Plantilla Discussió:Infotaula boletaire

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi ha imatges que s'han pujat sense accents. S'haurien de tornar a pujar amb els noms correctes en català per a què les plantilles acabessin d'anar bé. Llull · (vostè dirà) 11:19, 28 jul 2006 (UTC)

Per ara ho deixo. A més d'acabar de traduir -i corregir els meus errors en la traducció- caldrà pujar les noves imatges en català d'acord amb la plantilla per a què tot quadri. Llull · (vostè dirà) 11:35, 28 jul 2006 (UTC)

Ei Llull, bona feina, se m'has avançat però ja em va bé, em falta temps... i coneixements de plantilles. Com veuràs en el que he corregit, el problema no són els accents sinó el text de la foto mal posat. Això quedarà una passada... a veure si amb el temps podem millorar als italians que de moment són els millors fent articles de bolets. Llàstima que me'n vaig de vacances aviat i em quedaré amb les ganes de continuar-ho. Però en tornar ja quedarà poc per no només veure els bolets a la viqui.--Lohen11 12:37, 28 jul 2006 (UTC)
No, home, és qüestió d'adaptar les imatges al codi, no al revès. Així fer els taules no es convertirà en una tasca d'arqueologia de codi. Començo a pujar imatges adaptades. Llull · (vostè dirà) 15:01, 28 jul 2006 (UTC)

Anava a canviar el nom del fitxer del barret de cuiner per algun adient a la plantilla (l' "excel·lent comestible" que hi ha al costat), però m'he trobat amb què primer, hi manca informació quant a origen i llicència i després que dubto de la neutralitat d'incloure la imatge. Si és una terminologia boletaire cladrà explicar-ho bé a algun lloc. Sinó és així, no podem indicar a la gent quins són els bolets que ens agraden a nosaltres. Llull · (vostè dirà) 17:02, 28 jul 2006 (UTC)

A totes les guies de bolets distingeixen entre els simplement menjívols i els que són excel·lents. No és la opinió de qui fa l'article sinó una característica més del bolet generalment acceptada. Respecte a la imatge, no en trobo cap que si adigui amb llicència, potser hi podriem posar algun estel dels molts que surten a commons. Si sabeu d'alguna serà ben acceptada. Respecte a la plantilla, prefereixo no tocar res més, ja aniré mirant l'evolució.--Lohen11 20:16, 28 jul 2006 (UTC)
Per seguir fent la plantilla m'agradaria que m'ajudessis suggerint traduccions pels apartats 4, 5 i 7 ja que no me n'acabo de sortir. Quant a la imatge potser no m'he expressat bé. Jo vull fer servir la imatge del barret de cuiner. Però no vull que per fer-la servir la gent hagi d'escriure "barret cuiner" sinó que vull que n'hi hagi prou escrivint "excel·lent comestible". Per això vull pujar de nou la imatge que tu vas pujar amb un altre nom. Però li manca l'origen i la llicència. Només demana que ho detallessis. Llull · (vostè dirà) 07:45, 29 jul 2006 (UTC)
Ara està perfecte la imatge. Llull · (vostè dirà) 10:01, 29 jul 2006 (UTC)

Només dir que no és punxagut sinó punxegut. No sé si això afectarà la plantilla o una imatge o cap de totes dues coses, però s'hauria de canviar. De totes maneres, això pot quedar molt bé! rf 23:14, 28 jul 2006 (UTC)

Gràcies, era una falta d'otografia del text, però la imatge estava bé. Llull · (vostè dirà) 07:39, 29 jul 2006 (UTC)

Jo, en comptes de posar "exel·lent comestible", posaria "gourmet" per a fongs com la tòfona que són cars. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:44, 29 jul 2006 (UTC)

L'expressió «excel·lent comestible» té bastanta tradició en el món dels bolets, i diria que això de gurmet (no pas gourmet) no. --80.39.153.100 21:42, 29 jul 2006 (UTC)


Suposo que el text que hi ha al costat de cada imatge és justament el que cal introduir per fer que es vegi. No entenc la necessitat de fer que això no funcioni i que per saber què cal introduir per a cada imatge s'hagi de revisar cas per cas el codi que proidueix la imatge. ¿Quin avantatge té posar-hi noms rars en anglès i italià en comptes de deixar-ho tot en català per què ho pugui fer servir fàcilment qualsevol boletaire? És un retrocès en la customatització de la Viquipèdia. 81.36.160.163 15:52, 22 set 2006 (UTC)

La sintaxi de la plantilla és igual que abans, mira:
{{Fitxa boletaire
 | nom=bolet d'exemple
 | capell=acampanat
 | himeni=punxegut
 | làmina=sinuosa
 | vel=peu nu
 | espora=daurada
 | ecologia=paràsit
 | comestibilitat=comestible
 }}
Característiques morfològiques
bolet d'exemple

Capell
acampanat

Himenòfor
punxegut

Enganxament de l'himeni
sinuosa

Comestibilitat
comestible

Vel
peu nu

Color de les espores
Color daurada

Ecologia
paràsit

Encara que les imatges no estiguin en català funciona igual, és el que he estat modificant abans, per fer servir imatges de commons --Razor Ramon HG 16:00, 22 set 2006 (UTC)