Mohinder Suresh

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula personatgeMohinder Suresh
Sendhil Ramamurthy (1).jpg
Sendhil Ramamurthy en un acte promocional de la sèrie
Tipus personatge de sèrie de televisió
personatge humà de ficció
Creat per Tim Kring
Interpretat per Sendhil Ramamurthy
Context
Present a l'obra Herois i Heroes Reborn
Primera aparició Gènesi
Dades
Sexe home
Ocupació Professor de genètica
Religió hinduisme
Nacionalitat Índia
Naixement 1975
Família
Pare Chandra Suresh (mort)
Germans Shanti Suresh (germana major; morta)
Modifica les dades a Wikidata

Mohinder Suresh és un personatge de ficció de la sèrie televisiva Herois, interpretat per Sendhil Ramamurthy. Mohinder és un professor de genètica de la universitat de Madràs (Índia) amb un doctorat en filosofia. Intentarà trobar la veritat sobre la recent mort de son pare, Chandra Suresh.

Història[modifica]

Després d'assabentar-se de la mort de son pare a Nova York, sospita que ha sigut assassinat pels seus descobriments en genètica. Mohinder va a l'apartament de Madràs on vivia son pare per a buscar pistes i acabar la investigació que aquest estava fent. En un rampell, decideix anar a Brooklyn, on lloga l'altre apartament de son pare que, encara que molt més desordenat, té molt més material i comença a reorganitzar-lo cercant-ne un sentit.

Per a poder mantindre's en la llarga estada en els Estats Units, Mohinder agafa un treball com a taxista. En el seu primer dia, pren un passatger anomenat Peter Petrelli, que li pregunta sobre "ser especial". Encara que li costa d'adonar-se del que en Peter li diu, comença a parlar sobre genètica i evolució. Més tard, Mohinder agafa a un altre passatger, el senyor Bennet. Aquest al principi actua de forma normal, però més tard comença a fer-li preguntes personals. Mohinder pren por, abandona el taxi i fuig.

En el segon episodi, Mohinder descobreix que son pare havia creat un programa per a trobar la "gent especial". A partir d'eixe moment, buscarà la forma de localitzar tota eixa gent per a advertir-la de la mena de poders que poden tindre, causats per un gen que els fa ser diferents a la resta.

Poders[modifica]

En principi, Mohinder no té cap poder especial o sobrehumà