Plantilla:Infobox election/prepare multi

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [[{{fullurl:

Pàgina de documentació tècnica del funcionament de la {{Infotaula eleccions}} i les seves subplantilles.

Inventari i relacions entre subplantilles[modifica]

Esquema General
infotaula eleccions /core /prepare /showblocks
N'obté dades bàsiques pel procés.

Determina tipus d'elecció (/type_election)

Determina "avui" en relació al període electoral (/moment)

Realitza el procés segons tipus d'elecció i moment Calcula i prepara informació de caixes amb barres de resultats.
Fa servir /prepare_prev_results
Construeix estructura de presentació de caixes amb resultats
/prepare_multi
En processos multi-votació, realitza les diverses crides a /prepare per un candidat


  • Tractar els paràmetres de configuració. Si alguna WP volgués fer servir una versió lingüística d'aquests paràmetres seria en aquesta plantilla on s'hauria de produir la conversió i així evitar haver de modificar la resta de subplantilles.
  • template:Infobox election/type_election: Determina el tipus d'elecció. A) indicat manualment a type_election, B) mitjançant la Sistema de votació (P8196), C) deduït segons determinats continguts dels items implicats.
  • Obté i traspassa un conjunt de valors que requereixen un codi feixuc i que més endavant són molt utilitzats a la resta de subplantilles
  • template:Infobox election/moment: Determina si el dia en que es visiona la infotaula és abans, durant la campanya o després del dia electoral. Permet mostrar petites diferències al contingut.
  • template:Infobox election/core: Recupera la informació de la P726, determina i invoca els processos a realitzar segons el tipus d'elecció i el moment actual. Tots els continguts que NO són les caixes de resultats, es posen directament des d'aquesta plantilla amb la {{infobox}}.
  • template:Infobox election/prepare: A partir de la informació del candidat que li aporte /core, la complementa amb els resultats de la P991, crida a /prepare_prev_results per fer els càlculs de diferencial amb les dades de l'anterior elecció i traspassa tot a /showblocks
  • template:Infobox election/prepare multi: En processos multi-votació, realitza les diverses crides a /prepare per un candidat, afegint la informació relativa a cada elecció.
  • template:Infobox election/showblocks: Prepara la representació gràfica de les caixes amb resultats: de participació electoral i de resultats dels candidats, Qualsevol aspecte relatiu al format, icones, colors i maquetació d'aquesta part de la infotaula es gestiona des d'aquí.| action=edit&preload=Plantilla:Ús_de_la_plantilla/precàrrega }} crea codi]]