Philipp Jacob Sachs von Löwenheim

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaPhilipp Jacob Sachs von Löwenheim

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement26 agost 1627 Modifica el valor a Wikidata
Breslau Modifica el valor a Wikidata
Mort7 gener 1672 Modifica el valor a Wikidata (44 anys)
Breslau Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióentomòleg, metge Modifica el valor a Wikidata
Membre de

Philipp Jacob Sachs von Löwenheim (1627-1672) fou un metge alemany, actiu a la seva ciutat natal de Breslau, aleshores part d'Alemanya.

Va estudiar als Països Baixos, Strasburg, París i Montpeller i va obtenir el doctorat el 1651 a Pàdua. Després dels estudis, es va establir a Breslau. El 30 de desembre de 1658 va ser elegit membre de l' Acadèmia de les Ciències «Leopoldina» a Halle. A Breslau va ser un dels fundadors de la més antiga revista sobre medicina i ciències naturals del món: Miscellanea Curiosa Medico-physica Academiae Naturae Curiosorum sive Ephemeridum medico-physicarum germanicarum curiosarum. És conegut per la seva obra Ampelographia, sive de vitis vinifera ejusque partium consideratio. (Ampelografia, o consideració sobre la vinya i les seves parts).,[1] un tractat sobre la viticultura, la vinya i les seves malalties.[2]

Referències[modifica]

  1. Sachs von Löwenheim, Philipp Jacob. Ampelographia sive vitis viniferae ejusque partium consideratio physico-philologico-historico-medico-chymica (etc.) (cum appendice seu racematione succincta.) (en llatí). Leipzig: Impensis Viti Jacobi Trescheri, 1661. 
  2. Markgraf, Hermann. «Sachs von Löwenheim, Philipp Jakob». A: Allgemeine Deutsche Biographie. tom30. Historische Kommission bei der Bayerischen Akademie der Wissenschaften, 1890, p. 142–143.