Mikasa Corporation

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióMikasa Corporation
lang=ca
Seu central, a Hiroshima Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusnegoci
empresa Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicakabushiki gaisha Modifica el valor a Wikidata
Història
Creaciómaig 1917, Hiroshima Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Produeixpilota Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu

Lloc webmikasasports.co.jp… Modifica el valor a Wikidata

Mikasa Corporation (株式会社 ミカサ , Kabushiki Kaisha Mikasa?) és una empresa d'equipament esportiu japonesa amb seu en Nishi-ku, Hiroshima, Chūgoku.[1][2] Està especialitzada en fabricar material per a esports de pilota, especialment balons per a esports com el futbol, corfbol, bàsquet, voleibol, waterpolo i handbol, que s'utilitzen en partits i competicions oficials.

Els exemples més reeixits són els balons de voleibol, oficials per a totes les competicions de la Federació Internacional de Voleibol i nombroses lligues domèstiques.[3] Des de 1980, són els fabricants dels balons Olímpics de waterpolo.[4]

Són també els fabricants dels balons de futbol Mikasa FT-5, símbol del futbol no-professional per la seua resistència i adaptació a tot tipus de terreny de joc. L'especial duresa del baló s'explica pel fet d'estar farcits de devanat de niló, una tècnica habitual a les pilotes de bàsquet però no a les de futbol.[3]

Galeria[modifica]

Referències[modifica]

  1. "Company Profile Arxivat 2013-08-21 a Wayback Machine.." Mikasa Sports. Retrieved on September 9, 2012. "11-2, 3-chome, Kusunoki-cho, Nishi-ku Hiroshima 733-0002, Japan"
  2. "会社概要." Mikasa Sports. Retrieved on September 9, 2013. "所在地 広島市西区楠木町3丁目11番2号"
  3. 3,0 3,1 «Hemos preguntado a Mikasa por qué son tan duros sus balones: y ya sabemos su secreto». El Confidencial, 30-09-2018. [Consulta: 31 gener 2020].
  4. [enllaç sense format] https://www.popsci.com/know-your-olympic-sport/article/2008-08/volleyball-sand-and-gym#page-4%7CVolleyball (On the Sand and In the Gym)