Plantilla:Parafrasejat similar

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Ús[modifica]

Aquesta plantilla està feta per identificar el parafrasejat similar en articles que no arriben o que podrien no arribar al nivell d'infringir el copyright. Si creieu que el parafrasejat similar és prou similar de forma que pot infringir el copyright, si us plau seguiu els procediments de {{copyright}} en lloc d'aquest.

{{Parafrasejat similar|article|font=http://example.com|lliure=sí/no}}

Tots els paràmetres són opcionals. article es pot substituir per una descripció més específica de la part problemàtica, com ara secció o taula. font es pot fer servir per indicar quina font ha estat parafrasejada de forma massa similar; pot contenir enllaços. "lliure = sí " es pot fer servir per ell·liminar l'expressió "de copyright no lliure" de la plantilla, si la voleu fer servir per identificar un article que podria procedir d'un recurs de domini públic.

Aquesta plantilla posarà els articles dins la categoria Categoria:Drets d'autor a revisar, excepte si té el paràmetre lliure = sí. Inclou el paràmetre demo= que amb qualsevol valor evita la categorització.