Pare Grigori

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula personatgePare Grigori
Tipus personatge humà de ficció
Interpretat per Jim French
Context
Present a l'obra Half-Life 2
Univers Half-Life universe
Dades personals
Ocupació sacerdot
Residència Ravenholm
Modifica dades a Wikidata

El Pare Grégori és un personatge fictici del videojoc Half-Life 2. És un home de cinquanta anys que ajuda al jugador durant la travessia de la ciutat de Ravenholm (capítol 6), la destrucció de la seva ciutat sembla haver-ho fet cabussar-se dins de la bogeria.

Al cementiri, després que el jugador hagi deixat el Pare Grégori, corre en una tomba de la qual l'entrada s'incendia i una horda de zombis l'envolten. Les opinions discrepen en aquest moment sobre la sort de Grégori, alguns jugadors diuen haver vist Grégori abatre els seus demandants mentre que altres han sentit crits aguts de dolor que indicarien la seva mort. Alguns pensen que els crits de Grégori semblement més a un riure alienat. La hipòtesi d'un passatge secret al qual Grégori s'hauria pogut escapar ha estat igualment considerat.

Utilitzant el codi noclip en el joc, o utilitzant el zoom de la combinació HEV, és possible veure que després de posar en marxa l'incendi per cobrir la seva jubilació a la tomba, el Pare Grégori lluita contra un grup de zombis, i es queda a l'interior durant aproximadament dos minuts, fa un pas en una cantonada (fora de la vista del jugador) i desapareix. És evident que Valve ha decidit envolta aquest personatge en un misteri, potser per a una eventual tornada en un dels pròxims episodis de Half-Life 2.

D'altra banda, alguns indicis han provocat especulacions segons les quals Grégori no ha estat sempre sacerdot. Tot explicant les seves trampes al jugador, precisa que són el treball d'un home amb massa temps lliure i que d'ara endavant té temps per complir el treball del Senyor, el que deixa suggerir que no hauria estat un home cristià, abans de la infecció de Ravenholm. És possible que sigui la seva «croada» contra els zombis que el tingui decidit a fer-se sacerdot.