Plantilla:Editnotice load

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Aquesta plantilla normalment només s'usa pels missatges del sistema. Carrega els avisos d'edició disponibles en el MediaWiki. En editar una pàgina, mostra els avisos d'edició i els seus enllaços sobre de la caixa d'edició.

Detalls tècnics[modifica]

Aquesta plantilla carrega i mostra els avisos corresponents als espais de noms. La plantilla auxiliar {{editnotice load/core}} carrega els avisos per a pàgines concretes i per a grups de pàgines formats per subpàgines, i mostra els enllaços a les plantilles corresponents dels avisos.

Aquesta plantilla s'utilitza en l'espai MediaWiki, en els missatges per a cada espia de noms MediaWiki:Editnotice-0, MediaWiki:Editnotice-1, etc. Vegeu Ajuda:Espai de noms per a llista completa d'espais i els seus números.

Enllaços a plantilles[modifica]

En editar una pàgina, aquesta plantilla pot mostrar uns enllaços blaus o vermells a dalt de la caixa d'edició que tenen la següent aparença:

O bé com això:

Aquests són els enllaços als avisos de la pàgina o del grup de subpàgines. Els administradors veuen els dos enllaços, encara que els avisos no hagin estat creats, ja que poden crear i modificar els avisos d'edició. Els altres usuaris només veuen l'enllaç vermell en la seva pròpia pàgina d'usuari i de discussió, ja que les poden crear. Els usuaris també veuen els enllaços blaus als avisos de pàgina i subpàgines que ja han estat creats, així poden trobar i comprovar el codi dels avisos, encara que no els poden modificar.