Pirates d'en Bellamy

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Pirates d'en Bellamy
Nom en japonès ベラミー海賊団
Nom en anglès Bellamy Pirates
Nombre de tripulants 9
Vaixell Llengua de la Nova Bruixa
Localització Jaya
Recompensa total 93.000.000 Belis
Capità Bellamy “la Hiena”

Els Pirates d'en Bellamy (ベラミー海賊団) són uns pirates de ficció de l'anime i manga One Piece i que estan liderats per Bellamy, el Hiena

Els Pirates d'en Bellamy estan intentant fomentar els ideals de la Nova Era, on els pirates no es dediquen a realitzar els seus somnis com trobar el One Piece, sinó que estan interessats a aconseguir el major nombre de tresors. Segons Sarquiss, tota la tripulació és del North Blue. Ells es troben en la recerca de pirates fort que s'uneixin a la seva causa, i es riuen de tots els pirates que encara es troben en el que ells anomenen l'Era dels Somnis. Aquesta idea prové del seu gran líder Donquixote Doflamingo, el qual creu en la Nova Era.

Història[modifica | modifica el codi]

Els Pirates d'en Bellamy vs. Pirates del Barret de Palla[modifica | modifica el codi]

Els Pirates d'en Bellamy van fer la seva primera aparició en la ciutat de Mock Town. Luffy, Zoro i Nammi es trobaven buscant informació sobre la "Illa del Cel", fet que va propiciar l'enfrontament contra en Bellamy. Encarant-se amb els Pirates del Barret de Palla en un bar local, Bellamy li ofereix a en Luffy l'opció d'ajudar-lo a fomentar els principis de la "Nova Era". Però, en el moment en què la Nami pregunta sobre la "Illa del Cel", ell comença a riure's dels Pirates conjuntament amb tota la seva tripulació. Posteriorment, la discussió va començar a ser més violenta, en Luffy i en Zoro es van negar a lluitar, ja que li fan fer una promesa a la Nami. Finalment, els Pirates d'en Bellamy donen una pellisa als dos pirates pensant que són excessivament dèbils.

Bellamy vs. Luffy[modifica | modifica el codi]

Posteriorment, Bellamy decideix robar els tresors que va trobar en les seves recerques Monteblanc Cricket. Cricket, juntament amb L'Aliança de Saruyama, són greument ferits per la baralla. Buscant venjança, Luffy torna a Mock Town. Junst en aquest moment arriben a Mock Town les noves recompenses on s'anuncia que la recompensa d'en Monkey D. Luffy és de 100.000.000 de belies i la d'en Roronoa Zoro és de 60.000.000 de belies. Quan un borratxo li ensenya aquestes recompenses, en Bellamy afirma que són falses i que les han fet per espantar-los. Luffy finalment arriba a la ciutat reptant a un duel a en Bellamy per l'or d'en Cricket. Finalment, demostrant el seu poder, en Luffy derrota a en Bellamy d'un sol cop.

El càstig d'en Donquixote Doflamingo[modifica | modifica el codi]

Després de la derrota d'en Bellamy, Donquixote Doflamingo viatja a Mock Town i utilitzant les seva misteriosa habilitat de les Fruites del Diable, obliga a Sarquiss a aparentment assassinar a en Bellamy per haver deshonorat la seva bandera.

Bandera pirata i vaixell[modifica | modifica el codi]

Els Pirates d'en Bellamy sempre naveguen utilitzant dues banderes, la bandera d'en Donquixote representant la Nova Era i la seva pròpia bandera.

La bandera dels Pirates de la Nova Era, es representa amb una cara amb una creu que està somrient amb un ampli somriure ensenyant les dents. Mentre que la bandera dels Pirates d'en Bellamy es representa amb un parell de llavis vermells que ensenyen la llengua mentre té darrere una creu d'ossos.

El vaixell dels pirates d'en Bellamy és la Llengua de la Nova Bruixa. La figura de la proa és el símbol de la bandera d'en Donquixote.

Informació de la Tripulació[modifica | modifica el codi]

Bellamy[modifica | modifica el codi]

Capità (Recompensa: 55.000.000 Belis)

En Bellamy (ベラミー) té el sobrenom de "La Hiena" i/o "El Jove dels 55 milions" és un capità pirata (de l'anterior banda de Donquixote Doflamingo), que no creu en la fe dels somnis dels altres pirates, ni en fantasies de grans tresors probablement inexistents.

Va menjar la Fruita del Diable Bane Bane No Mi (Fruita de la Molla Molla) que converteix les seves cames en molles per saltar a gran altura. Li ofereixen una recompensa de 55 milions de berries per al seu cap.

Quan el grup d'en Luffy está a Jaya, Bellamy i els seus se’n riuen d'ells perquè creuen que existeix una illa en el cel, i Luffy i Zoro no lluiten perquè n'han d'extreure informació sobre Skipiea. És derrotat temporalment per Luffy, que li dóna un cop de puny a la barbeta. Quan el grup de Luffy baixa del cel, es veu a Bellamy reconeixent la seva derrota a Don Quixote Doflamingo. El pirata al servei del rei s'enfada, i obliga a Sarquis, amb els seus poders, a matar a Bellamy amb el seu gran ganivet.

Les últimes paraules que li va dir Doquixote Doflamingo a en Bellamy són:

Però ja ho saps Bellamy...això és el que m'agrada de tu! Hahaha! La nova Era s'aproxima. Vés a on vulguis. Però...ja no et necessito al meu costat.

Sarquiss[modifica | modifica el codi]

1r Oficial (Recompensa: 38.000.000 Belis)

En Sarquiss (サーキース) té el sobrenom de "El Ganivet" i igual que el seu capità creu que la "Nova Era" s'aproxima i es riu de les persones que viuen en la "Era dels Somnis". Es coneix amb el sobrenom de "El Ganivet" degut al gran sabre que fa servir quan lluita. Usualment es veu acompanyat per una dona que s'anomena Lily.

Donquixote Doflamingo acaba forçant a Sarquiss a matar al seu capità degut a la derrota contra en Monkey D. Luffy.

Altres tripulants[modifica | modifica el codi]

  • Ross (ロス): Lluitador.
  • Eddy (エヂ): Navegant.
  • Huett (ヒウエット): Cuiner.
  • Rivers (リバス): Tirador.
  • Mani (マニ): Lluitadora.
  • Myure (ミュレ): Doctora.
  • Lily (リリー): Acompanyant d'en Sarquiss.