Vés al contingut

Plantilla:Cal coor cat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Aquesta és la descripció de la plantilla {{cal coor}} (o {{cal coor auto}}, que hi redirigeix) i les seves variants ({{cal coor bal}}, {{cal coor cat}}, {{cal coor cat nord}}, {{cal coor val}}, etc.).

Inclou a l'article les coordenades agafant-les de Wikidata i, si no n'hi ha, hi posa una etiqueta demanant la col·laboració dels usuaris per posar-les.

Les coordenades de Wikidata les pren de la d:property:P625 (coordenades) de l'article actiu o del que se li indiqui amb el paràmetre |item={{{item|}}} per a treballar amb elements diferents a l'article actiu. Si no existeix com a propietat la busca com a qualificador en altres propietats que siguin representatives. Actualment, busca a la desembocadura (per rius), a la seu (per organitzacions) i a la situació (per objectes mòbils com ara vaixells en un museu).

Sintaxi[modifica]

Per posar les coordenades fa servir la plantilla {{coord}} i per posar l'etiqueta la plantilla {{etiqueta cal coor}}, de manera que els paràmetres d'aquesta plantilla serveixen només per passar-los els seus a aquestes dues. Les variants fixen alguns d'aquests paràmetres per simplificar-ne l'ús.

Paràmetres per quan hi ha coordenades[modifica]

Sobre el significat dels paràmetres de la plantilla {{coord}} trobareu més informació a la seva documentació.

Paràmetres del mapa[modifica]

Es pot incloure a la plantilla els paràmetres del mapa type, scale, dim i region (vegeu Plantilla:Coord#Paràmetres del mapa per la funció de cada paràmetre) de dues maneres diferents:

  • Com a paràmetres separats. Exemple:
{{cal coor|region=AD|type=landmark|dim=1000}}
és equivalent a
{{coord|<latitud i longitud de Wikidata>|region:AD_type:landmark_dim:1000}}.
Aquesta forma funciona amb totes les variants de la plantilla. Quan és aplicable, a les variants de la plantilla el paràmetre region adopta un valor per defecte si no se n'indica cap altre (per exemple, region=EG a {{cal coor Egipte}}).
  • Es poden introduir junts tots els paràmetres del mapa (com els introduiríem a la plantilla {{coord}}) fent servir el paràmetre params, que té preferència sobre els altres paràmetres. Exemple:
{{cal coor|params=region:AD_type:landmark_dim:1000}}
també és equivalent a
{{coord|<latitud i longitud de Wikidata>|region:AD_type:landmark_dim:1000}}.
Aquest sistema només funciona a la plantilla {{cal coor}} i no a les seves variants. Per exemple:
{{cal coor and|params=region:AD_type:landmark_dim:1000}} no funciona.

Si a la plantilla no es fan servir els paràmetres params ni type, la plantilla intenta deduir el type de Wikidata.

Presentació[modifica]

El paràmetre display té la mateixa funció que a la plantilla {{coord}} però el seu valor per defecte és title.

Paràmetres per quan no hi ha coordenades[modifica]

Els paràmetres per quan no hi ha coordenades són tema i categoria que es passen a la plantilla {{etiqueta cal coor}} per indicar el text de l'etiqueta i la categoria on es categoritzaran els articles sense coordenades. No estan previstos per fer-los servir als articles sinó per fixar-los a cada una de les variants de la plantilla. Per aquest motiu les variants no tenen aquests paràmetres.

Vegeu també[modifica]