Plantilla Discussió:Fora

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

proposo afegir un parell de cosetes a la plantilla:

Viqui lletra

Atenció: S'ha proposat esborrar aquest element. Si us plau no l'esborreu mentres hi hagi una votació en curs. Tot i així si creieu que millorant l'article es pot evitar que s'esborri esteu convidats a fer-ho.

Motius: {{{1}}}.
A favor: {{{2}}}
En contra: {{{3}}}

ho he vist a la wp castellana i m'ha agradat. es podria millorar si hi hagués manera de saber -sense haver de mirar l'historial- des de quan porta el cartell penjat a un article i si fa molt que ningú no hi vota (suposo que és posible amb les variables de la wp, però és massa complicat per mi). què us sembla?--Guillem() 10:28 8 jun, 2005 (UTC)

He revertit l'últim canavi per què per motius que no entenc inutilitzava la plantilla i no era funcional Llull · (vostè dirà) 12:56, 26 feb 2006 (UTC)

Els darrers canvis[modifica]

Els darreres canvis fets a la plantilla diria que han provocat que es veig malament. Apareixen els vots a favor, en contra, i els motius, envoltats per tres claus a cada costat. --81.38.178.184 17:56, 7 jun 2006 (UTC)

supose que, amb la modificació que acabe de fer, ja està arreglat... –Pasqual · bústia 18:21, 7 jun 2006 (UTC)
Tinc presa i he aplicat els meus coneixements, que són poc, potser si algú s'ho mira com ho tenen el altres Viquipèdies, en tot cas els experts, per a mi són Martorell i SMP, que per cert si no m'equivoque ha sigut en Martorell qui havia fet els últims canvis.
L'únic que puc dir és que ho he comprovat amb l'article Briz i funciona.
Bé, me n'he d'anar... –Pasqual · bústia 18:37, 7 jun 2006 (UTC)