tallant. En aquest estat, pot moure' s com una roda a alta velocitat.
 • Tekkai "Sai" (鉄塊 "砕") Combina el Tekkai i el Geppou per llençar-se sobre el seu rival amb la força de l'acer.
 • Tekkai "Gou" (鉄塊 "剛"): És el Tekkai més resistent. A més d'ell, en Kumadori també el domina.

Segons en Fukurou, té 820 Douriki (un soldat ras té 10 Douriki), així doncs, la seva força és 82 vegades més gran que un soldat ras, i és el quart CP9 més poderos (en Nero no va arribar a Enies Lobby, per tant, el seu Douriki no va ser mesurat)

Va menjar la Doa Doa no Mi, que li permet transportar-se d'un lloc a l'altre creant portes, també pot fer portes en els seus enemics (per exemple, a en Ruffy li va fer una porta giratòria al voltant dels ulls per fer-lo marejar).

Brook[modifica | modifica el codi]

En Brook (ブルック) és un dels personatges de la sèrie de manga i anime One Piece. Ell és el novè membre de la Tripulació del Pirata del Barret de Palla i que fa el rol de músic dintre de la tripulació. Va aparèixer per primera vegada com un esquelet vivent que erraba en la zona de la Grand Line coneguda com a triangle florià. El seu somni es poder arribar al final de la Grand Line per poder trobar-se amb el seu company de tripulació la balena Raboon, que es troba en l'entrada de la Grand Line.

Aparença/personalitat[modifica | modifica el codi]

Les seves característiques principals, a més del fet que té la capacitat de ser un esquelet vivent, és el seu afro i el seu caracteristic "Yohohoho". El personatge té un afro que s'ha conservat tot i ser un esquelet i és el tresor d'aquest personatge, ja que és l'únic mètode que pot fer servir perquè el reconegui en Raboon després de 50 anys. A més a més, té una vestimenta molt formal, ja que vesteix amb camisa i americana. A més lluita amb un sabre especial que té forma de bastó.

Com que durant molts anys no va estar amb contacte amb cap altra persona, és molt possible que tinguí el caràcter que té. Basat en la seva obsessió per les calces de les dones i el seu particular humor fent referència a que ell és un esquelet. Tot i això, és una persona molt sacrificada pels seus companys com a demostrat en diverses vegades sacrificant-se pel bé de la tripulació.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

En Brook utilitza una shikomizue, una espasa amagada en un bastó, i és un professional amb aquesta arma. A més pot combinar el seu sabre amb el seu violí per poder fer un atac musical per aquest motiu el seu estil de combat és denominat Hanauta Sanchou, en català Estocades xiuxiuejants. Un dels seus cops més forts és l'atac Yahazu Giri, en català Cop de la Fletxa Silenciosa (tot i que a Catalunya, el Yahazu Giri, el van doblar per Tall de cua de fletxa), un atac de gran velocitat que fa que la persona rival no noti el cop fins que en Brook enfunda el seu sabre i l'enemic avança uns metres.

També a més de ser un gran espadatxí, al ser un esquelet li permet una lleugeresa extraordinària fent que pugui córrer sobre l'aigua, poder córrer a gran velocitat o saltar una gran alçària. Brook afirma que té la capacitat de recuperar-se completament si pot beure llet. A més el seu cap es pot obrir i utilitza el forat del crani per conservar els seus tresors més preuats, com el Dial Tonal amb l'última cançó dels Pirates Rumbar.

Buggy el Pallasso[modifica | modifica el codi]

En Buggy és el capità pirata d'una tripulació una mica peculiar, on els tripulants semblen actors de circ (en Buggy mateix té aspecte de pallasso). És un dels antagonistes i enemics principals d'en Ruffy i la seva tripulació. La recompensa pel seu cap és de 15.000.000 de belis.

És un enemic bastant complex: encara que tingui les característiques d'un típic pirata (com crueltat o avarícia) també ha demostrat preocupació per el benestar de la seva tripulació, així com gustos per les festes i celebracions. Al mateix moment, Buggy també juga el paper d'"enemic còmic", encara que sigui pels diàlegs o per les situacions en què es fica.

Una de les seves característiques més destacables és que posseeix un nas rodó i vermell, que n'està molt orgullós i ataca a qui se n'hi burla.

Es va retrovar amb en Ruffy a Impel Down quan intentava fugir, al final va acabar fugint amb en Ruffy i molts presos d'Impel Down per anar a la guerra de Marineford, allà es va donar a conèixer que en Buggy va ser part de la tripulació d'en Roger i que s'entenia molt bé amb el Yonkou Shanks, això va fer que els presos d'Imepl Down l'admiresin i van acabar formant part de la seva tripulació. Actualment es creu que pot ser un membre nou dels 7 grans guerrers del mar, els Shichibukai, perquè un ratpenat el va portar una carta i sempre són els ratpenats els que porten les cartes als Shichibukais.

Poders[modifica | modifica el codi]

En Buggy va menjar la Fruita del Diable "Bara Bara", la qual li permet separar en diversos trossos el seu cos i controlar-los a voluntat.

Cabaji[modifica | modifica el codi]

En Cabaji el malabarista. És el cap del personal de la tripulació i dels més poderosos de la tripulació, per sota d'en Buggy el Pallasso i l'Alvida i bastant igualat amb en Mohji, amb el qual en moltes ocasions està enemistat. Lluita sobre un monocicle utilitzant un sabre.

Chuu[modifica | modifica el codi]

En Chuu pertany a la raça peix sardina. Té un morro allargat, però no tant com el de l'Octy, amb el qual pot llençar petites ràfegues d'aigua tan potents com bales. És un dels caps de la tripulació de l'Arlong.

Demalo Black[modifica | modifica el codi]

En Demalo Black (デマロ・ブラック), conegut amb el sobrenom de “Llengua Triple”, era el capità dels Falsos Pirates del Barret de Palla. Es feia passar per l’autèntic Monkey D. Ruffy per beneficiar-se de la seva reputació i reunir una tripulació d'alt nivell per conquerir el Nou Món. La seva recompensa és de 26 milions de belis.

En Black és un home de mitjana edat que s’assembla a en Ruffy però molt més gran i obès i amb molt més pèl corporal. Duu una cicatriu en forma d'ics a la panxa i se n’ha pintat una altra sota l’ull esquerre. Per assemblar-se més a en Ruffy duu una roba semblant a la d'ell, incloent-hi un barret de palla (encara que més atrotinat). Va armat amb una pistola. En Black té una personalitat altiva i egoista i pensa que pot fer el que vulgui només perquè es fa passar per un pirata amb una gran recompensa.

En Black apareix per primera vegada en un bar de l’Arxipèlag Sabaody acompanyat de la Falsa Nami, el Fals Sogeking i el Fals Franky, fent-se passar per en Ruffy per reclutar nous membres per a la seva tripulació. Després d’intentar obligar l’autèntica Nami a unir-se a la seva tripulació, acaba derrotat per la Nami i l’Usopp. Comença a buscar-los per venjar-se'n i acaba topant amb l’autèntic Ruffy, qui el fa caure d’un cop de motxilla. Quan en Black intenta matar en Ruffy, aquest el deixa inconscient amb Haki. Quan es desperta decideix reunir tots els nous reclutes perquè capturin la Nami, l’Usopp i en Ruffy i poder-se’n venjar davant tota la nova tripulació. Un cop reunits, arriben el Fals Zoro i el Fals Sanji amb l’autèntic Ruffy i poc després apareix l’Armada acompanyada d’en Sentomaru i dos Pacifistes. En Sentomaru s’adona ràpidament que en Black és un impostor, el deixa inconscient d’un cop de destral i l’arresta com a pirata en nom de l’Armada.

Franky[modifica | modifica el codi]

En Franky (フランキー) és el vuitè tripulant de la Tripulació del Barret de Palla i treballa a mestre d'aixa. La seva recompensa actual és de 44.000.000 de belies i el seu somni és construir una nau que sigui capaç de viatjar per tot el món sencer. Aquesta nau és el segon vaixell dels del Barret de Palla, el Thousand Sunny, per aquest motiu decideix ser el mestre d'aixa dels pirates.

Personalitat/Aparença[modifica | modifica el codi]

La característica principal és que en Franky és meitat home, meitat màquina. Per aquest motiu, requereix un combustible per poder funcionar correctament, aquesta funció ho fa la cola. Per poder funcionar correctament necesita tres ampolles plenes de cola. A més, té un gran tupè de color blau que perd esveltesa quan es queda sense cola. Porta de roba únicament uns calçotets i una samarreta hawaiana.

La seva personalitat és d'una persona molt esbojarrada, com es veia en les seves aparicions quan era el líder de la Franky Family. A més és un gran mestre d'aixa amb una habilitat extraordinària arribant a poder construir ponts en escassos segons.

Història[modifica | modifica el codi]

El seu nom de veritat és Cutty Flam i fou abandonat pels seus pares en Water 7, on es va quedar amb Tom i l'Iceburg. Els dos treballaven per a la Tom's Workers, un taller de fusteria, sota la tutela d'en Tom: el llegendari fuster de Water Seven. En aquell temps Franky passava els dies intentant crear un vaixell de guerra capaç de derrotar un "Rei del Mar". Anys més tard, el govern va venir per arrestar a Tom per la construcció del vaixell del Rei dels Pirates, l'Or Jackson. Tom va ser temporalment exculpat després, ja que va fer un tracte amb el jutge, amb l'excusa que en 10 anys construiria el tren de mar, que revitalitzaria el comerç de Water Seven salvant-la de la decadència.

Llavors el govern per aconseguir el Plutó (vaixell de guerra capaç de destruir el món) van atacar al vaixell jutjat amb els vaixells de guerra d'en Cutty Flam i van responsabilitzar en Tom. Per aturar als agents del govern del CP5 en Cutty Flam es va posar al mig de la via del Umi Ressha per intentar aturar-lo m'entre s'enduien a en Tom i de poc es mor. Però va aconseguir autoconstruir-se i va posar-se armes mortals per tot el cos.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

Com a ciborg, les parts artificials d'en Franky li donen una força extraordinària, alhora que el fa pràcticament invencible en tots els atacs frontals. Però com es va construir a si mateix, no va poder introduir parts artificials en la seva esquena, fent que aquesta sigui la seva única part vulnerable. A més, és una persona amb un gran talent en qüestió de construir coses; fent el Vaixell dels Pirates del Barret de Palla Thousand Sunny, pot construir amb poc materials un pont en poc segons o fer unes escales que s'aguanten en l'aire que va construir mentre va pujant per elles.

El seu mètode de combat se centra en l'ús de projectils, entre els quals s'inclouen el seu braç dret extensible, o el seu míssil en el braç dret. El cos d'en Franky funciona amb cola, que conserva en una nevera que té a l'estómac. Però el cos d'en Franky conté innumerables armes com un llença-granades, una arma automàtica, un escut, en llença-flames a l'alè, un llença-projectils, unes patilles bomerangs, i una pistola d'aire comprimit.

El cabell d'en Franky pot variar de forma segons el tipus de benzina que fa servir, igual que la seva actitud. Per altra banda, segons la quantitat de cola la força dels seus atacs pot augmentar o disminuir o que alguns atacs no es poden fer.

Fukaboshi, Ryuboshi i Manboshi[modifica | modifica el codi]

Els prínceps Fukaboshi, Ryuboshi i Manboshi són els tres fills del rei Neptú i de la reina Otohime de l’Illa dels Tritons i també són els germans grans de la princesa Shirahoshi

En Fukaboshi és un tritó de l’espècie tauró. La seva part superior és la d’un home molt musculós, amb el pit ample i braços llargs. Té la cara llarga, els cabells llargs fins a l’espatlla, ondulats i de color blau cel; un nas prim i punxegut i una piga al mig del front. Té ganyes al coll i la seva cua és de color blau fosc amb taques blau clar. Només vesteix amb una faixa blau cel lligada a la cintura i prou llarga com per flotar darrere la seva esquena. És molt responsable, seriós, educat i raonable i és un fervent defensor de la pau i la coexistència amb els humans. És molt fort, va armat amb un trident daurat i és capaç de manipular l’aigua com si fos un element tangible.

En Ryuboshi és un tritó molt alt i prim de l’espècie peix rem. La part superior del seu cos és d’home, amb la pell de color clar, el coll llarg i el cap petit, amb els cabells llargs, ondulats i de color vermell i les dents grosses. Porta una camisa ampla blanca sense cordar i una faixa taronja lligada a la cintura, una part de la qual flota damunt la seva esquena. La part inferior del cos és de peix, amb la pell lila i amb taques blanques i una aleta dorsal llarga i vermella. En Ryuboshi és molt alegre i jovial, sol cantar i ballar amb el seu germà Manboshi i tendeix a acabar les seves frases dient notes de l’escala musical (per exemple “so-la-si-do”). Això no obstant, també és seriós quan cal ser-ho. És molt fort, igual que els seus germans, i lluita amb dues espases d’estoc.

En Manboshi és un tritó de l’espècie peix lluna. És més baix i ample que els seus germans. Té la pell clara, el cap rodó, la boca grossa, cabells marrons i dues aletes vermelles al cap. La part inferior del cos és una cua de peix de color blau marí amb taques blanques i escates vermelles. Porta un barret blau i blanc i una faixa groga com la dels seus germans. En Manboshi és el més energètic i alegre dels tres germans i es passa l’estona ballant i cantant. Malgrat la seva aparença i caràcter, és tan fort com els seus germans i lluita utilitzant una espasa llarga.

Des de petits, els tres germans s’han ocupat de la seva germana Shirahoshi mentre la seva mare recorria l’illa recollint firmes per ser amics dels humans. Quan la Shirahoshi tenia sis anys, un Noble Mundial va arribar a l’illa, va amenaçar la reina Otohime i a causa de la por de perdre la seva mare la Shirahoshi va desplegar el poder d’invocar i controlar els reis del mar. Per evitar que això torni a passar, la reina Otohime demana als tres germans que siguin forts per protegir la seva germana i evitar que es torni a posar trista i que utilitzi els seus poders, encara descontrolats. Anys més tard, la reina Otohime rep un tret mortal a la plaça principal de l’illa. Mentre agonitza, la Shirahoshi torna a estar a punt de perdre el control i en Ryuboshi i en Manboshi es posen a ballar i cantar malgrat el seu dolor per calmar-la, mentre en Fukaboshi es manté al costat de la seva mare i li jura que tirarà endavant la seva voluntat.

Quan els Pirates del Barret de Palla arriben a l’Illa dels Tritons, els tres germans els busquen per donar-los un missatge d’en Jinbe. Després de buscar-los i no trobar-los i de sentir la predicció de la Shyarly, tornen al seu palau i es troben que ha estat envaït, primer pels Pirates del Barret de Palla i després pels Nous Pirates Tritons. Més tard, quan veuen que el seu pare ha estat capturat i que serà executat a la plaça principal de l’illa, els tres germans van a rescatar-lo i els tres junts derroten amb facilitat els monstres marins a les ordres d’en Hody Jones. Després s’enfronten als oficials d’en Hody, que es dopen amb Esteroides d’Energia i derroten i capturen ràpidament els prínceps. Quan estan a punt ser executats, arriben els Pirates del Barret de Palla i els alliberen. Després de recuperar les forces, els tres germans i en Ruffy van a protegir la Shirahoshi, que està sent perseguida per en Vander Decken IX i en Hody a bord del vaixell gegant Noè. Mentre en Ryuboshi i en Manboshi protegeixen la Shirahoshi de les dagues d’en Decken, en Fukaboshi ajuda a en Ruffy a entrar al vaixell mentre ell s’enfronta a en Hody, encara que acaba perdent i queda malferit. Durant el seu enfrontament, en Fukaboshi acaba entenent d’on procedeix l’odi d’en Hody cap als humans i demana a en Ruffy que el guanyi per eliminar aquest odi. Mentrestant en Ryuboshi i en Manboshi ajuden la Shirahoshi a allunyar el vaixell Noè de l’Illa dels Tritons per evitar que la destrueixi. Finalment acaben evitant la destrucció de l’illa i derroten i detenen en Hody, en Decken i els seus subordinats i els condemnen a cadena perpètua. Després de convidar els Pirates del Barret de Palla a un banquet de celebració al palau reial, els quatre germans els acomiaden, els desitgen un bon viatge al Nou Món i els diuen que mai oblidaran el deute que tenen amb ells.

Gekko Moria[modifica | modifica el codi]

Gekko Moria

En Gekko Moria (ゲッコー・モリア Gekkō Moria) és un pirata i un exmembre dels Set Grans Guerrers del Mar. Residia al vaixell més gran del món, Thriller Bark i és el principal antagonista de la saga de Thriller Bark. La seva recompensa abans d’unir-se als Set Grans Guerrers del Mar era de 320 milions de belis, però es desconeix si al perdre el seu estatus torna a ser una recompensa activa.

Aspecte i personalitat[modifica | modifica el codi]

En Moriah és una persona enorme amb diferents característiques que recorden clarament a un dimoni. Porta els cabells drets i de color vermell (liles a la sèrie d’animació). Té dues banyes als costats del front i una sèrie de punts de sutura situats verticalment al coll, que és bastant llarg en comparació amb el seu cos, que és bastant ample i boterut, amb les cames força curtes i uns braços llargs i forts. Les seves orelles i les dents són punxegudes i la boca és molt grossa. Té la pell molt pàl·lida i els llavis de color blau fosc. Va vestit amb una jaqueta negra de coll alt, que acompanya amb una antiga corbata blanca i amb un crucifix. També porta guants de color negre acabats en urpes, pantalons de color taronja i groc i sabates negres.

En Moriah és bastant sobreconfiat, mandrós i té tendència a passar l’estona rient. Aquesta ganduleria també queda representada en la seva manera de fer i en la seva manera de lluitar, ja que normalment deixa que siguin els seus subordinats o la seva ombra els que lluitin per ell o que siguin ells els que hagin d’aconseguir els seus objectius mentre ell es relaxa. Abans de perdre la seva tripulació al Nou Món en Moriah era molt diferent i volia aconseguir ser el Rei dels Pirates amb la seva pròpia força i la dels seus amics, però la pèrdua dels seus companys li va fer canviar el caràcter. Això no obstant, encara és un enemic temible, molt fort i un gran estrateg, però la seva ganduleria i la seva tendència a subestimar els seus enemics l’han debilitat.

Història[modifica | modifica el codi]

En Moriah ja era un pirata quan en Gol D. Roger va ser executat i ell mateix va ser present a l’execució. Juntament amb la seva tripulació es va fer un nom navegant al llarg de la Grand Line, però en arribar al Nou Món es va enfrontar a en Kaido, un dels Quatre Emperadors, i tota la seva tripulació va morir. Després d’aquesta pèrdua, va decidir tornar a reunir prou poder i prous homes per venjar-se. Deu anys abans que en Ruffy salpés per convertir-se en pirata, en Moriah va reclutar l’Absalom, la Perona i en Hogback i tots quatre van crear el vaixell Thriller Bark i el van portar des del West Blue fins al Triangle Florian, on es van dedicar a buscar els cadàvers de grans guerrers morts i a capturar pirates i a robar-los les ombres per crear el seu exèrcit de zombies, entre elles l’ombra d’en Brook.

Amb l’arribada dels Pirates del Barret de Palla a Thriller Bark, en Moriah i els seus zombies es preparen per atacar-los i per robar-los les ombres. Ràpidament aconsegueix robar les ombres d’en Sanji, en Zoro i en Ruffy i fa que els seus zombies tornin els tres pirates inconscients al seu vaixell. Mentrestant, ell col·loca a l’ombra d’en Ruffy dins del cos de l’Oars per crear el zombie més fort de la història. Mentre l’Oars es dedica a menjar i a passejar pel vaixell, en Ruffy torna i s’enfronta a en Moriah, qui fa que la seva ombra lluiti per ell. Durant el seu combat en Moriah acaba fugint al bosc, despista en Ruffy gràcies a la seva ombra i torna al seu castell, on troba en Bartholomew Kuma, qui l’informa del nomenament d’en Barbanegra com a nou Gran Guerrer del Mar. Després, en Moriah es trasllada a l’interior de la panxa de l’Oars i amb la seva ombra l’ajuda a lluitar contra en Brook i els Pirates del Barret de Palla (menys en Ruffy). Quan ja quasi els ha derrotat a tots arriba en Ruffy (qui duu cent ombres dins el seu cos, la forma anomenada Ruffy Malson) i comencen a lluitar, però ràpidament en Ruffy els derrota a tots dos, just abans que les ombres marxin del seu cos i el deixin esgotat. Després d’una estona inconscient, en Moriah surt de dins de l’Oars, reuneix a dins del seu cos les mil ombres dels zombies de Thriller Bark i es transforma en un gegant forçut. Torna a començar el combat, però ben aviat es veu que aquest augment de poder és molt inestable i en Ruffy acaba derrotant en Moriah aixafant-lo amb el pal major de Thriller Bark i fent que totes les ombres surtin del seu cos i tornin als seus propietaris. Més tard en Moriah és rescatat per l’Absalom i en Hogback i fugen junts de Thriller Bark.

Poc després d’aquests fets en Moriah és convocat a Marineford per assistir a l’execució de l’Ace i lluitar contra els Pirates d’en Barbablanca i els seus aliats juntament amb la resta dels Set Grans Guerrers del Mar. Quan comença la batalla, en Moriah queda sorprès en veure en Little Oars Jr., descendent de l’Oars, i decideix matar-lo per apoderar-se del seu cadàver i convertir-lo en zombie, encara que l’únic que aconsegueix és ferir-lo de gravetat amb una llança feta amb la seva ombra. Poc després, quan arriben en Ruffy i la resta de fugitius d’Impel Down, convoca un batalló de zombies que ha creat al camp de batalla i els envia contra en Ruffy, però són ràpidament purificats amb aigua de mar llençada per en Jinbe. Llavors comença el combat entre els dos Grans Guerrers del Mar, que acaba ràpidament amb la victòria d’en Jinbe. En Moriah torna al combat més tard, enfrontant-se a en Curiel, un dels comandants dels Pirates d’en Barbablanca, i és present al camp de batalla durant l’aparició d’en Barbanegra, la mort d’en Barbablanca i l’Ace i l’aparició d’en Shanks. Un cop acabada la batalla, en Moriah cau en una emboscada preparada per en Donquixote Doflamingo i per uns quants Pacifistes. En Doflamingo li comunica que ja no és un dels Set Grans Guerrers del Mar perquè és massa dèbil i que els seus superiors han decidit la seva mort. Però quan estan a punt de matar-lo en Moriah desapareix mitjançant alguna tècnica misteriosa i el seu parador actual és desconegut.

Habilitats i poders[modifica | modifica el codi]

En Moriah és molt intel·ligent i també un gran estrateg, expert a parar trampes per als seus enemics amb l’ajuda dels seus zombies per poder-los robar les ombres. També té una gran força i resistència física i és capaç fins i tot de resistir alguns dels cops més poderosos d’en Ruffy. Com a arma utilitza un parell de tisores gegants, que fa servir normalment per separar les ombres dels cossos de les seves víctimes. Aquestes tisores es poden desmuntar i fer servir com dos sabres.

Això no obstant, la veritable força d’en Moriah rau en la seva Fruita del Diable, la fruita Kage Kage. Sobretot utilitza els seus poders per robar les ombres a les persones i crear zombies que estan sota les seves ordres. Aquests zombies són immortals i no senten el dolor i només es poden purificar fent-los empassar sal o aigua de mar. També pot utilitzar la seva ombra com un doble seu (a qui anomena Doppelman) i fer-la lluitar en el seu lloc. La seva ombra pot canviar de forma i convertir-se en rat penats o empresonar l’adversari en una caixa feta d’ombra. Si ho necessita pot intercanviar el seu cos amb la seva ombra per evitar un atac i també és capaç de fusionar la seva ombra amb la d’un contrincant per poder manipular el cos de l’enemic. La seva tècnica més terrible és l’anomenada Shadow’s Asgard, que li permet absorbir totes les ombres dels seus zombies per augmentar enormement la seva força física, encara que és una tècnica molt inestable.

Going Merry[modifica | modifica el codi]

Rèplica del Going Merry a Odaiba, Tòquio (2003).

El Going Merry és el primer vaixell dels Pirates del Barret de Palla en el manga i anime One Piece. És el principal mitjà de transport d'East Blue Water 7. Es tracta d'un vaixell de classe caravel dissenyat per Merry i donat per Kaya als Barret de Palla com a recompensa per salvar-la. Amb el temps, el vaixell va arribar a ser estimat per la tripulació a casa seva i com un amic, tant és així que literalment va prendre vida pròpia i es va convertir en una part tan important de la tripulació.

Gol D. Roger[modifica | modifica el codi]

Sovint anomenat "Gold Roger". En l'època de viatge dels pirates del Barret de Palla, se'l coneix com l'antic Rei dels Pirates. Al patir una malaltia incurable, va decidir fer un viatge complet creuant la Grand Line sencera amb la seva tripulació. Després d'això, la banda es va dissoldre i ell es va lliurar al Govern Mundial, els quals anunciaren que l'havien capturat. En la seva execució, vint-i-dos anys abans del començament de la sèrie, va dir en públic que havia deixat tots els seus tresors en una peça, i que el primer que ho trobés s'ho podria quedar. Això va impulsar l'inici de la "Gran Era dels Pirates", i el començament de la cursa per esdevenir el nou Rei dels Pirates al trobar el tresor, el qual rebé el nom de "One Piece". És capaç d'escoltar "la veu de totes les coses", cosa que li permeté llegir els Poneglyphs. És el pare de Portgas D. Ace.

Octy[modifica | modifica el codi]

L'Octy (Hatchan) és l'espadatxí de la tripulació de l'Arlong, pertany a la raça pop, per aquest motiu té sis braços i pot lluitar amb una espasa en cadascun d'ells. És una mica tanoca, tot i així, i mentre estava a la tripulació, tenia la mateixa convicció que l'Arlong (els tritons són una raça superior). És un dels caps de la tripulació de l'Arlong i era el cuidador d'en Mohmoo. Va ser vençut per en Zoro.

Kuroobi[modifica | modifica el codi]

En Kuroobi pertany a l'espècie de les mantes. Utilitza el karate tritó per lluitar i sempre va vestit amb la roba dels judokes, és molt traçut i bastant intel·ligent.

Marshall D. Teach[modifica | modifica el codi]

En Marshall D. Teach és un dels antagonistes de One Piece i enemic de la tripulació del barret de palla.

Mohji[modifica | modifica el codi]

En Mohji el domador de bèsties. És el segon en cap de la tripulació de Buggy el Pallasso. Lluita amb la seva mascota Richie.

Mohmoo[modifica | modifica el codi]

En Mohmoo és la mascota de la tripulació de l'Arlong. És un Rei del Mar híbrid entre vaca marina i vaca normal. Va ser derrotat per en Ruffy i en Sanji i el van obligar a portar a l'illa de Coco. Posteriorment, va tornar a ser vençut per en Ruffy durant la batalla en Arlong Park.

Despres de molt temps va tornar a aparèixer capturat per la tripulació d'en Caribou perque els portés a l'illa dels tritons però es van trobar amb en Ruffy i els altres sota el mar i va fugir.

Monkey D. Ruffy[modifica | modifica el codi]

En Monkey D. Ruffy (モンキー・D・ルフィ) és un noi, esbojarrat i sense por a morir. El seu somni és arribar a ser el rei dels pirates. La seva tripulació estan disposats a arriscar la vida si així poden ajudar a un amic o company. És així, gràcies a aquest esperit de companyonia que aconsegueixen vèncer tots els seus rivals. Actualment té una recompensa de 400.000.000 berrys.

En Ruffy va néixer a un poble petit que es diu vil·la dels molíns, se sap la identitat del seu pare, però es desconeix la identitat de la mare, a més té dos germanastres, Portgas D. Ace i Sabbo.Des de petit que somia ser pirata, ja que en Shanks, és un amic de la infancia a més de pirata. Es va fer una cicatriu com demostracio de la seva valentía .Despres de fer-se la cicatriu en Ruffy es posa a menjar i de postres es menja sense voler una fruita del diable que li donarà unes habilitats increïbles. Com si tot el seu cos fos de goma, la goma Goma no Mi, o Fruita de la Goma Goma. Així doncs comença a buscar una tripulació per aconseguir el seu objectiu. El primer company que aconsegueix és en Roronoa Zoro, un caça-recompenses molt famós. La segona és la Nami, que acabarà sent la futura oficial de la seva tripulació. El tercer que aconsegueixen per a la tripulació és l'Usopp, un tirador esplèndid, encara que una mica poruc. El quart de la tripulació serà en Sanji, un cuiner molt bo amb una força comparable a la d'en Ruffy i en Zoro. El cinquè tripulant acaba sent un metge, en Toni Toni Chopper, un ren, també molt poruc. El sisè tripulant és la Nico Robin, una antiga enemiga que canvia de bàndol amb habilitats de les fruites del diable. El setè és en Franky, l'aprenent del constructor del vaixell de Gol D. Roger l'Or Jackson, el primer rei dels pirates. El vuitè és en Brook que lluita amb una espasa bastó.Amb aquesta tripulació en Ruffy va superant tots el rivals amb què s'enfronta i va sumant els diners que ofereixen pel seu cap.

Personalitat/aparença[modifica | modifica el codi]

El seu característic barret de palla (raó per la que és conegut com a "Ruffy Barret de Palla" 麦わらのルフィ, Mugiwara no Rufi) li va ser regalat pel pirata Shanks el pèl-roig. La seva roba consta d'una jaqueta vermella, pantalons blaus i sandàlies. Ruffy té una cicatriu al pòmul dret, just sota l'ull. Aquesta ferida se la va fer ell mateix per demostrar que ja era un home i que no tenia por al dolor, perquè en Shanks el deixés anar amb la seva tripulació.

Història[modifica | modifica el codi]

Fill de Monkey D. Dragon.En Ruffy va ser entrenat quan era jove pel seu avi,Monkey D. Garp, o Garp el del puny. Més tard, en Garp va deixar a Ruffy i al seu germànastre en Portgas D. Ace amb un amic per continuar el seu entrenament. Quan era jove, va conèixer un grup de pirates liderat pel pirata Shanks. Durant el temps que va passar amb Shanks es va menjar accidentalment una Fruita del Diable. La fruita es deia Fruita de la Goma Goma o ゴムゴムの実 Gomu Gomu no Mi, convertint en Ruffy en un home de goma capaç de poder-se estirar però alhora convertint-se en un martell, perdent la seva capacitat de nadar. Després d'una baralla amb Higuma per haver insultat als pirates de Shanks, Ruffy va ser capturat i llibertat per Shanks més tard. Però, el seu rescat li va costar el braç dret d'en Shanks. El dia que marxaven, en Ruffy li va prometre a Shanks que un dia el superaria i es convertiria en el futur Rei dels pirates.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

En Ruffy posseeix una força i resistència física inhumanes. Moltes vegades ha sobreviscut a grans ferides i a grans pèrdues de sang durant els combats. Aquestes habilitats, també es veuen augmentades per la seva imparable determinació, fent que sigui quasi impossible que perdi un combat. Aquestes habilitats es basen en l'entrenament que va rebre quan era un nen del seu avi. A més Ruffy té un gran nivell d'adaptació durant els combats com es veurà en els apartats següents.

Formes[modifica | modifica el codi]

Ruffy d'Aigua:Durant el combat contra el pirata de sorra Crocodile, el líder de la Banda Baroque, Ruffy utilitza una bóta plena d'aigua, amb la intenció de debilitar en Crocodile evitant així que pogués utilitzar les seves transformacions de sorra. Durant el combat, en Ruffy es veu obligat a beure's la bota sencera convertint-se en el Ruffy d'aigua, amb la capacitat de fer atacs combinats amb aigua.

Afro Ruffy:Durant el combat contra en Foxy, l'Usopp li diu a en Ruffy que es farà més fort si va amb estil afro.Creient a l'Usopp, en Ruffy porta un pentinat afro durant el combat i sobre el cos porta un tatuatge temporal.

Ruffy Malson:Durant el combat contra l'Ozu, en Ruffy utilitza les ombres de 100 persones que el guerrer del mar Gecko Moria ha robat prèviament i les introdueix dintre del seu cos.Això serveix per poder assumir les habilitats de les persones a les quals li pertanyien l'ombra durant uns 10 minuts.D'aquesta manera, en Ruffy aconsegueix una força increïble i la capacitat de poder lluitar utilitzant el sabre.

Gear Secondo (La Segona marxa):Vist per primera vegada al combat contra en Blueno.Consisteix en que en Ruffy comença a bombar sang amb les cames com a punt d'inici.Això fa que el flux de la sang dintre del seu cos sigui molt més ràpid el que provoca que els nutrients i l'oxigen que conté arribin més ràpid als seus òrgans interns, provocant que en Ruffy augmenti espectacularment la velocitat i la força. Com que tot el cos d'en Ruffy és de Goma, no hi ha perill que alguns dels seus òrgans interns explotin per l'increment del flux sanguini, però encara que no explotin es veuen desgastats, i molt probablement cada vegada que la faci servir, el seu temps de vida es redueix.En Rob Lucci compara aquest tècnica amb el "Dopping" dels atletes professionals.

Gear Third (La Tercera Marxa):Vist per primera vegada durant el combat contra Rob Lucci.Consisteix en que en Ruffy bufa mentre que amb la boca es comença a estirar el seu polze.D'aquesta manera comença a emmagatzemar aire en l'interior dels seus ossos, convertint els seus ossos com ell els anomena Ossos Globus, fent que les seves extremitats arribin a ser tan fortes i grans com les d'un gegant. Un dels inconvenients d'aquesta tècnica és que la seva velocitat es veu reduïda per les dimensions d'aquestes.Però el major inconvenient d'aquesta forma, és que un cop ha exhalat tot l'aire, en Ruffy entra en una forma de nen que el fa vulnerable durant un temps equivalent a l'estona que hagi utilitzat aquesta forma.

Gear Second+Third (La Segona i Tercera Marxa:Vist per primera vegada al combat contra Gecko Moria.Consisteix en que Ruffy un cop està en Gear Second, fa el Gear Third. Amb aquesta forma en Ruffy aconsegueix fer atacs de gran contundència i alhora en una gran velocitat. El contratemps d'aquest atac, és que té els inconvenients del Gear Second i de la Gear Third.De manera que acaba destrossant-se completament el seu cos, arribant a uns extrems que ell no pot arribar a controlar.

am b una calavera, vaixell i trbulacio:nami,ruffi,usopp,zoro...

Nami[modifica | modifica el codi]

La Nami (ナミ) és el tercer membre dels Pirates del Barret de Palla, encara que quan el grup està a punt d'aconseguir fer membre de la tripulació a en Sanji, ella els abandona per poder complir una promesa que havia fet amb la Família Arlong. És coneguda com "La Gata Lladre" degut a la seva facilitat per robar a altres pirates quan era membre de la família Arlong i mentre és membre de la tripulació dels Barret de Palla. És l'oficial de navegació de la tripulació i actualment té una recompensa de 16 milions de bel·lis, després dels fets de l'illa d'Enies Lobby, al derrotar a la Califa dels Cipher Pol 9.

Personalitat i aparença[modifica | modifica el codi]

L'hi encanten les joies i els diners, i faria qualsevol cosa per obtenir-ne més. La Nami és l'oficial i cartògrafa del grup, habilitat que realitza com a hobby. El seu somni es dibuixar un mapa del món sencer. Juntament amb la Nico Robin, és un dels membres més intel·ligents dintre del grup i és comú que ella doni les ordres als altres en el lloc d'en Ruffy. La Nami és molt maca i normalment és acosada per en Sanji, el cuiner del grup, qui està enamorat d'ella el qual genera divertides situacions. La Nami no està contenta amb la situació però de tant en tant utilitza els sentiments d'en Sanji per manipular-lo.

Una altra característica que distingeix a la Nami és que mai utilitza la mateixa roba més d'un cop, aquesta tendència va començar després dels episodis del capità Kuro i continua fins a la data.

La Nami és un dels personatges més dèbils de tot el grup, però gràcies al seu Bastó Bo ha derrotat a alguns personatges durant la seva aventura. El Bastó Bo va ser millorat abans d'enfrontar-se a Arabasta gràcies a l'Usopp. Va ser convertit per l'Usopp en el Clima Tact. a partir de la Saga de Water 7, abans de lluitar contra la CP9, és millorat amb els dials de les illes del cel, passa a ser el "Clima Tact Perfecte". En la llista de persones derrotades per la Nami, es troben el Capità Rat de la Divisió 16 de l'Armada, la Miss Valentine(banda baroque). Amb el Clima Tact va derrotar a la Miss Primer de Gener (banda baroque) i Kottori (Skypiea). Amb l'última millora de l'arma va poder derrotar a la Califa (CP9), l'Absalom (Thriller Bark).

Història[modifica | modifica el codi]

La Nami, després de haver perdut a la seva família en una guerra, va ser trobada per la Nojiko i després les dues van ser adoptades per la Bellemere, una ex-soldat de l'Armada, quan la Nami era encara una nadó. A partir d'aquest moment, es van convertir en una família i van acabar vivint a l'illa natal de la Bellemere, l'Illa de Coco.

Nefertari Vivi[modifica | modifica el codi]

La Vivi és una amiga de la tripulació del barret de palla. Es van conèixer a alabasta, una ciutat que estava en guerra perquè feia tres anys que no plovia. Van viatgar mont per el país, van trobar l'Ace (germà d'en Ruffy). Al final van aconseguir aturar la guerra. En Ruffy i la resta van agafar el vaixell la Vivi va ser molt amable i molt bona amiga, li havien ensenyat moltes coses, però no podia quedar-se amb ells perquè tenia el seu país. Tots voldrien tenir-la com a tripulant, però era així.

Nico Robin[modifica | modifica el codi]

La Nico Robin (ニコ・ロビン) va ser la setena tripulant de la Tripulació del Barret de Palla i treballa com l'arqueòloga i la historiadora de la tripulació. La seva recompensa actual és de 80.000.000 de belies i el seu somni es poder arribar a llegir el Rio Poneglyph i així descobrir una part de la història que va ser eliminada dels llibres.

Personalitat i aparença[modifica | modifica el codi]

La Nico Robin es caracteritza especialment pels seus cabells negres i retallats i els seus ulls únics de One Piece per tenir dos color diferents. Per altra banda també és una dona amb una bellesa extraordinària, fa que també sigui acosada per en Sanji, però en menor mesura que a Nami la qual Sanji viola dia i nit sense parar.

Com a arqueòloga, ella està disposada a arriscar la seva vida per protegir a totes les coses que puguin tenir un valor històric. Però el que distingeix a la Nico Robin és el seu caràcter, ja que és el personatge més sensat i impassible de One Piece. I és veritablement impassible, ja que encara que tots els personatges de One Piece tenen alguna expressió facial extrema (Per representar por i sorpresa), la Nico Robin és l'única que no ha mostrat mai cap expressió peculiar.

Història[modifica | modifica el codi]

Va néixer a l'Illa d'Ohara, al West Blue. Quan era petita va menjar la fruita del diable Hana Hana No Mi per aquest motiu els nens i nenes del poble la tractaven de bruixa i de dimoni. La seva mare Nico Olvia la va deixar quan tenia dos anys per anar a buscar els poneglyphs i va deixar a la Robin amb la seva tieta Roji, que la maltractava. Els seus únics amics eren en la biblioteca de l'Arbre del Coneixement, el Doctor Clover i la resta dels arqueòlegs. Als vuit anys es va convertir en arqueòloga, li va dir al Doctor Clover que volia estudiar la història verdadera, i la van amenaçar de què la farien fora de la biblioteca i li treurien el títol d' arqueologia.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

La Nico Robin va menjar la Hana Hana No Mi (ハナハナの実), la Fruita de la Flor Flor, fet que li permet crear còpies de qualsevol part del seu cos en qualsevol superfície sòlida que ella consideri, com poden ser el seu cos, el cos del seu rival o sobre qualsevol objecte. Durant els combats normalment utilitza tècniques per poder evitar que el seu rival es mogui i així poder lluitar més còmodament.

A més és extremadament intel·ligent, arribant a tenir a l'edat de vuit anys un coneixement major que arqueòlegs majors que ella. És per això que té la capacitat de llegir els Poneglyphs, marques indestructibles que van ser creades per una civilització anterior a la creació del Govern Mundial i que conté tota la informació sobre La història verdadera

Ozu[modifica | modifica el codi]

L'Ozu és un dimoni molt temut que va morir 500 anys abans que es produïssin els fets narrats a One Piece. Va morir congelat. Gecko Moria junt amb Hogback recuperen el cos i el congelen, fins que arriba la tripulació del barret de palla i amb l'ombra d'en Ruffy aconsegueix "reviure" a l'Ozu. L'Ozu comença fent el que li sembla i no és controlat per Moria, però al final si que aconsegueix dominar-lo, i es possa a lluitar contra els barret de palla, al final cau eliminat per un atac conjunt dels barret de palla que li trenquen la columna, en Ruffy amb un Bazoka Gegant.

Richie[modifica | modifica el codi]

En Richie és un lleó gegant i la mascota d'en Mohji. Va ser durant un temps el capità de la tripulació de Buggy el Pallasso (durant l'absència d'en Buggy).

Roronoa Zoro[modifica | modifica el codi]

Roronoa Zoro (ロロノア・ゾロ), és el segon membre dels Pirates del Barret de Palla. És conegut com el Caça-pirates Zoro, a causa del fet que en abandonar el Dojo del pare de la Kuina es va dedicar a caçar pirates per poder sobreviure amb les recompenses que rebia. Després dels successos que van tenir lloc a Arabasta la seva recompensa va augmentar a 60 milions de belis. Actualment la seva recompensa ja és de 120 milions de belis, ja que va derrotar a en Kaku, un dels agents del Cipher Pol 9.

Personalitat/aparença[modifica | modifica el codi]

En Zoro inicialment presenta la qualitat del personatge seriós i amb una actitud molt reservada. Això es mostra, per exemple, durant els viatges en vaixell, ja que la seva única feina es recollir l'àncora i dormir o entrenar-se. Una de les característiques més divertides d'aquest personatge és l'escàs sentit de l'orientació que té, que fa que acabi perdut amb facilitat. Una altra qualitat que destaca en Zoro és la seva duresa com a home, que es demostra, per exemple, quan li dóna un avís a en Chopper durant la Davy Back Fight o a en Ruffy després de la lluita que té contra l'Usopp. El seu objectiu principal és derrotar a en Mihawk ulls de falcó l'home que posseeix el títol de millor espadatxí del món.Per complir la promesa que li va fer la Kuina la seva amiga de la infància.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

En Zoro és un mestre espadatxí que controla l'art del combat amb una, dues i tres espases o catanes, encara que veritablement és més eficient en l'estil del Santoryu. Tanmateix té un gran domini d'un ampli ventall de tècniques que destaquen per la seva força. Alhora, com ha espadatxí professional, ha tingut un ampli ventall d'espases tot i que n'ha acabat tenint tres. A part es va menjar la fruita del diable perdres perdres no mi, que fa que es perdi en cualsevol lloc i situació.

Atacs d'en Zoro[modifica | modifica el codi]

Santōryū
Shishi Sonson: Vist per primera vegada durant el combat contra Daz Bones. Aquest atac que en el que utilitza les seves tres espases té la capacitat de poder tallar l'acer. Per aconseguir-ho en Zoro ha de concentrar-se en l'essència del metall i intentar trobar el buit que hi ha en l'interior d'aquest material. Un cop ha aconseguit aquest nivell de concentració, pot arribar a tallar amb les seves espases el ferro.
Kyutōryū
Asura: Vist per primera vegada durant el combat contra Kaku. Aquest atac concentra l'aura de poder d'en Zoro, amb això aconsegueix fer la il·lusió de què té tres caps i sis braços de manera que pot arribar a lluitar amb nou espases. Per ara, aquesta tècnica només té un atac que és Asura: Ichibugin, encara que aquesta tècnica és molt complicada d'executar, ja que en Zoro no la va fer servir fins que estava a punt de ser derrotat.
Itōryū
Hiryuu Kaen: Vist per primera vegada durant el combat contra Ryuuma. Aquest atac que en el que utilitza una sola espasa té la capacitat de poder tallar i cremar al seu rival amb un foc follet. Aquest atac definitiu d'en Zoro, requereix també un alt nivell de concentració i queda representat com si un drac de foc aparegués de la seva espasa.

Espases d'en Zoro[modifica | modifica el codi]

A causa de les contínues batalles que ha tingut Zoro, les espases de nivell inferior van ser destruïdes entre aquestes calen destacar:

 • Yubashiri - (雪走). És un sable que té una fulla amb la forma de Birare, amb un color Blau Cel i Balu Marí. És molt lleugera però alhora de gran poder, és una de les 50 Ryō Wazamono. Igual que la "Sindai Kitetsu", en Zoro la va rebre gratuïtament a Logue Town. Lamentablement, va ser destruïda pel Capità Shuu, una soldat que va menja la Fruita del Diable Sabi-Sabi (Sabi es tradueix a Oxid en Japonès). Encara que l'espasa va quedar totalment inútil, Zoro va quedar-se amb el tros del sable fins, que recentment la va substituir per la Shuusui.
 • Wadō Ichimonji - (和道一文字). Aquesta katana està catalogada com un dels 21 Oo Wazamoono, és la possessió més preuada d'en Zoro. Pertanyia a la Kuina i que li va ser atorgada a en Zoro quan li va dir, al pare de la Kuina que seria el millor espadatxí del món. A més, és l'espasa que en Zoro es col·loca a la boca quan fa servir el San tou Ryu. El Wadō Ichimonji està valorada en 10 milions de belis.
 • Sandai Kitetsu - (三代鬼徹). Aquest sable està catalogada com un dels 20 Wazamono, al va aconseguir gratuïtament a la ciutat de Logue, després de una prova de valentia o sort, on la katana va escollir a en Zoro com el seu amo. És una espasa de gran qualitat de fulla lilosa/violeta, a part està maleïda com tots els altres sables Kitetsu, per aquesta raó els seus anteriors propietaris van tenir una terrible mort. Al mateix temps que l'estava provant durant el seu combat contra Baroke Works a Whisky Peak va comentar que era una katana amb una precisió molt bona, que talla quan el seu mestre vol tallar o pica quan el mestre vol picar. El tercer Kitetse està valorat per més d'1 milió de belis.
 • Shuusui - (秋水). Aquesta katana li va pertànyer a en Ryuuma, un llegendari espadatxí de gran fama, ja que fou capaç de matar un drac. Després d'un llarg combat sobre una de les torres de Thriller Bark, Ryuma va ser derrotat per en Zoro. Per aquesta raó en Ryuuma decideix donar-li la seva gran espasa, en mostra de gratuitud i d'assimilació de la seva derrota. La Shuusui, és un a de les 21 Oo Wazamoono. Mentre la va provar contra l'Ozu, en Zoro afirma que aquesta espasa té un gran poder interior que li serà increïblement difícil de controlar sinó s'entrena.

Sanji[modifica | modifica el codi]

En Sanji (サンジ) és el quart membre de la Tripulació del Barret de Palla i el cuiner de la tripulació. El seu somni és trobar l''All Blue', un mar llegendari que hi ha tots els peixos del món. A l'hora de lluitar només usa els peus, ja que les mans i els ganivets són els estris bàsics d'un cuiner, és per aquest motiu que s'ha fet conèixer com el Cames Negres.

Personalitat/aparença[modifica | modifica el codi]

La seva aparença és la d'un home altament elegant, és per això que el va vestir amb unes sabates, uns pantalons i una americana negre i una camisa que va variant de color segons la saga. El personatge és ros i el seu cabell es caracteritza en què no deixa veure el seu ull esquerre que en el manga no s'ha vist mai. A més a més, ell és una persona fumadora i fuma poc abans de començar algun combat o mentre està mantenint alguna conversa.

La personalitat d'en Sanji segons ell és la d'un "gentleman" i per aquest motiu, està disposat a perdre la vida per una "lady" com és la Nami. Ell està perdudament enamorat de la Nami i tot i que ella s'aprofita d'això ell es manté inalterable, pel bé de la seva "lady". Per altra banda, té una gran rivalitat amb en Zoro, cosa que fa que les seves discussions siguin un dels recursos més còmics de One Piece. Aquesta rivalitat es va accentuar amb les recompenses dels dos personatges i el cartell d'en Sanji.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

En Sanji és un lluitador amb una força, velocitat i resistència extraordinàries, és per això que és considerat un dels lluitadors més forts de la Tripulació del Barret de Palla. Sanji és un professional en la lluita de la Cama Roja, un estil de lluita de ficció en el qual només utilitza les seves cames per lluitar. Aquest nom prové de la perons que li va ensenyar aquest estil de combat, el seu mestre Zeff Peus Rojos. Tots els seus atacs estan anomenats en francès i fan al·lusió a la part del cos que està atacant.

El Parage Shot és un dels atacs més extraordinaris que posseïx en Sanji. Mitjançant un seguit de puntades de peu a la cara, en Sanji pot remodelar completament les faccions facials fent que la persona que rep l'atac tingui finalment una cara increïblement bonica. Aquest atac va ser utilitzada per primera vegada contra el cuiner Wanze del CP7.

El Diable Jambe és l'habilitat més poderosa d'en Sanji i va ser vista per primera vegada en el combat contra en Jabura, membre del CP9. Aquesta tècnica de combat es basa a rotar sobre un peu a una gran velocitat, escalfant mitjançant el fregament l'altra cama fins que aquesta es torni vermella per la calor acumulada. Amb aquesta habilitat a més de fer més poderosos els seus cops, crema amb el contacte al seu rival sense que en Sanji en resulti mal parat.

Sanjuan Wolf[modifica | modifica el codi]

En Sanjuan Wolf (サンファン・ウルフ Sanfan Urufu) és un gegant enorme, conegut amb el sobrenom de “Cuirassat Colossal” a causa de la seva mida. Originalment era un dels presoners del nivell 6 d’Impel Down, però va ser alliberat per en Marshall D. Teach i es va unir als Pirates d’en Barbanegra. Durant els dos anys de separació dels Pirates del Barret de Palla ajuda en Barbanegra a convertir-se en un dels Quatre Emperadors.

En Wolf té un cap enorme en forma de castanya, amb uns ulls petits i rodons i una boca bastant gran. Té els cabells llargs de color marró molt clar, una barba negra als costats de la cara i vesteix l’uniforme de presoner d’Impel Down. El seu cos encara no s’ha vist mai sencer, però té la mateixa mida que l’edifici principal del Quarter General de l’Armada i supera de llarg la mida d’altres éssers enormes com l’Oars. Malgrat la seva mida i la seva reputació, té un caràcter tímid i juganer. Se suposa que és molt fort, ja que és un dels pirates que va sobreviure a la lluita intestina del nivell 6 d’Impel Down per poder unir-se a la tripulació d’en Barbanegra.

Sengoku[modifica | modifica el codi]

En Sengoku (センゴク元帥) és l’Almirall Suprem de l’Armada durant tota la primera part de One Piece. Era considerat un dels homes més forts del món quan en Gol D. Roger encara era viu, juntament amb l’Edward Newgate, en Shiki i en Monkey D. Garp. És conegut amb el sobrenom de “Buda”.

En Sengoku és un home de mitjana edat alt i musculós. Té el cabell negre, que porta pentinat a l’estil afro, i també porta unes ulleres rodones, bigoti i una barba negra pentinada en una trena molt llarga. Sol anar vestit amb l’uniforme i la capa típics dels oficials de l’Armada. Porta diferents medalles penjades al pit i una gorra blanca amb la figura d’una gavina de mida natural a sobre. Sol anar acompanyat d’una cabra blanca que du una campana daurada penjada del collar. En Sengoku és un home orgullós i molt lleial al Govern Mundial, del qual mai qüestiona les ordres, encara que no li agradin. La seva filosofia és no deixar escapar cap criminal per cap raó, i s’irrita molt quan algun aconsegueix fugir. En Sengoku té una molt bona relació amb en Garp perquè moltes vegades han combatut plegats contra pirates i encara que és enemic de tots els pirates, sent un gran respecte per en Barbablanca i en Shanks. Com a Almirall Suprem de l’Armada, té absolut control sobre totes les accions dels seus oficials i soldats i té el poder de convocar un Buster Call. També destaca per ser un gran estrateg i organitzador, capaç de predir com es desenvoluparà una batalla i així planificar les defenses i els atacs dels seus homes. En Sengoku és capaç d’utilitzar el Haki, però el seu poder més fort és el que li dóna la fruita Hito Hito Model: Daibutsu. Aquesta Fruita del Diable de tipus Zoan Mítica li permet transformar-se en un Daibutsu, una estàtua gegant de Buda. Quan es transforma es converteix en un gegant i la seva pell i la seva roba es tornen de color daurat. A més del gran augment de força que li dóna aquesta transformació, també és capaç de llançar ones de xoc explosives de la palma de la mà.

En Sengoku apareix per primera vegada en una reunió a Mariejois entre els alts comissionats de l’Armada i part dels Set Grans Guerrers del Mar per decidir el substitut d’en Crocodile. Després només fa aparicions fugaces, normalment per ser informat dels fracassos per capturar en Ruffy i la seva tripulació o per assabentar-se de les seves últimes accions. En cert moment també es revela que va ser ell qui va organitzar el Buster Call de l’illa d’Ohara i qui va entregar el Den Den Mushi Daurat a l’Spandine. Durant la batalla de Marineford se’l veu sempre dalt de la plataforma d’execució, al costat d’en Garp i de l’Ace. Des d’allà revela als seus subordinats qui són els pares d’en Ruffy i l’Ace, ordena la mort dels dos pirates i es dedica a organitzar l’estratègia dels soldats de l’Armada, que inclou enganyar l’Squard, un aliat d’en Barbablanca, perquè ataqui el pirata. En Sengoku no lluita directament fins que en Ruffy aconsegueix pujar a la plataforma per alliberar l’Ace. Llavors es transforma en un Daibutsu i ataca l’Ace i en Ruffy, però la combinació del “Globus Gegant de Goma-Goma” d’en Ruffy i de la “Paret de Cera” d’en Mr.3 aconsegueixen parar els seus cops. Quan l’Akainu mata l’Ace, en Sengoku agafa en Garp per evitar que aquest matí l’almirall com a venjança. Com la resta de participants en la batalla, queda molt sorprès de l’arribada dels Pirates d’en Barbanegra, sobretot pels seus nous membres procedents d’Impel Down, i s’enfada molt quan en Barbanegra explica quins eren en realitat els seus plans. Quan en Barbanegra roba els poders de la Fruita del Diable d’en Barbablanca i amenaça d'enfonsar l’illa de Marineford, en Sengoku es torna a transformar i s’enfronta al pirata per evitar-ho. Quan finalitza la batalla amb l’aparició d’en Shanks, és en Sengoku qui li permet endur-se els cossos de l’Ace i d’en Barblanca per donar-los sepultura i qui ordena la fi de la guerra i que es prioritzi l’atenció als ferits. Dues setmanes després de la batalla, en Sengoku es reuneix amb el comandant en cap Kong i li presenta la seva dimissió com almirall de la flota. Després d’acceptar quedar-se com a instructor dels nous soldats, recomana l’Aokiji com a nou almirall de la flota.

Shanks[modifica | modifica el codi]

En Shanks el pel-roig, és el pirata que va inspirar a en Ruffy a seguir el seu camí i és el capità dels pirates pel-roig. Ell és també un dels 4 emperadors. En Shanks sempre porta una capa negre i llarga sobre les espatlles i, fins que va conèixer a en Ruffy, portava un barret de palla que havia fet servir durant molts anys abans. Sempre utilitza pantalons que es tallen per sota del genoll, així com un parell de sandàlies i sense afaitar, amb una barba curta. El més cridaner de Shanks és el color del seu cabell vermell, de la qual el seu sobrenom, el pel-roig. També té tres cicatrius a l'ull esquerre, que es va posar de manifest que s'ha donat a ell per Barbanegra, i l'estalvi d'en Ruffy d'un rei de la mar havia perdut el braç esquerre. En general porta un sabre al maluc dreta.

En l'inici de One Piece, en Shanks tenia molta semblança més a Ruffy. Com l'estil de l'Oda canviat, Shanks va començar a ser més diferent. La forma dels seus ulls s'extreuen molt més agut. El seu nas s'ha tornat més redefinit, semblant a com el nas de la Nico Robin està molt definida a partir d'un altre personatge a la sèrie. El seu cabell vermell de marca també és lleugerament més llarg amb el serrell empès més cap als costats.

Tony Tony Chopper[modifica | modifica el codi]

En Tony Tony Chopper (トニートニー・チョッパー) és el cinquè membre i fa la funció de metge de la tripulació del barret de palla. El seu somni es poder curar totes les malalties del món i així poder ser un gran metge. La peculiaritat d'aquest personatge és que és un ren per aquest motiu l'Armada el considera la mascota de la Tripulació del Barret de Palla.

Personalitat / aparença[modifica | modifica el codi]

La seva aparença convencional és a dir en la seva forma bàsica, és la d'un ren amb el nas blau i porta un barret vermell que li va regalar el seu gran mestre i única figura paterna que en Chopper ha tingut, el curandero Hiruluk. A més a més al menjar la fruita Hito Hito No Mi, té la capacitat de poder parlar i de caminar amb dues potes. Finalment, sempre porta a sobre una petita motxilla blava on duu totes les medicines que poden ser necessàries durant l'aventura. La personalitat d'en Chopper és una de les més divertides de One Piece, perquè és molt tímid, fet que quan l'afalaguen nega que li hagi agradat tot i que alhora que ho fa posa una gran cara de felicitat. Per altra banda, també és un personatge poruc per aquest motiu el seu comportament és força semblant a la de l'Usopp. Tot i això és una persona molt preocupada i sacrificada pels seus amics arriscant la seva pròpia vida pel be dels seus companys.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

En Chopper va menjar "La Fruita de l'Home Home" (Hito Hito No Mi), al ser una fruita del tipus Zoan, en Chopper posseeix 3 transformacions bàsiques:

 • Forma de Ren (脚力強化 (ウォークポイント)): Aquesta és la forma d'en Chopper com a un ren normal, l'utilitza quan ha de fugir a una gran velocitat o quan ha de recórrer llargues distàncies, per això és denominada al Japó Forma de Caminar.
 • Forma estàndard (チョッパー) is : Aquesta és la forma que més utilitza en Chopper i es podria dir que és la seva forma convencional.
 • Forma humana (重量強化 (ヘビーポイント)): Aquesta és la forma d'en Chopper que més s'assembla a un home i la utilitza normalment per poder desembarcar del vaixell. Tot i que en general ho fa per imposar-se sobre els altres o perquè li dóna una forma sobrehumana, per això és denominada al Japó Forma de Força.

A més de les transformacions bàsiques, en Chopper ha creat la ultrapíndola, la qual li dóna unes quantes transformacions més durant 3 minuts al distorsionar les transformacions originals. Tot i que els efectes de la ultrapíndola només duren 3 minuts, en Chopper no en pot consumir una segona en un temps de menys de 6 hores. Tot i que li donen un poder més gran, en fer-ho perd el control sobre les transformacions. I les transformacions són:

 • Ultra-cames (飛力強化 (ジャンピングポイント)): en Chopper manté la seva forma de ren però adopta les cames d'un humà, això fa que pugui saltar llargues distàncies.
 • Ultra-braços (腕力強化 (アームポイント)): És la segona forma més poderosa d'en Chopper, fent que les seves extremitats superiors es tornin increïblement musculoses, de manera que pot infligir molt de mal amb un sol cop.
 • Ultra-banyes (角強化 (ホーンポイント)): Similar a la seva Forma de Ren, però les seves extremitats posterior es tornen més fortes i les seves banyes més grosses i esmolades. Chopper utilitza aquesta forma contra l'equip d'en Mr.4 dient que és la seva forma més poderosa.
 • Ultra-defensa (毛皮強化 (ガードポイント)): El pelatge d'en Chopper creix fins que es torna un escut impenetrable contra els atacs exteriors.
 • Ultra-cervell (頭脳強化 (ブレーンポイント)): Similar a la Forma Estàndard però amb un cap més gran i un cos més petit fent que sigui increïblement intel·ligent. Com que combina la intel·ligència humana amb la sensibilitat i l'instint de ren, per això pot analitzar als seus rivals i així poder trobar el seu punt feble.

Aquesta forma va ser vista per primera vegada en el combat d'en Chopper contra en Kumadori del CP9. Si en Chopper consumeix 3 ultrapíndoles en menys de 6 hores, aleshores s'activa el seu mode monstre i creix d'una manera monstruosa i perd el control sobre si mateix. Aquesta és la seva forma més poderosa, però com a efecte secundari la seva vida s'escurça perquè extreu el màxim poder de la fruita del diable arribant a superar la seva força vital. L'única manera que pot fer que en Chopper pugui tornar a la normalitat és submergint-lo en el mar, fent que perdi el seu poder de la Fruita del Diable.

Usopp[modifica | modifica el codi]

L'Usopp (ウソップ), és el tercer membre dels Pirates del Barret de Palla. Va ser conegut com el Mentider, Mentir en japonés és 嘘吐き(usotsuki), d'aquí el nom d'Usopp. Se'l coneix amb aquest nom, ja que tenia el costum de cridar que havien arribat pirates en el seu poble natal, quan això era mentida, a més de les històries fictícies que explicava com vivències personals a la Kaya, veïna del seu poble. Després dels successos que van tenir lloc Enies Lobby, l'alter-ego de l'Usopp (Sogeking) posseeix una recompensa de 30 milions de belis, ja que va fer la Declaració de Guerra al Govern Mundial al cremar la seva bandera i va derrotar un gran nombre de soldats de l'armada en la Porta de la Justicia.

Personalitat i aparença[modifica | modifica el codi]

El tret més característic de l'Usopp és el seu nas llarg. Menteix contínuament a en Ruffy i en Chopper. L'Usopp té una gran punteria.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

Usopp té una punteria extraordinària amb la seva fona cosa que sorprèn als seus enemics. La seva munició és molt variada, la qual inclou ous podrits, salsa Tabasco, pebre, shurikens i poderosos explosius. Els seus atacs són anomenats Estrella, com per exemple l'Estrella Mortal de Tabasco. Unes altres habilitats que posseeix l'Usopp és una capacitat increïble per córrer, cosa a la que s'ha acostumat en estar fugint contínuament i una gran capacitat de suportar els cops i les ferides.

Com en Sogeking, l'Usopp va introduir la seva nova arma: Kabuto, una fona concetada amb una vara. Aquesta fona està feta mitjançant cinc tires elàstiques que estan unides amb unes pinces per poder donar a l'arma una major estabilitat. Aquesta arma també utilitza els dials de Skypiea de manera que amb el Dial Ventós pot afegir una major velocitat als projectils. A més a més, els dials poden ser intercanviables per poder combinar els atacs.