Plantilla:Protecció patrimonial/P1435

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Subplantilla de les infotaules que incorporen les proteccions patrimonials de l'article.

La seva funció és:

  1. Realitzar el procés d'edició de les proteccions patrimonials que contingui la Estatus patrimonial (P1435) de l'element al que apunti el paràmetre item=
  2. Crea un bloc excepcional pels IPA (P1600) quan no van acompanyant ni un BCIL ni un BCIN.
  3. Crea un 3r bloc amb altres proteccions patrimonials que NO apareixen com a valor de P1435, sinó com a propietat de l'ítem. Actualment:

Sintaxi[modifica]

{{Protecció patrimonial/P1435 |whitelist0= |blacklist0= |name=}}
On
  • whitelist0: (opcional), permet indicar quin codis de protecció presents a la P1435 seran tractats. Això permet limitar les proteccions a unes d'específiques. Si no s'informa es mostren totes les que es trobin, excepte les que apareguin a blacklist0.
  • blacklist0: (opcional), és contrari i incompatible amb whitelist0 i permet indicar quines proteccions no s'han de mostrar tot i trobar-les dins la P1435.

El format d'aquests dos paràmetres és: Qnnnnnn/Qzzzzzzz/Qmmmmmmm/...

  • name: Permet indicar el "nom de l'ítem". Quan es tracta la P1435 de l'item en curs, el contingut correspon a l'article i, cas que tingui un nom oficial diferent, hauria d'aparèixer reflectit a Nom oficial (P1448). Ara bé, si tractem la P1435 d'un item diferent al de l'article en curs, per exemple, els d'ítems llistats a Format per (P527), aquest paràmetre permet informar-li a aquesta subplantilla el nom que volem que aparegui per indicar que la protecció no és de l'article principal, sinó d'un relacionat. Ex.: article principal és una masia i l'article relacionat és una torre, una font o una ermita inclosos dins la masia i amb proteccions pròpies.

Vegeu també[modifica]

  • Exemple: Coves de l'Aranya, on es mostren proteccions de l'article principal i d'altres relacionats.