Plantilla:Promocional

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Copyrighted

Aquesta imatge, que té drets d'autor i que per tant no és lliure, ha estat feta per una companyia o organització per a promoure el seu treball o producte als mitjans de comunicació, com per exemple un material publicitari o una foto promocional d'una presentació per a la premsa.

Segurament els seus drets d'autor són propietat de la companyia que ha creat l'objecte promocional o l'artista que ha produït l'objecte en qüestió, tal i com es demostra en aquesta pàgina d'imatge. Es creu que les imatges en baixa resolució de material promocional:

  • utilitzades per a il·lustrar el treball o producte en qüestió,
  • considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar la mateixa informació,
  • en la Viquipèdia en català, dins dels servidors situats físicament als Estats Units d'Amèrica per la fundació sense ànim de lucre Wikimedia Foundation, es qualifica com a ús legítim o fair use sota la legislació de drets d'autor vigent als EUA. Qualsevol altre ús d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o onsevulla, pot ser una violació dels drets d'autor. Vegeu Drets d'autor per a més informació.

A l'usuari que ha carregat la imatge: aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, la font d'informació que demostri la propietat dels drets d'autor i del seu ús promocional i una justificació del seu ús com a legítim que inclogui la llista de articles en els que es pot fer servir.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!