Plantilla Discussió:Avís d'origen desconegut d'una imatge

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola :-) No trobeu que aquest avís ha quedat massa llarg... ? --Joanjoc (discussió) 11:24, 1 oct 2006 (UTC)

massa larg...[modifica]

aquesta plantilla nova es llarguíssima... preferia la anterior, era més curta però no per aixo donava menys informació Albertsab - Tu diràs - Tu ja m'has dit 21:45, 21 oct 2006 (UTC)

El que té de bo és que és la mateixa que la utilitzada a commons commons:Template:Image source/ca. Ara, pel meu gust és massa agressiva. --VRiullop (parlem-ne) 09:33, 22 oct 2006 (UTC)
Doncs jo encara hi afegiria una nota dient que si la llicència és lliure, es pot carregar a commons, perquè la majoria d'imatges on he vist l'avís són imatges que s'haurien de carregar a commons, si la llicència es troba.--Pere prlpz 19:35, 2 abr 2007 (CEST)[respon]

Galeria a la Viquipèdia i no a Commons[modifica]

L'enllaç que hi ha a la galeria de l'usuari va a la galeria de commons i no a la de la Viquipèdia, i aquest avís es fa servir per avisar els usuaris que han carregat malament imatges a la Viquipèdia i no a Commons, pel que diria que ha de ser a l'inrevés. O sigui, jo treuria

Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la [http://tools.wikimedia.de/~daniel/WikiSense/Gallery.php?wiki=commons.wikimedia.org&img_user_text={{PAGENAMEE}} Galeria].

I hi posaria:

Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la [http://tools.wikimedia.de/~daniel/WikiSense/Gallery.php?wiki=ca.wikipedia.org&img_user_text={{PAGENAMEE}} Galeria].

--Pere prlpz (discussió) 16:45, 2 maig 2008 (CEST)[respon]