Plantilla:Parlament de Catalunya

De Viquipèdia


Cal citar l'origen de l'arxiu

No es permet l'ús comercial

No es permet la modificació de l'arxiu
Aquesta imatge s'ha tret del web del Parlament de Catalunya.

Els continguts d'aquest web són propietat del Parlament de Catalunya però se'n permet l'ús personal o públic de caràcter no comercial.

  • sense necessitat de notificar-ho al Parlament de Catalunya.
  • identificant el Parlament com a font de la imatge.
  • fent que la còpia no sigui presentada com una versió oficial dels documents copiats ni com una còpia feta per mitjà d'un acord de sindicació de continguts amb el Parlament de Catalunya, ni amb la col·laboració o l'aval del Parlament de Catalunya.
  • que la persona usuària se'n faci responsable de tenir una cura i diligència raonables a fi d'assegurar-se de l'exactitud dels documents copiats.
  • no se'n permet la modificació.
Més informació a la pàgina del Parlament
STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!


Aquesta plantilla categoritza les imatges a Categoria:Imatges del Parlament de Catalunya