Naruto Shippuden

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Naruto Shippuden és la segona part de Naruto, en la qual Naruto acaba d'ésser entrenat per en Jiraya i passen 2 anys i mig des del començament del manga. Aquest nou Naruto d'ara, més entrenat que abans però seguint sent igual de pallasso, torna a la vil·la oculta de Konoha, per veure com estan els seus amics; però més que res, torna per realitzar la seva missió: fer tornar a la vil·la el seu millor amic i rival Sasuke Uchiha; que al final del manga original, acaba anant-se'n amb l'Orochimaru per fer-se més fort.

En aquest nou anime i manga podem veure uns personatges més madurs (ara amb dos anys més). També podem trobar un nou personatge en aquesta part, en Sai, que ocuparà el lloc d'en Sasuke en l'equip 7 (el del kakashi el seu mestre de grup). És un noi una mica arrogant, ho diu tot sense pensar ni un moment, i el seu passat encara és un enigma.

També poden trobar un nou enemic, ja aparegut en l'antic manga, l'organització Akatsuki, que ara intenta capturar tots els jinchurikis amb més intensitat que mai.

El terme Naruto shippudden és una invenció de l'anime perquè el manga no varia el nom de la història, que continua dient-se Naruto.