Manchester Metropolitan University

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióManchester Metropolitan University
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusuniversitat pública
institució educativa universitària
centre educatiu Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1842
Activitat
Membre deORCID
Joint Information Systems Committee
Coalició per a l'Avançament de l'Avaluació de la Recerca Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Filial
Propietari de
Format per
Altres
Número de telèfon+44-161-247-2000 Modifica el valor a Wikidata

Lloc webmmu.ac.uk Modifica el valor a Wikidata
Facebook: manmetuni Twitter (X): ManMetUni Instagram: manmetuni Modifica el valor a Wikidata

La Manchester Metropolitan University (en català, Universitat Metropolitana de Manchester), sovint abreujada com a MMU, és una universitat de recerca pública situada a Manchester, Anglaterra. La universitat té els seus orígens al Manchester Mechanics Institute[1] i la Manchester School of Art, que va formar la Manchester Polytechnic el 1970. La Manchester Polytechnic va obtenir aleshores l'estatus d'universitat sota la Further and Higher Education Act del govern, convertint-se en la Universitat Metropolitana de Manchester el 1992.

La Universitat Metropolitana de Manchester és membre acreditat de l'Association of MBAs, i membre de l'University Alliance, l'Association of Commonwealth Universities, la North West Universities Association, l'Association to Advance Collegiate Schools of Business i l'European University Association.

Avui, també acull la Manchester School of Art, la Manchester School of Theatre, així com la Manchester School of Architecture (MSA) administrada en col·laboració amb la Universitat de Manchester.

El logotip de la Universitat deriva de la part superior de l'escut de l'escut de la universitat, amb sis barres col·locades juntes, cosa que suggereix un dur treball i un atrinxerament.

Antics alumnes notables[modifica]

Alguns dels antics alumnes de la llista van assistir a institucions que van passar a formar part de l'actual Manchester Metropolitan University.

Referències[modifica]

  1. «About Manchester Metropolitan University». 2.mmu.ac.uk. [Consulta: 30 agost 2012].
  2. «-singer-of-look-up-featuring-pharrell DINAR GRATIS: barbacoa coreana amb Daley – Myspace». Myspace. [Consulta: 15 juliol 2015].
  3. «Una feliç tornada a casa per al graduat Vernon Kay». The Bolton News. Newsquest Media Group, 10-07-2009 [Consulta: 8 octubre 2012].
  4. «La vida de LS Lowry | Sobre LS Lowry | The Lowry».
  5. Error en arxiuurl o arxiudataStockport-born l'autor està en curs per guanyar el Man Booker Prize 2016», 03-08-2016.
  6. «[http ://www.manchestereveningnews.co.uk/business/business-news/pure-passion-drives-david-1101101 La pura passió impulsa David]». Manchester Evening News, 13-08-2004 [Consulta: 1r març 2015].

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Manchester Metropolitan University