Plantilla:Coberta de joc

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca


Copyrighted

Aquesta imatge prové de la coberta d'un joc de taula o videojoc, i els drets d'autor d'aquesta segurament són propietat de la distribuïdora o dels estudis on s'ha produït aquesta. Es creu que la utilització d'imatges carregades a baixa escala i baixa resolució

  • usats per a il·lustrar el joc en qüestió o per a fer una anàlisi crítica de la imatge
  • a la Viquipèdia en català, hostatjada en servidors als Estats Units d'Amèrica per l'organització sense ànim de lucre Wikimedia Foundation, es considera d'ús legítim sota la legislació de copyright vigent als Estats Units. Qualsevol altre ús d'aquesta imatge pot infringir els drets d'autor. Vegeu Drets d'autor per a més informació.

Per a l'usuari/usuària que ha carregat la imatge: Si us plau, recordeu d'indicar en la pàgina de descripció de la imatge l'origen de la imatge, la informació dels seus drets d'autor i una justificació del fair use per a cada ús indicant-ne les pàgines on apareixerà.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!