Plantilla Discussió:Europa roster footer

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Planter[modifica]

@CarlesMartin: A veure si com a creador de la plantilla em pots donar un cop de mà. Què vol dir exactament "(pl) Ve del planter"? Que ha estat format al planter o que està jugant al primer equip però pertany a un equip filial? --Yuanga (disc.) 17:06, 27 ago 2017 (CEST)

@Yuanga: Bé, de fet no veig diferència entre els dos supòsits que planteges. Si ha estat format al planter, ve del planter. Si està jugant al primer equip però pertany a un equip filial, també ve del planter... Suposo que es pot fer servir per a qualsevol jugador que vingui dels equips inferiors, i o bé formi ja part definitivament del primer equip, o hi sigui "residualment" perquè encara està en formació i tècnicament encara sigui d'un equip filial.--Carles (enraonem) 17:12, 27 ago 2017 (CEST)
@CarlesMartin: Entenc. O sigui que qualsevol jugador que hagi jugat als equips inferiors del club li podem afegir el (pl), oi? --Yuanga (disc.) 17:17, 27 ago 2017 (CEST)
@Yuanga: Exactament, jo ho interpreto així. Sempre fa gràcia, al menys a mi, saber quins jugadors són de la casa, trobo que dóna informació addicional. Veig que per exemple a Club Joventut Badalona ho has fet així i en la meva opinió, està bé. Salut!.--Carles (enraonem) 18:11, 27 ago 2017 (CEST)